Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mutass nekem egy embert, aki a felvonulások elõtt nem tudott a homokosok létezésérõl. 😊
Ilyen gondolatmenettel a szado-mazók is felvonulhatnálak, mégsem teszik.
Meg miért is jó (nekem, neked), ha köztudatban vannak?
Sokan egyszerûen nem vagyunk rájuk kíváncsiak és ha -amint írtad- csak ezért verik magukat, akkor ez bizony zsákutca.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A dobálózóknak persze mind1, náluk valóban nem értek célt.
Forza.
A céljuk világos: addig mutogatni magukat, amíg az emberek az aktív ellenállásból átmennek legyintésbe.
Viszont ez közel sem az elfogadást fogja jelenteni, csupán a belefásultságot.
Éppen ezért ez az erõszakos hozzászoktatás egyrészt gusztustalan, másrészt hasztalan.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ennyi erõvel elmehetnék felvonulni a nõk szavazati jogáért 😉
Forza.
No VIP, no edit. 😊
Másrészt sajnálatos, hogy ilyenre is szükség van.
#28872 Miért lennének, nem az aberrációt hirdetik. (bár értem a célzás 😄)
Forza.
anno 1987
Speciel én az olaszoknak.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Mellesleg" szép kis ügyvéd, aki nem tud érvényt szerezni az igazának...
Akik ebbe belementek azok valami nagyon alacsony intelligenciával bíró emberek lehettek.
Mindegy a görög csapat már megtanulta a fekete kontinens hozzáállását a dolgokhoz😊
Live for nothing or die for something.
KÜLDD EL AZ "ÁRVÍZ" SZÓT SMS-BEN A 1749-ES SZÁMRA VAGY HÍVD FEL!
KÖSZI 😊
Hogy biztosan jó helyre menjen a pénz!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Vajon ha a németek és az olaszok a mi életszínvonalunkon élnének és így kapják a megszorítást kitörne a 3. világháború?
<#zavart1>#zavart1> mert az eddigi tiszteletreméltó vezetõink ugye csak az ország javára voltak és ennél már csak rosszabb jöhet, fõleg most, hogy bemutatták a 29 pontos reformot
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Nem kezdtem flémet, elmondtam a véleményemet. Te válaszoltál rá, Te is elmondtad.
Flémrõl akkor beszélhetnénk, ha én válaszolnék a vélemémnyedre, amire Te válaszolnál, amire én válaszolnék, amire Te válaszolnál, ésatöbbi.
Meggyõzni úgysem tudjuk egymást, ahhoz túl makacs nép vagyunk. Akkor inkább hallgassunk vuvuzelát. 😊
Ne legyél megint cinikus. :p
Menj a sarokba kukoricán térdelni és nézzed a vébét.
Meséld már el, hogy szerinted miért erõsödött meg a jobbik? Errõl is a zorbán tehet?
A Fidesz szavazatainak legalább 30 %-a a "csak ne MSZP-t!" szavazókból áll. Nem hiszem, hogy az MSZP elõl a hatszázalékos jobbikhoz menekültek volna a választók...
De inkább nézzünk vébét, mintsem politizáljunk.
Nem, a legnagyobb százalékban az LMP jár be. Hétbõl öten. 😊
(Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a legnagyobb százalékban a jobbikos képviselõk járnak be dolgozni a parlamentbe)
Elég, ha kimondasz egy jelmondatot (vesszentrianon, nagymagyarország, árpádvére), és máris ezrek rajonganak érted...
Csoda-e, ha birkának neveznek minket?
Kár hogy nálunk ennek pont az ellenkezõje figyelhetõ meg...
Az sem lenne utolsó, ha a Kelt sört olcsóbban adnák.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Éjjenek a szlovákok!
Mégsem olyan hülyék ám, mint ahogy nálunk be vannak állítva.
Lazíccsámán. 😊
A medve nem játék.
anno 1987
Van olyan érzésem,h semmi sem fog változni...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ