Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Ezt már elérték...sõt... kicsit sok is már belõlük, pláne mikor arra gondolok hogy tíz éve még radics péter megszopta hogy bevállalta a buziságát, most meg minden hónapban van egy buzi pár akikrõl szó van... valahol épp a vivás buzi meg a zsidó barátja volt terítéken a napokban.. hát ide jutottunk... sajnos tényleg addig mutogatják magukat amíg teljesen normálisnak fogjuk venni hogy gyereket neveljenek stb... neveljenek felõlem, ha csináltak maguknak, na ez az amire képtelenek = zsákutca, természetellenes = kihalás

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

0Fritz0
"Nem a tapsikolás a lényeg, hanem hogy elfogadd/megtudd h "léteznek", hogy rendesen köztudatba kerüljenek."

Mutass nekem egy embert, aki a felvonulások elõtt nem tudott a homokosok létezésérõl. 😊
Ilyen gondolatmenettel a szado-mazók is felvonulhatnálak, mégsem teszik.
Meg miért is jó (nekem, neked), ha köztudatban vannak?

Sokan egyszerûen nem vagyunk rájuk kíváncsiak és ha -amint írtad- csak ezért verik magukat, akkor ez bizony zsákutca.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

arty
Nem a tapsikolás a lényeg, hanem hogy elfogadd/megtudd h "léteznek", hogy rendesen köztudatba kerüljenek. Ezt a célt pedig szvsz elérték, részben a dobálózó, balhét szítóknak köszönhetõen.

A dobálózóknak persze mind1, náluk valóban nem értek célt.

Forza.

0Fritz0
A nem elfogadott dolgokat pedig azért felesleges erõltetni, mert nem a felvonulások miatt fognak hozzá tapsikolni.

A céljuk világos: addig mutogatni magukat, amíg az emberek az aktív ellenállásból átmennek legyintésbe.
Viszont ez közel sem az elfogadást fogja jelenteni, csupán a belefásultságot.

Éppen ezért ez az erõszakos hozzászoktatás egyrészt gusztustalan, másrészt hasztalan.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

arty
nincs rá szükség, mivel a heteroszexualitás telejsen elfogadott

ennyi erõvel elmehetnék felvonulni a nõk szavazati jogáért 😉

Forza.

0Fritz0
#28871-re ment.
No VIP, no edit. 😊

0Fritz0
<#eljen>

Másrészt sajnálatos, hogy ilyenre is szükség van.

#28872 Miért lennének, nem az aberrációt hirdetik. (bár értem a célzás 😄)

arty
vajon lesznek dobálózó, anyázó tiltakozók, ami olyan megszokott a meleg büszkeség felvonuláson?

Forza.

jhetedikj
Csirke4
Nincsenek magyarok a focivb-n. :C
Sajna jódarabig nemis lesznek. :'(
Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

arty
😞

állampolgárság-törvény nélkül tuti be se jutnak Slotáék! 5.09 % ... 😞((

Forza.

banok
Ha van rajta, azért, ha nincs, azért. Nyuszika és sapka esete.

"Mellesleg" szép kis ügyvéd, aki nem tud érvényt szerezni az igazának...

Danny1987
Pont egy olyan országba kellett megrendezni ahol a kormány fehérellenes.

Akik ebbe belementek azok valami nagyon alacsony intelligenciával bíró emberek lehettek.

Mindegy a görög csapat már megtanulta a fekete kontinens hozzáállását a dolgokhoz😊

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Ha tovább fújják, a végén az lesz, hogy Dél-Afrikában országos bajnokságot sem rendeznek, nemhogy vébét 😊

Danny1987
Nagyon jó helyszínt választottak.

Zerénd
SEGÍTS AZ ÁRVÍZKÁROSULTAKON!
KÜLDD EL AZ "ÁRVÍZ" SZÓT SMS-BEN A 1749-ES SZÁMRA VAGY HÍVD FEL!
KÖSZI 😊

Hogy biztosan jó helyre menjen a pénz!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Danny1987
Németországban és Itáliában is tütettek a megszorítások ellen

Vajon ha a németek és az olaszok a mi életszínvonalunkon élnének és így kapják a megszorítást kitörne a 3. világháború?

Kukorica? Kinek telik arra? Max. lucerna van, de az is csak azért, mert megdöglött a tehén.

89
"a Fidesz erõdödött meg, az ország kárára..."
<#zavart1> mert az eddigi tiszteletreméltó vezetõink ugye csak az ország javára voltak és ennél már csak rosszabb jöhet, fõleg most, hogy bemutatták a 29 pontos reformot

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Elmeséltem a 28849-ben.
Nem kezdtem flémet, elmondtam a véleményemet. Te válaszoltál rá, Te is elmondtad.
Flémrõl akkor beszélhetnénk, ha én válaszolnék a vélemémnyedre, amire Te válaszolnál, amire én válaszolnék, amire Te válaszolnál, ésatöbbi.
Meggyõzni úgysem tudjuk egymást, ahhoz túl makacs nép vagyunk. Akkor inkább hallgassunk vuvuzelát. 😊

Csirke4
"nem ezek miatt sikeres a jobbik, hanem az mszp/szdsz páros miatt" -> "Ez marhaság, már ne is haragudj. Az MSZDSZP miatt a Fidesz erõdödött meg, az ország kárára..."
Ne legyél megint cinikus. :p
Menj a sarokba kukoricán térdelni és nézzed a vébét.
Mindig ezt csinálod. Elkezded a politikai flame-et, aztán a végén eltereled a témát valami kiszel tündés hírrel, vagy most a vb-vel, mintha te nem is akarnál politikáról beszélni...

Meséld már el, hogy szerinted miért erõsödött meg a jobbik? Errõl is a zorbán tehet?

Mondtam én ilyet?
A Fidesz szavazatainak legalább 30 %-a a "csak ne MSZP-t!" szavazókból áll. Nem hiszem, hogy az MSZP elõl a hatszázalékos jobbikhoz menekültek volna a választók...

De inkább nézzünk vébét, mintsem politizáljunk.

Csirke4
Mostan jelenpillanatban te írsz marhaságokat, ne mond már, hogy aki az MSZP/SZDSZ-re szavazott az csak és kizárólag a Fideszre ment át...<#idiota>
Ez marhaság, már ne is haragudj. Az MSZDSZP miatt a Fidesz erõdödött meg, az ország kárára...

Nem, a legnagyobb százalékban az LMP jár be. Hétbõl öten. 😊

Mikor fogod már fel, hogy nem ezek miatt sikeres a jobbik, hanem az mszp/szdsz páros miatt? Senki más nem tehet róla, hogy ennyire megerõsödtek, csak ez a két párt. Korábban is volt miép meg jobbik, akkor a kutya sem szavazott rájuk.

(Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a legnagyobb százalékban a jobbikos képviselõk járnak be dolgozni a parlamentbe)

Igen, mert a magyar nép jóval hiszékenyebb a körülöttünk élõknél.

Elég, ha kimondasz egy jelmondatot (vesszentrianon, nagymagyarország, árpádvére), és máris ezrek rajonganak érted...
Csoda-e, ha birkának neveznek minket?

GregSB
Riszpekt tényleg a szlovákoknak, hogy józanok tudtak maradni, és nem lett végül sikeres Slota nacionalista, demagóg szélsõséges pártja náluk.

Kár hogy nálunk ennek pont az ellenkezõje figyelhetõ meg...

Ez tuti, hogy meglesz, a szlovák Jobik most bukott meg, ott sincs még egy olyan hülye párt.

Az sem lenne utolsó, ha a Kelt sört olcsóbban adnák.

Zerénd
Én most azt várom a következõ szlovák kormánytól, hogy engedjen a magyarok elleni szankciókból.

Zerénd
Igazat szóltál! 😄

joebacsi
Na helyes! Mikor utoljára néztem 1 körül, még 71 mandátumon álltak ficóék, slotának is volt 10. Így azért már jobban tetszik az eredmény, igaz nagy lélekjelenlét kell a volt ellenzéki pártoktól, nehogy valamelyik bekurvuljon a smernek.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Csirke4
<#eljen>
Éjjenek a szlovákok!
Mégsem olyan hülyék ám, mint ahogy nálunk be vannak állítva.
0Fritz0
Szimplán hülye vagy, ennyi. 😊

Akkor béke lesz? Vagy most ki lesz a felelõs az itthon történtekért? Szerintem Ceaucescu.

Az a gyanúm, még mindig túl komolyan veszed a dolgokat.
Lazíccsámán. 😊

Danny1987
0Fritz0

Zerénd
Eszméletlen nagy maflák vagytok! Ezzel az erõvel a fidesz elnöke szurkolhatna az izraeli csapatnak is!

a.carkey
Jó, hogy mondod, akkor jobban vigyázok rá. Olyanról már hallottam, hogy bárkimnek ellophatják a tárcáját, vagy az autóját, de ez az új bûnözési hajlam az újdonság erejével hatott.

berlinboy6329
Na,mától látni akarom az érezhetõ változást,h jobb lett a közbiztonság,különben bekaphatják mindenki f*szát...😛

Van olyan érzésem,h semmi sem fog változni...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SötétBarom
Mert jóval kevésbé veszélyes autópályán 210-el menni, mint faluban 150-el.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

A 130 helyetti 217 csak 1,66-szoros túllépés, jog szerint megfelel annak, amikor 30-as tûbla mellett 50-nel mész el.

Csirke4
217-ért meg csak 130 ezer? 😮