Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
lehet,hogy sok a beteg de szerintem több mint a fele simán csak trükközik,hogy pénzt kapjon...
ok írtam, tényleg magas és durva az eltérés, de a keleti EU tagok között Magyarországon amúgy is a legrosszabbak az egészségügyi mutatók minden szinten.

Romániában pl az 1000 fõre jutó öngyilkosság aranya szerint a megyék és fõv listája:
1. Kovászna megye
2. Hargita megye
3. Maros megye ...ez is sokat elmond.

Összességében én csak annyit akartam írni, hogy a magyar társadalom,bárhol éljen is, túl beteg, rokkant.

S eleve Szlovákiánál rosszabb mutatókkal kell rendelkezni, de mint írtam ez azért túlzó arány, egyértelmû.

joebacsi
5,7-szeres

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bízzuk a Vesszõre, majd õ megoldja ezt is.
Az õ felelõssége 😊

Éljen a szociális állam. Nem lehet egészségügyi mutatókkal magyarázni egy több mint nyolcszoros eltérést.

a szám az tényleg magas

de Magyarország kimagaslóan vezet az öngyilkosság terén Európában (ennek azért vannak okai.. s most az okokat nézzük ne az esetet mert ebben az esetben nem lesz rokkantnygdj),
kimagasló Magyarországon a szív és érrendszeri betegségek, pl infarktus, valamint a rákos megbetegedések is.

A közlekedési halálozásokról azt tudom hogy arányában lehagyjuk erõsen Németországot is.

Mindenesetre a szlovák-magyar összehasonlítás alapján nagyon durva, de ennek azért jelentõs része továbbra sem ingyen élõ. Akinek amputálják a végtagját annak is van 2 évente felülvizsgálat.... mintha kinõne a keze pl..

de összegezve, Magyarországon beteg a társadalom, súlyos beteg.

Ettõl függetlenül a magas szám is bizonyítja hogy egyértelmûen sokan meg "ingyenélõk". Hozzáteszem azonban hogy rokkantsági nyugdíjból nem lehet megélni. S sok rászoruló ezért él nagyon rossz körülmények között, mert nem egészséges, s minimális az esélye.

Az orvosokat meg hagyjuk, mert nagyon sok jó orvost elüldözött innen a hatalom, aki meg maradt szeretne megélni valamibõl, s van aki ha kell eladja a lelkét. Ezt szülte a hatalom... egy rokkant Magyarországot

Fabio Capello
345 forint b+, nyár végére meglesz a 400 is... :/

Köszönjük, Fidesz-szavazók!

Csak így tovább, süllyesztõbe ezzel az országgal! A NÉP érdekében!

Gondolom, akik a "segílyek" megvonásáról papolnak, azok számára a szigorítási igény erre a területre már nem terjed ki...

Ja, és majd elfelejtettem: magyarbûnözés.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
demokrácia <> szavazati jog mindenkinek

Forza.

Négy éve kellett volna, nem most.

Danny1987
Kínában is van😊

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."

Live for nothing or die for something.

Minek mûemlék egy olyan országba, ahol a demokrácia a legnagyobb baj?

desigo
"Rokkantország" Magyarország?

A 10 milliós Magyarországon megközelítõleg 800 ezren élnek rokkantnyugdíjból
az 5 milliós Szlovákiában pedig 70 ezren
Tikal
Úgy látom ebbõl már személyes ügy lett, és csak azért is basztatják Simort, annak ellenére hogy unios irányelvek vannak, leszarják... lehet a képviselõk fizujával kéne inkább foglalkozni elsõkörben, kicsit többen vannak... Pl Elõvehetnék a kis ÁSZ vezérüket, aki lakhatási támogatást vett fel, pedig szüksége se lett volna rá... kérdem én, 1millios fizetésnél minek még támogatás???

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

89
hogy jóval érték alatt adott el az önkormányzat egy mûemlék palotát?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ebben mi a botrányos? Mesélj!

Bár a "demokrácia a legnagyobb baj" után már inkább ne is, mert a végén görcsösre röhögöm magam.

...hm bár az hogy még "olcsóbban" is... most azért elgondolkodtam, hogy "olcsóbban" azért nem biztos...

hmm.... skizó leszek

"jóval olcsóbban és jobb körülmények között, mint az egyszerû állampolgár."

ez így volt minden rendszerben,
minden államformában,
minden uralkodó osztály alatt.

Danny1987

arty
földesurak

Forza.

arty
mert?

Forza.

Csirke4
Magyarország 30%-a erõszakos bûnözõ?😮
89
"mert amit rajtam kérsz számon, mint esetleges lmp marhaság, azzal esetleg én épp nem értek egyet"

akár munkáspártra is ikszelhettél volna 😛😄

arty
Attól függ, mit jelent a "gond".

"Ezt hol írtam?" - sehol, de folyamatosan ezt sugallod, egyszerûen irritál, hogy nem tudsz fogást találni rajtam, a "libsin", az "ostoba elempésen", mert amit rajtam kérsz számon, mint esetleges lmp marhaság, azzal esetleg én épp nem értek egyet (de akkor jösz, hogy hülye vagyok, miért szavaztam rájuk...)

"Csak kár,hogy minden normális feketére jut sok nem normális.
Képzeld el hogy magyarország 30% erõszakos bûnözõ😊"

Itt minden fekete dolgos. Te mirõl beszélsz?
Elképzeltem. Szar hely lenne.

Forza.

Ezzel egyet is értek, az integrációra képtelen egyedeket viszont deportálni kell.

Danny1987
Csak kár,hogy minden normális feketére jut sok nem normális.
Képzeld el hogy magyarország 30% erõszakos bûnözõ😊

Danny1987
"ehát szerinted, aki nem 1:1 a választott pártja majomságait hangoztatja, az hülye 😊"

Ezt hol írtam?

Danny1987
😊

Hát persze😊

Magyarországon meg a cigányok 1 %-val van gond😊

" Mi is a gond azzal, hogy a nemzetközi egyezmények alapján menekültként "

Érdekesek ezek a nemzetközi egyezmények. Japán 1982 óta 410 menekültet fogadott be, miközben a fele olyan népes Franciaország 11 ezret évente.

"Mert a direkt bevándorlóimport csak néhány, szellemileg lepukkant rasszista fantáziájában merül fel, hogy megint elempézhessen kicsit."

Úgy látom még mindig nem sikerült szembenézned a valósággal.

arty
egyébként holnap lehet odamegyek a fekete kollegáimhoz és megkérdezem, hogyhogy nem gyujtogatnak, meg nõket erõszakolnak épp... elvégre FEKETÉK !!!!!

Forza.

arty
tehát szerinted, aki nem 1:1 a választott pártja majomságait hangoztatja, az hülye 😊

no, ez se engem minõsít 😊)

Forza.

arty
anglia, hollandia

Forza.

Danny1987
Ha kínait meg indiait hívnának a kutyát se érdekelné. Õk dolgoznak jól képzettek.
Csak sajnos
1, Lehet addigra már a kínai se jönne ide
2,valahogy inkább a néger arab bevándorlást részesíteni elõnybe az lmp.
Azokkal meg csak a gond van. Fõleg a négerekkel.

Persze ha mondasz egy országot ahol sikerült a négereket integrálni akkor van remény csak nem nekünk hanem egy gazdag országnak.

(szerintem nem tudsz ilyen országot)

Az integráció pont a szemét rendezgetését jelentené, mert ami jelenleg megy, az tényleg csak gyûjtés, minden értelmes koncepció nélkül.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mármint azon kívül természetesen, hogy utáljuk az idegeneket szimpla rasszizmusból?

Az európai bevándorlási programnál minden jobb, a harmadik világ szemetét gyûjtük ide.

Mi is a gond azzal, hogy a nemzetközi egyezmények alapján menekültként és egyéb jogcímen befogadásra kerülõ külföldieket integrálni kell a társadalomba? Mert a direkt bevándorlóimport csak néhány, szellemileg lepukkant rasszista fantáziájában merül fel, hogy megint elempézhessen kicsit.

U.i.: Valahol vicces, hogy kitalálsz valami egészen elképesztõ állatságokat, majd ezeket számonkéred az LMP-n...

Danny1987
Igen nyugat-európában bejött😊

"egyébként nem ismertem az lmp programját, mivel már leírtam elégszer, hogy vészforgatókönyv volt az X-et rájuk tenni 😊 (tudod, Civilmozgalom... tettem volna a jobbikra? LOL)"

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."

arty
ha nem "újítunk" elöregszik a társadalmunk + csak úgy, magától nem repül be a sültgalamb + nem minden bevándorló olyan, amilyennek lefestetted. de mit is várok tõled, aki szerint a japán modell a tuti 😊

egyébként nem ismertem az lmp programját, mivel már leírtam elégszer, hogy vészforgatókönyv volt az X-et rájuk tenni 😊 (tudod, Civilmozgalom... tettem volna a jobbikra? LOL)

füvezni évek óta nem volt alkalmam 😊 illetve 😞((((

Forza.

Punker
a tizedet az egyház szedte.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

csak kifiguráztam a szitut, mintha nem lenne elég baj már így is, s erre jön a kozmopolita politika a bevándorlókkal kapcsolat. Régebben hasonló témakörökben került elõ "az idegen szép" fogalom idehaza a 90es évek középtõl, végén. S ahogy fest, a liberális erõk folytatják a "régebbi" liberálisok bevándorlás politikáját.

Danny1987
Lol😊
A bevándorlási pontról egyáltalán tudtál amikor az x-et raktad vagy megint füveztél?😊

Danny1987
Engem meggyõztél.
Orbántól is megvédsz? Mert lehet õ nem elégszik meg 1/10-el😊

89
<#nyes><#eljen>