Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Romániában pl az 1000 fõre jutó öngyilkosság aranya szerint a megyék és fõv listája:
1. Kovászna megye
2. Hargita megye
3. Maros megye ...ez is sokat elmond.
Összességében én csak annyit akartam írni, hogy a magyar társadalom,bárhol éljen is, túl beteg, rokkant.
S eleve Szlovákiánál rosszabb mutatókkal kell rendelkezni, de mint írtam ez azért túlzó arány, egyértelmû.
Az õ felelõssége 😊
de Magyarország kimagaslóan vezet az öngyilkosság terén Európában (ennek azért vannak okai.. s most az okokat nézzük ne az esetet mert ebben az esetben nem lesz rokkantnygdj),
kimagasló Magyarországon a szív és érrendszeri betegségek, pl infarktus, valamint a rákos megbetegedések is.
A közlekedési halálozásokról azt tudom hogy arányában lehagyjuk erõsen Németországot is.
Mindenesetre a szlovák-magyar összehasonlítás alapján nagyon durva, de ennek azért jelentõs része továbbra sem ingyen élõ. Akinek amputálják a végtagját annak is van 2 évente felülvizsgálat.... mintha kinõne a keze pl..
de összegezve, Magyarországon beteg a társadalom, súlyos beteg.
Ettõl függetlenül a magas szám is bizonyítja hogy egyértelmûen sokan meg "ingyenélõk". Hozzáteszem azonban hogy rokkantsági nyugdíjból nem lehet megélni. S sok rászoruló ezért él nagyon rossz körülmények között, mert nem egészséges, s minimális az esélye.
Az orvosokat meg hagyjuk, mert nagyon sok jó orvost elüldözött innen a hatalom, aki meg maradt szeretne megélni valamibõl, s van aki ha kell eladja a lelkét. Ezt szülte a hatalom... egy rokkant Magyarországot
Ja, és majd elfelejtettem: magyarbûnözés.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Live for nothing or die for something.
A 10 milliós Magyarországon megközelítõleg 800 ezren élnek rokkantnyugdíjból
az 5 milliós Szlovákiában pedig 70 ezren
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Bár a "demokrácia a legnagyobb baj" után már inkább ne is, mert a végén görcsösre röhögöm magam.
hmm.... skizó leszek
ez így volt minden rendszerben,
minden államformában,
minden uralkodó osztály alatt.
akár munkáspártra is ikszelhettél volna 😛😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"Ezt hol írtam?" - sehol, de folyamatosan ezt sugallod, egyszerûen irritál, hogy nem tudsz fogást találni rajtam, a "libsin", az "ostoba elempésen", mert amit rajtam kérsz számon, mint esetleges lmp marhaság, azzal esetleg én épp nem értek egyet (de akkor jösz, hogy hülye vagyok, miért szavaztam rájuk...)
"Csak kár,hogy minden normális feketére jut sok nem normális.
Képzeld el hogy magyarország 30% erõszakos bûnözõ😊"
Itt minden fekete dolgos. Te mirõl beszélsz?
Elképzeltem. Szar hely lenne.
Forza.
Képzeld el hogy magyarország 30% erõszakos bûnözõ😊
Ezt hol írtam?
Hát persze😊
Magyarországon meg a cigányok 1 %-val van gond😊
Érdekesek ezek a nemzetközi egyezmények. Japán 1982 óta 410 menekültet fogadott be, miközben a fele olyan népes Franciaország 11 ezret évente.
"Mert a direkt bevándorlóimport csak néhány, szellemileg lepukkant rasszista fantáziájában merül fel, hogy megint elempézhessen kicsit."
Úgy látom még mindig nem sikerült szembenézned a valósággal.
Forza.
no, ez se engem minõsít 😊)
Forza.
Csak sajnos
1, Lehet addigra már a kínai se jönne ide
2,valahogy inkább a néger arab bevándorlást részesíteni elõnybe az lmp.
Azokkal meg csak a gond van. Fõleg a négerekkel.
Persze ha mondasz egy országot ahol sikerült a négereket integrálni akkor van remény csak nem nekünk hanem egy gazdag országnak.
(szerintem nem tudsz ilyen országot)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
U.i.: Valahol vicces, hogy kitalálsz valami egészen elképesztõ állatságokat, majd ezeket számonkéred az LMP-n...
"egyébként nem ismertem az lmp programját, mivel már leírtam elégszer, hogy vészforgatókönyv volt az X-et rájuk tenni 😊 (tudod, Civilmozgalom... tettem volna a jobbikra? LOL)"
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
egyébként nem ismertem az lmp programját, mivel már leírtam elégszer, hogy vészforgatókönyv volt az X-et rájuk tenni 😊 (tudod, Civilmozgalom... tettem volna a jobbikra? LOL)
füvezni évek óta nem volt alkalmam 😊 illetve 😞((((
Forza.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A bevándorlási pontról egyáltalán tudtál amikor az x-et raktad vagy megint füveztél?😊
Orbántól is megvédsz? Mert lehet õ nem elégszik meg 1/10-el😊