Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
<#nyes>

jhetedikj

anno 1987

Nálunk, Salgtótarjánban már most is olyan van.

arty
😄DDDDD

Forza.

Sadist
Hidd el, lesz ennél cifrább is. Biztos vagyok benne, hogy az önkormányzati választásokra lesz olyan polgármester (nem is egy), akinek a szakmai tapasztalata annyi, hogy egyszer játszott a SimCityvel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

banok
dübörög a kétharmad...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ez valami rossz vicc: süt belõle az erõlködés, hogy a jogi "pályafutását" a tisztségre alkalmasként próbálja meg eladni, pedig egy túrót. még a KDNP-s jelölt is alkalmasabb lett volna.
Elég hülyén fog kinézni a többi, ténylegesen jogtudós közt bohóckodva a politológus végzettségével. Dísz-alkotmánybíró, az.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bazz, csak röhögni tudok azon, hogy belinkelsz egy olyan írást, mely olyan szépen szembemegy a hozzászólásod többi részével, hogy öröm nézni.

Szerinted nem jó ötlet a bankadó?

És ezt ki mondta? A sok birka beszopta a propagandát, csak hogy el lehessen terelni vele a figyelmet a kormány tevékenységérõl.

Idézet az általad linkelt írásból:

Mindenesetre az Valutaalap és az EU is elfogadni látszik azt az MNB által is osztott véleményt, miszerint az ilyen mértékû elvonás már kontraproduktív: a hitelezés visszafogásához vezet. Ez pedig a gazdasági növekedést veti vissza, hiszen hitel nélkül nem fejlesztenek a cégek, kevesebbet fogyaszt a lakosság. A nem megfelelõ gazdasági növekedés nyilván az állam bevételi lehetõségeit csökkenti, tehát megint a költségvetési egyensúlyt rontja.

Szerinted nem gusztustalan dolog, hogy Simor fizetését védi az imf?

Mármint arra gondolsz ugye, hogy az EU? (Propaganda beszopása rulez, megint...)

Idézet az általad belinkelt cikkbõl:

Az EU több ügyben is jelezte, hogy a kormány törvényjavaslatai az uniós jogba ütközhetnek, és kérte azok elnapolását, illetve a szükséges egyeztetések lefolytatását. Simor fizetésének csökkentésérõl az ügyben illetékes Európai Központi Bank már valóban állást foglalt, e szerint a tervezett lépés sérti az uniós szerzõdésekben is rögzített jegybanki függetlenséget.

Szóval az EU-nak - nem IMF, mégegyszer - nem azzal van baja, hogy Simort nem akarják megfizetni rendesen, és hogy neki jár X millió Ft, hanem az, hogy a kormány páros lábbal gyalogol bele a jegybanki függetlenségbe, és nagyívben szarik rá, hogy a jegybankot érintõ törvénymódosításokat elõzetesen egyeztetni kellene az Európai KÖzponti Bankkal.

Olyan embereket védenek akik az egész válságot okozták, de közben szarrá keresték magukat.

Mármint a FIDESZ? Például Járait, aki MNB elnökként magasan tartotta a jegybanki kamatot, ezáltal lassítva a hitelezést, és magas szinten tartva az államadósság törlesztését? Jééé, tényleg, a lex Járait mintha kihagytad volna Vlala számonkérésbõl, csak nem arról van szó, hogy az szerinted rendben?...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Egyszóval a magyarok. Kétharmad. Csak a Fidesz. Magyarország gyõzött. Történelmi pillanat.

Sadist
Nem csak az, hanem aki
- devizahitelt törleszt
- import áruval kereskedik
- külföldrõl akar behozni valamit
Meg még lehet sorolni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Az a baj, hogy nem tudod hatékonyan, egyetlen változó alapján szûrni, hogy ki az, aki hozzátesz az országhoz, és ki az, aki csak elvesz.
Ha az alapján szûrnél, hogy ki fizet adót, akkor kizárnál egy elég széles réteget. Nyugdíjasokat és felsõoktatásban tanulókat egyaránt.

"de ezt is ki szopja meg???"

Az, aki Orbánra szavazott... Õ és "szakáértõi" kormánya elhozta nekünk a Megvilágosodást.

polluxware
néha elvesztem a fonalat ki-kivel van<#vigyor1>

polluxware
bankadó eddig is volt... IMF többek között azért is kelt fel az asztaltól, mert csak önmagában ez a "bankadó" nem old meg semmit...

vityát most hagyják elgondolkodni addig, amíg magától nem jön rá hogy másként kéne elõadni... a ft meg megy lefele..

de ezt is ki szopja meg???

közben ezen vitázunk

elcseszettebb országok között is bõven visszük a pálmát

Láma!
senki szerint nem rossz ötlet a bankadó, az IMF szerint sem... olvasd végig legalább amit belinkeltél....

Igen, mivel Te Magyar Nemzetet és Heti Választ olvasol, én pedig Magyarországon élek.

polluxware
olyan fárasztó tud lenni ,hogy külön alternatív valóságokban élünk <#miaz>

A bankadó jó lenne, ha meg lehetne valósítani. Nem lehet. Ha a bank kap egy csekket, az továbbadja a hiteleseinek. Majd hülye lesz összeszorítani a nadrágszíját, amikor a miénket is összeszoríthatja!

Az "ergyenlõbb" bankokról már nem is beszélve, Rogán módosító javaslata már kész cirkusz... alkudozni menjen a piacra.

polluxware
"szted nem jó ötlet a bankadó"

már megen úgy megy a rugózás ,hogy képben sem vagytok mirõl megy a vita
<#eplus2>

arty
"Szerinted nem gusztustalan dolog, hogy Simor fizetését védi az imf? Olyan embereket védenek akik az egész válságot okozták, de közben szarrá keresték magukat."

Tudod-e miért független a jegybank?
Tudod-e ki "adta" simornak a magas fizetést anno?
Tudod-e hogy az õ 8 millája mennyi a máv és bkv vezetõk, bizottságozó képviselõk, önmagukat jutalmazó polgármesterekhez képest?

Dehogy tudod... benyaltad a népnek célzott demagóg narancsfasságot. Legyen kevesebb a fizuja mindenkinek - támogatom. Csökkentsék törvényesen - támogatom.

Forza.

Nwe beszéljünk már mellé.
Amikor Gyurcsány tárgyalt az IMF-fel, nem szakadt meg a tárgyalás. Amikor Bajnai tárgyalt velük, akkor sem. Erre odamegy a mindenhez mindenkinél jobban értõ, együttmûködõ kormányfõnk, és az IMF azonnal megszakította a tárgyalásokat, köszönik, nem kérnek belõle... Bajnai munkáját elismerték. Orbánnal nem tárgyalnak.
Biztos mocskos Gyurcsány-bérencek õk is, akik a magyaroktól ellopott pénzbõl hozták létre a valutaalapot, ugye?

A Washington Post közben arról cikkez, hogy ha Orvbán így képzeli el a demokráciát, könnyen nemkívánatos személlyé válhat néhány nagyvárosban.

Van még kérdésed?
Ige, egy van: örülök-e neki.
Mint magyar, nem, hiszen a miniduce az országomat tette fel a lovira.
Mint "nem kimondottan orbán-rajongó" egy kicsit igen:, hiszen a nagypofájú felsült, most meg megy a magyarázkodás, amit azzal kezdtek, hogy nem számolnak be a tárgyalásokon történtekrõl, mert nem érdemeltük ki.

A cikk baromság, még a végén Gyurcsányra és Simorra fogják azt is, hogy a miniszterlnökünk egy balfék, és emiatt gyengül a forint...

Mi baja az IMF-nek?

"Az nem kérdés, hogy nagyon nagy részben Medgyessyék és Gyurcsányék szúrták el, amikor négy éven át hagyták az egekbe szökni a hiányt és az államadósságot."

Ki vitte csõdbe az országot?

Szerinted, olyan nagy probléma, hogy a gyurcsány kormánnyal ellentétben nem táncol úgy a kormány, ahogy az imf fütyül? Szerinted nem jó ötlet a bankadó? Tudom, a vizitdíj mindent megoldana. Szerinted nem gusztustalan dolog, hogy Simor fizetését védi az imf? Olyan embereket védenek akik az egész válságot okozták, de közben szarrá keresték magukat.

Várd ki a végét, hogy mi lesz ennek az imf-es szarnak a vége, és csak utána kérjük ezeket a naugyemegmondtam típusú hozzászólásokat. Komolyan mondom, mintha örülnél a mostani helyzetnek....

Jaj már, ott már a Hajdú Péter és a Schobert Norbi is állt... ne ilyen apróságokba kössünk már bele, amikor éppen csõdbe viszi az országot.

Az elsõ mondat: Oké, akkor küldjük a komplett Fideszt a fenébe.

arty
Atya. Úr. Isten.

(nem vagyok vallásos, sõt)

egyébként a magyar nemzeten meg vagyok lepõdve. nem az elsõ kritikus cikk a narancsok ellen. persze, elképzelhetõ, hogy csak színjáték 😊

Forza.

Danny1987
Bele kéne ültetni kerekes székbe v. kötelezni rá hogy csak mankóval járhasson aztán meglátjuk máskor is elfoglalja-e ezt a helyet.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Ha van rendõr ismerõsöd akkor beszélj vele.
Tetszik vagy sem a maffiózók között is ott vannak a cigányok.(méghozzá túlreprezentálva)

Danny1987
Itt hagytuk abba

Vélemény?

Láma!
mekkora ték<#wow2>

polluxware
ha olyn dolgok elsikkadtak, mint egy színvallás arról hogy milyen komcsikat meg nyuggereket tartanak számon.........

túl sok idõt nem vesztegetnék a dologra

lehet hogy Olgi (atv) pénteken rákérdez erre is😉

tegnap este már kaján vigyorral beharangozta hogy az 'egyenes beszéd' vendége lesz king-o-V

A feljelentés hagyján, mert valami szoci megteszi. De képzeld magad az ügyintézõ helyébe, amikor megírja a határozatot a Vezénylõ Tábornok/Miniszterelnök Úr által használt autóra...

Sadist
Ja tényleg 😄 Na, ki mer feljelentést tenni hõn szeretett vezérünk ellen? Bizonyíték ott van lentebb, hatósági jelzés tisztán látható (ugye milyen irónikus a LOW rendszám egy ilyen NAGY embernek? 😄).
Senki? Mindjárt sejtettem 😄

Ahhoz elõbb ki kéne szabni... <#ravasz1><#vigyor1>

Sadist
Kíváncsi vagyok õk utólag kifizetik-e a szabálysértési bírságot 😄

polluxware
tudom szõrszálhasogató dolognak tünhet... de hát van aki bliccel, és van aki 😊

desigo
Mozgássérültek helyére parkolt Orbán Viktor kisbusza

érezhette a sofõr,hogy sérülteket szállít xD

polluxware
komcsi diktatúra után nyilas diktatúra.. csodálkozni ezen😊)))

persze, az eddigi tolvajkormány, köztörvényes miniszterelnök megtehette, hiszen éppen ezért útáltuk.
De a Nemzeti Együttmûködés Kormánya hogy mondhat olyat, hogy semmi közünk ahhoz, ami az IMF-tárgyaláson történt? Ez nem a saját szájukból csinált (hátsó fertály) tipikus esete?

banok
ezt a "tájékoztatási kötelezettséget" már megannyiszor elbliccelte az aktuális magyar kormány színtõl függetlenül úgyhogy én ezen már meg sem lepõdöm.

Nem olvasok Csizmát, és szerintem lassan elérünk arra a szintre, ahol össze lehget hasonlítani. Miféle demokrácia az, amiben nem tájékoztatnak arról, mirõl volt szó egy, az az ország egészét érintõ tárgyaláson? Mert szerintem kezd diktatúrába hajlani ez a demokrácia...

Láma!
"meg a nagy értékû lopások ,meg a lakás foglalások , uzsora, prostitúció, kábszer stb."

nos, nagy értékû lopások megrendelésre mennek általában, nem a lopást elkövetö cigány, hanem az öt felbérelõ magyar/ukrán/szerb stb adja majd tovább.
lakás foglalás alatt azt érted amikor elhagyott házba beköltöznek, vagy amikor a lakásmaffia ténykedik? elöbbi elenyészõ, utóbbi nem cigányok mûve.
uzsora, prostitúció talán rendben van, de ezt sem egyedül csinálják.
kábszer, az hogy az utcán esetleg ök árulják messze nem azt jelenti hogy ök teszik zsebre a hasznot, sõt.

ezzel nem védeni akarom öket, hiszen akikrõl itt szót ejtettem azok is bûnözõk, de a nagy halak, akik az általad leírtakért hatványozottan felelõsek, nem feltétlenül a cigányság soraiból kerülnek ki, sõt.

desigo
mázli?
1-biztosító kifizeti kárt
2- kb 25 másikat vehet,kaphat Eto mert nem tétel neki
Sadist
Nehéz volt, ugye? Elfogadva.
A többiekkel majd külön elintézed.

Danny1987
Nem tudom miért de azt hittem te is azokhoz tartozol akik a nagy multikultit támogatják (közben meg linket kérnek más etnikumok magasabb bûnözés számáról) csak nekik ne kelljen benne részt venniük.

Szóval rád visszavonom amit mondtam (liberális majom, antimagyar , bunkó stb ami negatív jelzõt találsz) és bocsánatot kérek.
(ha így utólag elfogadod)

(arról ne kezdjünk vitát hogy másra használni fogom ezeket a jelzõket)

Sadist
Én nem patkányoztam le, õ állítja ki magáról ezt a bizonyítványt, ha nem kér bocsánatot felelõsségteljes, gerinces ember módjára.

Danny1987
"Abszolúte nem érdekel, hogy ismeri-e vagy sem a magántulajdont"

Majd fog érdekelni.
De ugye azért az felbaszná az agyad ha te 1 évig sporolsz hogy vegyél egy kocsit v motort más pedig lenyúlja.

"Az ország egyes részein drasztikusan lecsökkennének a kisértékû vagyon elleni bûncselekmények. Maradna helyettük egy csomó más, amit bizony a többség követ el, és amelyek kapcsán a cigányozás közepette az ember hajlamos szemet hunyni."

Meg az erõszakos bûncselekmények , meg a nagy értékû lopások ,meg a lakás foglalások , uzsora, prostitúció, kábszer stb.

banok
Azért ne hasonlítsuk össze "Nicu"-t Viktorkával. A Hócipõ ezirányú próbálkozásai is gusztustalanok voltak tavasszal...