Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Szóval ha rossz a gazdaság akkor az a válság hibája ha jó akkor taps gyurcsánynak meg bajnainak?

Live for nothing or die for something.

Abszolúte nem érdekel, hogy ismeri-e vagy sem a magántulajdont, az a társadalom, amelyikben élnek, viszont igen. A difit pedig majd szépen feldolgozzák vagy maguk, vagy a rendõrség segítségével.

Szerinted milyen lenne a közbiztonság magyarországon cigányok nélkül?

Az ország egyes részein drasztikusan lecsökkennének a kisértékû vagyon elleni bûncselekmények. Maradna helyettük egy csomó más, amit bizony a többség követ el, és amelyek kapcsán a cigányozás közepette az ember hajlamos szemet hunyni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Desiderata
<#eljen> mekkora mázli
Qrvára nem mond semmit, mert pl. Japánban a költségvetési hiány az éves GDP kétszerese.
A linkelt elemzésbõl viszont kiderült, hogy kezd magához térni a gazdaság.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Vag arról, milyen ívben folytatja a két hónappal ezelõtt megalakult álomkormány az ország szétcseszését.

Danny1987
Inkább az államháztartási hiányról kell grafikonokat nézegetni.

Hallottátok? a Zorbán rokkantparkolóban állt meg.
(pedig vagyonnyilatkozata szerint autója sincs.)

Danny1987
Errõl beszéltem.
Ha nem megy szép szóval akkor majd megy így.

Danny1987
Azért mert sem a cigány sem az afrikai kultúra nem ismeri a magántulajdont.
A munkáról nem is beszéltünk.

"Közbiztonsági kérdésként kezelve majd a rendõrség megoldja."

Szerinted milyen lenne a közbiztonság magyarországon cigányok nélkül?
Vagy franciaorszában arabok meg feketék nélkül?

Ui.

Mindig tanul vmit az ember de már sadist leoltott😊

Atomreaktor
értelmes ember nem patkányoz le senkit.

Ceaucescut is lelövették, ne feledd. Eljön még a röhögés napja.

Sadist
Mediációs, nem meditációs, te szerencsétlen.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Mert értelmes ember vagyok.
A bocsánatkérést pedig megint elfelejtetted. Ha nem teszed meg, akkor azzal aláírod, hogy egy gerinctelen, alaptalanul vádaskodó, otromba, személyeskedõ kis patkány vagy.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

arty
hírmix

"Jávor Benedek LMP-frakcióvezetõ a 2001-es Gripen-beszerzés ❤️> körülményeinek felderítését sürgette, mert álláspontjuk szerint enélkül nem lehet a korrupció felszámolásáról beszélni. Mint mondta, a korrupciós ügy Magyarországra is elnyúló szálairól számos dokumentum van a svéd fõügyészségnél. Ha ezeket a magyar kormány nem kéri ki, megteszi ezt majd az LMP."

1. rohatt jogvédõ libsi!
2. várom a tippeket, meddig jut a "srác" 😄 (mint tudjuk: MINDENKI bennevolt ebben is, mint az olajszõkítésben és a posta-bank-kisegítésben)

Forza.

arty
Benyalta az uszítást, slota és a kurucok õt megnyerték 😊

Forza.

Azt látom, csak azt nem értem, hogy jön ide.

jhetedikj
Én beszélek kivégzésrõl. Nem vagyok meghuzatva.

anno 1987

polluxware
vannak

bakker Baján a motorcsónak versenyen bent a depóban nem mertem a szlovákokhoz odamenni... hálisten tök rendesek voltak, és nem zárkóztak el

kábé ezt eredményezi az állandó kétoldalú puffogás

az hogy náluk van egy rakat szélsõséges majom, azt nekünk nem kéne még plusszba megfejelni a saját itthoni majmokkal

Ki beszélt itt kivégzésrõl??? Meg vagy te huzatva???

Másik példánál maradva: ez a vicc az elmúlt hetekben járt körbe a nemzeti kérdést kissé túlpörögve értelmezõ oldalakon:

Felvidéken a tanító bemutatkozik az elsõ osztályos gyerekeknek és
megmagyarázza nekik, hogy ö szlovák. Kéri az osztályt, hogy emelje fel a kezét, aki szintén szlovák. Nem értik a kérdést, kedvezni akarnak a tanítónak, mindegyik nyújtja a karját, kivéve egy kislányt.
A tanító megkérdezi a gyereket, hogy ö miért nem csatlakozik a többiekhez.
- Mert én nem vagyok szlovák - feleli a gyerek.
- Én magyar vagyok - mondja büszkén.
A tanár zavarban van, kipirosodik az arca és kérdõre fogja gyereket,
hogy miért vallja magát magyarnak.
- Apám, anyám magyar, tehát én is magyar vagyok - válaszolja.
A tanár még mérgesebb és kérdezi:
- Ha apád szarházi lenne, anyád szarházi lenne akkor te is szarházi lennél?
- Nem akkor szlovák lennék...

Az ilyen nacionalista viccek minden népnél elõfordulnak (fõleg azoknál, akik túllihegik a kérdést), kár megsértõdni rajta, el kell könyvelni szar poénnak és kész.

polluxware
de az is az ilyen visszafoglalósos, békében képtelen élõ hithû felsõbbrendiség tudatú rasszista majmoknak a pecsenyéje lesz...

arty
Ennek az egyetlen lehetséges módja, ha mindkét oldalon vannak olyan ... khm, befolyásolható emberek, mint TE.

Forza.

polluxware
vegyél már levegõt néha közben...<#wow3>

jhetedikj
Majd amikor a szüleidet, gyerekeidet a szlovákok(vagy akármilyen nemzet)kivégzik, hogy eggyel kevesebb magyar legyen megtudod.

anno 1987

Nem kell feléleszteni semmit sem, elkúrja õ maga a nyerõ szituációt: ehhez nagyon ért a FIDESZ. Talán csak hanyagolni kellene ezt az arrogáns "mi mindent jobban tudunk, szóval kuss" mentalitást, és akkor nem futnának bele ilyen pofonokba. Az a szép, hogy a kormányváltás óta ahányszor csak feltörölték Orbánnal a padlót, az sosem holmi derült égbõl villámcsapásként jött, hanem jó elõre szóltak, hogy hahó, gyerekek, így nem lesz jó. De aztán csakazértis úgy csinálták.

arty
készülj: nem fogja tudni 😄 (mert nincs)

Forza.

Miért, miben különbözik ettõl?

Székely bácsika reggel felébredvén aszongya:
-Hej, anyjuk, óly' szépet álmodtam!
-Mi volt az, apjuk?
-Képzeld, Bukarestben voltam!
-S mi abban a szép, kend?
-Hát az ho', útlevél is kellett hozzá...

arty
kis biztatás 😊)

(persze nem ér semmit, ha a befektetõk nem gondolkoznak)

Forza.

jhetedikj
én szégyenlem magam, hogy ti ezen nevetni tudtok<#wilting>

anno 1987

polluxware
egyébként ha te is pattogsz rajta egy váll legyintés helyett, akkor aki ezt írta -> elérte a célját nálad...

polluxware
<#eplus2><#eplus2>

tudom dúrva, de azért humoros..

arty
sztem a vicc jó 😄 (vagy te még sose nevettél skót/cigány/rendõr-viccen?)

Forza.

arty
"Szembe kell menni az imf-el."

Attól függ, mi a cél 😊))))

Forza.

jhetedikj
Szlovák vicc

"A haldokló öreg apa ágyához hívatja fiát és azt mondja: Fiam, ha most lehetséges a kettõs állampolgárság, akkor most intézd el nekem a magyart. A Fiú úgy gondolja, apja már a delíriumhoz közeleg, de mégis megkérdezi: Apám, mire lesz az önnek jó? - Hogy ha meghalok, egy magyarral kevesebb lesz!"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kurva anyjukat ezeknek!

anno 1987

A cikket olvasva igen erõs deja vu érzésem van. A libsi média feléleszti a patás legendáját.

Láma!
Bezzeg a nagy patrióta gyurcsány meg bajnai õk tették a dolgukat.

Lehet nézegetni szép, színes grafikonokat, és összevetni a kormányváltások idõpontjaival...

Most majd jön a forint spekuláció és a baloldali média teli sírja hogy azért van ez mert orbán nem szopta le az imf-es küldöttséget meg az eusat.

Márpedig ez bizony a kedves kormánynak köszönhetõ.

Az imf megszoritást akar bankadó helyett. Szerencsére ezen még gondolkozik pár sokkal erõsebb európai ország is.

Ehh, úgy látom, a szlogeneken túlmenõen a probléma lényege nem jutott át. Segítek: a szemétmocsok IMF-nek ez a problémája a bankadóval. De ehhez az információhoz már korábban is hozzájuthatott az, aki nem elégedett meg a szlogenekkel. Szóval nem önmagában a bankadóval van probléma, hanem a bevezetés körülményeivel.

Az általad írottaknak köze sincs az anarchizmus bekopizott ismertetéséhez. Ugyan mondd már, a hatalom nélküli rend eszméjének mi köze a lakásfoglalásokhoz meg az afrikai bevándorlókhoz??? Bírom a monomániádat...

Off-hoz:
Közbiztonsági kérdésként kezelve majd a rendõrség megoldja.

u.i.: "mediációs", csókolom, és legfeljebb a kisebb súlyú bûncselekményeknél. Jerevánban Volgákat...?

Szembe kell menni az imf-el.

Ne legyenek illúzióid. A Fidesz ki akar tartani az önkormányzati választásokig, és ennek mi fogjuk megfizetni az árát.

Gondolod, hogy egy súlytalan, eladósodott, hitelét vesztett ország sikerrel veszi fel a harcot az IMF-fel a jelenlegi villágazdasági környezetben? Önként és dalolva vettük fel az általuk nyújtott hitelt, és most megint ott tartunk, hogy a saját magunk által meghatározott hiánycélokat sem akarjuk betartani.

Tikal
Vegyünk fel mégl több hitelt, én azt mondom... Úgyse tudjuk visszafizetni soha, lehetetlen, senki nem tudja visszafizetni, akkor meg minek idegeskedni, költsük és vegyünk fel még! <#nyes>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987
Szembe kell menni az imf-el.

Vagy te hogy képzeled?
A hitelnek a hiteljének a hitelét is hitelbõl fizessük?

Az imf megszoritást akar bankadó helyett. Szerencsére ezen még gondolkozik pár sokkal erõsebb európai ország is.

Most majd jön a forint spekuláció és a baloldali média teli sírja hogy azért van ez mert orbán nem szopta le az imf-es küldöttséget meg az eusat.
Bezzeg a nagy patrióta gyurcsány meg bajnai õk tették a dolgukat.

Danny1987
"Az anarchizmus célja a szociális igazságtalanságok kiküszöbölése az egyenlõ lehetõségek megteremtésével. Ehhez szükségesnek tartja a magántulajdon eltörlését. Egyediségét az uralomnélküliségre, hatalom nélküli rendre való törekvés adja. Az anarchisták szerint az állam erõszakosan beavatkozik az emberek életébe; a polgárai biztonságát védeni és a társadalmi integrációt megteremteni hivatott intézmények – az oktatás, a jogrend, az erõszakszervezetek – valójában az uralmon lévõ elit hatalmának megtartását szolgálják, ezért végsõ soron zsarnokiak és megszüntetendõk. Jászi Oszkár meghatározása az anarchizmusra: "Az a társadalomelmélet, amely az igazságosságra (azaz egyenlõségre és reciprocitásra) törekszik az emberi viszonylatokban (bízva abban, hogy ez egyben a szabadság elérésének útja is), célját az állam teljes kiküszöbölésével véli elérhetõnek."

Errõl beszélek.
Ezért vannak az aktivistái az önkényes lakásfoglalók kilakoltatása ellen.
Ezért akar az lmp mindenkinek fizetést.
Ezért akar a rendõrség megerõsítése helyett vmi idióta mindkét fél részérõl egyeztetõ meditációs bajnokot.
A cigányok már most sem tisztelik a magántulajdont. Az afrikai bevándorlók meg alapból nem fogják.

Off:

Ahhoz mit szólsz , hogy párizsban két fekete megvert egy fehér francia nõt csak azért mert nem adta meg a számát?

Danny1987
Oké akkor menj afrikába és meglátod a különbséget de már európában is vannak feka meg arab negyedek.
Sok sikert.

Danny1987
Mi a probléma?
Mszp 12 év fidesz 4 év 3 hónap

Danny1987
Miért nem multikultis bevándorlás nemzetellenes lmp-s vagy?

A betétesek által náluk elhelyezett pénz a sajátjuk lenne? Nyilván saját tõkét is kockáztatnak - errõl szól a jelenlegi részleges tartalékkal mûködõ rendszer.

Te megszállott vagy.

Willenbrock
Milyen az a "felzárkózó piaci elemzõ"-hova zárkóznak fel?