Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
Szerinted milyen lenne a közbiztonság magyarországon cigányok nélkül?
Az ország egyes részein drasztikusan lecsökkennének a kisértékû vagyon elleni bûncselekmények. Maradna helyettük egy csomó más, amit bizony a többség követ el, és amelyek kapcsán a cigányozás közepette az ember hajlamos szemet hunyni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A linkelt elemzésbõl viszont kiderült, hogy kezd magához térni a gazdaság.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
(pedig vagyonnyilatkozata szerint autója sincs.)
Ha nem megy szép szóval akkor majd megy így.
A munkáról nem is beszéltünk.
"Közbiztonsági kérdésként kezelve majd a rendõrség megoldja."
Szerinted milyen lenne a közbiztonság magyarországon cigányok nélkül?
Vagy franciaorszában arabok meg feketék nélkül?
Ui.
Mindig tanul vmit az ember de már sadist leoltott😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A bocsánatkérést pedig megint elfelejtetted. Ha nem teszed meg, akkor azzal aláírod, hogy egy gerinctelen, alaptalanul vádaskodó, otromba, személyeskedõ kis patkány vagy.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Jávor Benedek LMP-frakcióvezetõ a 2001-es Gripen-beszerzés ❤️> körülményeinek felderítését sürgette, mert álláspontjuk szerint enélkül nem lehet a korrupció felszámolásáról beszélni. Mint mondta, a korrupciós ügy Magyarországra is elnyúló szálairól számos dokumentum van a svéd fõügyészségnél. Ha ezeket a magyar kormány nem kéri ki, megteszi ezt majd az LMP."
1. rohatt jogvédõ libsi!
2. várom a tippeket, meddig jut a "srác" 😄 (mint tudjuk: MINDENKI bennevolt ebben is, mint az olajszõkítésben és a posta-bank-kisegítésben)
Forza.
bakker Baján a motorcsónak versenyen bent a depóban nem mertem a szlovákokhoz odamenni... hálisten tök rendesek voltak, és nem zárkóztak el
kábé ezt eredményezi az állandó kétoldalú puffogás
az hogy náluk van egy rakat szélsõséges majom, azt nekünk nem kéne még plusszba megfejelni a saját itthoni majmokkal
Másik példánál maradva: ez a vicc az elmúlt hetekben járt körbe a nemzeti kérdést kissé túlpörögve értelmezõ oldalakon:
Felvidéken a tanító bemutatkozik az elsõ osztályos gyerekeknek és
megmagyarázza nekik, hogy ö szlovák. Kéri az osztályt, hogy emelje fel a kezét, aki szintén szlovák. Nem értik a kérdést, kedvezni akarnak a tanítónak, mindegyik nyújtja a karját, kivéve egy kislányt.
A tanító megkérdezi a gyereket, hogy ö miért nem csatlakozik a többiekhez.
- Mert én nem vagyok szlovák - feleli a gyerek.
- Én magyar vagyok - mondja büszkén.
A tanár zavarban van, kipirosodik az arca és kérdõre fogja gyereket,
hogy miért vallja magát magyarnak.
- Apám, anyám magyar, tehát én is magyar vagyok - válaszolja.
A tanár még mérgesebb és kérdezi:
- Ha apád szarházi lenne, anyád szarházi lenne akkor te is szarházi lennél?
- Nem akkor szlovák lennék...
Az ilyen nacionalista viccek minden népnél elõfordulnak (fõleg azoknál, akik túllihegik a kérdést), kár megsértõdni rajta, el kell könyvelni szar poénnak és kész.
Forza.
anno 1987
Székely bácsika reggel felébredvén aszongya:
-Hej, anyjuk, óly' szépet álmodtam!
-Mi volt az, apjuk?
-Képzeld, Bukarestben voltam!
-S mi abban a szép, kend?
-Hát az ho', útlevél is kellett hozzá...
Forza.
"A haldokló öreg apa ágyához hívatja fiát és azt mondja: Fiam, ha most lehetséges a kettõs állampolgárság, akkor most intézd el nekem a magyart. A Fiú úgy gondolja, apja már a delíriumhoz közeleg, de mégis megkérdezi: Apám, mire lesz az önnek jó? - Hogy ha meghalok, egy magyarral kevesebb lesz!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
anno 1987
Lehet nézegetni szép, színes grafikonokat, és összevetni a kormányváltások idõpontjaival...
Márpedig ez bizony a kedves kormánynak köszönhetõ.
Ehh, úgy látom, a szlogeneken túlmenõen a probléma lényege nem jutott át. Segítek: a szemétmocsok IMF-nek ez a problémája a bankadóval. De ehhez az információhoz már korábban is hozzájuthatott az, aki nem elégedett meg a szlogenekkel. Szóval nem önmagában a bankadóval van probléma, hanem a bevezetés körülményeivel.
Off-hoz:
Közbiztonsági kérdésként kezelve majd a rendõrség megoldja.
u.i.: "mediációs", csókolom, és legfeljebb a kisebb súlyú bûncselekményeknél. Jerevánban Volgákat...?
Ne legyenek illúzióid. A Fidesz ki akar tartani az önkormányzati választásokig, és ennek mi fogjuk megfizetni az árát.
Gondolod, hogy egy súlytalan, eladósodott, hitelét vesztett ország sikerrel veszi fel a harcot az IMF-fel a jelenlegi villágazdasági környezetben? Önként és dalolva vettük fel az általuk nyújtott hitelt, és most megint ott tartunk, hogy a saját magunk által meghatározott hiánycélokat sem akarjuk betartani.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vagy te hogy képzeled?
A hitelnek a hiteljének a hitelét is hitelbõl fizessük?
Az imf megszoritást akar bankadó helyett. Szerencsére ezen még gondolkozik pár sokkal erõsebb európai ország is.
Most majd jön a forint spekuláció és a baloldali média teli sírja hogy azért van ez mert orbán nem szopta le az imf-es küldöttséget meg az eusat.
Bezzeg a nagy patrióta gyurcsány meg bajnai õk tették a dolgukat.
Errõl beszélek.
Ezért vannak az aktivistái az önkényes lakásfoglalók kilakoltatása ellen.
Ezért akar az lmp mindenkinek fizetést.
Ezért akar a rendõrség megerõsítése helyett vmi idióta mindkét fél részérõl egyeztetõ meditációs bajnokot.
A cigányok már most sem tisztelik a magántulajdont. Az afrikai bevándorlók meg alapból nem fogják.
Off:
Ahhoz mit szólsz , hogy párizsban két fekete megvert egy fehér francia nõt csak azért mert nem adta meg a számát?
Sok sikert.