Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
gondoltam feldobom a hangulatot.

anno 1987

Oké, szép, meg jó, meg izé, de miért ide?

jhetedikj

😄

anno 1987

Lazíts már. Poénnak szántam.

Errõl nem a cigányok tehetnek, mert mi gonosz fehérek nem adtunk nekik megfelelõ oktatást, ezért lopták el az erdõt😞

"És akkor nincs benne a terror, gyilkosságok , szociális háló és börtönökre költött pénz."

A 18.000 fogvatartott évente 54 milliárd forintba kerül az államnak.

arty
???

(ez most nekem? és miért erre válasz?)

Forza.

Láma!
szerintem ironizált😄

Danny1987
Nõ a fekete populáció , nõ a bûncselekmények száma.
Idehaza másik kisebbséggel igaz ugyanez.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
O.J. Simpson
És õ is úgy menekült meg hogy tesókat raktak az esküdtszékbe😊

Danny1987
Persze te személyeskedhetsz ha én teszem akkor pofátlan bunkó vagyok.
Gerinc

Danny1987
http://mandiner.hu/cikk/20100609_erdoirtas_miatt_jott_az_arviz

És akkor nincs benne a terror, gyilkosságok , szociális háló és börtönökre költött pénz.

Persze ki mennyire értékeli úgye az emberi életet.

Danny1987
"Igazi kis szobanáci vagy, aki MÉG megteheti, hogy ilyen undorító módon, minimál intelligenciával, szinte nulla háttérinformációval - Nekem ne mutogass innen-onnan levadászott, erõsen kétségbevonható eredetû statisztikákat."

Várom a bocsánatkérést.

Tikal
<#nyes>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mert a feketéknek nincs annyi pénzük ügyvédre

Tikal
Úgy mint pl Kanadában? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
az a helyzet hogy jóval több fekete van börtönben mint fehér... ez tény, nem csak egyes államokban, hanem úgy összességében...
2000-ben a lakosság 13%a volt fekete, de õk tették ki a börtönök felét...ezek a számok azóta csak nõttek...

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Klángyûlésen van.

unatkozol?

jhetedikj
hmm Danny nincs itt és vita sincs.<#miaz>

anno 1987

Hagyjátok már abba. Plíz.

modelcar
Bocsi, félreírtam.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

arty
(én amugy nem szavaztam egyetlen vállalkozóra sem 😉 )

Forza.

arty
bezzeg most!!!44444

Forza.

modelcar
Miért lopott a politikus/vállalkozó réteg? Mert meg lettek választva. Csak az a baj, hogy akkoriban szinte csak hazaáruló pártok voltak😉

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

arty
Ha már arányok... szerinted ki lopott el többet a magyar emberektõl az elmúlt 20 évben? A fehér politikus/vállalkozó réteg vagy a cigányok? Ésmég: melyik volt jobban rászorulva a lopott cuccra?

A cigányokat szvsz lehetne integrálni, de csak náci eszközökkel, az pedig keresztülvihetetlen - inkább fizetem a segélyüket életem végéig :/

Forza.

OK, meggyõztél! Irtsuk ki az összes cigányt meg négert, és akkor mindenkinek boldog, békés élete lesz, hirteled ömleni fog a pénz a bankszámládra, és soha többet nem kell bezárnod a lakásod/autód.

<#awink>
Danny1987
"Õszintén megvallom, egy kicsit tartalmasabb, érvekkel alátámasztott, esetleg anyázós stílusba hajló reakciót vártam, de úgy látszik, még korán reggel volt."

Lol ne már tõlem várod a személyeskedést mikor szobanáci sütétnek és alacsony intelligenciájunak állítottál be na ne már.

""A USA egy rasszista állam" - Fekete elnökkel? Hm..."

Irónia vágod😊
Ja és ott rassz alapján csinálnak egy csomó statisztikát.

pl.: ilyet

http://www.project.org/info.php?recordID=174

A maradék meg az amit mondtam magyarországon is van olyan ember aki szerint a cigány csak csirkét lop.
Na látod te is közéjük tartozol.

Amúgy nesze itt egy vállalkozó
http://kuruc.info/r/46/64163/

Õszintén megvallom, egy kicsit tartalmasabb, érvekkel alátámasztott, esetleg anyázós stílusba hajló reakciót vártam, de úgy látszik, még korán reggel volt.
"A USA egy rasszista állam" - Fekete elnökkel? Hm...

Alapvetõen egy része igaz annak, amit mondasz, de a mondandód többi részével totálisan hiteltelenné válsz az itt fórumozók körében.
Kétségtelen, hogy Magyarországon a cigánykérdés megoldása igencsak várat magára, ami jórészt a cigány kultúrának, és a beilleszkedésre való teljes alkalmatlanságuknak köszönhetõ. Ebben egyetértünk, én is így gondolom.
Az is biztos, hogy egyes államok egyes területein a feketék által elkövetett bûncselekmények száma meghaladja a fehérek által elkövetett bûncselekményekét. DE! Ezen EGYES államok EGYES területein a fekete lakosság száma is meghaladja a fehér lakosság számát. Te hangoztatod mindig, hogy arányok.

Vissza Magyarországra. Személy szerint sokkal roszabbnak tartom az elmúlt 10-15 éven megjelent "vállalkozó" típusú embereket - tudod, drága autó, bikanyak, szarok a szabályokra - mint a cigányokat.
A cigányok jórésze valóban csak csirkét/pénztárcát/biciklit lop, de ezek a "vállalkozók" csak poénból szétütik a képed, ha esetleg rádudálsz, vagy szólni merészelsz, hogy mondjuk a gyerek pelenkáját nem dobjuk ki a mozgó kocsiból. Igen, vannak cigány "vállalkozók" is, de a legtöbb az mégiscsak fehérbõrû.
Véleményem szerint az ilyenek jóval többet ártanak az országnak (milliós/milliárdos adócsalások, közbiztonság egy vicc, törvények/szabályok teljes mellõzése, etc.), mint a falusi cigány, aki néha ellop valamit. Mielõtt leharapnád a fejem: NEM! Nem megengedhetõ, hogy a cigány csak úgy ellopjon valamit. El kell kapni, és felelõsségre vonni. Csakúgy, mint mindenki mást.

Budapestrõl nyilatkoztam, lévén ott éltem sokáig. Meglátásom szerint az ottani közbiztonság nem a cigányok miatt rossz. Jót sem tesznek, de a többi "veszélyes egyed" mellett szinte már-már észrevehetetlenek.
A világnézeted teszi, hogy mindenhol cigányokat/zsidókat/négereket látsz bûnözni. Ez olyan, mint amikor veszel egy új típusú autót, és hirtelen feltûnik, hogy mennyi hasonló fut az utakon, pedig elõtte fel se tûnt, hogy egyáltalán létezik ilyen autó.
Ha mindenben a cigány/néger/zsidó bûnözést keresed, azt is fogod találni. De a kép ennél jóval árnyaltabb.

Peace
Danny1987
"Danny, van egy olyan érzésem, hogy te valójában SODI vagy, új név alatt."

Nem.

"Annyi ostobaságot hordasz itt össze, hogy egyesével megcáfolni már nincs is értelme, mert van fontosabb dolgom is az életben. Úgy magyarázod a feketék vs. fehérek szituációt az USA területén, mintha legalábbis valami minisztériumi alkalmazott lennél...Washington DC-ben.
DE NEM VAGY AZ! Megkockáztatom az életedben nem jártál még csak az USA közelében sem. Talán még Európát sem láttad rendesen, esetleg néha leszaladtok családdal egy kis Horvát nyaralásra."

Lol ne már.
Nem kell az usa területére mennem mert az usa egy rasszista állam és rassz alapján készít egy csomó statisztikát.

Persze rá lehet fogni hogy hamis és valójában a négerek ellen szól de nincs esélye.

"Az USA helyzetrõl meg kérdezd meg az itteni Miami képviselõnket, aki kisgyerek kora óta ott él.
"

Magyarországon is van olyan ember aki szerint a cigányok semmivel sem bünõznek többet mint a fehérek és ha mégis akkor csak tyúkot lopnak.

Danny1987
Ha ez 1970-ben vitatkozunk errõl és azt mondom hogy nem volt szappan meg ernyõ zsidóból akkor is megkaptam volna a náci rasszista antiszemita fasiszta 6 millió zsidó stb jelzõt.

Danny1987
Lol a szegénység nem hozza magával az erõszakot.
Alacsony intelligencia=sok erõszak.

Magyarországon 3 millió ember él mélyszegénységben.
Mégis csak a cigányokkal van a gond.
Gondolkozz.(bár ez balliberális oldalon nem ajánlott)

Danny1987
Te is😊
Legalább félig😊

Persze, néha kapóra jön "arrafelé" is 😊

arty
Ezzel a résszel is egyetértek. (akkor is, ha a gárda gondolom nem munkahely)

Forza.

banok
Annyira utálom mikor valakit a magánélete okán ítélnek meg a munkahelyén...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

arty
Tudományosan bizonyított tény, hogy bûnözés és az intelligencia között igen szoros kapcsolat áll fenn. Ha egy közösség valamilyen okból ezen a téren alacsonyabb mutatókkal rendelkezik, akkor józan paraszti ésszel is belátható, hogy nem lesznek képesek megfelelõ válaszokat adni a környezet kihívásaira. Ez nyomon követhetõ a bûnözési statisztikákban és az ország gazdasági mutatóiban.

Nagyszerû példa erre Délkelet-Ázsia, ahol a nyugati turistáknak legfeljebb attól kell félniük, hogy a helyiek ellopják az értékeiket. Az egy fõre esõ GDP jóval alacsonyabb, mint a Dél-afrikai Köztársaságban.

Napi kisszínes

Azért elképzelem mondjuk a Kuruc szerkesztõségét, ahol a tagok agya éppen nullával oszt annak kapcsán, hogy akkor most leközöljék vagy sem?

Mellette:
- MAGYAR orvost kirúgtak, ráadásul a MAGYAR akcentusa és MAGYAR szokásai miatt
- RATYIIIIK + naugyemegmondtamkötelezõleszabuzulás

Ellene:
- katolikus magánfõiskola, papdékánnal

Egyébként meg...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

"Ja, hogy nálad a lámpaernyõk cáfolata egyenrangú a gázkamrák létezésének cáfolatával?"

lámpaernyõ
szappan
gázkamra

Ebbõl kettõt megcáfoljunk, akkor az azt jelenti, hogy a holokauszt bizonyítékainak kétharmadát megcáfoltuk?

Lehet, hogy más oldalakon ez bejön, mert ott az emberek ilyen félszavakból is értik egymást, de itt ehhez még egy kicsit kaparni kell.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ja, hogy nálad a lámpaernyõk cáfolata egyenrangú a gázkamrák létezésének cáfolatával?

Miért kellene kételkednem benne? Történelmi tények, vallomások szólnak mellette.

Danny, van egy olyan érzésem, hogy te valójában SODI vagy, új név alatt.
Tudod, az a Sodi, aki pár éve még Grespik legnagyobb tisztelõje volt...
Na mindegy...

Annyi ostobaságot hordasz itt össze, hogy egyesével megcáfolni már nincs is értelme, mert van fontosabb dolgom is az életben. Úgy magyarázod a feketék vs. fehérek szituációt az USA területén, mintha legalábbis valami minisztériumi alkalmazott lennél...Washington DC-ben.
DE NEM VAGY AZ! Megkockáztatom az életedben nem jártál még csak az USA közelében sem. Talán még Európát sem láttad rendesen, esetleg néha leszaladtok családdal egy kis Horvát nyaralásra.

Kérdés: Angliában élnek feketék?
Válasz: Igen? ...sok!
Kérdés: Nekem, mint átlagpolgárnak, kitõl kell jobban tartanom? A feketéktõl vagy a heroinista fehérektõl?
Válasz: NEM A FEKETÉKTÕL!
Kérdés: Kanadában élnek feketék?
Válasz: Igen, jópár.
Kérdés: GOTO "kérdés 3"
Válasz: NEM A FEKETÉKTÕL!

Ezek SAJÁT tapasztalataim, illetve az itteni/ottani újságok, TV-k, internetes hírek alapján levont konzekvenciák.

Az USA helyzetrõl meg kérdezd meg az itteni Miami képviselõnket, aki kisgyerek kora óta ott él.

Ülsz a kis sötét szobádban, a sötét agyaddal, és mindent szentírásnak tartasz, ami kicsit is alátámasztja a mérhetetlenül fajgyûlölõ elméleteidet. Megkérdezhetem, hogy TE mitõl vagy jobb ember akár egy feketénél akár egy zsidónál? Mit tettél eddig az életedben, ami egy kicsit is becsülendõ? Igazi kis szobanáci vagy, aki MÉG megteheti, hogy ilyen undorító módon, minimál intelligenciával, szinte nulla háttérinformációval - Nekem ne mutogass innen-onnan levadászott, erõsen kétségbevonható eredetû statisztikákat.

Egy bónusz kérdés:
Szerinted Ausztráliában miért van rengeteg bennszülött börtönben? Elmondom. Mert az általad oly nagyraértékelt, felsõbbrendû fehér ember, ahelyett, hogy alázattal foglalta volna el az országukat, inkább adott nekik ALKOHOLT meg KÁBÍTÓSZERT, szépen kinézte mindenhonnan, és rezervátumokba szorította...az ÕSLAKOSOKAT Mi is történt anno Amerikában? Igen, pontosan ugyanez.

Mielõtt tovább folytatnád az ész nélküli vagdalkozásodat ezen a fórumon, javaslom kezdj el olvasni, informálódni megfelelõ helyeken, és próbáld a különbözõ sorokból szépen összerakni az igazságot.
arty
"A szegénység magával hozza az erõszakot?
Szerinted melyik a gyakoribb a fekete támad fehéret vagy a fehér feketét?
A médiában ezt miért nem közlik?
A feketék miért nem tudják szinten tartani azt a területet ahová beköltöztek?"

igen
hol? itt magyarországon a négerek viszonylag ritkán támadnak, de ahol sok a szegény fekete, ott gyakrabban
melyik médiában mit nem közölnek?? szerintem az amerikai kurucinfon minden hir közöl napi száz nemi erõszakról hírt, ha épp néger csinálta
mert nincsenek szocializálva 😊

Forza.

arty
náci vagy, ezt eddig is tudtuk 😄

Forza.

Danny1987
"Mittudomén"

Többet tõled nem vártam.
Tudod az a gond hogy a 99%-át nem tudják bizonyitani.
De egy kérdés nem tartod lehetségesnek hogy a gázkamrák akár csak lámpaernyõ szappan kicsinyitett fej villamos zsidó megsemmisítések nem igaz?
Nem áll fent a lehetõsége?

Bandee1987
Lassan le lehetne kattani a holokauszt témáról, mert durván átcsapott személyeskedésbe.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mittudomén. Az ilyen hatásvadász mozzanatok azért nem érdekeltek sosem, mert ezek csak arra jók, hogy az holokauszttagadók ezek esetleges cáfolatával egy alaptalan logikai ugrással az egész holokausztot kérdõjelezhessék meg. Ügyes trükk, de nem az nem járja, hogy lámpaernyõzéssel próbálod a gázkamrák létét tagadni: a lámpaernyõ egy dolog, a gázkamra meg egy másik.

Egyébként pedig idéznélek:

Mint leírtam már nem arról voltak kérdéseim hogy a zsidóság célpont volt-e hanem arról hogy gázkamrák voltak-e?

Ott a link lent a holokauszttagadó érveid ellen. Gondolom, még nem kattintottál rá, mert olyan lehet neked, mint ördögnek a szenteltvíz.

Danny1987
Amúgy te is válaszolj már mert látom az értelmezéssel gondjaid vannak.

A szegénység magával hozza az erõszakot?
Szerinted melyik a gyakoribb a fekete támad fehéret vagy a fehér feketét?
A médiában ezt miért nem közlik?
A feketék miért nem tudják szinten tartani azt a területet ahová beköltöztek?

Danny1987
IGEN
Nem
nem

arty
bûnöznek-e a jómódban élõ feketék?
bûnöznek-e a szegény fehérek?
bûnöznek-e amerikában a minimálnyugdijasok?

ezekre válaszolj, ne mellédumálj FOLYAMATOSAN.

Forza.