Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lássuk te azt mondod a szegénység miatt van sok bûncselekmény.
Lássuk hazai példát.
A nyugdijasok nem lopnak míg a cigányok igen. Pedig a nyugdíjasoknak nem nyalják a seggüket.
Ráadásul a cigányok nem csak lopnak de az erõszakos bûncselekményekben is benne vannak.
USA.
Hasonlítsd már össze a szegény fehéreket meg a szegény feketéket.
A szegénység nem hozza magával a brutálisan magas erõszakos bûncselekményeket.(a kegyetlenségrõl még nem is beszéltünk)
Arról nem is beszéltünk ahova a feketék beköltöznek onnét a fehérek menekülnek.
És mivel a minden ember egyenlõ a feketék létrehozzák a gettot a fehérek meg olyan várost részt amiére a fekák irigykednek.
Ezért frusztráltak lesznek és minden világosabb bõrût támadnak.
Mennyi fekete jut élete során börtönbe???
Ja és ez az usa ahol olyan pénzeket ölnek az integrációba amit hasznosabb dolgokra is költhetnének.
Na felmerül a kérdés hogy a mi van akkor amikor elfogy a pénz?
Live for nothing or die for something.
Mint leírtam már nem arról voltak kérdéseim hogy a zsidóság célpont volt-e hanem arról hogy gázkamrák voltak-e?
Nem kell szégyelned magad magad.
Tudod a zsidók sem szentek és õk is hazudhatnak.
Szerinted csak bandatagok bünöznek?
Mond hogy a lányod nem vér szerinti mert az intelligencia 75%ban öröklõdik.
Ha rá gondolok, és arra amit te itt ma mûveltél, amennyi baromságot összehordtál, úgy érzem elsüllyedek szégyenemben. Én érzem szarul magam miattad, hogy ilyen emberek léteznek mint te... Csak remélni tudom, hogy inkább az élettapasztalat hiánya, mint végtelen ostobaság, primitívség és gonoszság beszélt belõled.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
(kb ennyi értelme minimálnyugdijasokat néger bandatagokhoz mérni)
Forza.
anno 1987
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
3 aranyérem másfél óra alatt a mai napon
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Meg az sg-t is.
A tegnapi nap folyamán te nfs-eztél meg a kislányoddal játszottál.
Ez idõ alatt amerikában a kurva szegény országban 100 fehér nõt erõszakoltak meg feketék.
Tudom a szegénység.
Magyarországon mennyi a minimálnyugdíj?
Nem látom a a hírekben hogy a nyugdíjasok kapával vágnák át mások torkait?
Miért nem arty?
Miért?
Magadat cáfolod, jóember.
Igen.
Forza.
Sõt, a harmadikat is túl fogom 😊
Igen vagy nem?
Vannak akik nem valók ide cigány néger arab.
Ez van.
Õk sose fognak integrálódni.
Viszont a rendet eltüntetik.
Persze tudom hogy õk csak szegények ezért lopnak gyilkolnak stb.
A gázkamrák létezését tagadók érvek ellenérvei pedig ottvannak a linkelt oldalon. Hajrá.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ááá, szóval csak a szokásos elvakultság: vannak a mi érdekeinket védõ jogvédõk, õk a jófejek, a többiek meg a vadliberális cigányimádók.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"Tudomásul kell lassan venniük, hogy az a fajta jogvédõ akciózás valójában nem a kisebbségek vagy kisebbségi csoportok védelmét szolgálja, sokkal inkább az európai civilizáció, a nemzeti kultúrák, hagyományok és erkölcsök lebontását."
Errõl van szó.
Már mondtam.
Volt zsidó szappan?
Volt!!
Bebizonyosodott hogy hamis?
Igen.
Lámpaernyõ zsidóból volt?
Igen.
Aztán kiderült hogy mégsem volt.
Gázkamra történetek?
Igen.
Aztán...
Lehet hogy orbán franciaországban gondolkodott amikor a két hétrõl beszélt.
bocsika, de szerintem sokkal életszerûbb, hogy a náci fajelmélet ellenére valami járvány tarolt le milliókat ... <#hehe>#hehe>
Forza.
Olvasnivaló
Meg ez is. (Többek közt a bálványozott holokauszttagadó, David Cole állításait is megcáfolják benne, akitõl származik az általad is hangoztatott, nem létezõ gázkamrákról szóló állítás.)
Jó olvasást, bár gondolom, nem fogod, mert szembemenne az ideológiáddal.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Forza.
Általánosítás általában bejön.
Csak hát ugye 99%-át nem lehet bizonyítani😊
"tudom, te csak azt hiszed el, ami neked megfelel"
Gondolom ez a mondat rád nem vonatkozik😊
A szlovák képviselõ bocsánatkérését Malina Hedvignek, a Ferencesek rendjének, Ernest Valkonak, Ladislav Reháknak, Balli Marzecova kazah újságírónak, a poprádi rendõri akció sértetteinek, a Kína-ellenes tüntetést megtorló rendõri fellépés áldozatainak, a rendõrség által megkínzott romafiúknak, a Dunaszerdahelyen megvert labdarúgó-szurkolóknak címezte.
mi garantálja, hogy járványban v éhezésben haltak meg? tudom, te csak azt hiszed el, ami neked megfelel 😊)
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lerombolt, szent sírok helyén épül a Tolerancia Múzeuma...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A diktatúra valamely személynek vagy csoportnak az állam törvényeit figyelmen kívül hagyó, erõszakszervezetekre támaszkodó, kivételes törvényekkel szentesített korlátlan hatalma."
a diktatúra lehet jó is, bár erre példa sok nem volt.
mellesleg fejlõdött a gazdaság és alacsony volt a bûnözés, mindez azért hogy elõkészítse a Blitzkrieg-et😊
az hogy az amcsik kedvelték egy dolog... egész 39-ig sok mindenki kedvelte...
Persze, lady gaga klippet rendezett, és ezt leadják fõmusoridõben, 2010 magyarország, így szeretlek...