Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Lol te nem csak szimulálsz te tényleg ezen a szinten vagy.

Lássuk te azt mondod a szegénység miatt van sok bûncselekmény.
Lássuk hazai példát.
A nyugdijasok nem lopnak míg a cigányok igen. Pedig a nyugdíjasoknak nem nyalják a seggüket.
Ráadásul a cigányok nem csak lopnak de az erõszakos bûncselekményekben is benne vannak.

USA.
Hasonlítsd már össze a szegény fehéreket meg a szegény feketéket.
A szegénység nem hozza magával a brutálisan magas erõszakos bûncselekményeket.(a kegyetlenségrõl még nem is beszéltünk)

Arról nem is beszéltünk ahova a feketék beköltöznek onnét a fehérek menekülnek.
És mivel a minden ember egyenlõ a feketék létrehozzák a gettot a fehérek meg olyan várost részt amiére a fekák irigykednek.
Ezért frusztráltak lesznek és minden világosabb bõrût támadnak.

Mennyi fekete jut élete során börtönbe???

Ja és ez az usa ahol olyan pénzeket ölnek az integrációba amit hasznosabb dolgokra is költhetnének.
Na felmerül a kérdés hogy a mi van akkor amikor elfogy a pénz?

Live for nothing or die for something.

arty
Tényleg nem tudom, mit képzelsz, ki hozza össze a napi száz nemi erõszakot?

Forza.

Danny1987
Jaj arty most direkt játszod a hülyét?

arty
Biztos nem a nyugdijasok erõszakoskodnak ott sem.

Forza.

Danny1987
Milyen élettapasztalat?
Mint leírtam már nem arról voltak kérdéseim hogy a zsidóság célpont volt-e hanem arról hogy gázkamrák voltak-e?

Nem kell szégyelned magad magad.
Tudod a zsidók sem szentek és õk is hazudhatnak.

Danny1987
Ez most komoly?
Szerinted csak bandatagok bünöznek?
Mond hogy a lányod nem vér szerinti mert az intelligencia 75%ban öröklõdik.

guardian hero
Én ismerek Auschwitzi túlélõt. 90 éves néni, akinek a szülei és 6 testvére nem jöttek haza soha.

Ha rá gondolok, és arra amit te itt ma mûveltél, amennyi baromságot összehordtál, úgy érzem elsüllyedek szégyenemben. Én érzem szarul magam miattad, hogy ilyen emberek léteznek mint te... Csak remélni tudom, hogy inkább az élettapasztalat hiánya, mint végtelen ostobaság, primitívség és gonoszság beszélt belõled.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

arty
Jól értelek, néger nyugdijasok 100 nõt erõszakoltak meg a világ leggazdagabb országában?

(kb ennyi értelme minimálnyugdijasokat néger bandatagokhoz mérni)

Forza.

jhetedikj
Index fõpolgármester választás.

Vezet a Kétfarkú Kutya Párt képviselõje!😄

anno 1987

Totti5
Ma minden külföldi aki kilátogatép ott megtanulhatta a magyar himnuszt😊 szép volt! öröm volt nézni õket.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#eljen>

Az SG-t nem 😊

Bandee1987
Idióta vitatkozás helyett ajánlom mindenkinek a mai napi örömhírt:

3 aranyérem másfél óra alatt a mai napon

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Danny1987
Ne már túlélted a második vh-t a harmadikat is túlfogod és engem is.
Meg az sg-t is.

Danny1987
Amerikában mégsincs olyan nagy szegénység mégis a színesek követik el a gyilkoság jelentõs részét.
A tegnapi nap folyamán te nfs-eztél meg a kislányoddal játszottál.
Ez idõ alatt amerikában a kurva szegény országban 100 fehér nõt erõszakoltak meg feketék.

Tudom a szegénység.
Magyarországon mennyi a minimálnyugdíj?
Nem látom a a hírekben hogy a nyugdíjasok kapával vágnák át mások torkait?
Miért nem arty?
Miért?

De mit is éltem túl? Ami meg sem történt? 😊
Magadat cáfolod, jóember.

Danny1987
Ehhez is gratulálok

Köszi, Téged is túléllek.

arty
Lopnak, csalnak, gyilkolnak a világon mindenhol, mindenféle kulturáju népek a nagy szegénységben?

Igen.

Forza.

Danny1987
Gratulálok😊

De, mindkettõt túléltem.
Sõt, a harmadikat is túl fogom 😊

Danny1987
Csak nem egy túlélõvel van dolgunk?

Danny1987
Volt szappan lámpa ernyõ zsidóból történetek?
Igen vagy nem?

Danny1987
Kurva primitiven fogalmazva igen.
Vannak akik nem valók ide cigány néger arab.
Ez van.
Õk sose fognak integrálódni.
Viszont a rendet eltüntetik.

Persze tudom hogy õk csak szegények ezért lopnak gyilkolnak stb.

Hagyd, szerinte a Holokauszt soha nem történt meg, de igenis jogos volt.

A holokauszt kicsivel többrõl szólt, mint holmi lámpaernyõrõl.

A gázkamrák létezését tagadók érvek ellenérvei pedig ottvannak a linkelt oldalon. Hajrá.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A jogvédõ szervezetek egy része valóban az agresszióval szemben véd jogot, akárhonnan érkezzen is az agresszió. Létezésük komoly társadalmi érdek. Ilyen szerepet vállalt nálunk legutóbb néhány jogvédõ szervezet a Gyurcsány-féle rendõri brutalitással szemben, amely nyilvánvalóan politikai szándékú volt, és tisztességes, ártatlan civilek ellen irányult, elsõsorban az ötvenhatos forradalom ötvenedik évfordulóján. Vannak azonban másfajta „jogvédõk” is, akik kitûnõ érzékkel választják ki és terelik védõszárnyaik alá a bûnözõket, mint korábban a zámolyi bûnözõ cigányokat a többségi társadalom ellen.

Ááá, szóval csak a szokásos elvakultság: vannak a mi érdekeinket védõ jogvédõk, õk a jófejek, a többiek meg a vadliberális cigányimádók.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/jogvedok.html

"Tudomásul kell lassan venniük, hogy az a fajta jogvédõ akciózás valójában nem a kisebbségek vagy kisebbségi csoportok védelmét szolgálja, sokkal inkább az euró­pai civilizáció, a nemzeti kultúrák, hagyományok és erkölcsök lebontását."

Errõl van szó.

Danny1987
ideologia vagyis az igazság?
Már mondtam.
Volt zsidó szappan?
Volt!!
Bebizonyosodott hogy hamis?
Igen.
Lámpaernyõ zsidóból volt?
Igen.

Aztán kiderült hogy mégsem volt.
Gázkamra történetek?
Igen.

Aztán...

Danny1987
Hát ja ha van bünös nép akkor a németek azok😊

Danny1987
Több tucat illegális roma telepet számoltak fel Franciaországban

Lehet hogy orbán franciaországban gondolkodott amikor a két hétrõl beszélt.

arty
Te el tudod képzelni a németekrõl (vagy bárkirõl) hogy eltünteti a "rosszasága" nyomait ?? pláne egy piti népirtás nyomaival veszõdnének ?? minek ??

bocsika, de szerintem sokkal életszerûbb, hogy a náci fajelmélet ellenére valami járvány tarolt le milliókat ... <#hehe>

Forza.

A TV2 nem szopta be, hanem kapott az alkalmon, hogy végre nem kell saját magának hazugságot kreálnia, mint pl. Király Linda öccsének Kanadában élõ ikertestvérénél... rémes, hogy mire viszi rá õket a mûsoridõ-megtöltési kényszer.

A németek 1944 októberétõl kezdve elkezdték felrobbantani õket.

Olvasnivaló

Meg ez is. (Többek közt a bálványozott holokauszttagadó, David Cole állításait is megcáfolják benne, akitõl származik az általad is hangoztatott, nem létezõ gázkamrákról szóló állítás.)

Jó olvasást, bár gondolom, nem fogod, mert szembemenne az ideológiáddal.

arty
Én Lámához hasonlóan mindkét oldalnak hiszek 😊

Forza.

Tikal
<#sniffles>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
Jah, ha az ár lényegtelen, akkor peeeersze, hogy szeretnék olyan diktatúrát. Mert semmi sincs ingyen.

Forza.

Danny1987
Múltkor még a csoportosítás ellen voltál.
Általánosítás általában bejön.

Danny1987
Hol a gázkamra az egész holokauszt errõl szól.
Csak hát ugye 99%-át nem lehet bizonyítani😊

"tudom, te csak azt hiszed el, ami neked megfelel"

Gondolom ez a mondat rád nem vonatkozik😊

s tudom, egy "bocsánattal" úgymond sosincs minden "elintézve", de, hogy ez mint egy szlovák országgyûlési képviselõtõl történik, fõleg Malina Hedvig és a Dunaszerdahelyen megvert magyar szurkolók szempontjából haladás, még ha tudom nem feltétlen áttörés, de haladás.

arty
"Mi garantálja hogy nem munkában vagy járványban v éhezésben haltak meg?"

mi garantálja, hogy járványban v éhezésben haltak meg? tudom, te csak azt hiszed el, ami neked megfelel 😊)

Forza.

arty
csoportosítás <> általánosítás - ezt csak te gondolod 😊

Forza.

Tikal
bocs, a sok zsidózás között elveszett 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

0Fritz0
Érdemes ízlelgetni a zamatát:
Lerombolt, szent sírok helyén épül a Tolerancia Múzeuma...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Láma!

de igen, a szinvonal az megvan...

Láma!
"A diktatúra olyan politikai rendszer, ahol az állami fõhatalom (a kormányzati hatalom) forrása nem a népakarat.
A diktatúra valamely személynek vagy csoportnak az állam törvényeit figyelmen kívül hagyó, erõszakszervezetekre támaszkodó, kivételes törvényekkel szentesített korlátlan hatalma."

a diktatúra lehet jó is, bár erre példa sok nem volt.
mellesleg fejlõdött a gazdaság és alacsony volt a bûnözés, mindez azért hogy elõkészítse a Blitzkrieg-et😊
az hogy az amcsik kedvelték egy dolog... egész 39-ig sok mindenki kedvelte...

Tikal
TV2 beszopta...

Persze, lady gaga klippet rendezett, és ezt leadják fõmusoridõben, 2010 magyarország, így szeretlek...

Tikal
úgy emlékszem volt már egy ilyen hír vagy fél éve....szintén svájc... lehet ugyanaz...