Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
turisták nélkül nincsenek ilyen bûncselekmények? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
"miért csak õk írhatják ki bizonyos oldalakra emg rakhatják fel videóban hogy menjünki magyart ölni?? Én inkább azt mondom menjünk cigányt ölni, ha már nem képesek viselkedni ott,a hol gyakorlatilag vendégségben vannak!!"

szal csak olyan vagy mint õk ?

Forza.

arty
mi akadályoz meg benne, hogy bemenj a telepen a romákhoz és fõbelõdd õket? hiszen maguknak keresték a bajt, hogy léteznek...

vagy csak a gyerekeik felpofozása fér bele? pontosan hol a határ, kedves fõnáci barátom? 😊)

Forza.

Szigeten spangli elszívása, este részegen a virágágyás lepisilése?

Erre én is kíváncsi lennék...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
mi az a turistabûnözés?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Áááá, ez nem igaz, van néha egy kis niggerezés is. <#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Turistabûnözés, óemgé, wétéef <#wilting>

Danny1987
"Mire fel?"

Talán arra , mert hiteltelennek és hazugnak állítottál be és hogy rossz statisztikákat hozok , amit te könnyedén megcáfolnál csak nincs rá idõd, de arra volt hogy mindennek lehordj.

Live for nothing or die for something.

Láma!
Bocsánatkérést vársz? Mire fel? Nem azért írok le valamit, hogy utána pár nappal pingvinezzek, hogy "hát izé, nem is úgy gondoltam".
Szobanácinak tartalak, kész. Megsértõdni lehet, de bocsánatot nem fogok kérni, hiába szeretnéd. Nincs miért!
L Viper
Tetszik vagy sem, az ország egyik legnagyobb problémájával állunk szemben már a közeljövõben. A struccpolitika ezen nem segít, normális megoldáss kell.
Nagy részük nem dolgozik, a mi fizetéseinkbõl kapott segélybõl élnek.
Demográfiailag megváltozik a lakosság nemzetiségi aránya miattuk.
Az iskolákban is legtöbbjük viselkedése problémás. Társaikkkal, tanárokkal. ( Tanárverések, diáktársak rendszeres verése, kirablása, stb. )

Fell kell õket zárkóztatni, beilleszkedésüket valahogy elõsegíteni, de ahogy látom ez a legnehezebb az egészben. Mindig is ez volt, sokuknál akarat sincs arra, hogy máshogy éljenek, mert jó nekik a potya. ( Számos közösségi portálos adatlapon olvasni tõlük ilyen szösszeneteket : "cigány vagyok, mér dógozzak", "dógozzanak a magyarok" stb. )
FZoleee
-fav, folyton csak egy témáról van szó 😄
L Viper
Elõbb-utóbb mindenkinek lesz sajnos ilyen tapasztalata. Kivétel az, aki csak a monitor mögül tud okoskodni és soha nem járt még olyan helyen, ahol rajoskodnak.
A szerencse az, hogy még nem általános, hogy pisztollyal rohangálnak, mint a #30810-ben linkelt videón.
w77d
én még nem találkoztam olyan cigánnyal, aki nem kereste magának a bajt. Fõleg a kiskoru kis fattyak azok tudnak nagyon gecik lenni... pár éve nappal nekem egy ilyen kis kivégzésre érett példány a frissen vásárolt könyveimet vette el... de komolyan, ha még elolvasná õket esküszöm nem szólnék érte, de nem ez kitépdeste a lapokat és eldobta... máskor meg egy másik kis golyóérett cigány kést nyomott a mellemhez és elkérte illedelmesen a pénztárcám. A legszebb meg az volt, amikor megállítottak az út közepére kibaszott biciklivel és elkezdtek ütni a kocsimban, csak úgy tudtam elmenekülni, hogy átmentem a bringán, lenyúztam a lökösöm és még óbégatták utánam hogy megtalálnak, a családom nõi tagjait megerõszakolják és megölik....

éérdekes egyik sem magyar volt akit láttam balhézni bármerre jártam, mind retkes cigány. Igen felvállalom, úgy gyûlölöm õket, mint a szart és bizony vannak olyan napok amikor gondolkodás nélkül tudnék elcsapni párat csak úgy fröccsenjen a szájából a vér....

miért csak õk írhatják ki bizonyos oldalakra emg rakhatják fel videóban hogy menjünki magyart ölni?? Én inkább azt mondom menjünk cigányt ölni, ha már nem képesek viselkedni ott,a hol gyakorlatilag vendégségben vannak!!

Tudom, rasszista náci vagyok fujjj

Danny1987
klímaváltozás

Danny1987

0Fritz0
1. Pontosan, hiszen igénytelen magával és a társadalommal szemben, hiszen sem olvasni nem tud, sem megnevelni a gyereket, hogy ne provokáljon másokat. Nem sok idegbeteg háziorvost ismerek, de persze ha a cigány azt mondja, akkor kötelesek vagyunk neki feltétlenül hinni.
Csak a szokásos óbégatás megy.

2. Fõnáci, ha kérhetném... sõt, a Fasiszta Fõnáci még jobb lenne.
Esetleg hívhatnál még Hivatásos Cigányvadásznak, vagy Zsidóírtó Kisiparosnak.
Ezek a jelzõk engem nem zavarnak.
Hmm... ezek szerint liberálisabb lennék, mint te? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

arty
Tehát a cigány tehet róla, hogy összeverték a kölkét. Mer cigány és nemtud olvasni. Magának kereste a bajt.

Náci vagy.

Forza.

Sadist
Blogot nem írok, de az embereket én is a szellemi nívó alapján választom ketté, mert az az egyénen múlik és lehet rajta változtatni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Totti5
Tornádó Mezõkövesden Tiszta Amerika...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

?

0Fritz0
Talált, pl.:

A témához meg csak annyit, hogy elõbb inkább olvasni kellett volna megtanulni, aztán megnevelni a kölköt és nem csak óbégatni, hogy gyakorló agyhalottként semmire sem képesek és a szemét náci élet meg benyújtotta a számlát.
Ügy lezárva, rejtély megoldva, a topic megtisztult. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

arty
gondolom a náci filmekbõl ismerõs neked és ott szerintem láttál te lõfegyvert is, csak nem elékszel 😉

Forza.

Hm, ismerõs módszerek, utolsót leszámítva (lõfegyver hiánya, gondolom).

NEm tudom, ha üzemeltetsz valami Blogot, akkor elképzelhetõ. Egy blogbejegyzés kommentjei között találtam, azt hiszem pont a házigazda írta. Ha te írtad, akkor minden elismerésem. Telitalálat! 😄
arty
a felfújtsággal egyetértek 😉

Forza.

Willenbrock
Szerintem a Népszabadság elfogult és antirasszista propagandát akart kovácsolni az ügybõl.A cigányok meg mindíg szeretik eltúlozni ha valaki egy újjal is hozzájuk ér.Ez az "otthon rosszul lett és hányt" lehet belemagyarázás vagy sima hazugság,esetleg tényleg hányt mert pl. vírusos fertõzése van-ismerve a higiéniás viszonyaikat ez nem lepne meg amúgy.Az agybe fõbe verés is lehet hogy kimerült 1-2 pofonban-hiteles szemtanúk nincsenek.Az újságíró meg ne szólítson fel semmire egy orvost.Vagy ha ezt teszi ne csodálkozzon ha az orvos nem kíván vele társalogni meg dokumentumokat átadni.Nincs ebben az egészben semmi különös csak fel van fújva szerintem.

whiskeyman
nekem is ismerõs

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Sadist
Ezt nem én írtam valahol?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

whiskeyman
kollégám volt :|

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

arty
A mostani infók:
- egy orvos agyba fõve vert egy germeket
- a gyerek agyrászkódást szenvedett, otthon rosszul lett
- szülõknek nem akarták kiadni a látleleteket, akik az ottdolgozó doki felesége miatt nyilván tartottak az eltussolástól
- meghatalmazottjuknak se adták ki a papírt:

"Másnap a Népszabadság munkatársa elkísérte a szülõket a kórházba. Az ott dolgozó orvos nem csak, nem volt hajlandó kiadni az iratokat, de egy hosszú kiselõadás kíséretében hívta fel a szülõk figyelmét arra, hogy mi a véleménye arról, ha valaki sok gyereket vállal, illetve, hogy szerinte egy ennyi idõs gyerek már képes akarva vagy akaratlanul hazudni.

Végül hajlandó lett volna csak az olvasni nem tudó szülõknek bemutatni a papírt. Erre a szülõk és az újságíró hiába írtak gyorsan egy meghatalmazást, hogy olvasni tudó személy is jelen lehessen, az orvos munkaideje hirtelen lejárt."

- a dokinak forro lett a talaj és lelépett

Ti pedig erre azzal jöttök, hogy a gyerekek tuti sárosak. Hogy a szülõk tuti cirkuszoltak (amikor az én gyermekem nem kapott megfelelõ ellátást én is cirkuszoltam. rohatt cigány vagyok!). Meg egyáltalán: mi az hogy nem tudnak olvasni.

Sikerült megfognotok a lényeget. Rasszisták vagytok.

Forza.

Willenbrock
Nem rasszizmus de viselkedni tudniuk kéne-nem tudnak és ezzel van mindíg a probléma nem a származásukkal.A cikk meg eléggé próbálja menteni a menthetetlent,mintegy erkölcsi gyõztesnek hozva ki az állati szinten tengõdõ falkát.

A mostani infók:
- olvasni nem tudó szülõk a XXI. században;
- gyermek bántalmazásának oka: kerítés bontásának gyanúja;
- "A szülõk szerettek volna betekinteni a felvett orvosi jelentésbe, mert aggódtak, hogy abban rögzítik-e az erõszakos cselekményre utaló nyomokat";
- az, hogy a szabályok szerint jártak el a kórházban, "megalázás"-ként van feltüntetve.

Nincs ebben semmi rasszizmus.
Pedig igény lenne rá.

arty
grat mindenkinek, rasszizmusból jeles <#eljen><#worship>

még ha igaz is amit írtok, a mostani infok alapján ilyeneket kijelenteni <#ijedt>

Forza.

És egyáltalán, hogyhogy nem tudnak olvasni? Hány évesek lehetnek? Elvileg egy pár évtizede már kötelezõ az iskola...

Mit csinálnának? Kerítést bontanak.

Willenbrock
Nem azért kaptak hanem mert valami gyanúsat csináltak,lehet hogy tévedett az orvos,lehet hogy nem-de nem rasszista indítékból csinálta ahogy én látom.

w77d
gondolom párszor már okoztak kárt a kis rétinégerek, hogy eljárt az orvos keze... olvasni nem tudó szülõk?? atyaúristen, hogy lehet úgy élni?? Mit csinálhatnak ezek a szabadidejükben, amikor normális ember ujságot, vagy könyvet olvas????? na meg az ilyen ne akarjon dokumentumokat kikérni meg pereskedni, örüljön hogy ellátták a hülye gyerekét...

Willenbrock
El tudom képzelni micsoda kõkori vircsaftot rendeztek ott a kórházban.Ha valami nem úgy van ahogy õk akarják rögtön egybegyûlik a falka és elõkerülnek a botok-kések meg megy a köpködés.Az orvosdoktoroknak nyilván igazuk volt a felelõtlen gyerekvállalásokkal kapcsolatban is.

arty
1. én is kaptam apámtól, de nem hánytam utána az agyrászkódástól
2. "Biztos nem voltak angyalok" - merthogy cigányok voltak. ugye?

Forza.

Nem, azzal már magadat minõsíted. Elég csak kiröhögni...

Danny-nek találtam egy marha jó kommentet, szerintem elfér itt is:

"én is, anyám is, haverjaim is magyarok. de az nem érdem, hanem állapot. úgyhogy nem szoktam nemzetiség vagy más alapján differenciálni. hülyék és kevésbé hülyék között már inkább.
te pl. elsõdlegesen vagy f*sz és teljesen mellékesen magyar. vagy izlandi."

<#puszis>
Willenbrock
Biztos nem voltak angyalok.Ha az orvos köztiszteletben állt eddig akkor oka kellett hogy legyen annak amiért eljárt a keze.Engem is sokszor betakart fater ha olyasmit tettem,métereket szálltam és csengett a fülem.Utólag belegondolva teljesen igaza volt általában.Ahogy ezek a mai purdék viselkednek-hát nagyon rájuk fér néhány nevelõ célzatú pofon.

arty
sõt, le is kellett volna, köpni

esetleg felrúgni és ütni amig mozog

vagy csak fejbelõni!

Forza.

"Megalázták"...
Ha nem tud olvasni, magára vessen, ez a XXI. század, nem a XII.

arty
nekem is az tûnt fel 😄

"feltehetõen a kezdõdõ felhõszakadás miatt" = sebesség rendõr által helytelenül megválasztva?

Forza.

arty
Nocsak, ha rendõrrõl van szó, akkor már nem divat azonnal gyorshajtásra, vagy a "sebesség nem megfelelõ megválasztására" hivatkozni automatikusan?
jhetedikj
Mr_no_NaMe
A kedvenceknél nekem épp a Hír topik alatt van a Humoros...lehet neki is ez ütött be xD