Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szal csak olyan vagy mint õk ?
Forza.
vagy csak a gyerekeik felpofozása fér bele? pontosan hol a határ, kedves fõnáci barátom? 😊)
Forza.
Erre én is kíváncsi lennék...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Talán arra , mert hiteltelennek és hazugnak állítottál be és hogy rossz statisztikákat hozok , amit te könnyedén megcáfolnál csak nincs rá idõd, de arra volt hogy mindennek lehordj.
Live for nothing or die for something.
Szobanácinak tartalak, kész. Megsértõdni lehet, de bocsánatot nem fogok kérni, hiába szeretnéd. Nincs miért!
Nagy részük nem dolgozik, a mi fizetéseinkbõl kapott segélybõl élnek.
Demográfiailag megváltozik a lakosság nemzetiségi aránya miattuk.
Az iskolákban is legtöbbjük viselkedése problémás. Társaikkkal, tanárokkal. ( Tanárverések, diáktársak rendszeres verése, kirablása, stb. )
Fell kell õket zárkóztatni, beilleszkedésüket valahogy elõsegíteni, de ahogy látom ez a legnehezebb az egészben. Mindig is ez volt, sokuknál akarat sincs arra, hogy máshogy éljenek, mert jó nekik a potya. ( Számos közösségi portálos adatlapon olvasni tõlük ilyen szösszeneteket : "cigány vagyok, mér dógozzak", "dógozzanak a magyarok" stb. )
A szerencse az, hogy még nem általános, hogy pisztollyal rohangálnak, mint a #30810-ben linkelt videón.
éérdekes egyik sem magyar volt akit láttam balhézni bármerre jártam, mind retkes cigány. Igen felvállalom, úgy gyûlölöm õket, mint a szart és bizony vannak olyan napok amikor gondolkodás nélkül tudnék elcsapni párat csak úgy fröccsenjen a szájából a vér....
miért csak õk írhatják ki bizonyos oldalakra emg rakhatják fel videóban hogy menjünki magyart ölni?? Én inkább azt mondom menjünk cigányt ölni, ha már nem képesek viselkedni ott,a hol gyakorlatilag vendégségben vannak!!
Tudom, rasszista náci vagyok fujjj
Csak a szokásos óbégatás megy.
2. Fõnáci, ha kérhetném... sõt, a Fasiszta Fõnáci még jobb lenne.
Esetleg hívhatnál még Hivatásos Cigányvadásznak, vagy Zsidóírtó Kisiparosnak.
Ezek a jelzõk engem nem zavarnak.
Hmm... ezek szerint liberálisabb lennék, mint te? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Náci vagy.
Forza.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A témához meg csak annyit, hogy elõbb inkább olvasni kellett volna megtanulni, aztán megnevelni a kölköt és nem csak óbégatni, hogy gyakorló agyhalottként semmire sem képesek és a szemét náci élet meg benyújtotta a számlát.
Ügy lezárva, rejtély megoldva, a topic megtisztult. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Forza.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
- egy orvos agyba fõve vert egy germeket
- a gyerek agyrászkódást szenvedett, otthon rosszul lett
- szülõknek nem akarták kiadni a látleleteket, akik az ottdolgozó doki felesége miatt nyilván tartottak az eltussolástól
- meghatalmazottjuknak se adták ki a papírt:
"Másnap a Népszabadság munkatársa elkísérte a szülõket a kórházba. Az ott dolgozó orvos nem csak, nem volt hajlandó kiadni az iratokat, de egy hosszú kiselõadás kíséretében hívta fel a szülõk figyelmét arra, hogy mi a véleménye arról, ha valaki sok gyereket vállal, illetve, hogy szerinte egy ennyi idõs gyerek már képes akarva vagy akaratlanul hazudni.
Végül hajlandó lett volna csak az olvasni nem tudó szülõknek bemutatni a papírt. Erre a szülõk és az újságíró hiába írtak gyorsan egy meghatalmazást, hogy olvasni tudó személy is jelen lehessen, az orvos munkaideje hirtelen lejárt."
- a dokinak forro lett a talaj és lelépett
Ti pedig erre azzal jöttök, hogy a gyerekek tuti sárosak. Hogy a szülõk tuti cirkuszoltak (amikor az én gyermekem nem kapott megfelelõ ellátást én is cirkuszoltam. rohatt cigány vagyok!). Meg egyáltalán: mi az hogy nem tudnak olvasni.
Sikerült megfognotok a lényeget. Rasszisták vagytok.
Forza.
- olvasni nem tudó szülõk a XXI. században;
- gyermek bántalmazásának oka: kerítés bontásának gyanúja;
- "A szülõk szerettek volna betekinteni a felvett orvosi jelentésbe, mert aggódtak, hogy abban rögzítik-e az erõszakos cselekményre utaló nyomokat";
- az, hogy a szabályok szerint jártak el a kórházban, "megalázás"-ként van feltüntetve.
Nincs ebben semmi rasszizmus.
Pedig igény lenne rá.
még ha igaz is amit írtok, a mostani infok alapján ilyeneket kijelenteni <#ijedt>#ijedt>
Forza.
Mit csinálnának? Kerítést bontanak.
2. "Biztos nem voltak angyalok" - merthogy cigányok voltak. ugye?
Forza.
"én is, anyám is, haverjaim is magyarok. de az nem érdem, hanem állapot. úgyhogy nem szoktam nemzetiség vagy más alapján differenciálni. hülyék és kevésbé hülyék között már inkább.
te pl. elsõdlegesen vagy f*sz és teljesen mellékesen magyar. vagy izlandi."
<#puszis>#puszis>
esetleg felrúgni és ütni amig mozog
vagy csak fejbelõni!
Forza.
Ha nem tud olvasni, magára vessen, ez a XXI. század, nem a XII.
"feltehetõen a kezdõdõ felhõszakadás miatt" = sebesség rendõr által helytelenül megválasztva?
Forza.
Forza.
anno 1987