Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az ember beteg....Solyom is jobb volt ennel a feregnel...

Azokra a sarokszámokra már én is kíváncsi lennék.

De sajnos nem feltételezem Dr. Orbánról, hogy egyáltalán tudja, mi az a sarokszám...

Úgy látszik, a Fidesz szeretné velünk elfeledtetni, hogy magyarok vagyunk.

Mi ugyanis 2010. április 25 óta Fideszesek vagyunk. Magyarország államformája a kétharmad.

Láma!
hogyaszongya: "az ifjúsági olimpiai játékok célja nem a nemzetek vetélkedése, hanem a világ fiataljainak nemes megméretése a sporton keresztül" - jah, akik valamilyen nemzetbe tartoznak, azt képviselik, tehát nemzetek versenye...
vagy a felnött olimpia sem erröl szól?

Sorra pukkannak ki a Fideszes lufik, amit választások elõtt kaptunk.

Ez nálam már a nemzet ellen fordulás (hazaárulás) kategóriába tartozik.
Ha ezután nem lesz Gárda-tüntetés a Sándor-palota elõtt, akkor a "hansolókról" is megvan a véleményem... hogy képzeli ez a kretén orbánbérenc, hogy betiltja a sportolók magyarságát?

desigo
Átment a Schmitt-javaslat, tilos a dobogóra zászlót vinni az ifjúsági olimpián

"Schmitt hozzátette, hogy nem tartaná szerencsésnek, ha az ifjúsági olimpia résztvevõi pénzdíjban részesülnének, támogatná viszont a tanulást elõsegítõ ösztöndíjakat, illetve azoknak az iskoláknak a pénzügyi támogatását, ahol a sportoló tanul."

Aha,hogy véletlenül se jusson semmi a sportolókhoz
botrányos
Mr_no_NaMe
Az iraki konfliktus "sokba került" - fogalmazott Crowley, utalva a háború ezermilliárd dolláros költségére és mintegy 4400 áldozatára. "Sokat fektettünk be Irakba, és mindent meg kell tennünk, amit csak tudunk, hogy megõrizzük ezt a befektetést, hogy Irakot és szomszédságát egy jóval békésebb helyzetbe rendezzük, ami az õ és a mi érdekeinket is szolgálja"

Tipikus szar szemét, közönséges amerikai szöveg.

Ez csak átmenet, és nem a vége valaminek. Átmenet valami másba. Hosszú távú kötelezettségünk van Irakban"

Ki gondolta volna...
arty
a szüleim "alkottak" engem, mért ne lehetnének rám büszkék?

smittre is büszke lehet az anyja... meg az edzõje ... vagy most orbán vik 😉

Forza.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Szóval akkor a szüleid ne legyenek rád büszkék?
Te sem leszel büszke a gyerekedre?
Mit csináljunk a sportolókkal?

Láma!
már épp ideje volt.
bár nem tudni hogy ezek után milyen állapotok lesznek arrafele...

megy a színészkedés, a Washington Post leírta, hogy Scmitt a nacionalisták szövetségének az embere, innentõl kezdve el kell játszi, hogy nem az, mert jenky bránert cumiznak, ennyi. (aláírom: sarkított, szubjektív vélemény)

Sadist
Ez tuti, hogy a hírcsárdáról van, vagy valami kamuhír. Ilyen idióta ember nincs.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lassan majd megtiltjak, h az emberek magyar zaszlot merjenek lengetni egy-egy sportesemenyen. Jo utao haladunk ...:S

Láma!
az elsö mondatod nem tudom hogy jön ide...

a többivel egyetértek.

desigo
Mondott egy butaságot
majd fog többet is...
fel se fog tûnni
arty
(eh mind1, legyünk csak megint büszkék MÁSOK TELJESÍTMÉNYÉRE, ha attól jobban érezzük magunkat...)

Forza.

arty
És ugye mennyire kurvára mindegy, hogy volt-e nála zászló vagy nem?

Forza.

jhetedikj
Ez tényleg elég idióta megszólalás volt a részérõl, de hogy valamennyire a védelmére kelljek csak annyit mondott a sportolónál ne legyen zászló a, a himnusz és a helyszínen elhelyezett másik zászló maradhat.
Habár ha jobban megnézzük ez biztonságtechnikai is egy jó lépés, mert mi van akkor ha a szerencsétlen, dühös magyar csávó aki csak második lett a zászlórúddal akar elégtételt venni az elsõn?😄

anno 1987

Danny1987
Nem gondoltam volna hogy ez már neked is sok.
Pedig ez a féreg sportmúlttal rendelkezik méghozzá nem is akármilyennel.
Szégyen.

ez az se zászló se pénz, minek az....
elég ha itthon megmérik az iskolaudvaron az idõket és kész.
52 magyar versenyzõ van jelenleg szingapúrban!
Ez meg mondja a hülyeséget.

Láma!
egyáltalán nem.

A "Nemzeti Együttmûködés Kormányának" elsõ számú bábjaként nem biztos hogy ilyeneket kéne nyilatkozgatnia, hogy csökkentsük a hazafiasságot a fiatalokban...

nem vagyok egy hudeha nagymagyar, de azért ez nekem is sok.

z99999
azért ez eléggé eltúlzott perspektíva, nem gondolod?

Pszt.

Elsõ intézkedéseként hazánk, a sport és a gyermekeink ellen fordul.

Bátor ember, amíg pofán nem csapja valaki... kíváncsi leszek a Jobbik véleményére az üggyel kapcsolatban. Szerintetek lesz Gárda-vonulás a Sándor-palota elõtt, vagy csak nekem lesz igazam, és ezek tényleg csak hangemberek?

z99999
érdekes témát feszeget, csak éppen nem a legjobb eszközzel

Pszt.

Azért kíváncsi lennék, hogy ebben a csodálatos országban vajon mi lesz az a legapróbb, legjelentéktelenebb, legpiszlicsárébb dolog, amelynek megváltoztatásához ugyancsak embernek kell meghalnia? Mert az eset azt mutatja, hogy a motoros rendõröknél a felszerelés biztosítása nem volt magától értetõdõ...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

😄DDDDDDDD ez jo volt XDDDD

Miért? Igaza van! Fiatal bajnokainknak egyszínû NARANCSSÁRGA zászlóval kellene felvonulniuk, "Gyõzelmemet Orbán Viktornak köszönhetem" felirattal.

desigo
gyõzzük kivárni...
jhetedikj
Atomreaktor
Stargate: Universe

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
egyébként melyik sorozat az SG:U?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Elég, ha online megvan. :-)

Tikal
meg van az elsõ éve az SG.HU.nak? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jhetedikj

anno 1987

Totti5
Gyõzikét sem nézték már... ( annyian ) és ezt sem fogják. Arra jó lesz hogy a Tv2 meg belõje a big bránert mellé hogy teljes legyen az összkép.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hmmm, nézzük csak...

- 7 évad Elnök emberei
- 1 évad SG:U
- Pacific
- 4 évad How I met your mother
- 1 évad The Big Bang theory
- 1 évad House
- 1 évad Flash Forward
- 7 évad 24
- 1/2 évad The good guys

+ 175 GB-nyi film.

Szóval azt hiszem, leszarom, és továbbra sincs értelme beköttetni a kábeltévét.

Bandee1987
Szerintem meg 6-7 év kihagyás után rá fog harapni a nép.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

jhetedikj
Én vagyok a 10-bõl az 1 aki nem nézte. Na jó azért az elsõ szériából még én is megnéztem pár részt.😊
Most viszont fogadok nem lesz ilyen nézettsége.

anno 1987

Bandee1987
(dobpergés)

Újra indul a tahó világ!

Yeeeeeeah<#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Totti5
Most volt a tévében. Audi, merci és egyéb népautókkal vontultak ki a jó magyar emberek a színesfémért, aztán szarrá verték egymást és szépen leamortizálták az ótókat it... nem baj holnap vesz egy másikat.

Lelõni helyben az összes maffiózó bûnõzõ cigányt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
a legjobb,hogy az olvasni sem tudók is pontosan tisztába vannak a jogaikkal
mikor,honnan,mit,hogy lehet büntetlenül ellopni
hogyan lehet a felelõsség alól kibújni
milyen támogatás,segély illeti meg õket

nyilván nem lehet általánosítani de többsége valóban irritáló
w77d
áááááhh XXXXXXD

w77d
inkább úgy mondanám, hogy lassan kénytelenek vagyunk az õ fegyverükkel védekezni, mert más nem hat... miért tûrjem, hogy õk szidnak magyarokat és tetlegesen is bántalmaznak?? viszont fordított esetben nem csak a redvás romák, hanem a magyar törvény is akkorát basz a magyarra, hogy egy életre elkussol inkább.... a geci romák meg röhögnek a markukba