Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tilcsákbe.
Nem az SG-t, Palibát.

Igen! Megszületett!
Egy ország várta, de ki csinálta? Amennyit beszélnek róla, szerintem a fél ország saját gyerekének tekintheti...

Vigyazz, mert Paliba meglatja a kepet es aszondja majd, h az sg-n nagy a nacionalizmus ...

z99999
nekem nem hiányzott, valahogy felismertem a magyarokat nélküle is, és ugyanúgy örültem.

Pszt.

A kormány történelmi tettet hajtott végre

Ünnepeljünk! Kossuth szülõházából is politikai tõkét csináltunk!

Aranyesõ a szép kis házban... salala

Bocs, nem tudtam kihagyi.

Gratula nekik, de ugye, milyen szép lenne ott egy MAGYAR zászló?

z99999
unatkozik.

Pszt.

Sadist
Hányni tudnék ettõl a görénytõl.
Pár napja még picsába a magyar zászlóval, most meg kurvanagy nemzeti büszkeség. Kiegyenesedõ gerincek, meg kiszámítható jövõ, mi? Anyád, az.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ezt mondjuk elég baromságnak tartom. Mi a túrót keresne egy dögevõ madár 11 km magasan?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
-oda

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Kidobják az ajtón visszamászik az ablakon.
Jobb lenne indiába visszaküldeni oda onnét nehezebben jönnek vissza.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
itt Egerben egy nõt a táskájáért szúrkált össze egy cigány gyerek, csak az ilyet már le se közlik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandee1987
Állítólag a Valhrona csoki még nagyon minõségi.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

arty
jegyzetelek 😄

Forza.

Tikal
Nem ismerem ezt a márkát, majd keresni fogom...de megyek is, mert kaptam csokit Franciaországból és még nem kóstoltam, nagyon érdekes ízekben...gyömbér, levendula, fahéj...

desigo
Én most Vivani Ecuador csokit kerestem elõ 😊
70%-os,oliva olajos,nádcukros
szerencsére nincs semmi kesernyés utóíze
arty
Majd ránézek. A "gyümölcsösöket" alapból kerülöm, mert azok mindig tele vannak aromával, meg a többi gyanus E anyaggal 😊 (tudom, nem mind rossz)

Forza.

arty
Az én kedvenc csokimat sajnos itthon nem lehet kapni... nagynéném disszidált anno svájba és sokszor küldött nekünk, gyerekeknek ebbõl a márkából.

Frey

Itt a képen látni is a piros-fehér táblát, amit anno sokszor kaptunk. Mamár inkább az étcsokik felé fordult az izlésem, de ha éppen ausztriában járunk, mindíg hozok Frey-t is (mindenfélét, sokat 😄).

Közben most látom, a Piros Mogyoróst is szlovákiában gyártják !! Elképesztõ !! 😞( Na, most kiderül, mennyire erõs a gerincem, imádom... .. tam ... <#szomoru1><#rinya>

Forza.

Sadist
Barackos kekszes azért messze a legjobb.

Tikal
ha lehet zsidózni meg cigányozni napokon keresztül, akkor egy kicsit talán beszélhetünk a csokikról is 😄

Tikal
Én elefántos csokit szoktam, abból is a 70% felettieket szeretem... de ha tehetem valami csokiboltban vásárolok.
... nehéz kikerülni ezeket a multikat, mert sok márka mögött ott vannak...

arty
persze, meg a kakaó is... szerintem ne vigyük mélyebbre a topikot 😊

Forza.

desigo
cukor is ugyanúgy ízfokozó
arty
60% kakaó

izfokozó csokiban? látom neked aztán halvány fogalmad sincs az élelmiszerekrõl...

Forza.

desigo
desigo
"kimondottan finom"

muhaha
van benne elég ízfokozó ezek szerint,mert kakaót az nem sokat látott
arty
Kár, hogy kevesen vagyunk, pláne így 9 év után .... 😄

Még egy gondolatra vissza a Nestléhez: Boci csokit se vehetek többé ... már nem itthon gyártják azt sem 😞 Viszont a Tibit egyelõre igen, ráadásul az étcsokija kimondottan finom. Ajánlom 😊

Nagyon meg kell nézni a címkéket...

Forza.

Tikal
Jó hallani hogy vannak még lázadók, Danone nálam is a listán van 😄

Ezt ugyanaz az Orbán jelentette ki, aki 2006-ban arra kérte a népet, hogy penderítsék ki a kormányt a Parlamentbõl? Kicsit megváltozott a jelleme azóta.

Tele lett a gatyája.

A nép pedig nem veszi észre, hogy átverték. Még nem. De ha egyszer igen, akkor nincs az a kétharmad, ami megállítaná. Orbánt ugyanúgy lámpavasra fogják kívánni, mint az elõzõ kormányunk tagjait.

arty
Nestlének volt másik botránya, ahol pl meghátráltak: pálmaolaj vs kitekat ! Kemény bojkott alakult ki ellenük és bedobták a törölközõt. ( link )

de ez csak egy, az ezernyi mocsokságukból. a nestlé az édességipar danone-ja (ez utobbi termékeit SEM vásárolom)

Forza.

jhetedikj
Kéz nélküli zongorista:

anno 1987

Tikal
Én a Nestlé termékeket már rég bojkottáltam otthonról, ha tudom kerülöm õket, amin látom a címkéjüket dobom a kukába... a Nestlé igazgatója nyilatkozta pár éve hogy õ bizony a vízszolgáltatást is magánkézbe tenné, aki nem tudja fizetni az ne igyon... ekkor döntöttem úgy hogy kapják be.

arty
Büszke vagyok rád!

Forza.

Danny1987
Most olyat kérek tõled amit még a szüleid sem mertek.
Gondolkozz!

Danny1987

Te mész tüntetni?

Danny1987
Nem csak az olajcégek.
Pl.: a nestle meggyõzte a néger nõket hogy a tápszeres táplálás egészségesebb mint az anyatej.

Persze én rasszista fasiszta globalista ellenes vagyok. De akik világpolgárnak vallják magukat azok láthatják a saját jövõjüket. Sajnos sok országot irányítanak már és nem a 3. világbeli kis semmilyen országokra kell gondolni(persze ezeket kisemmizik).

Tikal
Ennyi pénzbe került a BPnek az olajkatasztrófa....

Nagyon durva hogy ekkora vagyonnal rendelkezik egy cég, és ez csak egy a sok közül... ne csodálkozzunk semmin, bármit megvehetnek maguknak... pl egy országot, Nigériában már évtizedek óta szennyezik az olajtársaságok a környezetet, senki nem tesz semmi... egy pár millia ide egy pár milla oda és minden el van tusolva...

desigo
normális helyeken egy éjszaka a forgalmat minimális mértékben zavarva intézik az ilyeket...
Eddig se' zavarta õket.

Vagy már nem kapnak narancssárga borítékot minden egyes balhéjuk után?

akárhogy is nézem, de Schmitt Pálnak ilyenkor mint ez a kép, akkor felfordul a gyomra, és már lassan buzgó nácikat lát ...

elmegy a Kádár tanítvány Schmitt a jó édes.....

arty
micsoda? hogy a térképen egy bekeretezett területre születtetek? 😄DD

Forza.

Danny1987
Bem úgy van az

"Elzárással vagy 150 ezer forintos büntetéssel sújtható továbbá az, aki a bíróság által feloszlatott társadalmi szervezet mûködésében a feloszlatás után részt vesz, vagy nyilvános rendezvényen a szervezet egyenruháját vagy formaruháját viseli. "

Danny1987
Nem úgy megy az

"Elzárással vagy 150 ezer forintos büntetéssel sújtható továbbá az, aki a bíróság által feloszlatott társadalmi szervezet mûködésében a feloszlatás után részt vesz, vagy nyilvános rendezvényen a szervezet egyenruháját vagy formaruháját viseli. "

Danny1987
Amúgy tévedsz mert van közünk hozzá.
De nem számít te csak maradj a kis sötét világodban világpolgárként.

Danny1987
Szerencsére itt vagy te , te tökéletes lény.
Köszönjük hogy fényt mutatsz nekünk eme nehéz sötét órákban.

arty
nem, az sem a nemzetek csatájáról szól, hanem emberek vetélkedésérõl - egyének és csapatok küzdenek egyással. neked pl semmi közöd hozzá, ha mondjuk egy magyar nyer, ezt kéne megérteni 😊 jól is csak a nacionalista szocializáció miatt érzed magad... (ez alól persze én se tom kivonni magam, de legalább próbálom)

tuuudom, nektek kell ez a cirkusz a kenyér mellé, éééérteeem :/

Forza.