Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modelcar
De teljesen igaza van<#eljen>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987

jhetedikj
ez valódi kép volt szóval ezt benézted, a kis tábla fotóboltos egyedül

anno 1987

Láma!
"ezen júniusban hatalmasat nevettünk, csak nem volt idõ megfordulni fényképezkedni is 😊"

#222194 a humorosban.

a kicsi tábla lehet kamu, és lehet a hatás kedvéért lehuzták a fényerõt, de a betük valszeg tényleg nem világitanak.

Sadist
A hegyeshalmi határátkelõt? Azt láthatták is, elég sokan. Ezt viszont csak valami vicces kedvû találta ki és valósította meg. Ilyen szürkületben sehol egy fényforrás? Az autók sem világítanak? Csak PONT a shalom felirat? A laikus is egybõl látja, hogy csak le van húzva a kép fényereje, a betûkre meg rá van dobva egy outer glow. A tábla úgyszint nem valódi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Persze, a hegyeshalmi határátkelõt sokan látták már élõben. Csak nem így.
Láma!
humorosban irták hogy látták ezt élöben is:o

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sadist
Ügyes kis fotosop, kár hogy elbaszta az outer glow-t.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Láma!
ez nem az a hely, viszlát😊

Láma!
bazz egyik ismerõsöm is kint van, remélem nem volt köztük😞

jhetedikj
Egy nem ilyen vidám téma:

Meghalt egy magyar katona Afganisztánban

anno 1987

Láma!
kis vidámság, és ok a zsidózásra😄

Danny1987
Szóval ha én személyeskedek vagy csak nem tudom az illemszabályokat akkor maga vagyok az ördög/orbán de ha te személyeskedsz akkor taps?

arty
a fideszrõl 98-2002 közt már kiderült, csak 8 év alatt az emberek mindent elfelejtettek 😊

Forza.

A Fideszrõl sosem fog. Elõbb lesz "szar" a nép 😊

<#eljen>

Szerintem keresd meg a gyógyszereidet.

arty
melyik párt nem nemzetellenes? lehet, hogy 1-1 ember párt-tól függetlenül nem az, de az összes többi csak a maga érdekeit hajtja, szarik a 'zemberek' érdekeire...

nem kellett sokat várni, hogy az elemérõl is kiderüljön, olyanok mint a többi

Forza.

banok
nektek mindenki nemzetellenes aki nem zsidózik, cigányozik, zsidózik és nem ordítja, hogy "vesszen Trianon".

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Danny1987
Persze a szélsõséges hazug kuruc akkor neked is hiteles volt amikor a kubatov beszéd kiderült.
Persze lehet hogy hazudik a népszava de az lmp akkor is csak egy nemzetellenes párt.

Danny1987
Én tudom miért jött létre az lmp.

Most éppen igen, mert lehet vele támadni az elempét.
Tudod, az acél szentesíti a közt...

banok
na mi van hiszel a Népszavának?<#idiota>

Danny1987

Danny1987
Tikal
<#violent>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987

Tikal
jaj ne haragudj, nem jött át a mondanivalód.... de akkor mégis mit éreztél mikor elment az a két monstrum? mert röhögni nem röhögtél, azt már tudjuk... 😊

mflex

Mit nem mondasz, te ilyen okostojásként ezt szûrted le?
<#eplus2>

What about the forests?

Tikal
óó azért beszarni se kell mert láttál két tankot...

mflex
Vicces gyerek vagy, de én nem röhögtem rajta, mikor itt elment az a két monstrum!

What about the forests?

Mégis kell a kormányzati negyed

Bocs a triplázásért, de három a magyar igazság 😊

Nem, Gyurcsányék.

jhetedikj
Akkor ezek lehet nem is magyar tankok, hanem a horvátok foglalták el Pécset?<#vigyor5>

anno 1987

Punker
honvédségnek már rég nincsenek tankjai csak 1-2 mutatóban a fejeseknek, nem lehet hogy titeket szép csendben elcsatoltak? eladtak? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

banok
nem is lenne rossz kicsit már uncsi a Balaton... XD

jhetedikj
Hamarosan megtámadjuk Horvátországot és visszafoglaljuk a rég elvesztett tengerpartunkat. Most Pécsen a tûzparancsra várnak a katonák. Hát nem is tudtad?😄

anno 1987

mflex
Nem tudjátok, hogy Pécsen minek járják az utakat tankokkal, meg gépfegyveres katonákkal? <#wow3>

Csoda, hogy az utcában nem szarrá a betonozás...

What about the forests?

arty
basszus, lehet tegnap olvasgatták a topikot és megkívánták valamelyiket 😄

Forza.

Miért? Világos, nem? A magyarok nagy tetteket hajtanak majd végre, de nem ám az uncsi, régimódi piros-fehér-zöld zászló alatt, hanem a narancssárga alatt.

jhetedikj
Az egy ûrhajós keselyû volt!<#hehe>

anno 1987

Tikal
És rászóltam, tényleg csokit loptak...

Sadist
Ergo baromság. Pár napja ráadásul még fakó keselyût írtak. A Wikipedian is csak annyi van, hogy 1973-ban egy 11 km magasan repülõ gép hajtómûvébe belerepült egy példány. Hisztériakeltés az egész.

Tikal
nem baromság, bár túlzás amit írnak, 4500 métert írnak amit el tud érni, de valóban képes extrém magasságokba is emelkedni, ami 11000 méter is lehet... szóval valamelyik újságíró vagy légügyis felcsapta a wikipédiát is elkezdõdött a hülyeség átvétele....

Mr_no_NaMe
náci
banok
te is "megcsináltad" volna... <#hehe>