Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egy tonna tórium ilyen szempontból 200 tonna uránnak, vagy 3,5 millió tonna szénnek felel meg"
"A Föld tóriumtartalékait különbözõ ❤️> kutatások 1,5 és 2 millió tonna közé teszik"
igy már nem tünik olyan kevésnek😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Forza.
Four units have been powering a Google datacenter for 18 months. They use natural gas, but half as much as would be required for a traditional power plant.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ezek ilyen ex-ÁVH-s/ex-besúgó szülõk lehetnek vajon?
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lejjebb már ki volt fejtve egy vélemény, amivel én totálisan egyetértek, és amit az én hozzászólásom is sugallni akart, csak úgy látszik nem ment át.
Szóval:
Véleményem szerint a marhák, malacok, stb., szóval a haszonállatok leölése azért nem egyenlõ a videón látható gyilkossággal, és úgy kb. az összes állatkínzásnak titulált tettel, mert a haszonállatok hasznosítva vannak, eleve erre lettek nevelve. Ahogy elõttem írták, a húsukért vágjuk le õket. Ezzel ellentétben a videón látható gyilkosság esetében ilyenrõl nincs szó. Csak valami elmebeteg szadista élvezkedés. Ártatlan kis kölyköket dobál a vízbe. Szóval a kettõ közt óriási a különbség.
Aztán a másik dolog az, hogy Ázsiában meg megeszik a kutyát. Ezzel ugyan az a helyzet, mint az elõbbivel. Amíg hasznosítják, táplálékszerzés miatt csinálják, addig nem lehet egy lapon nevezni a céltalan, egyéni élvezeteket kielégítõ, ártatlan állatok kínzásával.
Remélem most már érthetõ.
Ui.: Bár meg kell jegyeznem, hogy én támogatom azokat a törekvéseket, amelyek azt szorgalmazzák, hogy jobb körülmények közt tartsák a baromfit. Sok helyen a tyúkok úgy vannak tartva, hogy születésüktõl levágásukig egy olyan kis ketrecben vannak, amiben meg se tudnak mozdulni. Támogatom azokat a farmokat, ahol biztosítják az állatoknak a legalább minimális életteret és életminõséget. Utóbbi esetben a minõség is sokkal jobb.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mindenesetre elgondolkodtató, ha igaz, hogy egy fogvatartott 240-250 ezer forintjába kerül az államnak havonta!!!
amugy, ha ilyen szigorúan vesszük, akkor lejjebb már írta valaki, hogy nem mindegy hogy egy állatot leölnek mert ezzel más élõlények fennmaradását közvetlenül elõsegítik, vagy leölik pusztán poénból...
és igy talán akkor áthidaltuk a kulturális különbségeket is.
amugy a végén található kérdésre válaszolva, szerintem igen,idõvel magával hozná.
A déli harangszó mától nem harangszó, hanem Vikidál Gyula elénekli a NENYI-t, nekünk pedig ütemesen tapsolva harsognunk kell a refrént, torkunk szakadtából:
"Éljen Orbán, éljen a Fidesz!"
Aki nem teszi meg, annak néhány szülõ beígéri, hogy bepanaszolja...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Engem nem zavarnak a kínai és egyéb csendben eléldegélõ bevándorlók/kisebbségek és a cigóktól is "csak" annyit várok el, hogy végre legyen vége a siránkozásnak és kezdjenek el tömegesen dolgozni a segélyek felvétele, a rablás és gyilkolás helyett.
Vajon egy ilyen állapot magával hozná a cigányság gyûlöletének végét is?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Régebben az AVH-soik járták körbe a köz által látogatható intézményeket, hogy méltó helyre van-e kitéve Lenin elvtárs képe.
Éljen az egypártrendszer!
"Több szülõ beígérte, hogy bepanaszol, mert az évnyitón nem találták az aulában a falon"
Na, õk a Fidesz-rendszer ÁVH-sai...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A magyar eltartja a cigányt.
Mi lesz akkor amikor már nem lesz elég eltartó?
Live for nothing or die for something.
mi megesszük a marhát, indiában meglincselnek kb ha ilyet gondolni mernél.
más kultúra el kell fogadni. ettõl függetlenül nálunk elítélendõ a háziállatok kegyetlen legyilkolása, és természetes a haszonállatok levágása.
Kettõ kép, igen erõteljesen propagandafotó pedig nem fogja anullálni a Jobbik cigánysághoz való hozzáállását.
haszonállatok, arra lettek nevelve, miért sajnálod õket?
a baj az is, hogy nincs sok különbség az ölés módja között. csak erõs idegzetûeknek de igazából csak neked. vagy ha lenne egy emberfaj, ami "arra" lenne tenyésztve, az is elfogadott lenne?
nem okosítani akarok és téríteni sem, csak hátha így látod, hogy nincs akkora különbség közöttü(n)k.
Különben is rasszista , antiszemita csak fehér keresztény lehet.(a ballibsik szerint).
A másik meg hogy itt mindenki legszívesebben kicsinálná a kiscsajt de a halálbüntetésnél amikor egy gyilkost kéne elpusztítani aki embert ölt akkor mindenki jajj ez barbár , bocsássunk meg stb..
A majmok bolygójában volt egy ilyen mondás , hogy az ember a macskáját kutyáját nem öli meg de a testvérét igen.
Találó.
Vajon a népszava index lehoz minden olyan hírt ahol cigányok az elkövetõk?
Vajon azt le fogja hozni hogy cigányok vannak a jobbik programjain?
http://kephost.hu/image-8407_4C7E50E3.jpg
http://kephost.hu/image-B7B7_4C7E50E3.jpg
De a ballibsi média még nem is érdekes tõlük sokat nem kell várni ez ügyben csak ha rasszistázni lehet akkor. De van rá pénzem hogy a hír tv-n sem lesz.
Amúgy meg elfelejtették közölni a cigányokkal hogy ez a rasszista fasiszta antiszemita trapista 6 millió zsidó stb. jobbik programja.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Köszönöm szépen.
"De ha burkoltan is, legalább megvan a válasz a kérdésre."
Legközelebb csak egy igent vagy nemet fogk írni az egyszerû és nem burkolt válasz és mindenki boldok.
"A hülyeségeidre meg azért nem szoktam reagálni, mert kár pazarolni rájuk az energiát."
Igen ez is egy lehetõség de akkor legközelebb te se legyél felháborodva ha nem válaszolok vagy sértegetlek.
Okés😊?
Megmondtam. Igen, megmondtam, hogy nem voltak ártatlan szentlelkek, akiket legyilkolt, sõt. De semmi többet nem írtam.
"Igen, van az a helyzet, hogy azt mondd, megérdemelték - csak amit te mûveltél, az már jócskán túlmutatott ezen."
Miért, mit mûveltem te szerencsétlen? Még csak azt se írtam, hogy megérdemelték, vagy hogy áldásom rá, ahogy te megpróbáltad a számba adni. Röhej vagy.
Szóval inkább hagyjad az ilyen fajta összehasonlítgatásokat.
Igen, van az a helyzet, hogy azt mondd, megérdemelték - csak amit te mûveltél, az már jócskán túlmutatott ezen.
Forza.
Forza.