Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Visszatérve egy elõzõ hírhez:

Megmondtam...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Láma!
"aztán le van róla a gond. (mármint az ember/állatkínzókra)"

akkor aki kinozza, arra is kínhalál vár, és igy tovább?😊

arty
de akkor nem csak vele cseszel ki... lassú kínhalál, aztán le van róla a gond. (mármint az ember/állatkínzókra)

Forza.

berlinboy6329
Szerintem meg el kell törni a gerincét nyaktól lefelé aztán felvágni a hasát és kitekergetni a belét a földre oszt szedje össze aki akarja....Halál nem jó...sokkal jobb ha élete végéig emléxik h mit tett,tehát megnyomorítani sokkal célravezetõbb...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Azért nézd csak meg azt a videót. Az az elmebeteg kurva röhögcsélve dobálja a kis kutyákat a vízbe, úgy mint valami köveket. Nem hiszem el, hogy valakik hogy lehetnek ennyire szívtelenek, kegyetlenek. Igaz, kissé elfogult is vagyok, mert nekem is van kutyám. Számomra felfoghatatlan.

Nem igaz, hogy nem lehett volna kevésbé fájdalmasabban, gyorsabban átsegíteni a túlvilágra szegény kölyköket. Ráadásul még föl is videózták. Ezt élvezetbõl csinálták.

Ez nem normális, hanem beteg.

Én az ilyen állatkínzóknak hasonlóan fájdalmas büntetést, vagy ugyan azt szabnám ki, amit az állatokkal elkövettek. Szóval ha a kínzás kimenetele halál volt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Dzsini
ma reggel 6 óra körül Budapest déli részén földrengés volt.

realtime keresõ - a rengés és a hírek róla

2 óra kellett hozzá, hogy valahol lehozzák

-Amikor földrengés van, az emberek elárasztják az internetet a híradásokkal - néhányan 20-30 másodpercen belül.
*ROBM163:óriási földrengés van itt!*

-A rengéshullámok 3-5km/s-al terjednek, az üvegszálas kábelben az adatok ~200 000km/s-al (a hálózati késés nélkül)

-Ez azt jelenti, hogy mikorra 100 km-re érnek a hullámok, a rengésrõl szóló üzenetek megelõzik a rengést.

-A körön kívüli emberek Twitteren, IRC-en, SMS-en át hamarabb értesülnek a földrengésrõl, minthogy a rengés bekövetkezne.

-Sajnos egy Twitterelõ elsõdleges ösztöne nem az, hogy biztonságos helyre húzódjon.
*retweet ROBM163-nak: óriási földrengés van itt!*

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
Szerintem ez mindennapos, fõleg vidéken... a felesleges kiskutyákat, cicákat agyoncsapják vagy elássák, ez mindig is így volt... mondjuk nem vízbe dobálják...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Á, nem is, átgondoltam, inkább valami lassú, jó fájdalmas halál kéne az ilyeneknek. Mondjuk tûz!

<#violent><#bdead>

Jajjj. Ne monnyá má' nekem ilyeneket. Nagyon jól tudom én, hogy milyen a Fidesz. Még csak véletlenül se miattuk linkeltem be. De ha jól értem, akkor mindenki hazudik, mindeki... Á, hagyjuk.

Én személy szerint az ilyen elmebeteg embereket szó nélkül lelövetném. A kivégzõ osztag elõtt adnák neki pár percet, hogy gondolkozzon el, mit követett el. Viszont megbánásra nincs lehetõség.

Az ilyen fajta viselkedés még az állatoknál is lejjebb van.

Vhááá<#boxer><#violent><#gonosz2>

desigo
Szerencsétlen kisállatok így végezték persze sajnáljuk de kíváncsi lennék,hogy heti szinten csak MO-on hány kiscica,kiskutya van megölve mert túl sok született és nincs rájuk szükség.
Nem kicsit lesz a lány meghurcolva...
jhetedikj
arty
???

Dehát zsidók voltak, megérdemelték!! <#idiota>

Forza.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
remélem a 2014-es választásokon is indulnak majd 😊

Forza.

Sadist
Annyira kiszámítható vagy 😊 De ha burkoltan is, legalább megvan a válasz a kérdésre.
A hülyeségeidre meg azért nem szoktam reagálni, mert kár pazarolni rájuk az energiát.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A Fideszben viszont el is tud vegyülni. 😊
Eggyel több vagy kevesebb... ki nézi már?

0Fritz0
Csak futjuk ugyanazokat a köröket...

Legyen új:
Ezek igazi állatok. 😊 Mondjuk a Kálmán Olgás beszélgetést nem übereli.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

arty
"5, Okos ember más kárán tanul a hülye meg majd megtanulja sajátján."

Konkrétan ez érdekelne, kifejtve! 😊

Forza.

arty
"1,Ha ártatlan valaki akkor nem kell meghalnia"

Jah, a roma sorozatgyilkosságban is csupa rohatt cigó halt meg, mi? Eszednél vagy?

Forza.

arty
Eh, egyre gondoltunk, csak te hamarabb 😉

Forza.

arty
Ausztriában meg a magyar a tolvaj. Gondolom nem lenne kifogásod, h ha arra autozol, csak ugy bevinnének ... mer' biztos tolvaj vagy, hiszen magyar a rendszámod!

Járulékos veszteség, mondjuk.

Forza.

Téged nem lehet átbaszni, neked biztos lábakon állnak a sztereotípiáid 😄DD LOL
Danny1987
„Németország felszámolja magát”

Sok idõ kellett amíg kimondták.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Sajnos az mszp-s gyûlésre nem engedik be a cigányvajdát😊

Danny1987
1,Ha ártatlan valaki akkor nem kell meghalnia
2, Erre az esetre vonatkozóan nem ártatlanok voltak maximum nem õk ölték meg de hidd el nem véletlenül kerültek célkeresztbe.
3, azon miért nem húzod fel az agyad hogy minden héten megölnek egy nyugdíjast a kis ártatlan c.?
4, Miért kéne válaszolnom neked bármire ha te sem reagálsz a hozzászólásomra? Ja persze ha nem válaszolok patkány vagyok de ha te nem válaszolsz akkor te király csávó vagy.
5, Okos ember más kárán tanul a hülye meg majd megtanulja sajátján.

berlinboy6329
"P. József korábban elismerte, hogy megfojtotta a lányt. A bíróságon azonban tagadott.

– Nem ragadtam meg Nóra nyakát, csak a száját fogtam be – reagált P. József."

Mi értelme nyakánál fogva megfojtani és utána ráhúzni a fejére egy zacskót?Hatalmas fos ez a "hír",ha lehet ezt annak nevezni....Olyanokat tudnak mondani néha,h összeszarom magam..

Mai RTL híradóban is a horogkeresztes zászlós barátnõ kivégzõs letakarós esetnél már olyan is volt h a hátára is rávéste a keresztet mieélõtt letakarta a zászlóval...Hagyjuk máááárr...Lenyakaznám aki ilyeneket talál ki...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sörözök-et akartál írni? 😊

berlinboy6329
Sõzök,jee...SZÕRÖK!!!

berlinboy6329
Ez a hír egy hazug faszság...Engem nem lehet átbaszni...

Nagyban hangoztaták,h MEGVAN AZ ELKÖVETÕ!!EGY MOCSOK HÁZBAN ÉLT ÉS A PORSZÍVÓBA REJTETTE A TÁSKÁT!!!VÖRÖS SÕZÖK ALAPJÁN ELKAPTUK A VÖRÖSHAJÚ!!!!!!!!! ELKÖVETÕT!!! aki 40-50év körül volt asszem...Ez meg kopasz bazmeg..Átalakult idõközben v mi a retek?

Fidesz-jel van elõtte? Akkor bátran készpénznek veheted, amit mond. Õk még sohasem hazudtak, max. a valóság nem tudott lépést tartani a Fidesz mondanivalójával, de ezért a valóság a hibás, nem a Fidesz. Amit eddig mondtak, az mind bejött, ápr. 25. óta olyan jól élünk, mint Marci hevesen. 😉
Ha nem vetted volna észre, az a nagy fényes kör az égen nem a Nap, hanem egy nagy narancs.

Sadist
Arra válaszolj inkább, hogy egy magát európai jogállamnak nevezõ országban mi lenne, ha valakit ártatlanul megölnének! Elintéznéd annyival, hogy járulékos veszteség?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

De tudjátok mit, nem kívánok vitába bonyolódni. Úgy sincs értelme.

Azért szebb jövõt kívánok mindenkinek... 😊

Ugyan, hagyjad. Ezeknek csak az hiányzik, hogy megtapasztaljanak egy olyan jó 2 mázsás, 5 kilós aranynyakláncot hordó, "kirekesztett", uzsorás "segílyest", meg az õ bandáját, fõleg a "gyerekeit".

Ja, tudom, ne általánosítsak.

Biztosan Õ is hazudik, meg rasszista is:

Ez valami jobbikos szleng lehet, de biztos igazad van 😄
Danny1987

Danny1987
Azért általában cigány a bûnös.
Tudod ez olyan mint a holdem AA vs KK 80:20 az esély. Mégis néha a KK nyer. Csak itt 90:10 volt az esély.

"Még Danny1987 se linkelhette be, nem engedte a párt 😊" Az ilyeneket lehetne hanyagolni ha már ti állandóan a személyeskedéssel jöttök.

Danny1987
Lássuk keresztény Európa kereszténység nem?
(illetve ma már inkább bálványimádás megy)

Danny1987
Nem véletlenül vette elõ a cigányokat a polgármester.

http://vastagbor.blog.hu/2009/05/04/gyerekcsiny_napi_kolompar

Ez a nagyonmagyar, nagyoncigányellenes hozzáállás egyre nevetségesebb.

Pontosan. Bármilyen bûncselekmény van, ami közfelháborodást kelt, akkor már az információk elõtt tudja mindenki, hogy cigány. Ha kiderül, hogy nem cigány, akkor is rá van fogva, hogy de cigányoid.
Aztán mikor jön ez a hír, akkora kussolás van az összes fórumon, hogy csak na. Még Danny1987 se linkelhette be, nem engedte a párt 😊
Sadist
Frissítsd fel az emlékezeted, vagy olvasd vissza az akkori híreket! Az ügy kirobbanása után mindenki 100%-ra tudta, hogy melyik három cigány erõszakolta és ölte meg a lányt. Az iwiw üzenõfalukon is ment a fenyegetõzés, hogy ezért kinyírják õket, meg ha emlékezetem nem csal, a polgármester is a cigánybûnözõs kártyát dobta be. Ezek után kicsit furcsa, hogy egy ilyen kopasz, sápadt nem cigány az elkövetõ.
Lehet általánosítani, meg kiabálni a cigánybûnözést, de mi lesz akkor, ha emiatt meghal mondjuk három ártatlan fiatal, mert valaki úgy gondolja, hogy majd igazságot szolgáltat? Majd legyintesz rá, hogy "egye fene, úgyis cigányok voltak, úgyis biztos volt valami vaj a fülük mögött"?

0Fritz0
Olyat mondott valaha valaki, hogy a magyaroknál nem létezik a bûnözés?
Még mindig olyanokról megy évek óta a szájtépés, amire mindig ugyanaz a válasz: arányaiban a magyarok sehol sincsenek a bûncselekmények elkövetésében.

Egyébként ki mondta még azt, hogy a magyar felsõbbrendû lenne?
Az ilyen kijelentésekkel inkább a zsidókat zaklasd. 😊

Ezt a gyökeret meg sose engedjék ki.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Látom érzékeny pont...
Egy ember miatt? Mégis milyen felsõbbrendûségrõl meg turbómagyarságról beszélsz te bohóc?

"Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Õ nem cigány. Sõt.
Akkor most mi is van? Dõl a felsõbbrendûségi turbómagyar elmélet?
Nem. Véleményem szerint az "el tudom képzelni, miért tette"/"sejtem, miért kattant be" és a "jól tette"/"áldásom rá" között óriási külömbség van.

arty
Oké, akkor ugy mondom: áldásotokat adtátok rá... 😊)

Forza.

A pápa meg a kereszténységet... Now what...
Nem értelek. Ki helyeselt mit? Mert hogy én nem helyeseltem, az tuti. Annyit írtam, hogy lehet hogy meg is van az indíték, meg hogy megérteném, miért borult el az agya (ha úgy történt, ahogy én gondoltam akkor, késõbb jöttek a szomszédok történetei, amik igazolták a gyanúmat), bár akkor is extrém és helytelen dolog, amit tett. Szóval igen, annyit lehetett tudni, hogy romák voltak. És? Nem értem, mi a bajod.