Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
hát nemzeti együttmûködés van, ezt értünk és velünk teljes egyetértésben teszik 😊

Az, hogy kijjebb tolták a luxusadó-küszöböt, csak azért van, hogy néhány haver, sógor, koma még átessen a rostán.

Ami nekem nagyon nem tetszik, hogy nagyon durván nem ezt ígérték. Kezdték azzal, hogy a saját fizetésüket felemelték az égig, a forintot meg lerontották, ezt a hibájukat persze "az összefogás jegyében" mi fizetjük.

Három-négy hónapja él a kormány, de aránypárban hozta a "merazanyócévi", Gyurcsányi süllyedést... és ez máég csak a kezdet, az ömnkormányzati választások elõtt nem akarták nagyon elásni magukat.

Utána jön a feketeleves.

Ivád községet nézd meg. 😊

Willenbrock
Ami tetszik a kormányzásukból eddig:a luxusadó küszöbét feljebb vitték illetve egyéb vagyontárgyakhoz is kötötték-így tényleg a valódi gazdagoknak kell csak többet adózni.(nekünk pl. nagy házunk van de öreg és ráférne egy nagyobb felújítás-de csak kevés marad erre.Így hiába lakunk relatíve nagy házban nem vagyunk gazdagok.Ha csak az ingatlan mérete és becsült ára alapján kéne adózni-ahogy régebben tervezték akkor szívnánk.)
Tetszik a bankadó is-fizessen a legnyereségesebb ágazat is különadót-hamár úgyis sarcos hiteleken hízik.(frank alapú hitelek=adósrabszolgák hadai)
Nagyon tetszik hogy felvették a kesztyût a tótokkal szemben és igenis büszkén mernek kirohanni velük szemben ha a nemzet önérzete úgy kívánja.
Ami nagyon nem tetszik: Tatabánya helyett Esztergomból akarnak megyeszékhelyet csupán azért mert ott erõsebb az egyház és több a fidesz szavazó.Közben T.bánya sokkal jobban frekventált infrastruktúrális szempontból,több évtizedes kiépült intézményhálózata van,és akinek nincs autója az is egy délután alatt elintézhet ott bármilyen hivatalos ügyet a megye bármelyik pontjáról.Ehez képest Esztergom hatalmas kitérõ,mellékvonalakon fekszik,borzalamas a forgalmi összeköttetése.(persze aki 500LE-s hivatali kocsikkal furikáztatja magát és nem jár mûszakozni annak mindegy)

banok
"Pénz is jár hozzá vagy csak a szégyen?" Hofi

egyébként elképesztõ mennyire el van szállva magától a Fidesz...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

há dikkmán há indú á a Mágá family 😊

Totti5
...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Éljen Rákosi, Éljen Rákosi! ...ja, ez már nem a kommunizmus? Akkor...VIKTOR! VIKTOR! VIKTOR!

Aki érez bármiféle különbséget, kézfeltartással jelezze.
Egy Fideszes saját hátsó fertálya fényesre nyalatásának megalapozott gyanúja.
A NENYI után a második.

Most már tényleg a rigmus és az ütemes taps jön. Éljen soká az egypártrendszer...

desigo
Visszavonhatják az M6-os mûködési engedélyét

nemrég még arról volt szó,hogy azért kerül 2x-3x többe mint nyugaton mert minõségibb munka
muhaha
óóó én EU-n kivûl gondolkodom, jobb lenne ha csak Svájcot hagynánk le

Black Ghost
Magyar Nemzet tegnapi számában olvastam egy cikket, engedelmetekkel bemásolom az elsõ két bekezdést:

Az új világrendben nõ az állam szerepe.

Fel kell számolni a kaszinókapitalizmus bástyáit - mutattak rá a lapunk által megkeresett elemzõk, milyen gazdaságpolitikai feladatok elé állítja az államokat az Orbán Viktor miniszterelnök által említett új világrend létrejötte.
Megváltozott a világ, így az EU-nak is végig kell gondolnia szerepét. A fejlettebb országok gazdasági súlya folyamatosan csökken, miközben az ázsiai országok dinamikusan nõnek - elemezte lapunk kérdésére Lóránt Károly közgazdász Orbán Viktor kormányfõ hét eleji beszédének tartalmát. A magyar miniszterelnök a külképviseletek vezetõinek értekezletén arról beszélt, hogy egy új világrend van kialakulóban, amelyben megnõ az állam szerepe és - utalva az IMF-el való együttmûködésre - Magyarország csak olyan megállapodásokat köthet, amelyekbõl több elõnye, mint hátránya származik.

Nos csak nekem tûnik úgy, hogy ez az "Orosz-Kínai mintájú" államkapitalizmus felé vezetõ út elsõ lépéseinek egyike?
Láma!
arty
"Tényleg, volt már olyan, hogy valaki választási plakát alapján döntsön? 😊"

Én pl. a plakátjaik alapján szavazok majd a kétfarkú kutyákra 😊)

Forza.

0Fritz0
Ilyenkor azért megkönnyebbülök, hogy nem vagyok pártkatona és nem b@szom meg az anyám pár tetves cetliért a pozdorján, aminek úgysincs semmi értelme.
Tényleg, volt már olyan, hogy valaki választási plakát alapján döntsön? 😊

(Lehet, hogy már volt, viszont nekem új ez a videó és valószínûleg mindenhol hasonló "eszmecserék" mennek)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

arty
szerintem meg sehogy

mért kell állami pénzt X-Y kedvencére külteni, csak mert csak? senki ne gondolja már, hogy ilyesmit lehet objektiven odaítélni a "legjobbnak"

Forza.

Atomreaktor
szerintem is név nélkül kellene.

0Fritz0
Lehet hogy én vagyok a hülye, de biztos, hogy egy "Köztársaság Elnökének Érméjét" nevesíteni kell, ha már állami pénzbõl megy?
Ez az éremátadási vágy nála a régi szép idõket (mindkettõt)idézi és látszik, hogy ez bizony nem várhatott egy percet sem.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Atomreaktor
no comment kategória 😊

Hmmm, mekkora dicsõség lesz megkapni. <#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
Smitt díj <#taps>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

...hmm
tépd le róla a szmokingot, verd ki a szivart a szájából és megkapod az igazi angolt.

"Bewhiskey-zve" meg imádnak vonalzót és körzõt ragadni és ráokádni vele a térképekre....

hogy fokozzam mérged szerinted mire fordít ma a magyar állam többet
1, egy kórházban ápolt beteg vagy sérült napi költsége egy fõre
vagy
2, egy börtönre, vagy fegyházra ítélt ember tartásának napi költsége egy fõre

...

s amíg a 2.-ra fordít többet a magyar állam -a mindenkori kormánytól függetlenül - addig itt nem lesz egyensúly semmilyen szinten.

Danny1987
"igen, szükség esetén katonailag is szembe kell szállni Iránnal"

Azért kíváncsi lennék hogy egy ilyenre Nagy-Britannia muszlim lakossága hogyan reagálna.

Meg mi a faszért basztatják az iránokat ?

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Atomreaktor
4-es metró helyett szinte az egész ország energiafüggetlen lehetne 😞

berlinboy6329
Ám tegyük fel ha én polgármesterlennék egy nagyon cigányos,bünözõs helyen és én ezt megcsinálnám..mit tudnának ellenem tenni?Leváltanak?Azt nem hiszem?Börtönbe csukatnak?Ugyan miért,mert betartatom a törvényt?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Black Ghost
Régen volt olyan hogy rabgazdaság, miért kellett az eltörölni?
Fogták a 120 kilós bõrfejût, meg a kanciányt, azt lehet menni kapálni vagy gátat építeni. De nem, nekik jogaik vannak, színes tv, magazinok meg súlyzók kellenek, hogy még csak véletlenül se érezzék kényelmetlenül magukat.
...Vicc!!!
Láma!
nem hülyeség ez alapjában véve, ugye a jobbik is akart ilyet, legalábbis a kampányában benne volt.

persze nem azért jo ötlet mer a jobbik is annak tartja, félre ne érts😄

<#eljen><#eljen><#eljen>

jhetedikj
Ennyit bõven kibírnak.

"A rosszakat el kell ítélni, akik bûnösök szenvedjenek. " -Oláh család-

xD

anno 1987

Morcosabb pillanataimban jutottak eszembe olyan ötletek, hogy pl.: az elõre megfontolt szándékkal elkövetett emberölést, a fegyveres rablást és a többi hasonló súlyú bûncselekményt azonnali halálbüntetéssel "díjazhatnák", a különféle rablásokat ha nem is középkori kézlevágással, de minimum 1+ év (a súlyosságától függõen) munkatáborra, kényszermunkára (pl.: építkezéseknél) ítélném, az erõszakos, de nem halálos kimenetelû bûnesetek elkövetõit szigorított körülmények közt dolgoztathatnák bányákban és egyéb munkatáborokban (10+ év), és a többi... Persze az ellátás semmi luxus nem lenne, és ha az illetõ nem bírja a körülményeket (fizikai munkát), akkor is lehetne találni neki olyan munkát, amit tud csinálni. Természetesen minden a maximális biztonsági körülmények közt, valamilyen fajta önellátó módon.

Tudom, kicsit meredek. De azért nagyon jó elrettentõ példa lenne. Különbség lenne, mert az illetõ mindjárt meggondolná, hogy meg lopja-e a szomszédját annak tudatában, hogy 1 év munkatábort kap érte.

Persze ehhez elõbb tenni képes rendõrségre és nyomozóirodákra, stb. van szükség.

Lehet kicsit brutális... nem is tudom.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A péró tanai?!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nagyon helyes. Nem kell lopni, ilyen egyszerû.

Az élet bizony pofoz...

Sadist
Hehe, beszopták a bocifaszt 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
nagyon helyes
nem kicsik már...
qtab986
15 éves lányokat zártak fogdába a rendõrségen

Három 15 éves lány egy belvárosi üzletben megpróbált ellopni néhány bizsut. A lányokat elkapták, rendõröket hívtak rájuk, majd beszállították õket az V. kerületi rendõrkapitányságra. 72 órára bent is tartják õket, a fiatalok sokkos állapotban vannak, az egyik lányt át kellett szállítani Szent János Kórház pszichiátriájára - írja a stop.hu.

"Folyamatosan sírtak, nem tudták abbahagyni. Nagyon meg voltak ijedve, nem történt velük eddig még hasonló sem. Hiába kérdeztük a rendõröktõl, hogy miért van erre szükség, nem mondtak semmit" - mesélte a stop.hu -nak az édesanya. A másik két lányt talán pénteken engedik ki, szüleik egy váltás ruhát tudtak beadni nekik.

<#rinya>

arty
azt én se értem, hogy ha a parkolodijakat lehet a bkv jegyhez arányosan állítgatni, akkor miért nem lehet egy elítéltet az aktuális minimálbér FELÉBÕL tartani... naés, ha 16 fok lenne a kalitkában? naés, ha kicsit alultápláltak lennének?

börtönlázadás esetén meg azonnali tûzparancs.

Forza.

Danny1987
😊
Ez vicces obam a pénzügyi oligarchiák kezében van akik nem hiszem hogy saját maguk ellen dolgoznának😊

Bár a legtöbbet az emberek tehetnék meg.
Kíváncsi vagyok hogy a new yorki taxikból hány olyan van, aminek a motorja csak 1,2 vagy 1,4 de már ez 1,6-al is sokat sporolnának.

Danny1987
egy középiskolai tanár nem keres ennyit bruttóban.
Miért értékesebb egy bûnözõ mint egy tanár?
Vagy egy nõvér?

Köszönjük a jogvédõknek meg a ballibsiknek hogy kiharcolták a napi hús adagot (egy melós család nem engedheti meg magának ezt minden nap) a színes tv-t meg a kényelmet.

desigo
amíg egy csepp olaj/gáz esély nincs erre...
arty
Vicc, de a 4-es metró HELYETT építhettünk volna egy ilyet. Abból az egész ország profitált volna :/

Forza.

jhetedikj
Tenger kell ide nem csatorna a szlovákok már megmondták.

anno 1987

0Fritz0
Elméletben jól hangzik, bár kicsi rá az esély, hogy valóssággá válna.

Láma!
valóban van erre szükség?
(nem kötekedésként kérdem, tényleg nem tudom jo lenne e)

0Fritz0

0Fritz0
Na, akkor már csak kombinálni kell a kettõt:
Kisebb településeket (esetleg késõbb az elektromos jármûveket) a Bloom Box, a nagyvárosokat és az ipart pedig a tórium villanyozza fel. 😊