Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Nem is kötelezném rá õket, nem ezt mondtam...
Akkor ez már genetikusan beléjük van kódolva? Nem tudtam...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
Nézd, ha fáj a bal kezed, nem vagy köteles elmenni és meggyógyíttatni magadat. Viszont a homoszexuálisok is mehetnek (ha akarnak) "gyógyszerért" meg járhatnak pszichiáterhez - más kérdés, hogy az õ állapotukon nem fognak tudni sehol "segíteni".

Forza.

Tikal
Talán vannak akik gyógyulni akarnak 😊

Egyébként vicces hogy ma már a hétfõ reggeli munkautálatnak is van neve a szakirodalomban, sõt biztos van rá nyolc féle gyógyszer, de épp a buziság nem betegség, nem lelki zavar, semmi se 😊 Na de nem is azt kívánom hogy gyógyszerrel kezeljék õket, de azt be kell látni hogy itt a fejekben nincs valami rendben...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
Persze, hogy nem változna a rendszer 😊 Csak demagogia azt mondani, hogy homo párok miatt nem kap gyermeket a hetero, azaz elveszi elõlük.

És fogalmam sincs, hogy mi okozza a homoszexualitást. Hogy minek nevezzük, lényegtelen, ne nevezzük sehogy, mert minek? 😊 Hogy ha elnevezzük betegségnek, akkor mondhassuk, hogy a betegséget kezelni kell? 😉

Forza.

Vannak benne jó dolgok, de:

1. Honnan veszik az anyagi fedezetét az egésznek? Merthogy ugyebár "Aki ilyen kiürült államkincstári vagy költségvetési helyzetben radikális béremelést követel, az vagy ostoba, vagy bohóc." ((C) 2010, Hoffmann Rózsa) Ebbõl szerintem 4-5 évnél elõbb nem lesz semmi, esetleg talán a felsõoktatásra vonatkozó részbõl. Az viszont jó kérdés, hogy az egyházi iskolákat miért kell 100%-ban finanszírozni?
2. "Ilyenkor a gondviselõ kötelessége lenne elhelyezni a renegát gyereket." És mi van akkor, ha ezt nem teszi meg? Mert szép elképzelés a szülõre tolni a felelõsséget (amúgy is az övé lenne), de hogyan kérik számon?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
Ez várható volt...
a poén pedig ebben a fizetés megvágásban az, hogy az állami cégek vezetõire nem vonatkozik 😊

Tikal
arty, most komolyan, szerinted mi a buziság ha nem betegség...tényleg érdekel... valamiért csak ki alakul, de miért?

Tikal
"azaz nem a homoszexuális örökbefogadók miatt nem jut gyermek heteró pároknak." ezt én nem is mondtam 😊
Azt mondtam hogy így is elég sokan várnak, buzik nélkül is. Hogy az örökbefogadás menete milyen lassú, vagy nehézkes az most lényegtelen a vita szempontjából... ha a homokosok kaphatnának gyereket ez akkr is ilyen körülményes lenne...

Fix? 😊

Én ezt értem hogy a gyereket nem érdekli hogy fekete fehér... a probléma nem is itt van szerintem...

arty
A szembecsaládot pont ezért írtam: az õ gyermekeik pl jobb helyen lennének egy "teribleknél".

El tudom képzelni, hogy majd egyszer agysebészettel, génmanipulácioval, mittomén mi okozza "vissza lehet õket téríteni".

Forza.

Tikal
4-5 órával hosszabb lenne egy tanítási hét

plusz még ezt az egyházi faszságot is nyomják... ááá

Hupsz.

Izgalmas október lesz:

1. Ha marad a jogszabály, akkor esély van rá, hogy Magyarországot elmeszelik, Orbánnal meg feltörlik a padlót. Amely bérplafon egyébként ugyebár csak azért érdekes, mert a nagy nyári nekibuzdulás mostanra kissé felpuhult.
2. Október 3-án lemegy a választás, és utána derül ki, honnan is akarnak ezermilliárdszám forrásokat kivonni.
3. Ha a FIDESZ a papírforma szerint agyonnyeri magát a választásokon, akkor kiket fognak okolni a forráshiányos önkormányzatok? Mert eddig el lehetett játszani, hogy a fideszes önkormányzat azt kiabálta, hogy politikai okokból nem kapnak lóvét a ballib kormánytól.
4. Ki tudja, talán az is kiderül mit ad isten, pont a választások után, hogy az IMF mégsem annyira ördögtõl való, és talán mégiscsak le kellene ülni velük tárgyalni néhány talicska plusz lóvéról. Persze van rá esély, hogy közben néhány bölcs, elõrelátó és megfontolt nyilatkozat következtében a frankhitelesek lábon hordanak majd ki egy-két infarktust az árfolyam láttán...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
Fogalmad sincs az örökbeadási/fogadási mizériáról. 100x (ezerszer?) annyi gyermek van, amelyik sose kerül örökbe az ostoba törvényeink miatt. Jutna - sajnos - bõven mindenkinek ... azaz nem a homoszexuális örökbefogadók miatt nem jut gyermek heteró pároknak.

Én nem azt mondtam, hogy csak õk nevelhetnek elfogadó gyermeket, de hogy õk olyat nevelnek, az fix 😊

Értsd meg, a gyermeket nem érdekli a buzi, a fekete, a cigány, a félkaru, a fogyatékos, de ahogy megismerik a világot (megismertetik velük), úgy vának egyre inkább elutasítóvá a mássággal szemben. Errõl pedig mi, a felnõttek tehetünk, amikor nem engedjük játszani velük saját félelmeink, elõítéleteink miatt, amikor félremagyarázunk nekik mindenfélét 😞

Forza.

Tikal
no mindegy, én gyereket nem adnék nekik.. csináljanak maguknak ha akarnak... szerintem te is jobban örülsz hogy anyukád van meg apukád, mint hogy két apád lett volna... így is fel tudtál nõni.. nem lettél rasszista vagy buzi gyûlõlõ...

Egyébként ha nem betegség, ahogy mondod, akkor mi? Nyilván valami kósza gondolat a fejben, nem? Vagy szexuális vonzodás... ezek mind fejben dõlnek el... minden fejben dõl el.. tehát módosítható... lásd az a sok hülyét akik nem tudják hogy most nõk vagy férfiak akarnak lenni, ide oda operáltatják magukat...identitás zavar...

Tikal
Csak melegcsalád nevelhet olyan gyereket aki nem elutasító? Nem.

Nem kell ahhoz otthonról hozni semmit hogy a gyerekek lássák valami nem oké pistike szuleivel... a gyerekek pedig elég kiváncsiak ahhoz hogy a fütyi kérdése elõjöjjön, persze a dugdosása még nem feltétlen ovis téma 😊 Kérdezd csak meg a gyereked....

Tehát csak az egy szülõ gyereket nevel VS cigánycsalád létezik ma? 😊

Tikal
De, jól mondod, szeretõ család elõl rángatják el a gyereket, ugyanis nagyon sokan állnak sorba gyerekért...

arty
Mért kellett következményektõl tartania?

Homoszexuális beállítottságra nincs gyógyszer, kezelés, ez már bebizonyosodott. Nem teher az sem, ha örökbe fogadhatnak, hiszen nem szeretõ családtól rángatják el az egyszem csemetét, hogy õk kaphassanak 😉

Forza.

arty
Van.

Meleg szülõk biztosan találkoztak életük során kirekesztõ, homofób emberekkel - na, az tuti, hogy a saját (örökbefogadott) gyermeküket erre nem nevelnék, nem hallaná otthon, hogy "nézdmá' anyjuk, hogy vonulnak a rohatt buzik".

Két apa miért lett volna gond? Na miért? Hát persze, hogy azon gyerekek miatt, akik otthonról azt hozták az oviba, hogy a "két apa rossz". Na, ezért kell felvonulni, hoyg szépen beépüljön a köztudatba, hogy "õk is emberek", hogy mindennapos legyen, hogy senki ne akadjon fel ilyesmin. Oviban egyébként - normális szülõket feltételezve - nem kerül elõ a fütyi dugdosása... 😉

Senki nem erõlteti a devianciát, senkinek nem nyomnak fegyvert a tarkójához, hogy "légy buzi!". Egyelõre majdnemcsak a buzi fejéhez tartanak fegyvert. Illetve tartanának, ha muszlimok lennénk 😉

Terry Black gyerekeire én is kiváncsi leszek. Szerintem annak az embernek a legkisebb gondja, hogy homoszexuális ... viszont úgytûnik a gyermekét szeretõ EMBER. Még mindig jobb szülõ egymaga, mint pl. nálunk a szembecigánycsalád heteó anyuval és apuval (és 6 gyerekkel).

Forza.

Tikal
Egyébként mi a buziság, ha nem betegség? Nyilván valami lelki probléma... ha pedig az, akkor van rá megoldás... és nem kell vele még a következõ generációt is terhelni.. pl az örökbe fogadott gyerekét...

Tikal
De miért kellett neki ezzel AKKOR kiállni? Nyilván tisztában volt a következményekkel, akkoriban ez nem volt szokás.. ma meg már mindenki leszarja, ki se rúgták volna, nézd meg, tele a TV buzikkal... szerintem a szexuális vonzodását megtarthatta volna magának... ha én lettem volna a munkaadója, nem rugom ki, mert igazából nem érdekel...de a kérkedésük már igen, az már visszataszító...

Tikal
Van gyereked? Szerintem nincs...

Ja igen, akik heterók azoknak legalább az megadatott hogy gyerekük legyen, ugyanis képesek rá <#mf1> Hogy hogyan nevelik az más kérdés, az meg hogy késõbb mennyire fogja tolerálni a buzikat feketéket miért is függ össze azzal hogy két apja van vagy hogy normális szülei vannak. Nyilván sehogy. A két apás probléma majd máshol fog jelentkezni...
ejj, de meg néztem volna a szád mikor lepittyedve áll, mert kiderült az oviban hogy két apád van akik a fütyijüket nem oda dugják ahova való. Persze lehet husz év mulva már ez sem lesz probléma, de biztos hogy a devianciát ennyire kéne erõltetni? Szerinted a terry black gyereke mit élhet át mikor egyik évben anyuci, másik évben apuci, mert meggondolta magát az a fasz, és lövése sincs hogy hogyan akar kinézni...

arty
Nem látod, de kifordítod: miért ne jelenthetné ki, hogy õ a melegeket szereti - szerintem ez itt az igazi kérdés. Rengetegszer mutogatják pl politikusok családját - mi lett volna, ha õt egy másik férfivel mutatják? Az jobb lett volna, mint egy "bevallás"? Akkor nem rugták volna ki?

Szerintem ma is kirúgták volna, nem illik a polgári, erkölcsös, katolikus világképbe... 😞

Forza.

arty
Koncentrálj a KÉRDÉS fogalmára. Kérdeztem. Hogy miért veszünk el bizonyos csoportokról olyan alapvetõ jogokat, amit/amilyeneket más csoportok megkérdõjelezhetetlenül élveznek.

Egyébként nemtudom, mennyien lehetnek vallásosak, de hogy álszentek nagyon sokan, az biztos. (a kettõ nem összekeverendõ, tehát pl a viktor nem vallásos, akár mennyit is mutogatják vasárnap a misén)

Forza.

Tikal
ezt inkább neked kéne kifejteni, õk akarnak mindenáron házasodni 😊

egyébként gondolom családi pótlékra fáj a foguk a nem létezõ gyerekükre, meg mindenféle hitelek stb 😄

Tikal
Nem hibás. De nem értem te pl miért látod fontosnak hogy õ a TVben kijelentse hogy buzi?
Ha nem szólt volna egy szót se, talán még ma is ott dolgozna... felvállalta egy olyan idõszakban amikor igenis tisztában lehetett azzal hogy nem fognak neki örülni...ma meg már a kutyát nem érdekelné, mert mindenhonnan a buzik folynak...

Danny1987
Ha jól tudom 1,5 milliárd ember muszlim vallású.
Szóval köszönjük hogy itt vagy és eldöntöd ki modern és ki nem.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Te nagyon buta vagy.
Szóval mert úgy a melegeknek nem adnak meg minden jogot így akkor vegyük el a vallásooktól is?(az emberiség nagy része vallásos míg a buzik az emberiség kis szelet).

Szerencsére vannak ilyen bölcsek köve emberek mint te.

Szerintem ha már mindenképp játszod a "melegek védõszentjét" ne úgy csináld hogy más meg olyat csinál amit én nem értek.
Érted te kis világpolgár?

arty
Teljesen mindegy, hány buzi van. Most magyarországról van szó és az itteni el nem fogadottságukról.

Jól értelek, a libsik tehetnek róla, hogy a muszlimok is ostoba, homofóm emberek?

Forza.

arty
Nem kell a hülyét játszanod 😊

Te: "Szevasz ilyen alapon kit érdekel mit akarnak a melegek nem?"
Én: "De akkor a vallásos emberek miért járhatnak templomba?"

Látod? Az értékrendednek szegeztem egy kérdést. Próbáld feldolgozni, mit a különbség egy kérdés vagy egy kijelentés közt. Tehát akkor lenne értelme a hozzászólásodnak, ha azt mondtam volna: szerintem a vallásos emberek ne járhassanak templomba. Megvan?

Forza.

Danny1987
Hány buzi van a világon?
Ebbõl hányat hurcolnak meg mássága miatt?

Amúgy ez érdekes ahoz képest hogy az itt jelenlevõ melegvédõ multikultit is akarnak háát...
Hogyan egyeztetitek össze a muszlimokat a homokosokkal?
Nézzétek meg hány országban van halálbünti homokoságért.
Szevasz.
Valaki itt mondta hogy a katolikus papok kétszínûek(persze ilyenkor is lehet általánosítani) ebben az esetben a libsik is azok😊

Danny1987
A liberalizmusod nem terjed ki a vallásgyakorlásra?
Érdekes figura vagy.

Danny1987
"csupán azért mert a retardált, visszamaradott magyar társadalom szerint õ kb nem is ember, és nem való az életre."

Na ilyenkor lehet általánosítani? Mert ha én azt mondom hogy 10 cigányból 9 patkány akkor rasszista fõgonosz vagyok. De ha a magyar társadalmat kell fikázni akkor mehet az általánosítás?

Amúgy nem a társadalom hanem a fölötte lévõk nem alkalmazták. Mellesleg ilyenkor már nem érvényes az önkondoskodás csak ha hetero melósokról van szó?
Többet keresett mint itt sokan. Miért nem rakott félre?

Mi van ha azt mondja hogy szétdugott egy nagymellû nõt akkor is lapátra került volna.
Pedig ekkor heteró.
Szóval mindenki tartsa meg magánok hogy milyen nemhez vonzódik.

arty
Sok heterót hurcolnak meg a heteroszexuális beállítottsága miatt? (gondolom mindjárt guglizol pár példát... csak elõtte gondolkodj el az ARÁNYOKRÓL)

Forza.

arty
De akkor a vallásos emberek miért járhatnak templomba?

Forza.

Danny1987
Egyszer jó lenne ha nm a devianciát tolerálnák hanem a szokványos dolgot.

arty
"Bocs de nem tudom komolyan venni a témát, pláne hogy gyerekük legyen... ha van gyereked vagy a családodban szerintem láthatod milyen fontos hogy normális családja legyen egy gyereknek...csak képzeld el a szitut mikor a gyerek oviba vagy suliba megy és szembesül vele hogy két apja van..."

Tudod mi a fontos egy gyermeknek (az alapvetõ szükségletein túl) ? Hogy szeressék, hogy foglalkozzanak vele. Teljesen mindegy, hogy ezt férfi, nõ, 9 éves vagy 99 éves teszi - a gyerek LESZARJA. A homofóbiát, a különbözõ elutasítását csak késõbb szedi magára - köszönhetõen az idióta, homofób, rasszista, elõítéletes, stb szüleinek - ekik pedig heterók, azaz minden adott lenne, hogy értelmes kölkük legyen, ugye? 😉)

Forza.

Danny1987
http://www.metropol.hu/cikk/476081
http://www.hatter.hu/archivum/?q=node/7182

Úgy tûnik hogy még is akarnak.

"Az meg, hogy a vallásos embert csak úgy általában zavarja, úgy õszintén, kit érdekel?"

Szevasz ilyen alapon kit érdekel mit akarnak a melegek nem?

arty
mennyiben támogatás a házasság lehetõsége? kérlek fejtsd már ezt ki egy picit!

Forza.

Danny1987
Szóval ha én személyeskedek akkor én vagyok a fõgonosz.
Ha te akkor természetes.
"mindenkinek jogában áll hülyének lenni"

Így van és látom gyakorlod a jogaid😊

arty
Tehát õ a hibás, amiért nem élt továbbra is rejtõzködve, titokban? Nem látod te KICSIT kifordítva a világot? El se hiszem baszki, a végén még kihozod hibásnak 😄DD

Forza.

arty
Engem meg az zavar, hogy emberek egy természetfeletti lényben hisznek. Naés? Menjem megdobálni õket? Elviselem, leszarom, stb. Ezt kellene nekik is tenni a homoszexuálisokkal. Tuti menne!

Forza.

Sadist
Nem tûnt fel, hogy alapból te indítottál ezzel a logika és értelem nélküli, ámde annál provokatívabb hülyeséggel, hogy a melegek TEMPLOMI esküvõt akarnak?
Az meg, hogy a vallásos embert csak úgy általában zavarja, úgy õszintén, kit érdekel? Olyan ez, mint a viccben, amikor a szomszéd hárpia feljelenti a házaspárt közszeméremsértésért, aztán mondja a rendõrnek, hogy ha hátramegy a sufniba, feláll a székre, elpakol a felsõ polcról és a kisablakon kinéz, akkor pont belátni a hálószobájukba.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Semmi személyeskedés, szimpla figyelmeztetés volt. Látom a szövegértelmezés még mindig nem az erõsséged 😊 Egyébként igazad van, mindenkinek jogában áll hülyének lenni. Én pedig ilyen dolgokban liberális beállítottságú vagyok, abszolút nem zavar, ha az vagy. De tényleg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Willenbrock
Állítólag Magyarországra jött a Dévényfalui lövöldözõ családja,a 7 áldozatból 1 volt roma ezért nem valószínû a rasszista indíték.(lehet hogy a sok magyargyalázás és a példa nélkül álló fasisztoid-pánszláv pozsonyi nyelvi törvények akasztották ki?)
Hír

banok
nagyon durva lejtmenet lesz a népszerûségükben jövõre. Csak a kérdés az, hogy a csalódott nép kihez fog csapódni?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tikal
bocs, de nem én küldtem el...
és kérdem, miért kellett neki ezzel kiállnia egyébként? miért érezte hogy ezt olyan fontos mindenkinek tudni? kit érdekel hogy buzi? engem nem... nem is rúgtam ki, ma is megnézném a tv-ben ha lenne, mert rajta nem látszott... ellentétben a sok köcsöggel akiket ma kell bámulni a tv-ben...

Totti5
Kit érdekel hogy a nyomorék szoci mit vergõdik? pont hallgattam a rádióbeszélgetést ami elég normális volt, és nem volt az ég világon semmi féle indokolatlan!!! ostobázás, de ott helyben elnézést is kért ha bárkit is megsértett ( mert hiller azonnal rácuppant ), de egyértelmû volt hogy kiknek szólt és kikrõl volt szó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jhetedikj
Megtalálták az állatkínzó bosnyák lányt.

Aki tudja a 4chan-en hol van errõl a videóról eszmecsere az dobjon meg egy privát üzivel!

anno 1987

Láma!
nem vagy orvos, és látom utána sem olvastál a dolgoknak.
a homoszexualitás nem betegség, az összes ma élõ fõemlõsnél megtalálható, és az emebrek körében is elfogadott volt a régebbi idõkben lásd akár ókori róma.
de pl ha egy közösségben tul sok férfi, vagy nõ volt, akkor aki nem talált az ellenkezõ nembõl párt magának, az gyakran összeállt a vele azonos nemûvel, már csak a munka megosztása miatt is, és mert együtt könnyebb volt boldogulni. ez persze még belefér a biszexualitásba, ami viszont evolúciós szempontbol is teljesen természetes dolog.
az hogy ha valaki csak azonos nemûvel létesit szexuális kapcsolatot, és soha semmilyen körülmények közt nem lép kapcsolatba ellenkezõ nemüvel, az nem teljesen normális dolog, hiszen a génjeink továbbadás az elsõdleges célünk, ez belénk van kódolva. viszont a modern kor társadalma, és értékrendje valószinüleg ebben is szerepet játszik.

Láma!
gratulálok...

magának köszönheti hogy miután bevallott valamit, azaz õszinte volt azokkal akik nap mint nap találkoztak vele a tv-n keresztül, nem kapott több megbízást, csupán azért mert a retardált, visszamaradott magyar társadalom szerint õ kb nem is ember, és nem való az életre...

milyen különös, amig nem tudták rola, sikeres volt, kiderült, és látjuk mi lett vele. szerintetek még mindig ugyanannyi joga van egy melegnek mint egy heteronak?

na pont ezért vonulnak fel minden évben!
persze ott nem azok vannak akik olyanok mint Radics, azaz senki nem tudja rola amig be nem vallja, hanem magamutogató visszataszito emberek, de az ok az adott.

Tikal
biologiai zsákutca, nem értem miért várod el hogy ezt még államilag támogassák is 😊

sadist:
Ha egy meleg pár örökölni akar, akkor beleírja a végrendeletébe hogy kinek akar mit adni, mert ugye gyerekekük nem lehet, hisz nem képesek nemzésre, kire is hagyná az értékeit 😊
Szerintem egy ajánlott levelet simán átvehet, pláne ha egy a bejelentett lakcímük 😊

Bocs de nem tudom komolyan venni a témát, pláne hogy gyerekük legyen... ha van gyereked vagy a családodban szerintem láthatod milyen fontos hogy normális családja legyen egy gyereknek...csak képzeld el a szitut mikor a gyerek oviba vagy suliba megy és szembesül vele hogy két apja van...