Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
ezt értem.. de az a meleg vagy leszbikus pár kapjon már egy esélyt.. nem kell eljátszani a tökéletes család formulát, csak legalább mint egyfajta egyszemélyes kollégiumként legyen a kölöknek egy nyugodt helye.

0Fritz0
Miféle csúsztatás?
Belinkeltem két képet, az egyiken egy hetero, a másikon egy melegfelvonulással.
Most akkor neked nem tetszik az, amit egy másik meleg felvonuláson látni?
Különbséget teszel (diszkriminálsz) két, melegekbõl álló felvonulás között?
Magyarázd már el, ha szerinted joguk van parádézni, akkor milyen ellenvetésed van bármelyik melegfelvonulásos kép ellen és miért is lenne csúsztatás?

Viszont ha szerinted is vannak határok, amiket nem kéne átlépni, akkor megértheted azt is, hogy vannak, akik szerint a felvonulások sem mások, mint átlépett határok. Nem mondom, hogy feltétlenül hallgass rájuk, de azért egy sima "kispöcsû nácik"-kal sem kéne elintézni részedrõl a témát. Szerintem...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

polluxware
errõl van szó..

csak legalább a kivonulás napján ne lennének szemléltetõ parádék a kivixolt fegyverekrõl amik széthullanak, meg a 40millió éves mi-24rõl ami amúgy se bírna ki ott a homokban egy napot sem már...

humanitárius köntösbe kellett volna bújtatni az egészet..

nemtom feltünt el hogy Obama is kezd szépen finoman kitáncolni a szituból

az lesz az igazán gáz, ha magyarok még ott lesznek amikor az amcsik már "leoltották a villanyt"

történelmet végignézve.. ebben aztán nagy gyakorlatunk van

Tikal
szerintem az örökbefogadás mindenhol körülményes...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Láma!
én ugy hallottam hogy figyelmeztették öket elöre, hogy baj lehet.

de mindegy is, amugy szinte minden magyar katona a pénzért megy ki, eszük ágában sincs csak ugy kivonulni oda.

polluxware
tipikus magyar mentalitás... ha nem felel meg a ticstafszú árja követelményeknek akkor nehogy kapjon már egy eséjt...

jó a gyereknek az otthonban ahol a kutya se foglalkozik vele, meg ha egy picit gyengébb vagy másabb akkor a többi kiélje magát rajta a hátrányos helyzete miatt

úgy túl van biztosítva minden ebben az országban törvényekkel szabályozásokkal hogy székrekedése lesz az embernek a sok papírmunka láttán... meg a sok halmozottan fogyatékos degenerált szakértõ láttán

NINCS MÉG EGY ILYEN ORSZÁG A VILÁGON

arty
Szerintem meg álhassanak sorba egy megváltoztatott rendszerben, ahol minden örökbefogadásra vállalkozó szülõ kaphasson gyermeket (feltéve, hogy "megfelel" az egyébként elég szigorú elvárásoknak).

A homoszexualitás se legyen hátrány, sõt, az egyedülálló szülõ se. Majd ha az utolsó gyermeket is örökbeadták, akkor lehet válogatni a jelentkezõk közt.

Forza.

polluxware
szutyok paprikajancsi.. még azt is elbassza ami amúgy is szar

diktátor kell? legyen...

de egy ilyen majomparádé

polluxware
se perc alatt szétszedik õket... fõleg most hogy ránk is szálltak..

vicc az egészben hogy a tv úgy állítja be ,hogy ez egy aljas terror cselekmény volt.. sztem pedig egy profin kivitelezett rajtaütéses támadás akkor amikor legjobban nem számítottak rá

nem pártolom az alkaloidáákókat ,de minden elmaradottságuk ellenére mindenképpen náluk van a "labda"

aki ezt nem ismeri el az lengetheti a magyar zászlót, meg repnakon ámuldozhat azon a csúcstechnikán amivel a ruszkik 86ban befaragtak ott... nem kell a porhintés

aki tudva ezt mégis kimegy oda, az a pénzért teszi és belekalkulálja a legrosszabbat is -> HA van esze

minden tisztelet a magyar katonáké, de tisztelni kell az ellenséget és realitásokat pedig legfõképpen

ez egy vesztett háború...

az angolok számos áldozaton vannak már túl

Tikal
Ezt mondom én is 😊 A normális családok se jutnak gyerekhez, szóval a homokosok álljanak csak a sor végére....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
Ha egy hetero családban anyu nem mos, fõz, takarit, akkor a lánygyermek honnan tanulja meg a társadalmi szerepeket... és itt álljunk is meg egy pillanatra! Mik azok a társadalmi szerepek? Mért a nõnek kell a fõznie?

Te mirõl beszélsz tulajdonképpen?

Forza.

arty
Tévedésben élsz. Rengeteg gyermek vár örökbeadásra, csak mivel cigányok vagy túlkorosak, a kutyának se kellenek.

Forza.

arty
Az ókóri ember nem akarta kivetni magából a homoszexualitást, teljesen természetesen kezelték.

Nem az agyakban van elvetve a kiközösítés, hanem a pl "médiában". Az átlag ember birka, könnyû manipulálni - pláne egy közös ellenséggel szemben, ha megvannak a megfelelõ eszközök.

Forza.

arty
Teriblek kinek ártott?
Pándi kinek?

Honnan a párhuzam?

Forza.

arty
A képed a homofelvonulásról csúsztatás volt, erre reagáltam csusztatással a te felvonulóidat náciként beállítva 😛

Forza.

Láma!
na én ezt vissza nem olvasom😄

inkább egy kép tegnap Duna tv-röl:

Danny1987
"Egyébként igazad van, mindenkinek jogában áll hülyének lenni. Én pedig ilyen dolgokban liberális beállítottságú vagyok, abszolút nem zavar, ha az vagy"

Szerintem itt azt mondod hogy hülye vagy.

"Ehelyett nagyon szépen magadra vetted és már megtörtént dologként kezelted."

Figyelj ne nekem címezd a hozzászólást és akkor nem veszem magamra.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Szevasz mi volt ebben a személyeskedés?

Danny1987

Willenbrock
Tegyük fel hogy a férfi homokos pár lánygyereket nevelne akkor honnan tanulhatná meg a nõi szerepeket? Ahogy a leszbikusokkal felnövõ fiú sem sajátíthatná el a férfiszerepet nõk közt.Emelett igen ocsmány dolog ha két férfiember egymást répázza.

jhetedikj
de nincsenek is ott harcoló alakulataink, ezt is tudtad?
egy újjáépítési és kiképzési csoportot mûködtetünk Bagran tartományban

anno 1987

shaba23
Mi az, hogy készüljenek újabb áldozatokra?? Azt hittem háborús övezet, még jó, hogy készülni kell rá...
Tikal
A helyzet az hogy elég hetero pár van, akik gyerekre várnak... szóval nincs olyan hogy melyik lenne a jobb, család nélkül vagy homokosokkal...

Tikal
<#szomoru1>

Sadist
Errõl legjobb volna megkérdezni az árvaházban, család nélkül felnövõ gyerekeket, hogy szerintük melyik a jobb, ha felnõnek árván, család nélkül, vagy inkább felneveli õket két szülõ, akiknek csak annyi hibájuk van, hogy azonos nemûek. Hidd el, hogy egy szeretetre éhes gyerek egy homoszexuális párnál is boldog lenne, ha megkapná tõlük a törõdést.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tikal
Az érvek: nem tudjuk milyen hatással lenne a buziságuk egy gyerekre... hahó, errõl beszélünk már órák óta...ja bocs, itt egyedül te tudod hogy semmi különbség hetero család és homokos család között...

Én bõségesen elmagyaráztam, mit és hogyan gondolom. Bõségesebben, mint akartam.

És nem kívánok többet homoszexuálisokkal terhelni az agyam, így fáradtan, este felé. Na jóccakát.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

No de miért is nem rajong? Mik az érvek? Annyi, hogy "fújj, buzik"? Az árvaházak, a nevelõintézetek, a fiatalkorúak bortöne a leglátványosabb csattanós érv amellett, hogy ama emberi lény fejlõdése hetero környezetben sem biztosított.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nem, biológiai szempontból nem normális. Csakhogy szintén nem normális jelenségnek tekinthetõ többek közt:
- a koraszülõtt mentés
- a védõoltás
- fogamzásgátló tabletta/gumióvszer
- az idõsotthon és az idõsápolás
- a lélegeztetõgép.

Szóval úgy gondolom, hogy nem a homoszexualitás lenne az egyetlen nem normális dolog az emberi civilizációban, amellyel bekavarunk egy kicsit a biológiai determináltságba. Csak épp a homoszexualitás esetében azt mondjuk, hogy jujj, nem normális, mert biológiailag nem reproduktív, de az fel sem merül bennünk, hogy esetleg a megbetegedett rokon esetében a gyógyulást az immunrendszerre bíznánk, ahogy az történt évezredekkel ezelõtt, hanem azonnal megyünk az orvoshoz vagy hívjuk a mentõket.

Szóval azért, mert valami nem normális, még nem megvetendõ.

"De most akkor mivan? Szerinted a melegek alkalmasabbak a gyereknevelésre, mint a heterók?"

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
Akkor megegyezhetünk hogy ezt még nem tudjuk biztosan... szóval nem csoda hogy az emberek többsége nem rajong az ötletért... itt ugyanis egy emberi lény fejlõdésérõl lenne szó...

Sadist
"De most akkor mivan? Szerinted a melegek alkalmasabbak a gyereknevelésre, mint a heterók?"

Ez egy nagyon jó kérdés, de érdemes feltenni megfordítva is. Aztán ha végül arra a megállapításra jutunk, hogy a hetero-k és a homo-k is pontosan ugyanannyira alkalmasak a gyereknevelésre, akkor jöhet a következõ kérdés, hogy akkor miért is kell megkülönböztetni õket a szexuális beállítottságuk miatt és egyiknek vagy másiknak több, illetve kevesebb jogot adni?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nem, nem tudom. A választ azok tudják nagyon látványosan, akik szerint defektes lesz. Én csak annyit tudok, hogy az ellenpontként felhozott hetero családmodell sem feltétlenül az a leányálom, ami miatt egyértelmûen el kellene vetni a homo örökbefogadást. Ha a szülõk rendezett körülmények közt élnek, miért ne fogadhatna örökbe egy homo pár is gyereket?

Azt kellene észrevenned, hogy a "nem normális" az nem érv, akármennyire is szeretnéd, hanem értékítélet, amit racionális érvként próbálsz feltüntetni. Szíved joga, hogy ezt gondold, de amíg ezt érvként próbálod felhasználni, addig minden egyes alkalommal házhoz mész a pofonért, mert ahogy én is csináltam, egy csomó olyan érvet fel lehet hozni, amelyeknél a heteroszexualitás "nem normális" oldala jön elõ attól függõen, hogy milyen tartalommal töltjük meg a "normális" szót.

Mellesleg saját magad írod le az érvet, hogy miért felesleges a homoszexualitást ilyen vehemensen utálni: mert nem reproduktív, és közvetlenül nem termeli újra magát, ahogy egy heteroszexuális pár gyereket nemz. (A társadalmi hasznossághoz viszont semmi köze mindennek.) Attól, hogy utáljuk, attól még nem szûnik meg.

A mint haszontalan elem kivetésével pedig azért értelmetlen jönni, mert az ember civilizáltságával együtt a szelekció sem érvényesül már annyira, mert az elmúlt párezer évben egyre nagyobb divat lett a gyógyítás ahelyett, hogy az út szélén hagynánk megpusztulni a betegeket, vagy az életképtelenebbek esetében alkalmaznánk a Taigetoszt. Úgyhogy ez a "kiveti magából az emberi faj" nem igazán állja meg a helyét. Ez egyértelmûen kulturális kérdés, mivel az állandóan példaként hozott görögök esetében teljesen elfogadott volt.

u.i.: Az miért van, hogy jóval kevesebben találnak undorítónak két csókolózó nõt, mint két csókolózó férfit? A válasznak nem hinném, hogy sok köze lenne ahhoz, hogy mennyire reproduktív két nõ...

Sadist
Értsd nem azért kezd a gyerek a másik nem felé vonzódni, mert aputól és anyutól ezt látja. Az a gyerek akit egy szülõ nevel miért nem lesz örökre egyedülálló?

Sadist
Pont ez a baj, hogy ki akarja a társadalom vetni magából, miközben ugyanannyira hozzátesznek a társadalomhoz. Õk is ugyanúgy adóznak a jövedelmük után, ugyanúgy végezhetnek társadalmilag hasznos munkát, meg ahogy a lentebbi példában is olvashattuk, lehetnek kiemelkedõek valamilyen területen.
A természetellenessége pedig definíció kérdése. A természetben is elõfordul a homoszexualitás, szóval így nem állja meg a helyét. Nem normálisnak is nevezhetõ, mert nem általános. De ezek alapján az sem normális, akinek 130 az IQ-ja, mert a Gauss-harang szélére sodródott.

Látom még mindig nem fogtad föl, hogyan értettem azt, hogy nem normális. Pedig többször is leírtam. Szerinted az emberiség úgy fejlõdött ki, hogy azonos nemûek "csináltak" gyereket, vagy mi? Talán az emlõsök többségénél elõfordul az ilyen viselkedés, de ez akkor se normális, ha beleszakadsz. Az más dolog, hogy ezen fölül normálisak, szorgos, dolgozó, adófizetõ emberek. Fogd már föl, hogy a nem normálisat nem sértésnek szánom.

"Sikerült felfogni? Nem, nem érdekel, hogy a heterók mekkora része zsebtolvaj, adócsaló, vagy drogdíler: azért hoztam fel a példákat, hogy lásd, a te normális modelledben is igencsak sérülhet az a gyerek."

Egy szóval nem állítottam, hogy a heteró kapcsolatok mindegyike tökéletes, nincsenek gondok. De most akkor mivan? Szerinted a melegek alkalmasabbak a gyereknevelésre, mint a heterók?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tikal
és defektes lesz e az a gyerek aki két apával, anyával nõ fel?

gondolom erre is tudod a választ 😊

Tekintve hogy nõttek már fel emberek csonka családban, így a kérdésre én azt a választ adnám, hogy nem, egyáltalán nem magától értetõdõ.

"Nem fekete-fehérítettem"

#31527:

De abban remélem megegyezik a véleményünk, hogy ez nem normális emberi állapot, természetellenes, még ha a hétköznapi életben "normálisan" is viselkednek (ez esetben viszont 0 probléma).

Ha ez nálad a "szürke", akkor vajon mi a fekete-fehér?

Igen, már vártam, hogy mikor hozakodsz elõ a san fransiscoi felvonulással. Azokat a képeket én is láttam, és egy kicsit utánagugliztam a körülményeinek. A rendezvény úgy nézett ki, hogy SF egyáltalán nem központi városrészében kompletten lezártak egy tömböt, úttorlaszokkal meg mindennel, jól láthatóan jelezték mindenfelé, hogy meleg rendezvény van ott, majd ezen a területen belül csinálták azt, amit. Namármost innentõl kezdve odamenni és felháborodni azon, ami ott történik csak azon az alapon, hogy a fotós szexuális irányultsága más, az legalább olyan lúzer és szánalmas dolog, mint mondjuk egy Suzukis autós klubtalálkozóra csak azért elmenni, hogy buzukizhasson az ember egy jót, és leginkább a buzukizót minõsíti.

A bûnözés kapcsán pedig csak itt, csak most, csak neked mégegyszer leírom a #31589-ben írottakat:

nem pusztán arról van szó, hogy a szexuális irányultság és a bûnelkövetés közt milyen összefüggés van, hanem arról, hogy azoknál egytõl-egyig a családot mint intézményt rombolta az elkövetõ: Pándy azzal, hogy vérfertõzést követett el és megölte a feleségeit és gyerekeit, a többiben pedig hogy az apa a saját családtagjai ellen fordul úgy, hogy bántalmazza a feleséget és/vagy a gyerekeket.

Sikerült felfogni? Nem, nem érdekel, hogy a heterók mekkora része zsebtolvaj, adócsaló, vagy drogdíler: azért hoztam fel a példákat, hogy lásd, a te normális modelledben is igencsak sérülhet az a gyerek.

Bármennyire is nem fog tetszeni nektek az, amit most leírtok, bármennyire is fogjátok dobálni a sarat, azért csak leírom:

Ez az ún. "primitivizmus", vagyis a buzizás, meg az, hogy "megvetik" a buzikat abból ered, hogy az, amit a homokosok csinálnak, természetellenes, amint azt már leírtam (a meddõség más tészta, mert az betegségnek tekinthetõ, bár ezen is lehet vitázni, és abban ugye megegyeztünk, hogy a homokosság nem betegség...). Szóval én ezt úgy látom, mintha a társadalom, az emberi faj próbálná kivetni magából azt, ami neki nem hasznos (ez természetesen egészségügyi szempontból, magyarán még ha egy meleg képes is az utódnemzésre, az életforma, amit képvisel, nem teszi lehetõvé azt, szóval ha az emberiség ezt a formát követné, kihalna). Ez valahol az emberi agyban van bekódolva, amolyan természetes kapcsoló. Sokakban undort, nemtetszést kelt ki az, amikor pl.: két férfit csókolózni látnak, mert ha tetszik, ha nem, biológiai szempontból ez nem teljesen normális.

Kövezzetek meg, én ezt így látom.

autoszimulator
na ne kezd már megint ezt a korhadt társadalmi modellt bemutatni, aminek te, mint vezetõ értelmiségi nem vagy a tagja, és mindenki felett állsz.

ha tetszik, ha nem, ez úgy van, ahogy írtam. az, hogy ki a rossz a témában, jelenleg szinte mellékes, mert a gyerek szív, és kész. nem fogsz tudni megváltoztatni egy társadalmat, egyik percrõl a másikra. sokan fognak még szívni, amíg az egész elfogadott lesz. régen is volt ilyen, csak akkor rangbeli különbségeknek nevezték õket, ott is jó páran szívtak, szenvedtek, mire eljutottunk oda, hogy már nem létezik annyira sarkalatosan. valaki szerint ezt az utat a melegeknél és végig kell járni, valaki szerint csirájában kell elfojtani ezt. valószínûleg mi ennek eredményét már nem látjuk meg.

.: mobilize.hu :.

Tikal
És te erre tudod a választ? 😊

Miért, ez mit jelent nálad?

"a kérdés az, hogy a szexuális orientációjukkal mi történik akkor, ha egy gyereket nagyon kicsi kora óta két férfi/nõ neveli, esetleg hogyan fog a többi gyerekhez és az õ szüleikhez viszonyulni."

Elõszedhetjük.
Csak azt vedd észre a lenti példáimban, hogy nem pusztán arról van szó, hogy a szexuális irányultság és a bûnelkövetés közt milyen összefüggés van, hanem arról, hogy azoknál egytõl-egyig a családot mint intézményt rombolta az elkövetõ: Pándy azzal, hogy vérfertõzést követett el és megölte a feleségeit és gyerekeit, a többiben pedig hogy az apa a saját családtagjai ellen fordul úgy, hogy bántalmazza a feleséget és/vagy a gyerekeket.

Te meg azt nem érted meg, hogy én nem azt írtam, hogy defektes lesz. Direkt leírtam, de úgy látszik ignoráltad.

Mindegy, tudod mit, hagyjuk. Nekem megvan a véleményem, neked is megvan, és eltérõ a kettõ. Hagyjuk ennyiben.

Sadist
Na és miért kapná a sok szart a nyakába? A szülei, vagy az ostoba, primkó társadalom miatt?

Kész, befejeztem. Veled nem lehet értelmesen kommunikálni. Nem fekete-fehérítettem. Eredetileg azt a véleményemet fejeztem ki (ami aztán szépen ki lett forgatva), hogy azé' had ne kelljen szégyellnem magamat, hogy nem vagyok meleg.

Ami példákat felhoztál, meg egyszerûen "megáll az eszem" kategóriába pottyannak. Én is jöhetnék egyéni példákkal, hogy hát nézd azt a buzit, milyen undorító. Pár hónapja láttam képeket pl.: a San Francisco-i melegfölvonulásról, ahol had ne kelljen leírnom, miket is csináltak nyilvánosan. Szóval egyszerûen hülyeség az, amit írtál.

Tudod azért lehet, hogy sokkal könnyebben találsz tömeggyilkosokat, pszichopatákat, pedofilokat és egyéb eseteket hetero családokban, mert talán a világ embereinek többsége még hetero, vagy nem (ha nem így lenne, akkor gondolom nem lenne gond a népességnövekedés, nemde)? Így sokkal nagyobb a valószínûsége ilyen szélsõséges esetek elõfordulásának.

Igen, képzeld le, bármennyire is meglepõ és sokkoló lehet neked, manapság a "normál". vagy "átlag" család egy anyából, egy apából meg ha vannak akkor a gyerekeikbõl áll. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor csak sajnálni tudlak.

Nem, te nem akarod megérteni, amit Sadist ír, ugyanaz, amit már én is felvetettem a #31530-ban: defektes lesz-e fiú/lány attól, hogy csonka családba nõve fel nem tapasztalja meg mindkét szülõi szerepet?

Tikal
Most akkor szedjük elõ a homoszexuális sorozatgyilkosokat? hát ilyeneknek akarsz gyereket adni a kezébe? 😊