Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
"Ergo nem diszkriminálták a biszexeket, melegeket, ez a lényeg."

Csupán egész leigázott népeket diszkrimináltak a rabszolgasággal, de gyakran még a saját népüket is. Még mindig sántít ez a "nem diszkrimináltak" példa.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
"...mai szemmel sok tekintetben nem voltak megfelelõ dolgaik, de pl a buzikat nem csesztették. ettõl még öltek rabszolgát persze, de a melegkérdést jobban kezelték mint a maiak."

Ez kb. olyan, mintha ma Izraelben egy gazdasági megbeszélésen a második világháborús nácikat hoznám fel becsülendõ példaként, mert hogy milyen jól megszervezték a vasúti személyszállítást. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey

A medve nem játék.

Tikal
még nem esett le nekik...beee beee... majd egy év múlva látni fogják hogy semmi nem változott...abban viszont biztos vagyok egy év múlva is ez a "forradalom maszlag" lesz a mantra...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én azért nem szaladnék ennyire elõre? várjuk csak meg az önkormányzati választásokat: van egy olyan érzésem, hogy utána fog a kormány egy méretes seggest ugrani a már most is szájig érõ szarba...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sadist
Azért akkor is érdekes, hogy az emberek egyik esetben elég keményen megérzik a bõrükön a vezetõk hülyeségét, már rövid távon is, mégsem mennek tüntetgetni, másik esetben viszont gyújtogatás és garázdaság, majd hónapokig tüntetés.
Talán Mikszáth mondta, hogy "a magyar ember hátán szántani is lehet, csak az ekevas nemzetiszínû legyen."

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Talán azért, mert a tüntetéseket Orbán Viktor szervezte.
Valószínûleg az elsõ jelentkezõknek fizetett is, a töübbit a csordaszellem vitte oda (lásd: Fradi-szurolók, magyarkodók, hobbista tüntetõk, akik azt sem tudták, hol vannak, a lényeg, hogy valaki mondjon le valamirõl, mert ezért kapnak egy sört)

Tikal
azért elég sok pénzt kihuztak a zsebünkbõl az elmúlt nyolc évben 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sadist
A 226 Ft-os svájci frankot szerintem nem fogják legalább 3 választási ciklusig elfelejteni, mert legalább addig fogják nyögni a törlesztõket.

Amúgy érdekes, hogy eddig nem volt semmi tüntetés, Kossuth tér, akármilyen nagyobb felhördülés. Az õszödi beszédnél megvolt minden, pedig ott a böszmeséggel és a hazudozással közvetlenül nem húztak ki egy fillért sem az állampolgárok zsebébõl, most viszont csak Varga Miska és Szijjártó Petya havi több tízezerrel szopatott meg nem kevés embert.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tikal
hát biztos nem a két apjától.. de valaki csak fel neveli nem? nem egyedül nõ fel 😊

Sadist
Ja, azt el is felejtettem, a dohányzás is egy kurva ocsmány dolog. A különbség az, hogy amit a melegek csinálnak a hálószobában, azt nem nyomják az orrod alá a buszmegállóban állva vagy a szórakozóhelyen.

Sadist
Ez esetben ajánlom az általános iskolai szövegértelmezés témakört átismételni.
Röviden: beszopattad magad.

Sadist
Az anya/apa nélkül felnövõ lány/fiú honnan tanulja meg a nõi/férfi szerepeket?

arty
Az csak az egyszerû magyarázat.

Azért lett fidesz kétharmad, mert az emberek ostoba, manipulálható birkák + gyorsan felejtenek.

Forza.

Mit nem lehet azon érteni, hogy 8 év kritikán aluli szoci kormányzás eredménye a mostani 2/3-ad?

banok
Az EU majd hozzánk akar felzárkózni ha Orbán urunk és teremtõnk engedi.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Orbán Viktor szoci? Köszi, egy éve nem röhögtem ilyen jót 😊

Nem szici, de nem is Fideszes.
A Fidesz Orbános...

arty
Mit köszönhetünk a szociknak? A fideszt?? 😄

Forza.

arty
Lenézték, aki azonos nemûvel dugott? Nem. Leszarták? Igen.
Ergo nem diszkriminálták a biszexeket, melegeket, ez a lényeg. De garfield cizelláltabban is rámutatott, hogy a melegek utálata nem agyi kód, hanem társadalmi átok.

Forza.

arty
Pucér "rossz" buzikat tettél ki képként, hogy lám, ilyen a melegfelvonulás. Csusztatás.

Kitettem egy nácit, hogy lám, ezek az antihomo (hagyjuk már, hogy heterófelvonulók...) felvonulók. Csuztattam.

Egál.

Forza.

Totti5
Köszönhetjük ezt a szociknak. Mehet a taps...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Atomreaktor
hova gondolsz, már 2030-ra! 😉

<#taps>Éljen Orbán, <#taps> Éljen a Fidesz! <#taps>

Láma!
ez oké, de nem üldözték a homokosokat.
mai szemmel sok tekintetben nem voltak megfelelõ dolgaik, de pl a buzikat nem csesztették. ettõl még öltek rabszolgát persze, de a melegkérdést jobban kezelték mint a maiak.

Tikal
a 20 évvel ezelõttit 😄

Láma!
2050-re meg megelözzük az EU-t.

a kérdés hogy a mostani EU-t elözzük meg 40 év mulva, vagy az akkorit?😄

Tikal
A politikában már minden rendben, nincs is mirõl beszélni.. OV tegnap is megmondta, a forradalom lezajlott, 20 év múlva elérhetjük az EU-s életszinvonal felét 😄

Mióta a Fidesz van kormányon, azóta nem szabad politizálni 😊
Marad a roma, a zsidó és a melegkérdés.

Tikal
Igen, már épp kezdtem unni a buzizást, tõlem jöhetnek a romák... a zsidó összeesküvés téma meg hidegen hagy, esetleg ha épp valami palesztin koncentrácios táborról van szó akkor talán hozzászólok <#vigyor1>

0Fritz0
Mint fõnáci, csak cigányos témával tudok szolgálni. 😊

http://index.hu/video/2010/09/08/szlovak_fal/

(Miután pár nap múlva csökken ez a flém is, akkor majd rámegyünk egy kis zsidózásra. Szoros az ütemterv, de tartható)

0Fritz0
Arra az ellentmondásra próbáltam -sikertelenül- rámutatni, hogy olyan nemzetekkel példálóznak sokan a melegek jogosultságai mellett, amik pont nem az emberi jogok fellegvárai voltak.
(Mintha kurvával korteskednék a szüzesség mellett)

"Az ókóri ember nem akarta kivetni magából a homoszexualitást, teljesen természetesen kezelték."
Persze és az ókori ember bármikor megölhette a saját rabszolgáját, ez is természetes volt.
Egyáltalán nem ezektõl tartjuk õket a civilizáció megteremtõinek, ezt se tessék elfelejteni és hát ugye azóta eltelt némi idõ.

Tikal
Egyébként ma nem történt semmi a homoks témán kivül a világban? 😄

Tikal
Nekem a cikkbõl az jött le, hogy a sima buziskodást megvetették... ehelyett megpróbáltak magasztos eszméket szõni a homoszexualitás köré... de miért is? Mert hülye szabályokat hoztak, születésszabályozás miatt, blabla stb... a végén annyira lekorlátozták magukat hogy még a saját nõjükkel se tudtak hálni... hát gratula...igazi példa 😊

egyéjszakás kaland VS normál kapcsolat, csak hogy a heteroszexuális részénél maradjunk...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A PRT-kben többségében vannak a katonák, a magyar PRT egy ezredszintû katonai egység.

Tikal
Pontosan 😊 Miért most kikrõl beszélünk?

Vagy ma is vannak ilyen beavatások a lelki fejlõdésünk érdekében? ...

Õõõõ, nem a homoszexualitást nem szerették, hanem azt pusztán szexre korlátozókat: "pusztán a nemi vágy kielégítését szolgáló"

Én ezt értem. Csak látatlanban megmondom, hogy egy mesterséges megtermékenyítés természetellenességét nem fogod felhozni a procedurával szemben.

Ennyi.

Tikal
"Egy azonban bizonyos: a görögök által elfogadhatónak tartott, sõt általánosan gyakorolt paederasztia mellett az ettõl eltérõ, pusztán a nemi vágy kielégítését szolgáló homoszexualitás megvetést és egyértelmû társadalmi elutasítást váltott ki." Szóval a sima buzikat õk sem szerették....

Tikal
Magyarul a beteg gondolkodásuk, féltékenységük odavezetett hogy az amúgy egészséges emberek nõ hiány miatt segget keressenek maguknak, ráadásul kisfiukat is.. hát gratulálok, követendõ 😊

Klikk

Görgess le a "A gazdasági homoszexualitás" részhez.

Szerintem elég volt már a meleg témából.

Láma!
én a gyerekvállalásba nem szolok bele😄

külön utaok járok😄

Láma!
nem értem igazábol hogy jön ide hogy egy társadalom rabszolgatartó-e és hogy a különbözö rétegeknek különbözö jogaik vannak.

attol hogy valakinek nincs joga szavazni, vagy nincs joga valamire, attol még lehet meleg... és ugyanugy nem verték láncra emiatt mint egy magasabb rangut...

Tikal
öö, most is ez van nem? én legalábbis le se szarom hogy mit csinál otthon a barátaival... amirõl itt szó van, az a gyerekvállalás...

0Fritz0
Látom sikerült kiragadnod a legfontosabbat.
Most kérnék egy frappáns választ a rabszolgára, a rasszokra és az emberek nem azonos jogaira.
Köszönöm

0Fritz0
"attól hogy valaki körte és nem az almát szereti.. azért miért kell parádézni? "

Látod, ezen az apró kérdésen megy már napok óta a szájtépés.

Láma!
"Meleg arisztokrata vagyok és mivel ezzel nem vagyok egyedül, ezért törvényileg engedélyeztetem"

le se sz.rták hogy ilyeneket törvénybe iktassanak...

egyszerûen elfogadott volt. senki nem kérte hogy fogadják el, senki nem akarta hogy fogadják el, mert nem volt meg az hogy nem fogadják el...

érted a különbséget?

volt, és kész, mindenkinek természetes volt hogy ilyen van, senki nem bánta, senki nem hisztizett miatta...

0Fritz0
Eddig nem akartam szólni, mert reméltem, hogy rájöttök magatoktól is...
Az említett ókori társadalmak RABSZOLGATARÓ társadalmak voltak.
Nem azok a tipikus elismert emberjogi élharcosok, ugye?
Szóval elég vicces ez a "minden szar példát bedobok a célért" próbálkozás.
Azt sem kéne kihagyni, hogy még azonos népen belül is voltak rasszok, ami szintén nem teszi õket a "mindenkinek azonos jogokat" szent példaképévé.
Az elfogadott melegség pedig így nézett ki:
"Meleg arisztokrata vagyok és mivel ezzel nem vagyok egyedül, ezért törvényileg engedélyeztetem"
Vagy azt gondoltátok, hogy az egész nap dolgozó köznép annyira akarta este saját nemét hajkurászni, hogy csápolva követelte az engedélyezését?
Ugyanmár

polluxware
attól hogy valaki körte és nem az almát szereti.. azért miért kell parádézni?

akit meg nem érdekel az ingyen brossúra az ne menjen a közelébe se..

ha idáig eljutna ez az ország...........