Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eksy
Utolsó mondat. <#eljen>

"...és...szerintem...bizony."

Totti5
Túl sablon ufós az ojjektum, hogy igaz legyen😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

desigo
ez mi? "a rendõrség felkérésére"

Szemét rendõröknek nem volt idejük elfogni mert akkor is éppen trafipaxal kellett az út mellett állni?
Tikal
Terrorelhárítás...

kérem szépen, mi itt a terror? egyébként is, Magyarországon van terrorveszély? volt már itthon terror akció, vagy csak én nem emlékszem? Vagy most már mindenki terrorista?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A Hír TV maga az orbánozás. 😊

Az Orbánozás hol maradt?😊

Szegény hírTV-seket mindenhol verik? Vagy csak ott, ahol a TV-ben látott módon anyáznak minden nem fideszest?

arty
uuuristen, a köv generácionak annyi 😞

Forza.

birdo
Érdekes, hogy hideg-meleg legeket döntöget az év... szerintem meg a legcsapadékosabb év címet meg már rég megnyerte.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

berlinboy6329
Én azon csodálkozok,h vkit egyáltalán érdekel ilyen mûsor..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Láma!
nem nem, az ADOTT mûsorszám volt-e már büntetve.
mivel ez a mûsor még nem, emiatt megúszhatják.

régen bezzeg minden FA tusfürdõs reklámban volt félmeztelen nõ, azért nem sírtak a retardált szülõk...

Tikal
ki az új közellenség? az al kaida már lassan 10 éves <#ravasz1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ciciket láthattak a gyerekek...

". A korábbi szankciók jöhetnek szóba ezúttal is: lehet pénzbeli bírság, amely külön az adásokért és az ajánló szpotokért is jár, lehet elsötétítés, de mérlegelni szokták, hogy az adott mûsorszám volt-a már büntetve, így akár csak egyszerû figyelmezetéssel is megúszhatja a Tv2."
ez ugye csak vicc? mivel már volt büntetve, ezért ez felmenti a további büntetések alól, mekkora már 😄D

Danny1987

Danny1987

Danny1987

Danny1987

Danny1987
A békés antifasiszták😊

0Fritz0
Na hát ezt én végigröhögtem.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Lassan tényleg elmegyek ilyen gyûlésekre, itt aztán nem unatkozik az ember.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tõõlem is, aláírom. 😊

0Fritz0
Legalább pont te ne... 😊

Eztnéha egy-egy politikai nyilatkozat kapcsán jónéhány fórumtársamtól meg lehetne kérdezni.

Willenbrock
A kínai üzlet meghiúsult.Vajon mire kellettek nekik a gyerekek-szerveik miatt,vagy prostitúció miatt,esetleg továbbadni õket nevelõszülõkhöz nyugatra?

birdo
Az APEH-nál is keresnek diplomásokat...ellenõrnek...kiírtak pályázatokat.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Danny1987
Danny1987
vótmá
Nem tudom sírjak vagy nevessek
bisztós jóó múnkásember
Daruval felemelt markoló maga alatt bontja a kéményt ....

Végre egy igaz mondat Tõled.

Szerintem fanatikusabb az, aki ebbõl a maszlagból egy szót is elhisz. Aki még vissza is küldi, annak a nyelvét azonnal lehetne Felcsútra küldeni, vécépapítrnak 😊

a.carkey

A medve nem játék.

Danny1987
Azután meg jöttek volna a jogvédõk.

Danny1987
Hozzád képest sehol sem vagyok.

Te fanatikusabb vagy, mint akármelyik vérkomcsi mszp szavazó nyugdíjas. Vagy van még egy lehetõség, hogy te vagy Gyurcsány.

Hehe, az a lúzer nem csomagolt válaszborítékot.

Nyugdíjasok, nagyon, de nagyon fontosak vagytok, fizessétek ki a postát!

"Szellem" a bárban - nem, nem is a kamerával trükközött a fickó. Érdekes, hogy csak egy kamerán ltászik, több kamera elõtt nem tudott egyszerre bábozni.
Remélhetõleg a vevõket vonzani fogja, de ennél én is élethûbbet csinálok itthon egy legóemberrel és egy üveglappal 😊

Nem bukottabb az, mint Orbánék, csak még kevesen látják, mert az elmúlt négy évben sok volt a "lopcsalhazudik" dózis.

Én azért még gondolkodom egy "küldd vissza f@sszal" mozgalmon. 😊
Terjesszétek! Mondjuk meg Orbánnak az õ pénzébõl, hogy mit gondolunk róla!

Willenbrock
Nekem udvarolhat akármelyik úgysem kap egyik sem szavazatot.Én magamat ajánlom saját magamnak.

Willenbrock
Nemigaz hogy nem bír el egy 12 évessel én lenyomtam volna a földre és kapott volna egyet jobbról,egyet meg balról.

Totti5
Én szociktól kapok lejárató kampány kiadványokat... pattog a bukott bolha, amíg el nem tiporják végleg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Megkaptátok már Orbán Viktor levelét, amiben sok jót ígér a nyugdíjasoknak? Érdemes elolvasni, mielõtt meggyújtjátok. Ennek az embernek azbesztbõl van a pofáján a bõr.

Te pedig nagyon okos. Tudjuk.

Danny1987

Danny1987

Sadist
Én amúgy megfigyeltem már, hogy az iróniát rendszerint a magasabban iskolázott, intelligens emberek értik. Ez miért lehet?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem