Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Se a Család- és Ifjúságügyért Felelõs Államtitkárság, se a Belügyminisztérium és rajtuk keresztül a Közigazgatási Minisztérium sem válaszolt kedden arra, hogy ez pontosan mit jelent."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Live for nothing or die for something.
Ezt a két példát értem is.
Gandhi viszont a négereket utálta õ nem értem hogy jön a képbe. Talán kolompár és kisebbsége akar az egyetlen kötelezendõen megsegítendõ kisebbség lenni az eu-ban?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A gömböt emelik, a kockát gurítják, mert ez áll a parancsban...
Valaki egyszer ránk, dolgozó, adót fizetõ balekokra nem gondolna?
Azt hittem, a kiszabott nagy sikerû Anettka-opera után már nics lejjebb, hacsak Kiszel Tünde nem akar énekelni a bugyigyûjteményérõl.
Erre tessék, Alföldire mindig lehet számítani, ha a határokat kell feszegetni. 😊
ki lesz majd a darabban a buzi?
az kell...
Már rasszistának lenni sem egyszerû, baszott egy világ ez.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
" Arra a kérdésre, hogy ezt miért csak 7 év után fordult a rendõrséghez, azt válaszolta: a romabecsület tartotta vissza."
Na remélem a libsik most értik miért reménytelen a roma integráció.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Forza.
Forza.
És most kérem az áprilisi örömködõket, hogy köpjék le magukat, mert birkák voltak.
Forza.
(remek kommentek a cikk alatt) <#eljen>#eljen>
"...és...szerintem...bizony."
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hádepontéppezazamialényeg. 😊
Én is csak "kutattam" a #31938-ban.
nem kéne azért a fûszálba is belekötni, csak hogy kössünk 😊 ebben a semleges hírben aztán tényleg semmi kötnivaló nem volt, miért nem lehet értelmesen elbeszélgetni róla? <#conf>#conf>
Szerintem az égadta világon semmi, a "fogadatlan provokátorokat" pedig ki nem állhatom.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A talpnyalós, "idegen érdekek szekértolói" dumát meghagyom azoknak, akik tökélyre fejlesztették az elmúlt években, igaz, egy másik kormány kapcsán.
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy ezeknek az idiótáknak miért az kell, hogy valaki az orrukra koppintson? Annyi eszük nincs, hogy belássák, az eredeti felvetés baromság volt?
Õk CSAK gazdasági szempontból vizsgálták az autót, teljesen tárgyilagos a "kimutatásuk". Nekem is van kocsira költött pénzeimrõl excel és brutális így néhány év után 😞(((( Bazi sokba kerül a kényelem, hogy mindig ottlegyen, ha kell...
Forza.
Szélsõjobboldali párt= természetes önvédelmi reakció
Sõt, afelett sincs.
Nem emlékszem rá, hogy felhatalmaztam volna õket a pénztárcámban való turkálásra.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
https://www.facebook.com/ferfiklubb/