Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Hát igen, gondolom hasonlóan gondolkoznak a rendõrségnél is, minek járõrözzenek, alakítsunk város õrséget, polgárõrséget meg kerületi õrséget meg ki tudja még milyen sok faszságot... majd mi ülünk az õrsön és írjuk a papírmunkát, Julika meg majd végzi a munkánkat...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

polluxware
természetbeni juttatás

"Se a Család- és Ifjúságügyért Felelõs Államtitkárság, se a Belügyminisztérium és rajtuk keresztül a Közigazgatási Minisztérium sem válaszolt kedden arra, hogy ez pontosan mit jelent."

Egy vállalat vezérigazgatójának vezetõi alkalmasságát nem az bizonyítja, hogy az üzleti megbeszélésre milyen kávét tud fõzni, többek közt erre van rendszeresítve Julika, a titkárnõ.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
Miért mivel telik a napjuk a szerzõdéseseknek? Egész nap fekvõtámaszt nyomnak, másra nincs is már idejük? Ja, hogy mindenki afganisztánban van? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Nelson papa fehér ellenes mlk az egyháza pénzét herdálta kábszerre meg prostikra.

Ezt a két példát értem is.

Gandhi viszont a négereket utálta õ nem értem hogy jön a képbe. Talán kolompár és kisebbsége akar az egyetlen kötelezendõen megsegítendõ kisebbség lenni az eu-ban?

Danny1987
Itt is alakít.

Punker
nálunk fejlettebb sereggel rendelkezõ országoknál nem, amúgy meg ha a saját pecójukat nem tudják megvédeni hogy bízhatsz rájuk mást?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nézõpont kérdése. Amikor van egy kupac szerzõdéses katonád (értsd: nem sorköteles, hanem önkéntes, a katonásdit nem izomból rühellõ újoncod), akkor biztos, hogy a kapuõrség az a feladat, amelyre el kell pazarolni õket?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dehogy. A katona túlképzett, nem alkalmas saját maga megvédésére.

A gömböt emelik, a kockát gurítják, mert ez áll a parancsban...

Tikal
Õrzõ védõ cégek védik a laktanyákat?

ezt nem tudtam, rohadt ciki, nem? 😊

Magyarországon konkrétan dolgozó- és adófizetõ holokáosz van. Mentsük meg a munkanélkülieket, a devizahiteleseket, a munkakerülõket, a leszázalékoltakat, az árvízkárosultakat ötször, a romákat háromszor...

Valaki egyszer ránk, dolgozó, adót fizetõ balekokra nem gondolna?

Willenbrock
Ezt majd zabálják a külföldiek:"Magyarországon megint roma-holokauszt van,jaj szegény ártatlan elnyomott romák mindíg csak bántják õket bezzeg õk nem ártottak senkinek..." Ez a "cigányok az áldozatok-sajnáljuk õket" téma már nagyon fárasztó.

Egyszerûen nincs már téma.
Azt hittem, a kiszabott nagy sikerû Anettka-opera után már nics lejjebb, hacsak Kiszel Tünde nem akar énekelni a bugyigyûjteményérõl.
Erre tessék, Alföldire mindig lehet számítani, ha a határokat kell feszegetni. 😊

arty
meg egy zsidó... ugye?

Forza.

nem értem....
ki lesz majd a darabban a buzi?
az kell...

Tikal
ez most komoly? kit fog ez érdekelni? 😊

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Na azért Nelson Mandela még érthetõ a "Kill the Whites" békedalért.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tikal
jajajaj, M L King, Gandhi? van egy énképe a romának, az már biztos 😊

Danny1987
Kolompár kikelt magából: „Csukjanak le” (+videó)

" Arra a kérdésre, hogy ezt miért csak 7 év után fordult a rendõrséghez, azt válaszolta: a romabecsület tartotta vissza."

Na remélem a libsik most értik miért reménytelen a roma integráció.

Danny1987
Dehogy, hiszen királyuk megmondja majd nekik, hogy õk bizony nem birkák. Sõt. Õk Magyarország jövõjének alapkövei, mert összefogással, vérrel, verítékkel és elnézett mutyikkal-lopásokkal építik újra Hazánkat az Örd9ögtõl való nyolc év után.

Danny1987 kedvéért? <#eplus2>

birdo
csatlakoznék....az se baj, ha esetleg elõbbi idõpontban indulna ))))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

0Fritz0

arty
Tudja valaki, kövõ tavasszal elindul végre az "Ölj meg egy korrupt politikust!" mozgalom?

Forza.

arty
(ehez a kommenthez meg képzeljen mindenki sok szmájlit, csak épp nem volt hangulatom kirakni...)

Forza.

arty
Tököm televan ezekkel a hírekkel. Fogjátok már fel, baszki, hogy ez most MÁS.

És most kérem az áprilisi örömködõket, hogy köpjék le magukat, mert birkák voltak.

Forza.

eksy
Ez nem új hír! <#wink>
(remek kommentek a cikk alatt) <#eljen>

"...és...szerintem...bizony."

A drága atyának valószínûleg megártott a misebor, amikor ennek kapcsán holmi liberális terrorról és nyílt egyházüldözésrõl hablatyol.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"nem kéne azért a fûszálba is belekötni"

Hádepontéppezazamialényeg. 😊

Én is csak "kutattam" a #31938-ban.

Atomreaktor
bakker ez egy kutatás. szerintük nem éri meg autót tartani, de attól még az tart autót aki akar, nem akarnak õk eldönteni helyetted semmit. akkor veszel autót amikor akarsz!

nem kéne azért a fûszálba is belekötni, csak hogy kössünk 😊 ebben a semleges hírben aztán tényleg semmi kötnivaló nem volt, miért nem lehet értelmesen elbeszélgetni róla? <#conf>

Számoljon, akinek két anyja van, én annyit tudok, hogy gyereket oviba, öreget orvoshoz néha el kell vinni. Akár tetszik a levegõrontóknak, akár nem.

Ki kérte meg ezeket, hogy eldöntsék, legyen-e autóm vagy sem?
Szerintem az égadta világon semmi, a "fogadatlan provokátorokat" pedig ki nem állhatom.

SötétBarom
Az autótartást nem lehet csak anyagi szempontból vizsgálni. Azt, hogy szegény pestinek nem kell télen a szarásig tömött négyeshatoson a tüsszögõ-köhögõ tömegben nyomorognia munkába menet-jövet, azt nem lehet pénzösszegben kifejezni. Ahogy a mínusz 5 fokban biciklizéstõl szétbaszott térdízületet sem. Persze a levegõ munkacsoport biztos tudja számszerûsíteni 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Naszóval.

A talpnyalós, "idegen érdekek szekértolói" dumát meghagyom azoknak, akik tökélyre fejlesztették az elmúlt években, igaz, egy másik kormány kapcsán.

Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy ezeknek az idiótáknak miért az kell, hogy valaki az orrukra koppintson? Annyi eszük nincs, hogy belássák, az eredeti felvetés baromság volt?

arty
Elolvastad? Megcáfolnád egy hasonló számolással, kérlek?

Õk CSAK gazdasági szempontból vizsgálták az autót, teljesen tárgyilagos a "kimutatásuk". Nekem is van kocsira költött pénzeimrõl excel és brutális így néhány év után 😞(((( Bazi sokba kerül a kényelem, hogy mindig ottlegyen, ha kell...

Forza.

Atomreaktor
jól van, nehogy tovább láss az orrodnál 😊

inkább olvasgass.

hátha elszállnak az Elvtársak a P*csába....

Félmilliós autó alatt nincs szükség a Levegõ munkacsoport ostoba dumájára.
Sõt, afelett sincs.

Nem emlékszem rá, hogy felhatalmaztam volna õket a pénztárcámban való turkálásra.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Linkelni tudni kell 😊😊😊

Danny1987
http://www.youtube.com/watch?v=4KizRDRfcak

http://www.youtube.com/watch?v=j2iSVEDjeCg