Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az. <#eljen>

desigo
tenyésztett háziállat =/= szabadon élõ vadállat
Pont annyira nem normális, mint mondjuk a disznóölés, amin megeszik a vérét, meg rágcsálják a fülét, aztán visszatöltik az állatot a saját belébe... Náluk az a kultúra része, nálunk meg ez.
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

És szerintük ez normális?

Felfoghatatlan számomra, hogy ezek az ún. "emberek" hogy tudnak nyugodt szívvel álomra szenderülni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Erre még egyszer nagyon rá fognak fizetni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

desigo
kiskutyákat folyóba dobáló bosnyák lány mi kispályás ezekhez képest:

120 db bálna gyilok
fontos a nevelõ szándék
Ó, ez esetben elnézést kérek. Részvétem Vlala.

0Fritz0
Meg kell védenem Vlala-t a narancsködös rágalomtól, mivel õ szegfûködös. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

banok
GYÉPÉS HARC!!!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Te ökör, nézd már meg egy párszor azt a rohadt videót! Novák nem számított rá, hogy nekimegy ez a gyogyós, ráadásul mobil volt a kezében, szemüveg az orrán, táska a vállán. Persze, tiszta box felszerelés ez, nemde? Ráadásul nem Novák mondta azt, hogy "na ezt majd a folyosón megbeszéljük", és azt is csak egy primitív szavazóbarom zsideszes provokálta ki az intelligens beszólásával. Arról nem is beszélve, hogy ha visszaütött volna, csak baja lett volna belõle. De narancsködösöknek magyarázhat az ember bármit...

Danny1987
Danny1987
Látom tomcat alkalmazza amit az antifasisztáktól tanult😊

Live for nothing or die for something.

birdo
Annó attól féltek, hogy a blokk a föld központja felé süllyed....arra felé nem akarnak építeni ???

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Félreértesz, nincs ezel bajom. Röhögök rajtuk, lassan mehetnek a Maunika show-ba is (bár a jobbikéknál Hisztina show van.).

Nem, akkor azon röhögtem volna.

Atomreaktor
ha visszaüt az lett volna a bajod.

0Fritz0
http://index.hu/tech/biztonsag/2010/09/24/eromuvekre_es_gyarakra_csapott_le_a_stuxnet_virus/

Máris nyugodtabban alszik az ember, ha erõmûvekkel játszadoznak.

0Fritz0
Ez kissé csavart logika, hiszen ez a nyüzüge pali nem ugyanaz a nagydarab fickó, aki a folyosón szeret beszélgetni. 😊

A megélhetési bambagyáros megint nem bírta ki, hogy ne legyen benne a hírekben.

Elõd ennyitõl hátraesik, védekezés nélkül? Ilyenkor hol van a Jobbikos "majd megbeszéljük a folyosón" mentalitás? Vagy csak akkor nagy a pofája, amikor mögötte áll hatvan gárdista?

polluxware
kis huncut..

polluxware
azért valahol sajnálom ezt a Tomcat gyereket... verte a harci tam-tamot ezeknek a köpönyegforgató shervúdi sheriffeknek, most hogy már nincs szükség rá.. szépen alávágnak és próbálnak úgy tenni mintha nem lettek volna testvérek

polluxware
én ennek komolyan örülök😉

mondjuk ilyen kislányosan ütni... aztán meg Novcsi hogy el kezdett volna már védekezni😊)) tiszta Ali...

késsssz van

((((üssék csak a nyilasok egymást)))) <#lookaround>

mcmoha
Itt olvashatsz reszleteket ha erdekel.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

0Fritz0
Hmm, ez most csak nekem meglepõ?
Mondjuk az ügy hátterérõl nem sokat tudok.

Danny1987
Azt hittem e retek klubot a barátok közt viszi a hátán😊

Szerencse már jó ideje leszerom mind az rtl-t mind a tv2-t.

Live for nothing or die for something.

Tehát ezentúl a titkárnõk szoknya nélkül kell, hogy dolgozzanak. Bugyiban, vagy anélkül, ezt rájuk bízzák.

Ha ennek a Navracsicskának ilyen törvény kell, hogy p..át lásson, akkor szánalmasabb, mint nyóc Gyurcsány együttvéve. :c)

Gyõzikét nézze pénzért, akinek az anyja is szûz volt.

birdo
Nagy balhé lesz miatta....például a mindig Tv, mit fog reklámozni ??
Oké...a lakosság 3/4-e biztos, hogy nézi...ebbõl a fele társaság nem elõfizetõs.
Jah igen...az én élõfizetésembõl már akár most is kivehetik )))
( A TV2-öt is )

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

arty
És tuti lesz baromállat, aki a valóvilágért nem sajnálja majd...

Forza.

Bandee1987
Ezek hülyék...vagy ennyire pénzéhesek és nem elég nekik az az irdatlan mennyiségû pénz, amit a reklámidõ eladásából kapnak???

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

arty
500ft/hó??? hol élnek ezek? remélem az én szolgáltatóm nem veszi meg vagy legalábbis lesz klub mentes csomag, olcsóbban.

Forza.

0Fritz0
http://www.hir24.hu/gazdasag/140799/januartol-fizetosse-valik-az-rtl-klub.html

"Róbert Ákos, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese azt mondta, az eddigi üzleti modell nem tartható fent."

A sok okos még még most sem jött rá, hogy nem csupa szart kéne csinálni.

arty
szigorodó nyugdijrendszer

kivéve a földesurainknak...

Forza.

Atomreaktor
arty
Az õ segítségükkel lett ennyire jó a nyomvonal, ennyire olcsó az építés, ennyire szabványosak a szerelványek és ennyire hamar sikerül is befejezni.

Olyat lehet, hogy én a Barcelonát vezetõ politikusokra szavazok az önkormányzatin? (ha nem lesz kétfarkú a listámon)

Forza.

Totti5
Erre azt mondta a szoci hogy ez egyátalán nem sok az összköltséghez képest.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Igazad van, menjenek inkább biciklivel.
Vagy BKV-val, aminek megint emelkedik a díja, természetesen az Összefogás szent nevében.

bertino
lehet, ja 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Alakul ez, gyerekek.
Majd a háromharmad megszavazza, hogy soha nem is volt ilyen ígéret, csak Gyurcsány hazudta Orbánnak öltözve.
Ezen a videón látszik is, hogy ez nem az Összefogás Szent Embere, hanem a fõhazug.

A Patás négy évig teli torokból kiabálta, hogy aki hazudozik a népnek és nem tartja be ígéreteit, az mondjon le.

Tessék, most megmutathatja, hogy kell.

desigo
Egy jó megoldás lenne
ledózerólni az egész várost és egy újat építeni
olcsóbbra jönne ki az biztos mint ez a szenvedés
Ja, és ha a nagyit kell kórházba vinni, a 340 Ft-os benzinen, teljesítményadón, fizetõs parkoláson (hajrá Rogán...) kívül még dugódíjat is fizessek.
Nem, ez nem megszorítás, hanem áldás, tudom, értem van ez is.

Újabb rókabõr az autósokról, szeretettel a gerinces állambácsitól az ÖSSZEFOGÁS jegyében!

Totti5
Ideje volt már, talán a sarki boltba nem autóval fog rohangálni mindenki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
sporolsz X millát, aztán a fõldesurak elkártyázzák az értékét és hopp, máris felét éri (államcsõd)

Forza.

már épp ideje ilyen törvénynek....szerintem az utóbbi idõben csak romlik az oktatás színvonala, mert nem lehet fegyelmezni az iskolákban. nem a tanár dolga lenne megmagyarázni a gyereknek, hogy a te érdeked, hogy iskolába járj, fiam....
Atomreaktor