Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az nem erõltetés, hanem kiforgatás.
De mutass két egyforma embert, és elhiszem, hogy számít a máság.

FAIL

Megtörhetetlen
Elég szánalmas, hogy ilyenekbõl cikkeket csinálnak, és emberek ezt el is hiszik... HA egy idegen fajnak meglenne a technológiája idáig eljutni simán leigázna minket és kész... Vagy valóban elhúznak innen... Eszméletlen mik vannak :S

fry day fry day sálálálláláá

polluxware
ha léteznek értelmes lények a földön kívül... az hót isten szasza hogy van annyi eszük hogy kis vizsgálódás után elhúznak innen hamarjában..

a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Láma!
ha nagyon erõltetjük, a másság elveszti értelmét, hiszen mihez képest más?😊

ha a többséghez viszonyitasz, akkor más a keresztény ember, sõt a fehér ember is😊

Ha erõltetjük, akkor a másság definíciójába a bûnözõ életmód is belefér.

a Fiesz nem felvásárolta, kisajátította. NENYI-t még a vécék falára is!

Pedig csak mások...

Nem, de nem is én küldök egymás után 6 hozzászólást a tévhitem bizonyítására.

Miután a fidesz már felvásárolta az összes létezõ óriásplakátot, arra már nem tud költeni a jobbik 😄
(pedig a semjénke milyen bõ lével nyilatkozta anno, hogy az az erkölcsileg helyén való, ha olcsó kampány lesz, ami nem plakátokra épül...)
Danny1987
Nem.
Miért neked fizetnek?
😊

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Ha csak mások lennének..

Hozzászólásszám után fizetnek?

Mit jelentene? Újabb okoskodás arról, hogy miért kötelezõ útálni azokat, akik mások, mint mi.

Danny1987
Danny1987
Danny1987
Felvidéki modell Siófokon is: szögesdróttal a Fidesz-kedvenc, idõseket levizelõ cigányok ellen

"a dolog pikantériája az, hogy a lezárás ötletgazdája, Wendl Csaba, az ITTENI dokumentum szerint is a 3-as, siófoki választókerületben az LMP képviselõjelöltje."

Mi a .... ?

Danny1987

Danny1987
Köszönjük Emese!

Hát persze, Neked természetesen nem jelent semmit...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szép megfogalmazás, csak q@ra nem jelent sz...t se. De mivel benne van, hogy romák és bûnözés, SZENTIGAAAZ!!!!!

Danny1987
polluxware
Ufókok atomrakétyákat állítanak le.......

van egy olyan érzésem hogy amcsik most akarnak iránnak neki ugrani, oszt ráfogják a nyuszira

polluxware
Hofi -> Demokrati/kuss!!

Bezzeg amikor egy-két éve ezt mondtam... paraszttól a homokoson át a kommunistáig minden voltam érte.

Nemcsak ez a gond. Emlékeztek a "Magyarország gyõzött!" népszavazás után? Fennen hirdették, hogy a Nép kimonbdta, és a Nép ezen az akaratát törvény által védve tíz évig nem változtathatja meg a mindenkori kormány...

Ennyit ér Orbán szava.

kezdhetnének valamit a felsõoktatási intézmények (egyetemek, fõiskolák) számával, szvsz túl sok van belõlük...

Fabio Capello
bah. vicc ami ott megy, vért húgyoztam három évig a kibaszott alapdiplomáért, és azóta nem találok állást, mert vagy ötszörös túlképzés van... Az évfolyamunk 40%-a költségtérítéses volt, és emellett apuci-anyuci simán küldözgette a kölyöknek a HETI 100-120ezreket költõpénznek...

Persze náluk tanulás zéró, 60%-a van meg a kreditjeiknek, de õk jól elvannak...

Sadist
Ha az nem is, de egy alapos tisztogatás jócskán ráférne a felsõoktatásra is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hullanak már a csontvázak...

Birkát a birkáknak! 😊

De ebbõl sem lesz semmi... majd a kétharmad megszavazza, hogy a bárányhús és a pálinka nem minõsül megvesztegetésnek. A pofátlanságnak nincs határa.

polluxware
jobbik meg kötelet<#taps>

a K anyjukat azt, nem igaz...., beszarás mire képesek...

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

Danny1987
Fabio Capello
alig várom a tandíj bevezetését... :|

A demokráciának már most lõttek,
ha minden jól megy, még vizitdíjat is kapunk,
de ÉRDEKES MÓDON ez ellen nem igazán mozgósodnak az emberek a Kossuth téren, a városok fõterein.

Nem, még mindig nem azt állítom, hogy Orbán Viktor megrendelésére zúzták sxzét Magyarország összes ünnepét 2006-tól 2010-ig...

Ez meg már csak a hab a tortán.

jogos, én nekem ha sikerül elmennem innen külföldre nem fogom hangoztatni honnan jöttem...., perpill szégyen vagyunk

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

polluxware
ovi egész magyarország... az egész parlamentet beszántanám a dunába az egész pereputtyal

külföldön MO-t "Viktóriának" becézik

hülyére röhögi magát rajtunk a világ... ha egyltalán megtalálja a térképen

polluxware
engem csak az bánt ahogy ez a TAKONY amelyik a vidijót készítette beszólt a nála idõsebbnek aki ezt pézért mûveli, nem szimpátiából...

LMP meg........... amikor függöt valami tõle, akkor is saját érdekét tartotta elõbbre

meg egyébként is... egy rakat új arc aki megélhetésbõl csüng rajtunk megen

áhhhhhhhh

csak fel*aszom magam rajtuk is

Ugyanez lett volna a reakcióm. Az ovis stílus nem való politikába, azt hagyjuk meg a Fidesznek, akik "enyém a vár, tied a lekvár"-t játszanak a kétharmados többségükkel.

0Fritz0
Nincs új a nap alatt.

Választási plakát? Leszarom 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

polluxware
kit érdekel hogy egyik genyó a másik genyó felett van egy "réteggel"

komolyan magyarok... ki nem basz nagy ívben az ilyen hülyeségekre

azért "ne beszéljünk félre", itt arról volt szó hogy az mszp-s plakátok két részbõl, táblából állnak, amik pánttal vannak összefogva és felrakva az oszlopokra, ez a plakát csúszott lejjebb valószínüleg a "gravitáció" miatt, és takart ki két jobbikos plakátot a 4 bõl mert az oszlop 360°-ban körbe volt nyomva vele, ami nem gond persze, csak azért mégsem tüntetette el senki egy plakátjukat sem direkte módon, ez csak vihar a biliben, kampányfogás, ez is volt a célja vele, azt viszont remélem, hogy ennek a bugrisnak köze nem lesz a városomhoz, ennyi hazugságot meg hülyeséget amit ezek összehordanak, rosszabb mint az mszp uccsó 4 éve...

Megnéztem volna a reakciód, hogy ha a Jobbik helyett valamelyik a másik 3 közül követte volna el ezt a "bûncselekményt". Habár úgy is sejtem, mit fogsz válaszolni, ha fogsz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"Mert másba nem tudnak belekötni."

Ember, Te nem ebben a világban élsz...