Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Live for nothing or die for something.
Ezzel is foglalkozhatna a vezér, de ez már nem olyan fontos, elég ha õk irányítják a médiát, többi nem számít.... persze a legjobb az lenne mint a svédeknél, nincs reklám gyerekmûsorok alatt... szép álom.. talán majd ha husz év mulva elértük europát, ha jól emlékszem ennyit mondtak...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Érted, Orbán ebben is megmutatja mitõl döglik a légy, forradalmian új rendszerünk lesz bazze... mondjuk biztos nem attól lesz világszabadalom, hogy a lóvésokat elfelejtette megadóztatni...
Persze nagyon jó lenne látni hogy az adóbevallás nem több egy söralátétnél, mint máshol nyugaton, de ebben nem hiszek....ha rendbe szednék a kormányzati portált már annak is örülnék, és neten lehetne adót bevallani... egyszerûen...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy érdekes amikor mondtam hogy ez a demokrácia a jelenlegi formájában hülyeség akkor mindenki ideges lett most még is mindenki egy demokratikus többség ellen szólal fel😊
Most akkor ezt nevezhetjük kétszínûségnek?
Leginkább csak az egykulcsos adót kritizálták és az adó vissza nemtérítést.Majd meglátjuk mi lesz-szerintem elsöprõ Fidesz fölény.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
A munkahelyteremtés sokezer közalkalmazott kirúgásával kezdõdött, és még nincs vége, de a lényeg megvan: saját alkotmánybíró, saját legfõbb ügyész, saját APEH-elnök és saját köztársasági elnök.
És mit tesznek azok, akik élete 2006-ban annyira ellehetetlenedett, hogy a Kossuth téren kellett mindennapjait töltenie a gonosz, elnyomó kormány ellen?
Semmit. Most már nem kap érte pénzt, ingyen pedig tüntessen, akinek két anyja van.
R.I.P. Magyar Demokrácia
1989-2010
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
még még, hülyékbõl sosincs elég...
anno 1987
GYÜNNEK A VÁLASZTÁSOK! 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
takaritani meg talán nem is kellett volna😊
Most vasárnap ismét választások lesznek, kérném mindenkitõl a higgadt, személyeskedésektõl és anyázásoktól mentes fórumozást.
Köszönöm 😊
Egyébként sry hogy az utóbbi idõben jóval kevesebbet voltam itt, és nem takarítottam a topikban, de munka és suli mellett nem sok idõm és erõm marad a fórumozásra.
Valaki forrón szereti címû filmben Jack Lemonnal óriásit alakított.
Te se azért nem veszel regatat mert regata hanem mert egy rakás szar az egész.
Persze szerinted csak mások és a többségi társadalom a hibás.
Külsõre talán, de ha csak a külsõségeket nézzük, akkor megvan, miért zavarnak néhány embert a cigányok:
"bazz, minden héten ötször járok szoliba, azt' mégis barnább nálam".
Az általánosításaidhoz már nem is szólok hozzá, szerinted minden cigány élõsködõ bûnözõ, aki mást mond, az meg Emese.
Semmi kifogásom a színes hírekkel szemben, de van más szín is, mint a barna.
Ez alatt mit értesz ha élõsködés bûnözést akkor igazat adok neked.
"Nem, de nem is én küldök egymás után 6 hozzászólást a tévhitem bizonyítására. "
Mondjuk ezt nem értem te a színes dolgok mellett vagy ha pedig berakok 1-2 színes hírt akkor egybõl tévhiteket akarok igazolni.
Köszönjük emese.