Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szavazók 2/3-ára gondoltam. Mert tudod vannak még nagyobb barmok, akik még szavazni se mennek el (mondjuk jobban belegondolva lehet, hogy jobb is).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Tikal
Az USAban betiltják a hangos reklámmokat
Ezzel is foglalkozhatna a vezér, de ez már nem olyan fontos, elég ha õk irányítják a médiát, többi nem számít.... persze a legjobb az lenne mint a svédeknél, nincs reklám gyerekmûsorok alatt... szép álom.. talán majd ha husz év mulva elértük europát, ha jól emlékszem ennyit mondtak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Világszabadlom lesz az új adórendszer!
Érted, Orbán ebben is megmutatja mitõl döglik a légy, forradalmian új rendszerünk lesz bazze... mondjuk biztos nem attól lesz világszabadalom, hogy a lóvésokat elfelejtette megadóztatni...
Persze nagyon jó lenne látni hogy az adóbevallás nem több egy söralátétnél, mint máshol nyugaton, de ebben nem hiszek....ha rendbe szednék a kormányzati portált már annak is örülnék, és neten lehetne adót bevallani... egyszerûen...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987
Danny1987
Az a gond hogy a regata megy neki mindenkinek.

Danny1987
Nem 2/3 hanem 52%.
Amúgy érdekes amikor mondtam hogy ez a demokrácia a jelenlegi formájában hülyeség akkor mindenki ideges lett most még is mindenki egy demokratikus többség ellen szólal fel😊

Most akkor ezt nevezhetjük kétszínûségnek?

Willenbrock
Ej micsoda kormányellenes hangulat tört itt ki 😊 Én nem is foglalok állást e téren de szerintem ismét tarolni fog a Fidesz mert úgy látom a környezetemben hogy alapvetõen elégedettek az emberek az eddigi intézkedésekkel(boszorkányperek,bankadó,három csapás,igazolatlan órák utáni pénzsegély-megvonás,kettõs állampolgárság,Audi bõvítés,Mercédesz betelepülése,luxusadó ingatlan mérete helyett egyéb vagyontárgyakhoz kötése.)
Leginkább csak az egykulcsos adót kritizálták és az adó vissza nemtérítést.Majd meglátjuk mi lesz-szerintem elsöprõ Fidesz fölény.

Több, mint 2/3-nyi agymosott birka...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sadist
Idõzített csontvázak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Már csak a nép hiányzik a sorból.

Plusz NMHH-elnök.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Láma!
plusz ÁSZ elnök.

birdo

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Bocs.

birdo
Saját VPOP és KSH elnök lemaradt ....

Tikal
Kérdezték tõle hogy milyen megszorítások lesznek... válasz: ne hívjuk már megszorításnak, az a gyurcsány kormány megnevezése volt... riporter csak pislog és akkor visszakérdez de akkor mégis minek hívják... mellébeszélés ON...

birdo
Rendben van...de ettõl még nemtom, hogy kire szavazzak ((

Természetesen. Az elsõ száz nap összefoglalva: a 2006-os széthúzás kulcsembere most összefogásról beszél, amely abban nyilvánul meg, hogy a 2009-ben fennen hangoztatott adócsökkentés helyett megkapjuk a 16%-os, kisembereket lehúzó egykulcsos adót, a bankadót pedig némileg elszámolták - nem a bank nyereségét, hanem a forgalmát adóztatják meg, amit a leghülyébb bank is lazán átháríthat az ügyfelek számlájára. Elsõ körben 15-20.000 Ft-tal kevesebb marad a kiskeresetûek (havi 200.000 Ft-ig) zsebében.

A munkahelyteremtés sokezer közalkalmazott kirúgásával kezdõdött, és még nincs vége, de a lényeg megvan: saját alkotmánybíró, saját legfõbb ügyész, saját APEH-elnök és saját köztársasági elnök.

És mit tesznek azok, akik élete 2006-ban annyira ellehetetlenedett, hogy a Kossuth téren kellett mindennapjait töltenie a gonosz, elnyomó kormány ellen?
Semmit. Most már nem kap érte pénzt, ingyen pedig tüntessen, akinek két anyja van.

R.I.P. Magyar Demokrácia
1989-2010

Most kell a szavazat a Fidesznek, tehát mégegyszer lenyomják az emberek torkán a merazanyócév, meragyurcsányi dumát.

Hát persze, hogy csak most vették észre...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
<#vigyor>
még még, hülyékbõl sosincs elég...

Tikal
TV2.. Orbánnal beszélget Azurák... csodálkozom hogy nem röhögi szembe, olyanokat mond orbán szakadok meg 😄D 2/3os FORRADALOM, emberek, ébresztõ, aki még nem hallotta...nemzeti együtt mûködés van 😄 nagyon nyomja, kis mini duce....

jhetedikj
Nem stimmel a 2009-es költségvetési hiány.

Ez most hogy a túróba van csak most vették észre?!?

anno 1987

polluxware
ván dámm Tibi..

Bandee1987
humiariból:

GYÜNNEK A VÁLASZTÁSOK! 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Láma!
az én fejelmböl teljesen kiment hogy választások lesznek, és itt sem jött még elõ annyira, reméljük nem is fog😊

takaritani meg talán nem is kellett volna😊

Bandee1987
Üdv mindenkinek!

Most vasárnap ismét választások lesznek, kérném mindenkitõl a higgadt, személyeskedésektõl és anyázásoktól mentes fórumozást.

Köszönöm 😊

Egyébként sry hogy az utóbbi idõben jóval kevesebbet voltam itt, és nem takarítottam a topikban, de munka és suli mellett nem sok idõm és erõm marad a fórumozásra.

Bandee1987
RIP 😞

Valaki forrón szereti címû filmben Jack Lemonnal óriásit alakított.

Láma!
RIP

polluxware
Mátészalkán temetik el?

Fabio Capello
arty
lol

Forza.

Biztos csak megélhetésbõl fejelte le.

Mjd jövõre ezt teszik a NENYI helyére.

desigo
parlament elé is kellene egy hasonló

desigo
Lefejelte a menetjegyet kérõ ellenõrt egy utas Miskolcon

kíváncsi lennék majd az ítéletre...
ööö... lopni?

Jó, de ettõl még nem kell minden Regatának nekimennem az úton.

arty
lehet, hogy õk nem is romák 😉

Forza.

Danny1987
Nem a szín hanem a minõség.
Te se azért nem veszel regatat mert regata hanem mert egy rakás szar az egész.

Danny1987
Nem minden csak a jelentõs részük.

Persze szerinted csak mások és a többségi társadalom a hibás.

Tikal
tényleg, és a romák minek járnak szoliba? szoktam látni hogy ilyen fekete arcok jönnek ki onnan, még nem jöttem rá mi a jo nekik ebben 😄

Õk sem egyformák.
Külsõre talán, de ha csak a külsõségeket nézzük, akkor megvan, miért zavarnak néhány embert a cigányok:

"bazz, minden héten ötször járok szoliba, azt' mégis barnább nálam".

Tikal
LOL

Ezzel a köszönjükemesével nagyon vicceset mondtál, hallod-e! Még ismételd meg háromszor, van, akinek nem esett le, hogy milyen jó fej vagy 😊

Az általánosításaidhoz már nem is szólok hozzá, szerinted minden cigány élõsködõ bûnözõ, aki mást mond, az meg Emese.

Semmi kifogásom a színes hírekkel szemben, de van más szín is, mint a barna.

Danny1987
"Pedig csak mások..."

Ez alatt mit értesz ha élõsködés bûnözést akkor igazat adok neked.

"Nem, de nem is én küldök egymás után 6 hozzászólást a tévhitem bizonyítására. "

Mondjuk ezt nem értem te a színes dolgok mellett vagy ha pedig berakok 1-2 színes hírt akkor egybõl tévhiteket akarok igazolni.
Köszönjük emese.

0Fritz0

<#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.