Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jubilál a 100 Tagú Cigányzenekar
Születésnapi koncert a Papp László Budapest Sportarénában
2010. október 8. (Péntek 20:00)
A zenekar mûsorán rendhagyó zeneszámok közös elõadása sztár vendégmûvészekkel: Szentpéteri Csilla, Somló Tamás, Szakcsi Lakatos Béla, Boross Lajos, Nádor vonósnégyes.
Elõtte még a héten Svédországban lépnek fel.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pfúj, szemét összes cigány.
Pfúj, szemét én.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nagyon gonosz emberek ezek, vigyázni kell velük... ki kell irtani az összeset, akkor nem lesz több erõszak.
Egyik kollégámat már kétszer vadászták le és agyalták meg a cigányok, amikor éjszaka egyedül hazafelé tartott.
A srác nem az a kifejezett balhékeresõ típus, mivel van vagy 60 kiló az egész ember.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Igen, ez így van, lehet akármekkora f*szságot ráírni a lapra, ha helyesen szavaztál, akkor a szavazatod érvényes 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
azt mondta azért éri meg igazán, mert néha hatalmasakat lehet nevetni a szavazólapokra írt üzeneteken számláláskor 😊 (úgyhogy én azóta mindig írok nekik valamit, attól még érvényes lehet a szavazat)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Mindenesetre a hollandok közt közszájon forgó vicc szerint a kerékpárszerzésnek létezik egy nagyon egyszerû, bár meglehetõsen sok bátorságot igénylõ módja. Eszerint határozottan oda kell lépni egy csoport kerékpáros egyetemistához, majd felháborodott hangon elkiáltani: "Az ott az én biciklim!". Legalább egyikük eldobja majd kétkerekûjét, és futásnak ered - akkor kell lecsapni rá és elégedetten eltekerni vele."
Live for nothing or die for something.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Jó napot kívánok, személyigazolványt legyen szíves!"
"Itt tessék aláírni!"
Pecsét, boríték, köszönjük a részvételt.
De a szavazatszámlálás sem egy olyan munkakör, amihez általános iskola második osztálynál magasabb végzettség kéne. Azt is mondhatnám, hogy még túl is vannak fizetve.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Jöhetnek a bulvárhírek.
Tudom, hogy túl sokat akarok ))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Amúgy sztem 15 k bruttó (plusz ellátás, bár azt az önkormányzat állja ha jól tudom) nem olyan rossz egy olyan melóért, ami sztem egyáltalán nem megterhelõ.
No para, õ maga mondta, hogy egy kormányt két ciklus között is meg lehet buktatni a nép akaratával. Majd gyakoroljuk, ha többeknek felnyílt a szeme.
Anyázunk egy egészségeset a véghajrában? 😊
A bruttó az az összeg, amit tisztán kap meg, és adózik utána, ha érted, mire gondolok. 😊 Nem Anyud ellen szól, hanem általánosságban.
nem tudtam hogy igy választják öket, viszont a brutto 15k vicc...
hajnal fél 6-ra ottvannak, és részvételi aránytól függöen este 9-10-11-ig, volt hogy éjjel 1-ig nyomták...
Te dinnyébb vagy, minrt hittem.
A fasz se kiváncsi rájuk, ellenpólus nincs, úgyhogy ami történt, azt köszönd meg nekik, az elqurt országtól, az adósságokon át, a 2/3-os Fideszig.
A medve nem játék.
Kérdeztem benn a melóhelyen a lányokat:::
el se mennek szavazni...
Pedig gondoltam megfûzõm õket...mennyünk egy felé.....de nem ((
Jó dolog ez a liberalizmus.
Addig pofázhatsz amíg nem sérted bizonyos körök érdekeit.
Tisztára mint a népi demokrácia.
- az elsõ egykulcsos adójú, csökkentett fizetés;
- az elsõ bankszámlakivonat, amelyen feltüntetik a bankadót;
- az elsõ orbánellenes tümntetés, amelyet gumilövedékkel, könnygázzal és viperával (tudod, a "nyilvántartásban nem szereplõ, tehát tiltott eszközök) vernbek szét;
- az elsõ értelmes ellenzéki javaslat, amely a Köztársasági Elnök szerint nem elég fideszes, ezért visszaküldi;
- a megváltoztatott alkkotmány értelmében ellehetetlenített népszavazás, belsszólás a "nagyok" dolgaiba;
- és unalomig ismételve tévében-rádióban-sajtóban, hopgy mindez a NEMZETI ÖSSZEFOGÁS és a DEMOKRÁCIA érdekében...
Pontosan, jól látod.
2/3-nyi agymosott birka.
Anyámat is beleértve (megelõzöm a többieket...)
Internetcenzurát meg már vártam: a blogregisztrácioval befürödtek, nyilván azóta dúlnak-fúlnak-agyalnak rajta ... :/
Forza.
"Aki feltétlenül ránk szeretne szavazni, az írja rá nyugodtan a nevünket a szavazólapra."
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medve nem játék.