Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
25 éves a 100 Tagú cigányzenekar:

Jubilál a 100 Tagú Cigányzenekar
Születésnapi koncert a Papp László Budapest Sportarénában

2010. október 8. (Péntek 20:00)
A zenekar mûsorán rendhagyó zeneszámok közös elõadása sztár vendégmûvészekkel: Szentpéteri Csilla, Somló Tamás, Szakcsi Lakatos Béla, Boross Lajos, Nádor vonósnégyes.

Elõtte még a héten Svédországban lépnek fel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Igazad van, a tanárt az összes cigány ölte meg, kivétel nélkül.

Pfúj, szemét összes cigány.

0Fritz0
Van benne valami, hiszen a tanárt sem cigányok ölték meg, csak a magamfajta nácik híresztelték ezt, hogy kiéljék aljas gyûlöletüket.
Pfúj, szemét én.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tudom, én is láttam már olyat, aki hallott olyanról, akinek az egyik rokonának a szomszédjának az ismerõsét agyonverték, és meg is sütötték a saját zsírjában, hogy aztán örömtáncot járjanak csontjain.

Nagyon gonosz emberek ezek, vigyázni kell velük... ki kell irtani az összeset, akkor nem lesz több erõszak.

0Fritz0
Valakinek mese, valakinek valóság.
Egyik kollégámat már kétszer vadászták le és agyalták meg a cigányok, amikor éjszaka egyedül hazafelé tartott.
A srác nem az a kifejezett balhékeresõ típus, mivel van vagy 60 kiló az egész ember.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tudom, tudom, "békésen sétált hazafelé, amikor a sötétbõl eléugrott valaki..." enyhén szólva lerágott csont, 2006 óta minden népmese így kezdõdik.

Bandee1987
Hát mondjuk ez attól is függ, hogy meddig kell tevékenykedned benn, anno mi a szavazókörben gyorsan, pontosan dolgozunk, hamar leadtuk a dolgokat a polgármesteri hivatalban, így hamar mehettünk is haza. Persze hallottam már olyanról, hogy valakiket vissza kellett hivni az éjszaka közepén, mert a fénymásológép begyûrte az egyik jegyzõkönyvet...

Igen, ez így van, lehet akármekkora f*szságot ráírni a lapra, ha helyesen szavaztál, akkor a szavazatod érvényes 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dzsini
nekem egy volt egyetemi szaktársam volt bizottsági tag, azért hétfõn eléggé úgy nézett ki, mint akit kétszer kimostak 😊

azt mondta azért éri meg igazán, mert néha hatalmasakat lehet nevetni a szavazólapokra írt üzeneteken számláláskor 😊 (úgyhogy én azóta mindig írok nekik valamit, attól még érvényes lehet a szavazat)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bandee1987
A munka maga egyáltalán nem vészes, a "legnehezebb" benne az, hogy oda kell figyelni, de ha az ember nem hülye akkor ez egyszerûen megy. A végén még a számlálásnál kell a dolgokra odafigyelni. De szerintem egyáltalán nem vészes, ez a 18 órás munka nem egyenértékû azzal, mintha te mondjuk fizikailag melóznál 18 órát. Akinek mondjuk jobban oda kell figyelni egész nap, az a jegyzõkönyvvezetõ, mert a papírmunka nagy részét õ végzi el, neki kell az adatokat 2 óránként elküldenie, stb.

Dzsini
nemzeti sport a biciklilopás Hollandiában

"Mindenesetre a hollandok közt közszájon forgó vicc szerint a kerékpárszerzésnek létezik egy nagyon egyszerû, bár meglehetõsen sok bátorságot igénylõ módja. Eszerint határozottan oda kell lépni egy csoport kerékpáros egyetemistához, majd felháborodott hangon elkiáltani: "Az ott az én biciklim!". Legalább egyikük eldobja majd kétkerekûjét, és futásnak ered - akkor kell lecsapni rá és elégedetten eltekerni vele."

polluxware
pedig javul a közbiztonság.. lehet hogy õ elfelejtette észrevenni..

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Danny1987
Korrekt hozzászólás.

Willenbrock
Ja és sas szemekkel figyelik egymást,nem szabálytalankodik-e az ellenség,nincs-e rávezetés,sugalmazás stb.

Willenbrock
Pontosan így van.

Willenbrock
Amúgy is piszok sokba kerül az egész cécó,muterom is bent szokott ülni mert imádja szolgálni a pártot és nyüzsögni,fontoskodni.Tudom nem mindenki ezért csinálja de õ igen.Szerintem ingyen is elmenne.

Láma!
azoknak is akik ezt csinálják...😊

Sadist
Kösz, de van nekem rendes munkám.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Láma!
ajánlom egyszer próbáld ki...😊

Sadist
Abból 10-12 óra csak ennyi:
"Jó napot kívánok, személyigazolványt legyen szíves!"
"Itt tessék aláírni!"
Pecsét, boríték, köszönjük a részvételt.
De a szavazatszámlálás sem egy olyan munkakör, amihez általános iskola második osztálynál magasabb végzettség kéne. Azt is mondhatnám, hogy még túl is vannak fizetve.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kampánycsend. 😊
Jöhetnek a bulvárhírek.

Nyugi, 2012-tõl az alátét is fekete-fehér lesz.

Láma!
azért egy 50 év fölötti szervezetnek az😊

birdo
Oké ))
Tudom, hogy túl sokat akarok ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Sajnos 2010-tõl már csak az alátét marad, sörre nem fogja futni.

birdo
Arányosság.... hol marad a söralátét ??

jhetedikj
én delegáltként megyek holnap és egy vasat se fogok érte kapni...

anno 1987

banok
~18 órás meló azért nem piskóta

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bandee1987
Én 2008 óta tevékenykedem szavazatszámláló bizottságban, 2010-ig rendes tagként, azóta sajnos a körzetek átrendezõdése miatt csak póttag vagyok perpill 😞

Amúgy sztem 15 k bruttó (plusz ellátás, bár azt az önkormányzat állja ha jól tudom) nem olyan rossz egy olyan melóért, ami sztem egyáltalán nem megterhelõ.

Mam még nem, majd a jövõ héten, ha már megtörtént a mennybemenetel.

No para, õ maga mondta, hogy egy kormányt két ciklus között is meg lehet buktatni a nép akaratával. Majd gyakoroljuk, ha többeknek felnyílt a szeme.

Még két és fél óra a kampánykussig.

Anyázunk egy egészségeset a véghajrában? 😊

Errõl van szó 😊

Láma!
nem kötelezõ, de minimálbér mellé minden ft jól jön😊

Nem kötelezõ csinálni.

A bruttó az az összeg, amit tisztán kap meg, és adózik utána, ha érted, mire gondolok. 😊 Nem Anyud ellen szól, hanem általánosságban.

Láma!
na igen, muter évek ota bizottsági elnök, elötte csak tag volt, nem tagja egyik pártnak se, mielött valaki megkérdezné😊

nem tudtam hogy igy választják öket, viszont a brutto 15k vicc...

hajnal fél 6-ra ottvannak, és részvételi aránytól függöen este 9-10-11-ig, volt hogy éjjel 1-ig nyomták...

tehát az elkövetkezõ négy év összes lopása, visszaélése, sikkasztása és megszorítása a túlmozgásosnak köszönhetõ. Sõt, õ Orbán Viktor apja is.

Te dinnyébb vagy, minrt hittem.

a.carkey
Túl sok Népszavát és kapcsolat.hu-t, esetleg Galamus-csoportot olvasol. Az, hogy szar lesz pl. Neked min. 8 évig, az egy dolog, de nem kellene ennyi sci-fi-t belekeverni, csak mert szarrá verték és kiesett a hatalomból egy exkommer utódpárt a szutyok elquró miatt. Elbaszta? El. Lemondatták? Nem hagyták tobzódni, és ennek a vége az lett, ami. Semmi extra nem történt, csak az, hogy az elvtársak hoztak egy idióta döntést, és inkább a pártjukat áldozták be rövidtávú anyagi érdekeik miatt, mint elküldték volna a túlmozgásost a gecibe, vissza Pápára. Nem tették, megkapták ami járt. De túl sok húdehúdehúdét nem kéne belemagyarázni a helyzetbe, mert azt saját maguk idézték elõ. Ha 2006ban elküldik, új választás, akkor mára van egy erõs és morálisan támogatható új MSZP, Kovácsok, Mesterházik és Lendvaik nélkül. De maradt a táncoslábú, és jelenleg semmi más nem folyik, mint két barommal elvitetik a szemetet, a múmiák kiesnek, és a volt bandavezér csókosai (Molnár Csabi pl.) meg marakodnak melyik majom maradjon képviselõ.
A fasz se kiváncsi rájuk, ellenpólus nincs, úgyhogy ami történt, azt köszönd meg nekik, az elqurt országtól, az adósságokon át, a 2/3-os Fideszig.

A medve nem játék.

birdo
Ez is egy lehetõség...nem hagyom figyelmen kívül ...ha már úgyis szinte minden nap látom a Király és a Diófa sarkán lévõ kirakatban )))) /mármint a bábut
Kérdeztem benn a melóhelyen a lányokat:::
el se mennek szavazni...
Pedig gondoltam megfûzõm õket...mennyünk egy felé.....de nem ((

Danny1987
Nem kell ahhoz villognod hogy neked menjen.

Danny1987
Éljen a szólásszabadság.
Jó dolog ez a liberalizmus.
Addig pofázhatsz amíg nem sérted bizonyos körök érdekeit.
Tisztára mint a népi demokrácia.

Most még hülyén hangzik, de várjunk csak egy pár évet.
- az elsõ egykulcsos adójú, csökkentett fizetés;
- az elsõ bankszámlakivonat, amelyen feltüntetik a bankadót;
- az elsõ orbánellenes tümntetés, amelyet gumilövedékkel, könnygázzal és viperával (tudod, a "nyilvántartásban nem szereplõ, tehát tiltott eszközök) vernbek szét;
- az elsõ értelmes ellenzéki javaslat, amely a Köztársasági Elnök szerint nem elég fideszes, ezért visszaküldi;
- a megváltoztatott alkkotmány értelmében ellehetetlenített népszavazás, belsszólás a "nagyok" dolgaiba;

- és unalomig ismételve tévében-rádióban-sajtóban, hopgy mindez a NEMZETI ÖSSZEFOGÁS és a DEMOKRÁCIA érdekében...

Pontosan, jól látod.
2/3-nyi agymosott birka.
Anyámat is beleértve (megelõzöm a többieket...)

Velem szembejött már pár, de maradt a saját sávjában... hacsak nem villogtam-dudáltam-mutogattam rá, vagy nem hajtottam elé.

Jöhet a Jobbik TV-be.

arty
Beveszem a nyugtatóimat. Obama <> Orbán 😄DDD

Forza.

arty
Nálunk mindig épp csak a lényeggel nem foglalkoznak.

Internetcenzurát meg már vártam: a blogregisztrácioval befürödtek, nyilván azóta dúlnak-fúlnak-agyalnak rajta ... :/

Forza.

arty
ez kérdés? rájuk

"Aki feltétlenül ránk szeretne szavazni, az írja rá nyugodtan a nevünket a szavazólapra."

Forza.

Tikal
szép új világ... remélem hackerek folyamatos támadásokkal szétbombázzák õket ha ezt meglépik...tiszta Kína lesz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey