Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
""bármi lesz, mi szerényen, alázattal, a végsõkig ki fogunk tartani"."

😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sadist
Paintes alkotás kisötöst ér.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
Na bumm ...

Fidesz-KDNP: 3 902 839 szavazat, 588 polgármester, összesen 2731 mandátum
Budapest: 19/23
Megyeszékhely: 18/19
MSZP: 1 452 982 szavazat, 48 polgármester, összesen 491 mandátum
Jobbik: 743 892 szavazat, 3 polgármester, összesen 273 mandátum
LMP: 156 813 szavazat, 1 polgármester, összesen 48 mandátum

Már Gyurcsányt is urnába dobják ...

A medve nem játék.

Tényleg, a kuruc innentõl a narancsbõrûeket fogja fikázni? Beteszem kedvencekbe 😊

banok
talán az elsõ szellemes írás a kurucon: Narancslend

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jhetedikj
Na végre hazaértem.😊 Itt nem vették valami komolyan a szavazást ahol voltam csak 31,4%-os részvétel volt.

Íme egy kedves szavazó alkotása:

anno 1987

Szívesen, bár nehéz volt, alig bírtam visszatartani egy-két agyatlan bulvárhírt 😊

desigo
Kiélezett harc után Turán 2080 szavazattal Szendrei Ferenc lesz a polgármester.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teljesen egyedül indult xD
Dj Faustus
Bandee1987
Ez várható volt. Gémesi húsz éve vezeti Gödöllõt, és amikor néha-néha arra járok, akkor már a város képén, arculatán is látszik, hogy mennyire eredményesen vezeti a városát. Ha Demszky csak fele annyi energiát fektetett volna Bp-be, mint amennyit Gémesi Gödöllõre, akkor már Budapest jóval elõrébb tartana.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
Gödöllõn Gémesi György 72,60 %-al szétalázta a Fideszes és az MSZPs jelöltet is
haha
berlinboy6329
van Damme Tibi vezet😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

birdo
Igy van... ha nem mész el és nem jelzed valahogy, hogy mi a véleményed...az otthon ülésedre mindenki mást és mást fog belemagyarázni...nem pedig a valóságot tudomásul venni.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

birdo
nehezen jött be nálam is... kitartás )

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Willenbrock
A hvg-s oldal bedöglött-nálam nem jön be,biztos szerkesztik :/

Bandee1987

Ajánlom figyelmetekbe:

Bodroghalom kisebbségi eredmények: Vajon bejut -e Horváth Tibor Van Damme?

Tiszabõ kisebbségi eredmények : Ez már internetes mémmé alakult, sztem nem kell hozzá különsebb kommentár 😊

desigo
http://valasztas.hvg.hu/
itt is lehet nézelõdni a településeket
eksy
Vezetne, ha minden "kényszerszavazó" ezt tenné. (lehetünk páran😉 ÉSZ <#eljen>

"...és...szerintem...bizony."

Tikal
az a baj hogy ebbõl senki nem von le semmilyen következtetést.. szóval a nem szavazás se vezet sehová 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
+1 <#eljen>
Dzsini
nekem is volt, hogy nem volt kire szavazni, de azért elmentem, és érvénytelenül szavaztam - mivel nincs "üres kocka", így ezzel gondoltam jelezni az elégedetlenségemet.

elmehettél volna, és beírhattad volna az mkkp-t, ahogy 4 éve Szegeden többszázan megtették 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

arty
Életemben elõször, ezúttal nem mentem el szavazni. Tavasszal elmentem, pedig nem indult az eredeti választottam, s így kényszerszavaztam másra, amit azóta megbántam. Kétfarku kutyapárt nincs a választhatók közt, másra pedig semmi értelme.

Rohadjon meg az összes magyar politikus, hogy ezt elérték.

Forza.

Láma!
köszi srácok, közben elindult az mtv-n is😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Dzsini
http://www.webtv-online.net/online-tv/m1.html
windows media player plugin kell hozzá

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Láma!
mtv.hu-n (egyelõre) nem adják, de nem lehet valahol nézni a választási müsort?

Öregszünk, meg végre elkezdtük használni a Leszarom tablettát. 😊
Láma!
mostanában itt mindenki higgadt😊

öregszenek😄

Dzsini
hát, én nem félek attól, hogy ekkora intelligencia szorult bele - de majd a rendõrség eljátszik vele 😊

Efreet
az SG nevében köszönöm a normális napközbeni fórumozást! 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Bandee1987
Vége a kampánycsendnek.

Willenbrock
Na mingyárt elválik a xar a víztül 😊

Willenbrock
alalomra=alkalomra

Willenbrock
Lehet hogy új telefon,erre az alalomra vették

Bandee1987
4 perc múlva véget ér a kampánycsend. Ezután is kérnék még1* mindenkit a higgadt, kulturált fórumozásra. Thx 😊

Dzsini
...azóta a rendõrség jelenlétében kiszedték szöveget játszó telefont, és lezárták az urnát.

szerintem volt olyan hülye a bedobó, hogy a telefonban minimum a saját+ismerõsei számai benne vannak, de akár képek is 😄

Dzsini
Magnót dobtak Terézváros 23. választókörzetében az egyik urnába - közölte az atv.hu. A magnó folyamatosan játssza Gyurcsány Ferenc õszödi beszédét. Mivel a törvény tiltja, hogy az urnát este 7-ig kinyissák, egy vastag anyaggal takarták le a dobozt, hogy tompítsák a felvétel hangját. Az eset kapcsán feljelentést tettek.

0Fritz0
Gratulálok, most már teljes értékû jogvédõ lehetsz.
Õk szoktam ilyen képtelen párhuzamokat felhozni és belebeszélni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sadist
Miért bárkitõl? Max attól, aki az államtól kapja a fizetését. Bocsátassék meg, hogy szerintem sokkal inkább megérdemli a magasabb fizetést, akinek a tudása többet ér és a köz javát szolgálja vele.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Danny1987
"Szennyvízbõl elõállított biogázzal tankolhatják a Zalavíz Zrt. autóit. A töltõállomást szerdán avatták fel Zalaegerszegen."

"Az avatóünnepségen tartott beszédében Gyutai Csaba alpolgármester elmondta: abban gondolkodnak, hogy az önkormányzati cégek gépjármûparkját látják el az olcsó és környezetbarát anyaggal, de arra is lehetõséget látnak, hogy késõbb a városban közlekedõ buszokat tankolják vele."

"- A szennyvíziszapból elõállított biogázzal késõbb 130 autót tankolhatnak tele naponta
- Ezzel olcsón jutnak üzemanyaghoz, s a biogázt fogyasztó jármûvek sokkal kevesebb szennyezõanyagot bocsátanak ki, mint a benzin- vagy dízelüzemûek
- Ha a gazdasági körülmények úgy alakulnak, hogy a szennyvíztelepen keletkezõ biogáz teljes mennyiségét megéri villamosenergia-termelésre használni, akkor sem maradnak üresek a földgáz üzemû, CNG-s gépjármûvek tankjai. A vezetékes hálózatból származó gázzal fogják hajtani azokat
- A biogáz üzemanyagként való felhasználása után jelenleg nem kell jövedéki adót fizetni"

Live for nothing or die for something.

Cigányos hír, pfúj. 😊

Dzsini
akkor jól tudtam, köszönöm.

Bandee1987
A delegáltak nem kapnak fizetést, maximum a saját pártjuktól, de hát épp ezért delegáltak, mert õket nem az önkormányzatok vagy az állam bízza meg ezzel a feladattal, hanem a saját szervezetük, akiket támogatnak.

Bandee1987
Nem, mert akkor ennyi erõvel bárkitõl bármilyen jogon elvehetnénk a fizetését. Attól függetlenül, hogy nem megerõltetõ a meló, attól még meló, és a tagok ezt vállalták úgy, hogy a vasárnapjukat feláldozzák rá. Tehát a tiszteletdíjat megérdemlik.

Dzsini
az EU választásokról találtam információt, ott a szavazás lebonyolítására (szavazólapok, dobozok, nemzeti színû szalag, tollak, kitûzõk, stb.) 300 millió forintot különítettek el, ennek 1/3-a a lapok nyomtatására ment el (akkor 12 forintra becsülték egy-egy szavazólap elõállítását) - a fizetésekre pedig ~3000 szavazókörre számolva, és úgy, hogy csak a független biztosok kapnak központi fizetést (én így tudom, de cáfoljatok meg - a pártok delegáltjait a pártok fizetik) nem nagy pénz jut.

Dzsini
nem mindennapos munka (pár évente egyszeri elfoglaltság), így még felszorozni se érdemes havibérre vagy hasonlítgatni (még úgy sem, hogy vasárnapi munka, így különleges bérezés alá esik)

Sadist
Meg azért gondoljunk bele, hogy mondjuk 10 óra tömény melóval számolva bruttó 1500-as órabér. Ma egy kezdõ programozó kap kb. ennyit, 5 évnyi tanulás után. Egy orvos pedig a felét sem, pedig õk 6 évig éjt nappallá téve tanulnak, plusz 2 év szakorvosi képzés.
Tudom ez elég demagógnak hat, de nem lehetne, hogy inkább az orvosok, ápolók kapják ezt a pénzt, akik 24/7 güriznek, és nem azok, akik egy napig kávézgatnak, borítékot osztogatnak, nap végén pedig összeszámolnak egy halom papírt?