Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a svédek helyében azért aggódnék, sose lehet tudni...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Szóval néhányezer fõs tüntetés kapcsán kompletten lehazaárulózód a baloldaliságot?

Mondd, ez nem úgy történt inkább, hogy elõbb hazaárulóztál, aztán kerestél valamit, amivel legalább haloványan alá tudod támasztani?

U.i.: Akkor ezek szerint a Vér és Becsületbõl kiiindulva minden jobbos náci?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
A világ legnagyobb nõhiánya?

"Mostanra azonban már kicsit változott a helyzet, és Kína azt tervezi, enyhít a szigorú születésszabályozáson. A Reuters híradása szerint elsõ körben öt tartományban enyhítenének a szabályokon."

Live for nothing or die for something.

Dzsini
az utolsó mondat kb. annyira sarkítás, mint amennyire ez: jobboldal = soviniszta/náci

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Danny1987
Tüntetések a német egység ellen

"A baloldal egyes körei még mindig nem hajlandóak elfogadni az egységet, s még mindig náci államról beszélnek. Egyik berlini szervezetük, a „Demokráciát az Integráció helyett" egyenesen azt szorgalmazza, hogy a bevándorlók még véletlenül se integrálódjanak, inkább a német állam haladjon a korral, s ha kell, vezesse be hivatalos nyelvként a törököt. Legfeljebb Németország nem lesz német, mondogatták még a kilencvenes évek elején az LMP kinti testvérpártjánál, a Zöldeknél. (Az LMP a bevándorlás és a multikulturalizmus kérdését amúgy a német zöldekhez hasonló módon kezeli, s tartja jónak.) Sõt, a német baloldal egyes körei szerint Németország csak akkor lesz demokratikus állam, ha már nem lesz német."

Ezek szerint baloldal= nemzet ellenes/hazaáruló

Live for nothing or die for something.

Dzsini
A sûrû iszap alig mozdul meg, a tetejérõl a lúgos folyadék indult meg, egy kis törmelékkel - Ezt az iszapot egyébként kiszárítják, majd termõtalajjal fedik le, ez az egyetlen módja ~100 éve a melléktermék hasznosításának. Csak addig ebben a lúgos szószban tárolják, és ez a zûrös.

amúgy pont azért ezt a képet emeltem ki, mert itt látszanak lent a kis játéktraktorok...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SHADOWEYES7
😄!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

0Fritz0
Igen, ezt nehéz lehetett kimatekozni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

passatgt
😄DDD

Dzsini
"Az ukrán vészhelyzetek minisztériuma az Interfax-Ukraine alapján már az ajkai gátszakadás külföldi következményeit mérlegelve kiadott egy közleményt, miszerint a vörösiszap várhatóan nem kerül a Tiszába és Ukrajna területére."

Emellett a Csendes Óceán déli részén fekvõ Francia Polinézia kormányzója is közleményben írt arról, hogy a vörösiszap nem veszélyezteti Tahiti szigetén Haapupuni települést.

passatgt
innen nem is néz ki olyan vészesnek, mármint majdnem tele van, csak azért csalóka mert kurvanagy😊

0Fritz0
"Csupán" az iszap 1-2%-a és a tetején lévõ víz ömlött ki, ez okozott ekkora rombolást.
Ráadásként a tározó másik oldala is megrepedt, nájsz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Dzsini

Dzsini
a közvetlen veszély már elhárult, a településeken már a kármenetsítéssel foglalkoznak, meg azzal, hogy a Marcalból ne keveredjen a Rábába és onnan a Mosoni-Dunába - ecetsavval savazzák a vizeket, hogy kiegyenlítsék a lúgos kémhatást.

Narxis
Na, hogy áll az iszapunk? Ömlik még?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini

Dzsini
nem, akkor érvénytelen lenne a szavazás, és lehetne hozzá törvényi következményeket társítani (ahogy most nincs, egyfordulós szavazás volt, részvételi küszöb nélkül)

a mostani változtatások ezzel szemben pont arról szóltak, hogy eltörölték a részvételi korlátot, és egyfordulóssá tették a szavazást - az ilyen mindig annak a csoportnak segít, ahol van egy biztos szavazóbázis. ha többpólusú a rendszer (ahogy régebben volt), akkor az alacsony részvétel a szélsõségeket segíti (nekik van erõs szavazóbázisuk), de most pont ellentétes eredménye lett - pont ez volt a cél, és azzal, hogy a kisebb csoportok jóval nehezebben jutottak jelöléshez borítékolható volt az eredmény. és még így is majdnem koppantak, mert minden közvéleménykutatás jóval nagyobb arányú (százalékos) gyõzelmet jósolt, és ehhez képest pl. a fõpolgármester csak 53%-ot kapott, a második 29-el szemben (az elõrejelzések háromszoros százalékot jeleztek, és kétszeres se lett)

arty
És az érvénytelen szavazat mit jelent? Túlmisztifikáljátok szerintem 😊 A politikusaink szarnak bármiféle arányokra, ami nem a saját pártjuk konkrét eredménye 😊 Ne gondolja már senki, hogy 78% érvénytelen szavazat esetén mondjuk hirtelen megváltoznának ... 😊

Forza.

Gondolom, hasonlóan közelítettek a dologhoz, mint a Sajón az ártéri beépítéseknél.

Atomreaktor
eksy
arty és rövidlátó társai, #32342 #32266 pl. megoldás a problémára.

A távolmaradás közönyt jellent és "drága" politikusaink és haverjaik joggal gondolhatják, ezeket a barmokat semmi sem érdekli, akkor hajrá...lophatunk, csalhatunk, hazudhatunk. Tovább.

"...és...szerintem...bizony."

arty
Próbáld megérteni: ha olyannak adtad a kopogtatócédulád, aki nem indulhatott, akkor "szavaztál", csak nem nyert a választottad.

Gyakorlatban ez azt is jelentette, hogy csak egyszer "szavaztál": a kopogtatócéduláddal.

Forza.

arty
Tökmindegy, hogy azon kesergek, hogy "a sok birka megválasztotta X-et" vagy "X-ben bíztam, rászavaztam, de õ is tolvajpatkány..." 😞

Forza.

w77d
bááázd ha az egész kormány megerõszakolja zsanettet asszem bele is pusztult volna XXXD

"A Levegõ Munkacsoport az intézkedések elmaradásáért nem elsõsorban az ügyészség, hanem az illetékes környezetvédelmi felügyelõség volt a felelõs, amely - állítják a környezetvédõk - erõteljes politikai nyomásra félretájékoztatta az ügyészséget."
link

polluxware
"Öt rendõrnek kellett megerõszakolnia Zsanettet, mert a kormány nem ért rá" <#eplus2>

hát ez kész...

egyébként mi is lett a végeredmény? olyan homály volt az egész kezdettõlfogva

Dzsini
...van aki komolyan gondolja ám: link

Nem érted a viccet... pedig ilyen szándékosan pocsék helyesírással nem szoktam komolyan írni semmit.

Nem én kezdtem, az elõzõ négy évben az augusztus 20-i vihartól kezdve a gazdasági világválságig, beleértve egy-két árvizet is, minden a gonosz, patás kormány bûne volt.
Elütöttek egy kisgyermeket a zebrán, mert a kormánynak a feladata lett volna ennek szabályozása.
Árvíz volt Alsóparasztfalván, mert a kormány nem épített oda erõsebb gátat.
Augusztus 20-án viharkárok történtek, mert a kormány nem szólt elõre, hogy vihar lesz.
Öt rendõrnek kellett megerõszakolnia Zsanettet, mert a kormány nem ért rá.
Amerikában kishíján becsõdölt a tõzsde, mert Gyurcsány végighazudott négy évet...

Ezek után hosszan beszélhetnénk arról, kit kellene birkának nevezni 😉

Dzsini
Éves szinten 900 millió dolláros bevételtõl esne el a Google, ha a felhasználók internetezéssel töltött idejébõl 0,2 százalékponttal kevesebb jutna keresésre. És ezt ki is próbálták: 2007-ben a társaság nagyjából egymillió felhasználónál 100-400 milliszekundummal meghosszabbította a keresés idejét, aminek következtében a felhasználók idejük 0,8 százaléka helyett csupán 0,6 százalékát töltötték a keresõfelületen. Ezért fontos a Google-nek a már most is elenyészõnek tûnõ átlagos találati idõ javítása, és ezért vezették be nemrégiben a Google Instantot is.
(forrás1, forrás2)

Totti5
Jobbik sec perc alatt tönkrevágná az országot... amit õk mondanak azt nem lehet MOval megtenni. Még talán egy nagyhatalommal igen, de ott sem biztos és ki akarna a világgal szemben pisálni? csak magát tenné tönkre az adott ország úgy hogy abból jó hosszú ideig nem fog felállni és ehhez képest a válság semmiség volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Ez feloldhatatlan ellentét, bármelyik választási rendszer része - egyéni döntés kérdése, hogy te elmégy-e a "kisebb rosszra" szavazni, vagy távolmaradsz/rontott szavazatot adsz le. Mindkettõ érthetõ és értelmesen megindokolható döntés.

Szerintem meg a városomban csupa olyan ember volt a szavazólapon, aki már rég eljátszotta az emberek, köztük az én bizalmamat. Azért szavazzak az egyikre, mert "kötelezõ"?
Nem az egyik rosszra, hanem egy jóra akarok és fogok szavazni, ha tehetem. Egyelõre ilyen nincs a magyar politikában...

jhetedikj
igen egyetértek, inkább azokat mondanám birkának akik mondjuk otthon ültek és gépeztek, mert õket vezetik azok akik ott voltak és szavaztak

anno 1987

eksy
Szavazni a hazádért, családodért, magadért mégy, persze ha fontosabb dolgod volt, akkor sorry. "elõre lehetett tudni hogy ki fog magasan nyerni-akkor meg?" ez igazi magyaros (nincsmittenniezvan) lett. Szerintem nem tettétek jól.

jhetedikj
Gondolom egyszerûbb volt töltést építeni, mint gödröt ásni. Valószínû azért, hogy a töltésbe rakott földet onnan szedték ki.

anno 1987

passatgt
amúgy miért nem a földbe ásták azt a nyomi tározót?😄

passatgt

kicsit odébbrakta a kocsikat

és ez szakadt át:

még az volt a szerencse, hogy 10 tározó van, így csak a genya tizede tudott kifojni
mi lett volna ha 10x ennyi cucc van, bele se merek gondolni

jhetedikj
elég gusztustalan dolog tõled, hogy ebbe is a politikát kevered bele <#wilting>

anno 1987

Üpsz. Valóban.

eksy
Amerika - mérföld

Nem, nekik ez a pár hónap kampány is elég volt ahhoz, hogy bizonyítsák az alkalmatlanságukat. Képzavarban élnek, ez itt nem Spárta...

eksy
Érvénytelen Szavazat (ÉSZ) és kész.
Napjaink párt felhozatalában ez az egyetlen értelmes választás, hiszen már mind bizonyította alkalmatlanságát, Jobbikot leszámítva (remélem nem kell õket is négy-nyolc évig tesztelni majd).
"szigorúan magánvélemény"

Kíváncsi lennék, hogy az "áldozat" miért kezdett el gyalázni.

Hacsak azért nem, mert az amerikai utakon 300 km-t csak 5 óra alatt képes megtenni...

hádde az a gyurcsányi mûve vótt.

...és ezzel együtt lett átlag 8 %-uk. Enyhén szólva leírta magát a "nagymagyarság". Két választásuk van, vagy a Fidesz mögé állnak be nyalni, vagy az MSZP mögé hõzöngeni, mert egyedül nem lesznek képesek talpon maradni, az SZDSZ és az MDF sorsa vár rájuk.

Esetleg csatlakozhatnak még az LMP-hez, és megalkothatják KVÉK-et, a Két Véglet Életképtelen Koalcíióját.

Willenbrock
Kíváncsi vagyok lesz-e felelõs vagy csak bûnbak? A tározó nyilván nem volt megfelelõ állapotban,valakiknek felelõsnek kell lenniük miatta.

Willenbrock
Nagyon jól tetted,éengem sem érdekelt most ez a cirkusz,elõre lehetett tudni hogy ki fog magasan nyerni-akkor meg? Meg amúgy se akarja nekem megmondani senki hogy mikor menjek szavazni meg mikor ne,az én dolgom senkinek semmi köze hozzá.

jhetedikj
remélem engem nem tervez itt senki kinyírni xD

együttérzésem a Devecseri katasztrófa sérültjeinek és az elhunytak családtagjainak...

anno 1987

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.