Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
van egy szolíd báj abban, hogy akik tokától bokáig undorodnak (jogosan) a diktatórikus kommunizmustól... nos azt most szépen megszavazták maguknak, egy tündéri "nemzeti" színbe csomizva😉

bájos egy törpénet😊

a vicc az szerintem majd egy 4év múlva kezd csak majd derengeni...

'Tropico'

bazza
Korrekt cikk arról, hogy merre is tartunk jelenleg.

Nagyon remélem (naívan), hogy nincs igaza a szerzõnek. Pár év és kiderül.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Dzsini
mindig "mostantól" (lásd #76-ban)

30 éve akkortól, 10 éve akkortól, ma mostantól, jövõre onnantól, 10 év múlva onnantól...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Legyn píszík és írjuk így, "sötét( )zöldek", így mindenki a szívének kedves értelmezést olvashatja ki.

<#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

És tessék mondani, mikortól kell számítani az 1-2 évet?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
"megnyugtató", hogy még nem dõlt el. én még mindig bizok benne, hogy "ezt nem merik megcsinálni" ... 😞(

Forza.

jhetedikj
DaemoonHunter
Sajnos errefelé kábszer nélkül is hülyék a sofõrök, így meg mit szóljon az ember<#shakehead>

"Nem 800 forintos háztartási halogén égõket szereltek be a sanghaji expo magyar pavilonjába darabonként 13 ezer forintért, hanem különleges kivitelû, számítógéppel vezérelt LED-izzókat tartalmazó egységet"

Genexpo: Nem háztartási izzókat szereltek be Sanghajban

Dzsini
nem, akkor majd repeat szlogen jön 😊
(ahogy az elmúlt ~35 év óta folyamatosan)

ugyanígy az Euro bevezetése is konstans 5 évre van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"Sötétzöldek" <#eljen>

Miért? Megbuknak?
<óriásszmájli>

Sadist
Kicselezte a tiltakozókat a sugárzó hulladékot szállító szerelvény.
Az ilyen sötétzöldeket arra kötelezném, hogy egy hónapig annyival kevesebb energiát használhassanak, mint amekkora arányt az atomenergia kitesz a nemzeti villamosenergia-termelésbõl.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsini
de csak 1-2 nehéz év jön, utána sokkal jobb lesz™

Magyarul: megszorítások jönnek.

Sadist
"most akkor megszünik a magánynyugdij egyéni számlával vagy sem?"

Ez az, amit senki nem tud, szerintem még maga Orbán Viktor sem. Most az a céljuk, hogy minél több pénzt beleöntsenek a költségvetésbe, bármi áron. Hiú ábránd ilyenekben reménykedni, hogy az a 14 havi járulék egy egyéni számlára kerül az állami nyugdíjpénztárban, arról már most le lehet mondani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

És ilyenkor hol van a LIGA, a Magyar Gárda, az elkeseredett emberek tömege a térrõl, az aláírásokat gyûjtögetõ, népszavazást kezdeményezõ civilek, és természetesen a rendõrök által megerõszakolt Zsanettek?

Aki pedig mégegyszer azzal jön, hogy a Zemberek erre adtak felhatalmazást, annak tessék a homlokára tûzni ezt.

Konkrétan fel akarják számolni az egész manyup-rendszert úgy, hogy csak az önkéntest hagyják meg: de innentõl kezdve ki hiszi el, hogy ahhoz soha, de soha nem nyúlnának? A befizetések mennek az állami kalapba, az eddig befizetett összegekkel együtt, de hogy az államit hogyan alakítanák át, azt talán még a minisztériumban sem tudják. (persze, egyéni számlát emlegetnek: csak épp néhány héttel ezelõtt még 14 havi ideiglenes elvonást mondtak, most pedig teljes felszámolást, szóval így lehet bízni a szavukban.)

arty
te eléggé képben szoktál lenni, én meg anyira nem vagyok agyas: most akkor megszünik a magánynyugdij egyéni számlával vagy sem? indexes cikkek olvasása egyre elbizonytalanítóbb...

... amúgy mire érti a matolcsi, hogy a jelen rendszer megbukott? az én magánnyugdijbiztositom 7+ %-ot hozamot produkált az almult 10 évben, 5.9% inflácio mellett. az idei évet kétjegyû hozammal zárják, ergo ez tovább javul majd - izé, javult volna, ha a narancstolvajok NEM LOPNÁK EL. pszáf oldalán bárki megnézheti, hogy az övé is extrán jó-e. (a tulnyomo rész igen!). örökölhetõségrõl, nyomonkövethetõségrõl ne is beszéljünk.

naja, az õ kétharmadjuk nem képes pdf-et megnyitni.

mivanitt-mileszitt?

Forza.

Sadist
Nem csak, hogy itt élek, de itt is adózok.

Danny1987
Te Magyarországon élsz?

Live for nothing or die for something.

Tikal
Lelõttet két kutyát egy erdõben.. valószinüleg vadászok.. a rendõrség nem mond semmit.. ez milyen már??? Csak a helyi vadásztársaságot kell megkeresni, nem? Gondolom lõszer nyilvántaráts stb alapján simán kinyomozható....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

polluxware
sztem nincs az felsõbbrendû értelem aki képes volna ezt velük megértetni... kár a gõzért<#rinya>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sadist
Kíváncsi vagyok meddig fognak a zemberek tapsikolni, mert tudtommal a szavazóik nagy része nem épp magasan kvalifikált és jól keresõ, úgyhogy következõ évtõl anyagilag eléggé rá fognak baszni.

Az adójóváírás eltörlésével gyakorlatilag ez csökkenés, nem emelés.
De birkák tapsra buzdítására tökéletes.

Danny1987
76 800 lehet a minimálbér

Na vlala örülhetsz februártól csökkenni fog a fidesz támogatottsága.

Danny1987

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

arty
amint kockakövet dobálnak az emberei, igen!

Forza.

89
a föld alá is?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

birdo
Ami hasznos volt az egészben, az azok az adatok amelyek alapján az Ász számonkért és büntette a magánynyugdíjpénztárakat....

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Rage47
a végén az egyik mami mondja, hogy "ahova hív bennünket, oda megyünk"
polluxware
hát ez késssssz<#taps>

Willenbrock
Meg az a cifra galléros fazon aki olyan mintha Grespik lenne nagyobb hajjal 😊

Willenbrock
Ez azért mókás tüntetés:80%-ban öregekbõl áll.A körmös káder fia-Bauel fel van hábolodva és "ércsük mit csinálunk"

Annak ellenére, hogy a hátam borsózik az ilyen utcai megnyilvánulásoktól (ti. semmit sem ér, de legalább szégyen az országra nézve), találtam benne egy két jó mondatot, ami tetszik:
1. A K**va Anyját annak, aki az én magyarságomat kétségbe meri vonni
2. OV azt hiszi, hogy kétharmada van a Parlamentben, az IMF-nél és Istennél! 😊

Amúgy azt észrevettem, hogy GYF felhívására a depressziós nyuggerek vonulnak utcára, OV felhívására meg az agresszív és/vagy alkoholista nyuggerek.

😊
Danny1987

Danny1987
Dzsini

polluxware
hááát igen.. sok cumi begyûrûzik még itten a nemzeti nemegyüttmûködés kapcsán..

ez olyan igazi magyaros dolog<#taps>

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''