Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
nem ártana az egyszerûség/ésszerû mértékek mellett

de az egyszerüséget az is jelenti ám, hogy nem adunk mindenféle szarra kedvezményt utána: maga az alacsony egykulcs a kedvezmény. és attól kezdve pofa be, aki nem fizeti meg ezt sem, azzal sittre 😞

de nem... egykulcs, minusz egy barnaszemu gyerek esetén X kedvezmény, minusz 3 szõkére már Y ... okádék. söralátét my ass.

Forza.

<#eljen>

adnék én ezeknek a geciknek basszák meg olyat a szemük felakadna...
Parlamenti képviselõ fizetés nettó 120.Minden egyéb juttatástól kedevezménytõl, családi pótléktól segélytõl eltiltani.Céget befagyasztani ha van.
Vonattal bkv-val ingyen járhat bassza a kurva anyját...és kész
Remélem egyszer lógni fog az összes szemétláda.

Dzsini
Továbbá az egykulcsos mókához hozzá szokták tenni máshol a mindenféle adónemek (pl. forgalmi) egykulcsossá tételét is, nem csak jövedelemét.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

arty
elvileg a "mindenkinek 16% az szja, kedvezmények nuku" az lett volna... csak nem sikerült megvalositani 😞

Forza.

Dzsini
véradó

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
Van olyan adó ahol nem a lakosság/nép/tömegek húzzák a rövidebbet?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

polluxware
és ha megint azzal jön valki ,hogy de hogy a möszöpö..... új világ van, nem?!

polluxware
lopásra megy ki az egész.. meg hogy betömjék valmivel a lázongó tömegeket, akik annyira hülyék hogy még az sem esik le nekik az új adó törvénnyel kapcsolatban mennyire õk húzzák megint a rövidebbet...

cirkusz kell a népnek.. (meg morzsa)

arty
szuper. képzeld el a sztorit 35 év munkaviszonnyal. az aktuális lenne.

nemám az okot szüntetjük meg, ááá, az necces. mennyire lehet bonyolult arra törvényt alkotni, hogy ne létezhessenek manágerszerzõdéses 100 millios vezetõk az állami tulajdonu cégeknél? biztos bonyolultabb, mint alkotmányt modositani......... hátpersze. szakértõkormány.

Forza.

0Fritz0
Inkább 1024, hogy kerek legyen. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Dzsini
1014?

bertino
igazsagos ?

magyarorszag ki tudja hany eve mar, hogy nem igazsagos.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mi ezzel a probléma? Nekem most levonják majdnem a fizetésem felét, csak azért, mert bejelentett, normális munkám van. Egy utcaseprõnek meg nem kell fizetni semmit, mert minimálbérre van bejelentve. Nehogy már engem büntessenek azért, mert tanultam és normális munkám van...

Meg amúgy több olyan embert ismerek, akik nettó 300k fölött keresnek, és be vannak jelentve bruttó 100-150-re. Mindezt országosan elismert IT-s cégeknél. Ez mennyire igazságos?

Sadist
Ja, Révésznek eléggé sok idõbe telt, amíg talált valami szöveget, amivel háríthatja a felelõsséget és jobb színben tüntetheti fel a jelenlegi megszoríást.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ebben az esetben ugyan mit számít egy Jobbikos képviselõ? Õk is mind bõven 300e fölött keresnek, úgyhogy jól fognak járni ezzel az "igazságosabb és arányosabb" adórendszerrel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsini
Már sok száz év óta adóztatják a levegõt, gondolj csak bele.
Mennyit fizetsz te is meg mások is azért, hogy ne legyen büdös a közvetlen környezeted, hogy tetszetõs illatod legyen a neked tetszõk számára?
Nagyobb méretben pedig micsoda árkülönbség van egy szennyezett és egy tiszta városrész között az ingatlanoknál, mennyit csökken egy terület értéke, ha valamilyen légszennyezõ ipart telepítenek oda?
És így tovább.

joebacsi
Feltolták már a határt 3,5 millióra, úgyhogy az egész cikk értelmét vesztette.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ez a geci retekklub is nagy zsivány, volt a riportban fideszes, mszp-s, lmp-s képviselõ, de Jobbikost még véletlenül se szólaltattak volna meg... beletört volna a reteklubbosok körülmetélt fasza...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

joebacsi
Az igazán durva az az, hogy a németeknél már a swinger klubokat is adóztatják, ez nálam tényleg kiverte a biztosítékot! A következõ már tuti a levegõ lesz, undormány, ami ezen a kontinensen folyik!

(Máriusznak azért kellett egy reboot, amíg betöltötte a "korábban úgyis sokkal szarabb volt" dzsóker szöveget.)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tikal
<#violent>

de legalább az adóbevallást könnyu lesz elkésziteni, köszönjük OV

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

birdo
Nem voltam még demonstráción......lengetni bármit is... eddig már péntek este elautóztam a városomból....és volt , hogy vasárnap éjjel könnygázos ,kihalt utcákon jöttem haza ((

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Ej FIDESZ a KURVA ANYÁD!!!

Dzsini
A tüntetés célja a rendõrség számára közömbös, be van jelentve, a területfoglalás nem okoz komoly problémát a város mûködésében, tudomásul veszik, biztosítják. Ha olyasmi történik, ami törvénybe ütközik, akkor majd intézkednek - addig mindenki olyan táblát lenget, amilyet akar.

Kétharmadul ez egy nem engedélyezett, illegitim tüntetés, tehát figyelembe sem kell venni, hogy miért tüntetnek.

Dzsini
a pontos szóhasználat szerint a rendõrség nem "engedélyezi" a demonstrációkat, hiszen a gyülekezési szabadság jelenleg alapjog - hanem tudomásul veszi.
http://www.police.hu/brfk/aktualis/BRF-20101112_56.html ezen az oldalon van az az .xls tábla, amiben szerepel:
Magánszemély demonstrációja 2010.11.14 14:00 16:00 05, Kossuth tér

palkóval az a legnagyobb baj, hogy soha nem volt politikus.

birdo
Rendben van.
Habár nem találtam rendõrségi határozatot, a gyülekezés engedélyezésérõl.
Ha addig megpucoltam az ablakaimat, kinézek....

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Sadist
Vérnyomásnövelõ. Azt a kormányszóvivõ picsát olyan szívesen megbasznám. Mondjuk szívlapáttal, vagy egy szárított bálnafasszal.

Sadist
Pont linkelni akartam. Hányingerkeltõ ez az ember(?).

immovable
Az ország szégyene.

A köztársasági elnök szerint az alkotmányos hatalom Istentõl ered, és az országot a Sátántól kell megvédeni. Schmitt Pál igen komoly keresztény elhivatottságról tesz tanúbizonyságot az új alkotmány tervezetéhez fûzött gondolataiban.

Nem új dolog, sokan mondtuk, Kövér László is utalt rá, hogy Schmitt Pál bizony a kommunista ideológia katonája volt. Aki a Kádár-korszakban miniszterhelyettesi rangot ért el, az nem egyszerû sportpolitikus, nem egyszerû Párt-közkatona volt, hanem csaknem tábornoka a rendszernek.
Danny1987
Elbukik a multikulturalizmus Európában?

"Az idegenellenesség megfékezésére pedig mindenképpen megoldást kell találni, hiszen ezeket az embereket nem lehet és nem is szabad hazaküldeni" - fogalmazott Rostoványi Zsolt,"

Már miért nem lehetne elküldeni õket a g.cibe?

Live for nothing or die for something.

arty
nem reggeliztem még, de feljött egy kis keserûség ... 😞

Forza.

Orbán, Lázár és az új keresztapák

" ma viszont a nemzeti ügyek kormánya a Kínai Kommunista Pártból merít erõt meg fõleg szelet, ami márcsak azért is érdekes, mert például a Boch-Galhau úréihoz hasonló korrupciókért azon a tájékon nem kitüntetni, hanem akasztani szoktak."

Elírtad a linket.

http://hirszerzo.hu/belfold/20101112_Schmitt_Pal_parlament_honlap_eltunt

Emlékeztetõül, hátha nem látszik:

29. § (1) Magyarország államfõje a köztársasági elnök, aki kifejezi a nemzet egységét, és õrködik az államszervezet demokratikus mûködése felett.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

polluxware
Horty korszak... csodálatos

arty
wat?

Forza.

Dzsini
Holnapi újság 2023: Adózzanak a jövedelem nélküliek is!

RÖVIDHÍR
Igazságosabb, arányosabb és méltányosabb közteher-viselési rendszer alapjait kell megteremteni a személyi jövedelemadózásban. Ösztönözni kell azt, hogy az emberek minél magasabb bejelentett jövedelemmel dolgozzanak. Ezért a Nemzeti Boldogulás és Legfõbb Jóság Kormánya kezdeményezi a degresszív adórendszer bevezetését, vagyis azt, hogy minél többet keres valaki, annál alacsonyabb kulccsal adózzon – jelentette be Orbán Viktor kormányfõ pénteken a Infoközgépcenter Zrt.-nek a Strabag-holding felvásárlása alkalmából rendezett ünnepi közgyûlésén.

polluxware
szent Hofi szavaival élve...

"na ezt meg ki k*rja?"

3-at tippelhetsz...

polluxware
nekem az fáj ,hogy a mi napig nem marasztalták el a "búbos banka" egylet oszlopos környv.szakértõ tagját..

miért nincs errõl egy szó sem????

polluxware
dö mutyi mászt góóó on!!!

30mrd a mecsekérdnek

Azért ne essünk át a ló túlsó oldalára.

arty
ne szõrszálhasogassatok már, amikor 30 milliárdokat lopnak el naponta 😄

Tehát akkor volt ugye 2800 mrd-unk az mnyp-ben.
-10mrd DVSC stadionra
-30mrd a mecsekérdnek

Forza.

Dzsini
Sebaj 😊 A lényeg, hogy az igényességhez hozzátartozik, hogy egy komoly iratot a Magyar helyesírás szabályai (11. kiadás) illetve az Osiris Helyesírás (2006) elvei alapján írunk meg, és ez nem sikerült a lenti esetben.

100év múlva a szamár, vagy a ló lesz szerintem a mérvadó...