Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A könyvtáros az szakma, mindig is becsültem õket.
De mondjuk egy senkiházi politikusról nem tudom elképzelni mi a faszt csinál azon kívül, hogy szétbassza az országot.
AZ a szakmájuk hogy lopnak csalnak hazudnak, semmi mást a húsz év alatt nem csinált egyik sem.

Dzsini
igen, a könyvtárosokról is az az érzése sok embernek, hogy soha nem dolgoznak, és csak olvasni járnak be 😊

...persze a könyvek maguktól beírják magukat a katalógusba, visszakerülnek a polcokra, stb.

Ha nem tudsz semmit egy munkáról, akkor könnyen képzeled azt róla, hogy értelmetlen/értéktelen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

azért van egy olyan érzésem, hogy ezek a senkiháziak összesen öt percet életükben nem dolgoztak, de neked legyen igazad.

Totti5
Nyilván lehet ilyen primitív módon is, de ennek semmi köze a témához. Én nem védem õket, csak azért lássunk túl az orrunktól is. Lehet hogy poénnak tünik az egész és faszverésnek mert 2 órában azt látja a pógár a tévében, meg hogy egymáson nevetnek és ordítoznak, mert poreszt tõtenek le és a napi horoszkópot bogarásszák, de messze nem ebbõl áll a munka... azért ahhoz hogy az ország mûködjön elég komoly háttérmunka zajlik. Persze lehet én vagyok naív hülye, és más az okos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Az egy dolog, attól még a frakciók zárt ajtók mögött szülik meg a dolgokat és nem az ülésteremben, ok a bizotság tényleg egy kicsit más, és azért külön pénz is jár... azért nem olyan egyszerû dolgok ezek.

arra gondolsz amikor lopnak?

arty
azokban a bizottságokban, amikért KÜLÖN (!!!!!!) pénzt kapnak - akkor is, ha 0 (!!!!!!) bizottsági ülésen vesznek részt, a lényeg, hogy a papíron ott legyen a nevük.

Forza.

Dzsini
ott a cikk 33720-ban, olvasd el.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
igen, elsõ naptól ezt mondom 😊 csak akkor még hirtelen sokan lámpavasra akarták húzni a fél céget, aztán azóta volt minden, meg elmúlt a piros, úgyhogy már csak másodvonalas hír maradt belõle...

Akkor (és azóta is) azt állítják, hogy õk minden elõírást betartottak, és annak - ezekszerint, hiszen ez mostanra derült ki egy független forrásból - nem volt része az, hogy mûholdfelvételek alapján figyeljék a teljes terület mozgását. Ha errõl ki is derül, hogy esetleg nem volt igaz, akkor sem lehet ezt az adatot, mint terhelõ bizonyítékot felhasználni - ez arra jó, hogy más területeken, más esetekben például már figyelhetik az ilyen adatokat is, és van még egy lehetõség arra, hogy elõre tudjanak jelezni változásokat, és esetleg elkerülni katasztrófákat.

Sadist
Mûhold felvételen nem fogsz észrevenni évi 1 cm-es süllyedést...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Azért egy iszaptározóra sokkal szigorúbb biztonsági szabályok vonatkoznak, mint egy lakóházra, amelyek elmulasztásával elég sokat lehet spórolni.
A FÖMI-tõl egyébként bárki vásárolhat mûholdfelvételeket.
De egyelõre fölösleges ezen vitatkozni, majd a vizsgálatok kiderítik, hogy tudott-e a dologról a cég, vagy milyen elõírásokat sértett meg.
Dzsini
igen, de amíg nem történik valami esemény, addig senkinek eszébe sem jut, hogy szükség lenne ilyesmi (meglehetõsen drága) méréseket végezni azon túl, mint ami kötelezõ.
A csernobili típusú erõmûveket is mûködtették addig, amíg 86-ban le nem égett az egyik - a technika akkor is adott volt másik fajtákat építeni, mégsem tették mindenhol. Utólag persze könnyû okosnak lenni.

Ha ezzel emberek ezreit veszélyeztetném, akkor valószínûleg találnék rá módot. A technika adott...

Dzsini
mert te se veszed észre, ha a házad süllyed évente egy centit (az egyik sarka meg 1,5 centit), pedig ott ki-be mászkálsz naponta.
...amíg egyik reggel meg nem látsz egy repedést a plafonon.

Hurrá. Még szerencse, hogy egy ugyanilyen hiteles forrás szerint 2012-ben világvége.

Egy harmadik nagyon hiteles forrás szerint pedig az oszág kétharmada már most birka. Ezek szerint 2050-re az ország egyhatoda fekete bárány lesz.

Miért ne lehetne?

Dzsini
azt az évi 1 centis általános süllyedést nem lehetett a felszínrõl észlelni, talán a feszültségnövekedést igen, de azt sem biztos.

Danny1987
Dzsini

Atomreaktor
igen és (csak egy példa) óbuda polgármestere is ott ül. a parlamentben. a polgármesteri székéért is felveszi azért a lóvét...

Dzsini
a szavazásnál úgyis frakciófegyelem van

Totti5
Õk most is ott ülnek, és még 5 óra múlva is ott fognak... nehogy már baj legyen az hogy nem vigyázállásban nézi a felszólalásokat amihez lehet semmiköze sincs...

Sadist
Hanem fórumozol?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Atomreaktor
igen, nálunk is a dohányzóban dõlnek el a dolgok, meg kávézásban közben, de én azért munkaidõben mégsem újságot olvasok nettó 800.000-ért... azért védjed õket 😛

Dzsini
akkor már lehetne olyan, mint a pankráció - arról is lehet tudni, hogy színjáték és cirkusz, de legalább látványos <#eplus2>

viszont a honlapjuk egész jó, minden apróságot meg lehet találni - jegyzõkönyvek, beadványok, közvetítés, archívum - még a bizottságiak is.

Totti5
Már nem azért de ami megy a parlamentben az egy dolog, az egy színjáték, meg a tévének a szokásos ugatás, vagy néha értelmes beszéd, vita... ez úgy a munkájuk 5%a. A többi a bizottságokban, zárt üléseken dõl el, amit te nem látsz.

Megtörhetetlen
Ezt én is észrevettem már semmi fegyelem meg nem is érdekli õket hogy mirõl van szó :S ÉS ezlért fizetjük õket a semmittevésért nagyon felháborító!!!!

fry day fry day sálálálláláá

Atomreaktor
egy pillanatra véletlenül odakapcsoltam a parlamenti közvetítésre, bár ne tettem volna (azt hiszem az teljesen lényegtelen, hogy melyik párt, mert mindegyik ezt csinálja):

az éppen felszólaló mögött egy sorral: netezés, különféle arcmimikációkkal kísérve
mögötte két sorral: újságolvasás unott pofával, majd egy perc múlva telefonálás(!)
jobbra tõle: teljes hátrafordulással a mögötte ülõvel való cseverészés

és mindez akkor, amikor épp felszólalt valaki közöttük és õket mutatta a kamera. legalább annyi lett volna bennük, hogy kibírják azt az 5 percet, amíg õket mutatják. komolyan az ilyeneket azonnal ki kellene rugdosni onnan. vagy tényleg kapjanak nettó 200-at meg 50% kedvezményt a vonatra, aztán kész...

ez szerintem egy elõre leszervezett belsõ fidesz színjáték.
-zolikám, kicsit csináld már a feszültséget, hagy higyje ez a sok barom azt hogy itt olyan kurva nagy demokrácia van még mindíg....

Igazgató elvtárs: Hát gratulálok, magát rehabilitálni fogják.
Pelikán: Inkább tessék akasztani.

arty
Egész éjjel telefonkönyvvel vertek a gyorskocsi utca alagsorában... remélem emgérte, ha nem szeretnék errõl beszélni 😊)

Forza.

aki megmagyarázza nekem mi az a "érzelem rokonító forraszték", az kap tõlem egy fluxuskondenzátort!

0Fritz0
Ki nem? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
Én is mindig a másik oldalnak drukkoltam a rockoperában 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ami azt illeti Pista is megérte a pénzét...

0Fritz0
Hát, a harci szatyros és csatacsirkés nénikék mellett valóban ólálkodott egy gyanúsan kinézõ egyén....

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Te dobtad a táblát betontalpastul, vagy te a "csak erre jártam" kategóriába tartoztál? 😄
joebacsi
István is németekkel gyõzte le Koppányt, van ennek itt már hagyománya 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
csõcselék

arty
tegnap nézett vki tévében híradót? bennevoltam? 😉 (magánnyugdij ELLOPÁSA elleni demonstrácio)

Forza.

A nem magyar állampolgárságú rendõrök magyarországi szerepvállalásról (megkötés nélkül, kötelékben - Jobbik szerint, s Jobbik tiltakozás) van valahol hír,információ? Így akkor még a zsaruknak sem kell pénz, ha gebasz van, a gebasz idejére fel kell bérelni a szerb rohamrendõrséget?

Sadist
Azért ez nem teljesen igaz, a sokat keresõk a közösbe is többet fizetnek, azonban ez elég tetû dolog, hogy a gyerekek után járó adókedvezményt pont azok nem tudják kihasználni, akiknek szükségük van rá.

Mindenki járuljon hozzá a közöshöz?
Most az van, hogy csak mi, kisemberek...

Dzsini
Szovjetunió, iskola. Tanító néni kérdi a gyerekeket:
-Mondjatok példákat, amibõl kiderül hogy Lenin elvtárs szerette a gyerekeket!

Iván:
-Egyszer gyerekek fociztak Lenin elvtárs irodájának ablaka alatt. Hangosak voltak, kiabáltak és ettõl megfájdult Lenin elvtárs feje. Ekkor kikiabált az ablakon: "Azonnal takarodjatok innen a francba tetves hülye gyerekek!!!"

-Na de Iván! Miképpen példázza ez Lenin elvtárs jóságát?!?!

-Hát közéjük is lövethetett volna!

Sadist
Amit leírtál, azzal nincs is gond, lehetõleg mindenki járuljon is hozzá a közöshöz, de amit ez a picsa mond, hogy MINDENKI jól jár, még az is, aki kevesebbet kap, az gyomorforgató. A riporter helyében én beleléptem volna a szájába, és megmondtam volna neki, hogy õ most tök jól járt, elvégre a nyakát is eltörhettem volna.

Danny1987
8,1 gyerek muszlim családban franciaországban az nem sok egy kicsit?
Mármint gondolom az ilyen néger cigány arab félék szaporodnak de ez a 8,1 gyerek elég durva.

Érdekes jövõ elé néz európa.
Egy belsõ keresztes háború😞

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Az ilyen nagy keresetûeknek minek adnak gyerek után adókedvezményt meg csp-t?

Szerintem még az egykulcsossal is bõven jól jártak volna.

Live for nothing or die for something.

Dzsini
persze, a teljes egykulcsossághoz a kedvezmények, stb. egységesítése is járul.

Pl: Szlovákiában egykulcsos adórendszer van, a személyi jövedelemadózást tekintve az összes jövedelem 19 százalékos kulccsal adózik, és az általános forgalmi adó mértéke is 19 százalék. Gyurovszky László elmondta: az új adószabályok bevezetésének az volt a célja, hogy igazságos, semleges, egyszerû és áttekinthetõ legyen a szlovák adórendszer.

A szlovákiai miniszter ismertette: az egyszerûsítések révén négy adófajtát, így az ingatlanátruházási adót, az örökösödési adót, az osztalékadót, az ajándékozási adót meg is szüntették az egykulcsos rendszer bevezetésekor.