61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Tsol #59183 És 60%-uk szerint Kádár a magyar történelem pozitív személye volt (nézőpint int.). -
Garfield #59182 Az az életveszélyes, hogy mostanában már néhányszor összecsúszott a Hírcsárda a való világgal, szóval lehetséges, hogy egy nap nem tudjuk, hogy at mtvhirado.com-ot vagy a hirado.hu-t nézzük. -
Lantee #59181 Most hallottam a rádióban, hogy egy felmérés szerint, a jobbik támogatói túlnyomó részt NEM alacsony keresetű, szegény emberek, de legalább ateisták, és sokat interneteznek. -
Garfield #59180 Az Európai Unió által NEM betiltott magyar reklám -
#59179 pfuj, ilyen csúnya szavakat ne használj mint tőke
pár munkás összeáll, kérnek a svédektől puszira némi vasat, elmennek az obiba kérnek kalapácsot, és összeeszkábálnak egy autót, de pénzt nem kérnek érte, hanem becserélik kajára -
Garfield #59178 Néhányszor már írtuk előtted, hogy nemcsak bevételek növelésével, hanem a kiadások csökkentésével is több lehet a pénzünk. Miért ragaszkodsz ilyen görcsösen csak az egyik oldalhoz? -
Garfield #59177 Mi akadályozta a magyar munkást az elmúlt 20 évben, hogy így cselekedjen? Elvégre csak pár apróság kell hozzá, mint például összefogás meg tőke. A spanyolviasz újrafelfedezése? Amúgy sok sok sikert a hitelhez egy olyan országban, amelynek felelős vezetői most verik el a port a bankokon... -
#59176 naja, lehet dolgozni ingyen is, vagy manufakturálisan -
#59175 kék fény mániásoknak nincs valami másik topik?
ez engem annyira nem érdekel
ilyenből lehetne hozni napi 100-at -
#59174 Játékkonzolért és tetkóért ölték meg a kislányt
Elkövetők:
Áldozatok:
-
#59173 Szerezzük vissza a munkát !
" A kezdeményezés előterjesztése (Mi a teendő ?) : A világ számos részén a dolgozók bebizonyították, hogy lehetséges ellenállni a munkahelyeket romboló neoliberális gépezetnek. A stratégiájuk: visszaszerezni a munkahelyet és tulajdonos nélkül dolgozni ! Amikor a tőke úgy dönt, hogy egy termelő egység számára többé nem hasznos (a saját profitjának a növelésére), ők az ellenkezőjét teszik: ezzel más célokat szolgálhatnak, elkezdhetnek méltósággal élni." -
#59172 Amikor Argentínáért sírt a világ -
#59171 ez nem újdonság, írtam is róla a blogomban -
#59170 akkor ne gyere azzal, hogy rohadt imf, meg ne vegyünk fel olcsón hitelt, amikor van drágább
csak nem vagy cionista te is, hogy drágább hitel mellett kardoskodsz?
vagy annak örülnél ha csődbe menne az ország? -
#59169 merészkedett? nagyjából oda mennek ahová akarnak
szimplán csal válasz volt a hadgyakorlatra -
Ironman2 #59168 Alkotmányba foglalták hogy az Mszp bűnös
"A másik, lényegében valamennyi magyar adófizető zsebét érintő rendelkezés szerint a magyar állam különadókat vethet ki abban az esetben, ha az EU vagy az Európai Bíróság a magyar költségvetést terhelő ítéleteket hoz, például megsemmisíti a különadókat és kártalanításra kötelezi az államot." -
#59167 Kétfarkú kutyás móka:
http://mtvhirado.com/ -
Tsol #59166 Drágul a benzin januártól
"Tavaszra drága lesz a Molotov-koktél,úgy látom.De remélem ezen senki nem fog spórolni." -
#59165 aggódhatnak a szilikon-cicisek -
#59164 anno, talán több is mint egy éve még én linkeltem először ide ezt a "reklámot", tetszik, hogy mennyire felkapták az ... összeseküvés elmélet hívők, kapott is egy szebb címet, így jobban illik az ideologiába, lehet vele kampányolni :DDD -
#59163 Bepanaszolta a Facebookot a német fogyasztóvédelmi miniszter Amerikában -
#59162 1.: Mi az, hogy "Iráni öböl"? Vagy "Perzsa-öböl", vagy "Arab-öböl". Utóbbi néven az Arabok ismerik, az 1960-as évektől (mondtam már, hogy az arabok annyira nem szeretik a perzsákat? :D). :)
2.: Úgy sacc per kábé majdhogynem állandóan volt amerikai hordozó a Perzsa-öbölben az elmúlt három évtizedben, sőt, volt, amikor kettő (plusz egy a Mediterrán-tengeren, az sincs olyan meszire).
3.: A Perzsa-öböl eléggé macerás hátterű, de egy dolgot leszögezhetünk: nem Iráni felségterület... Bővebben erről a Közel-keleti topicban...
-
cochlee #59161 Jól halad a felzárkóztatás: a héten eddig "csak" egy asszonyt vertek agyon
Belehalt sérüléseibe egy 60 éves gamászapusztai nő, akit a lakásán bántalmaztak szerda hajnalban - közölte a rendőrség
A Balatonszabadihoz tartozó Gamászapusztán történtek után emberölés bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.
Karsay Kornél, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére azt mondta: a nyomozás érdekeire való tekintettel egyéb információt az üggyel kapcsolatosan nem közölhet.
(MTI)
-
-
#59159 gondolom ezeket a számokat nem hasra ütve hordták össze. és itt a kérdőjel hogy miért, miközben én egy fórumon vitázok másokkal, akik kb. a számba akarják rágni, ha nincs hitel véged... -
#59158 provokálunk, provokálunk? tegnap egy amcsi anyahajó merészkedett az iráni öbölbe
-
#59157 -
#59156 pont talán 3 hónapja jutott eszembe, hogy mi van a Tarzan filmmel és olvasgattam róla, hogy akkor még élt
-
#59155 bár nagyon kis ország vagyunk, nehogy berobbantsa valaki az eu parlamentet mert végül ránkfogják azt lesz itt 10 év nato megszállás a földgázért... -
#59154 mondjuk arra kíváncsi leszek hogy mi lesz annak a gázmezőnek a sorsa amit a Shell talált MO alatt... valószínűleg egyből bejönnek ide a nagyobb külföldi cégek kiszipolyozni valami kedvezőtlen ajánlattal, na ez pl. az oroszoknál nem így működik. legalábbis ha sz mszp lenne hatalmon a szisztéma ez lenne, orbán mivel előszeretettel államosít talán nem hagyja -
#59153 #59152
semmilyet, max a hagyjál fel a mezőgazdasággal(ért) kapott lóvét -
#59152 mi legyen? minden el lett privatizálva, már bármihez is késő -
#59151 http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/29/roubiniek_magyar_bukassal_riogatnak/ hmmm érdekes hogy már megint egy cionista riogat... (iráni származású zsidó) -
#59150 Ém nem azt írtam, hogy nem kellene egyensúlyba hozni az államháztartást, hanem azt, hogy ha holnaptól nem veszünk fel hitelt, akkor még a drasztikus kiadáscsökkentések is kevesek, hogy az államadósságot rendezzük rövid távon.
A korrupció amúgy valahol ott kezdődik még mindig, hogy Parlament, MÁV, BKV, MALÉV...
A parlament azért mókás, mert megint nőtt a képviselők fizetése. De a közszolgák bértáblája 2008 óta változatlan. Biztos sokat segít a közszolgáknak a devizahiteleseknek nyújtott állami (?) segítség... -
#59149 ezek szerint Orbánék cionisták volnának? -
#59148 aha, vigyázz, nehogy USA-ba menj -
#59147 naja, de csak a kamatot kell fizetni, évről évre (minimum)
de ha shortolom a forintot, akkor ez is megnő
mellékesen az államháztartási hiányt valamiből fedezni kell, a hiányt pedig igenis kiadáscsökkentéssel lehet orvosolni
át kell szervezni a közigazgatást, (minek enyni önkormányzat, minek megye, minek kormányhivatal, stb) az állami pénznyelő cégeket, oktatás, egészségügy, túl sok az állami pályázat, közbeszerzés is, a hatalmas elvonások megfojtják a magánszektort, amit az állam összeharácsol azt a magánszektortól veszi el, és mire kell neki? klientúra építésre. ezerrel nő a korrupció -
#59146 59128-ra válaszolj -
#59145 csak mert ugye az imf-et nem lehet felvenni
""az emberek megszopták az olcsó hitellel? de miért?" mert úgy lett megtervezve a rendszer, hogy ha elegen benne vannak összedől"
ezt szimplán nem értem
ott a CHF hitel, 5%
úgy tervezték, hogy összedől? mi dől össze, Svájc?
CHF hitelt érdemes volt felvenni, sokkal olcsóbb volt, mint a forinthitel
érdekes, hogy akkor egy CHF hiteles nem panaszkodott, amikor kevesebbet kellett fizetnie mint a forinthitelért -
Vlala #59144 Igaz, ne vegyünk fel hitelt. Adjunk el négy megyét Ausztriának inkább.
Vagy adjunk el minden Kovács nevűt Afirkába rabszolgának.
Esetleg mindenki adja el a fél veséjét egy amerikai vesegyűjtő szektának.
Biztos van olyan, úgy hallottam, a hitvese.
Ha ez sem, akkor mindenki dolgozzon ingyen hat hónapig.
Valamiből pénzt kell csinálni, ha már a nyugdíjunkat is eltapsolták ezek a verebek...