Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kétmillió? Jól számolom?
Na igen, az már ér valamit!

Ezek nem letartóztatások, hanem elõállítások voltak. A kettõ között elég nagy jogi különbség van.

Ha a rendõr úgy látja, h rosszalkodtál és bevisz a fogdába, akkor az csak elõállítás. Az elõzetes letartóztatáshoz már bírósági határozat kell.

ozimak
csige791
Sokszor olvastam azt az érvet a 2006-os tüntetõk ellen, hogy több száz milliós károkat okoztak.

Aki ezzel az érvel egyetért, messzirõl kerülje el a SAKK nevû egyébként nagyon jó játékot, ott ugyanis nem elegendõ a maximum egy lépéssel elõre gondolkodás.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

DaemoonHunter
teljesen egyetértek.
ez csak ingyen cirkusz volt láncra vert majmokkal.

desigo
Egy hatásos tüntetés valahogy így néz ki...
Nem pár tucat képviselõ bohóccal

Hihi 😊

Eltolcsy jótanácsai karácsonyra

"Napi húsz perc fizikai gyakorlás, napi hét-nyolc óra alvás, nem kevesebb, de nem is több, sok egészséges étel - minél sötétebb piros, zöld, lila zöldség és gyümölcs, kevés cukor, telített zsír, só - megõrzi egészségünket."
Ezt a videót akartam beszúrni. Rejtély miért lett belõle Rebecca Black. <#nemtudom><#wow3>
Nekem, miután láttam a tv-ben a letartóztatásokat, az oroszországi elnökválasztáskor letartóztatott emberek jutottak eszembe. Én egyszerû emberként azt gondolom (kisrészben annak a felvételnek hatására), hogy az diktatúra a javából, és megborzongom. Ha ezt az lmp-s letartóztatást látom, akkor azt mondom, hogy ez ahhoz képest, (a jelenlegi tudásom alapján) viccparádé. De a tv-ben ugyanúgy mutat, mint bármelyik véresszájú diktatúra. Csak én tudom, hogy csúsztatásgyanús...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

set36dyrf
hát ennyi.<#levele>

http://allamadossag.net78.net/

<#idiota>Ugye nem láttatok semmit?
Szuper Géza az ügyvéd neve, szóval jogos. :-D

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nyugatahibás, gyurcsányahibás, orbáncsakjótakart. Idáig jutottunk el 2011 decemberére, két év fideszes teljhatalom után.

(igen, jól gondolod: most jön az, hogy "Hajrá, agyhalottak!")

Miért kellene rettegni a külvilágnak? Õk csak érdeklõdve és kissé értetlenül nézik, hogy nyakig a szarban miért jó nekünk újra meg újra lemerülni bele. Meg aztán Orbán f*szságának a levét elsõsorban úgyis mi, határon belüli magyarok isszuk meg.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ugye nem zavarnak olyan apróságok, hogy:
a) ezt a bûnözõt még nem sikerült megvádolni, pedig a kormány jól láthatóan mindent megtesz ennek érdekében;
b) ezt a bûnözõt nem azért tartóztatták le, ami a te bosszúért lihegõ, vérgõzös fantáziádban felmerülhetett.

Szóval a saját vágyálmaidat ne próbáld objektív tényként beállítani, mert nem azok, a külföldi lapok pedig semmi mást nem csináltak, mint leírták a tényekeg:
- letartóztattak egy volt miniszterelnököt,
- ugyanezen a napon a parlament egy csomó, vitatott tartalmú törvényt fogadott el.

Tetszik vagy sem, fõleg az elsõ része az, amit a jobboldali kommunikáció elõszeretettel szokott alkalmazni, de most csúnyán visszaütött: egy teljesen objektív tényállást - jelen esetben: miniszterelnök letartóztatása - a saját szája íze szerint lehet feltölteni tartalommal - jelen esetben akár: politikai ellenfél letartóztatása egy kormányellenes tüntetésen. Lehet, hogy a fél jobboldal erre recskázik ma este, viszont a kívülálló részérõl elvárás, hogy kiderüljön, miért is kellett a politikai ellenfelet letartóztatni: talán ennyire fél tõle a kormány és így akar megszabadulni tõle? A külföldi lapok erre mutattak rá, csak ezt nem látod a felbõszült gyurcsányozás közepette, te mindenképp börtönben és/vagy lámpavason akarod látni.

Az demokratikus eljárás lenne, itthon az nem menõ. A Rezsim nem tûri.

set36dyrf
most nem tudom linkelni, mert biztos hogy nem találnám meg, de pár hónapja láttam valamelyik hírcsatornának egy adását, ahol a vendég egy olyan ötlettel állt elõ, hogy gyakorlatilag minden fontos kérdést népszavazásra kéne bocsájtani, és eköré kéne kiépíteni egyfajta infrastruktúrát. szerintem ez egy nagyon hatásos rendszer lehetne, és talán kiteljesítené a demokráciát is magyarországon, az téves amit ma a tûntetõk skandáltak, hogy ma megszûnt a demokrácia... miért, eddig volt?

Rajtuk ez már nem segít. Így vagy úgy, de mennnek.

momentán egyik parlamentben ülõ párt sem lenne szerintem megoldás, túl sok épkézláb dolgot nem tudtak felmutatni, bár úgy ugye nehéz, hogy a szavuk semmit sem számít, hisz meg sem hallgatják, persze ez sem jelenti azt, hogy amit mondanának az jó...itt talán egy "civilekbõl" szervezõdõ "pártnak" lehetne hinni, bár az után amit mondjuk a jobbik produkál ez sem olyan biztos, szeretném azt hinni, hogy a szolidaritásból egy épkézláb formáció lesz 2 éven belül...

set36dyrf
én teljesen pártfüggetlen vagyok mert egyik se jó, de amíg itt populáris szinten is csak az öklözés megy, és a másik gyõzködése hogy bezzeg ekkor meg akkor, meg annak az idejében jobb volt stb, amíg egy tüntetésen megkérdezek xy-t hogy "na és orbán után?" és nem tudja a választ, addig itt felesleges hosszútávon gondolkozni. szerintem a magyar az egyetlen nép európában akinek áll a most vagy soha zászló, olyan szinten élen táncolás van hogy egy nemzet felszívódása a tét rövid idõn belül...

polluxware
ki a szom beszél itt gyurcsányról?? annyira nem izgat az ürge..

van 2%-uk... és??

komolyan azthiszi valki hogy majd õ lesz vitya helyett

ugyanmáááá

set36dyrf
ha 20 év nem volt elég hogy itt legyen valami "nagy", addig én nagyon szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy egyelõre mindegy hogy mi lesz utána csak orbán ne... de ez felelõtlen gondolkodás nem? az mszp-ben medgyesi után jött gyúrcsán, csak azt nem értem hogy miért nem a takarodj...

miért, a jelenlegi döntéseket elnézve mik a hosszútávú alternatívák?

set36dyrf
új kormányt, és melyikre gondoltál? vagy még mindig a szakértõire? és, megállapodunk az imf-el? és utána? kihúzzúk még pár évig? és utána? ejj de nehéz kérdések ezek....

Ebben az a rossz, hogy gyaníthatóan ennek a 60 milliárd euro-nak egy szelete vette meg a cukorgyárainkat, és az mindenkinek nyilvánvaló, abból mennyi "hasznunk" származott. Ez csak egy példa...

Elnézést, csak az SZDSZ valahogy mindig kiborít...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

set36dyrf
na ez az... jaajdejónekünk mert bejön a külföldi tõke, azt meg nem nézi senki hogy magyar vállalatok mennek tönkre emiatt. ez MO nem dél korea, a túlzott külföldi tõke nem minden országnak hasznos, fõleg amelyik tudna rendelkezni saját termelõi kapacitással, de a külföldi befektetõk miatt el van lehetetlenítve...

set36dyrf
az hogy minden másfél éve kezdõdött melyik dimenzió? én eddig azt látom, hogy pár szoci az alkalmat kihasználva nagyra tátja a száját, megtévesztésül viszont megjegyzik, hogy a gyúrcsány is szar volt...

polluxware
ezek a fránya alternatív dimenziók😊)

[NST]Cifu
Épp az elõbb írtam ezzel kapcsolatban...

Tehát kultúrált fórumozás... Megfelelõ hangnem, ha kérhetem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Eszongya hogy"

„A folyamat másfél év ezelõtt kezdõdött, amikor a jelenlegi kormány került hatalomra."

Hát egy jó nagy faszt, kedves ezdéesszes barátocskám, nem hogy nem másfél éve, de nem is 8 éve kezdõdött... Ez a bizonyos folyamat akkor kezdõdött, amikor nem jutottak a komcsik Ceaușescu sorsára, plussz engedtük, hogy Magyarországot a nyugati kapitalizmus gyarmati sorsba taszítsa...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ja, és amikor azt olvastam, hogy "A videóban megszólal Eörsi Mátyás volt SZDSZ-es képviselõ", akkor: <#wow3><#wow3><#wow3>

Látod, ennyire kell figyelembe venni a külföldi lapokat. Egy bûnözõt elvezetnek a rendõrök, akit már réges rég le kellett volna csukni, erre a külföldi lapok a sohasem létezõ magyar demokráciát siratják.

Nem kell elnézned. Tudom, hogy az nem olyan parasztlázadás volt, de én az eltakarítós részére gondoltam a dolognak.

Most biztos retteg az egész fejlett világ, az itteni diktatúrától... <#hehe>

eksy
A vekkert most biztos nem erõltetné😊

"...és...szerintem...bizony."

polluxware
van egy kis kavar, de ezt elnézem neked😉

Ezzel az erõvel akkor már lehetne náci is.

set36dyrf
frankó összeesküvés elmélet hangzik el benne a mal zrt-val kapcsolatban... <#eljen><#levele>

Csalódtam a tüntetõkben... egyik sem kiabálta be, hogy "Orbán takarodj, ÉS AZ MTK-T TEGYÉK VISSZA AZ NB1-BE!!!!!!!"

[NST]Cifu
Sajnos a magyar büntetõ joggyakorlatot ismerve annyira nem is meglepõ. Bár hozzátenném, hogy nekem azért nem lenne nagy bizodalmam egy olyan ügyvédirodához fordulni, amelyik a "szuperugyved.com" domainen hírdeti magát. 😊

polluxware
bocsánat, Zembert😉

polluxware
+t

polluxware
kicsit komcsi szöveg ez nem?

kulákok, burzsoáázia reszkessetek

arty
http://www.ittasvezetes.hu/

"Kattintson ide, és nézzen bele néhány utóbbi esetünkbe, hogyan oldódtak meg más ittas vezetõk problémái, a hathatós beavatkozás következtében:"

ilyen van ?!?!?! elnézést, ha annyira nem is hír :/

Forza.

Egy "Kit dugnál meg?" meg "Szóld le az elõtted írót" topik közt? Szerintem pont beleillene a képbe. <#vigyor5>

polluxware
ahogy elhitetik hogy jól állunk, úgy vitya arra is képes hogy a híveket mozgósítsa

nem az lesz most: hozz még egy embert ,hanem "gyõzz meg még egy ember"

"Ismét felcsendült az elkúrtad..." Csak most Kúrcsány is énekli.

<#idiota>

[NST]Cifu
Szerintem ott is hamar kiverné a biztosítékot. 😊