61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Narxis
    Lehet, hogy a parlamentben nem 0,2% az arány. :))

Komolyra fordítva a szót, nem igazán foglalkozom egyházi ügyekkel, most az új törvény miatt olvasgattam egy kicsit témában aztán annyi. Én azokat az egyházakat sajnálom (azok között akik kimaradtak a körből) amelyek tényleg folytattak karitatív tevékenységet.
  • Narxis
    Elvileg igen, kapnak pénzt és megtarthatják a földjeiket. A krisnásoknál(remélem jól írom...) pont ez a baj, hogy ők jövőre max. egyesület lehetnek és egyesületnek nem lehet földje, nekik meg van egy bazi nagy területük az elvileg az államé lesz.
  • Pares
    Minden normális embernek fel kellene tennie a kérdést, hogy egy olyan kisebbségnek, ami a lakosság kevesebb mint 0,2%-át teszi ki, miért kell 4 egyház?
  • Pares
    Ez a probléma évek óta megoldva...
  • Hegi90
    Amúgy mit jelent pontosan, hogy elismert egyházak lettek ezek? Kapnak pénzt az államtól, vagy vehetnek földet, vagy mit?
  • Hegi90
    szerintem ne nézz többet tévét. Húzdd ki a dugóból és rakd le a pincébe.
  • Narxis
    Gondoltam, hogy ezen ki fogsz akadni. :D

A kérdéseket címezd Orbánnak mert nekem fogalmam sincs.
  • Pares
    Biztos sokan vannak, nem férnek be egy egyház alá. Meg a píz is kevés. Az mindig kevés, főleg nekik.
  • set36dyrf
    közel nem erre számítottam !

a vidámvasárnap egyháznak számít? :O 4 zsidó hitközösség élvezi továbbra is az állam támogatását, ha csak egy lenne azt mondom oké, végül is miért ne, de 4 ???
  • Pares

"Just Who The Hell Do You Think You People Are?"
  • Pares
    Orbán is csak kinevette... csak hogy tudjuk, ki hogy áll...
  • Pares
  • Pares
    Jóvanna. Mondjuk nem is várom el a retekklubtól vagy a telaviv 2-től, hogy akár csak hasonlót is merészeljenek a vásznukra engedni egy palmolive meg egy sharidon 9000000000 eszméletlenül izgalmas reklámja közt...
  • Narxis
    A magyar szavazati jog felfüggesztését vizsgálja az EP
  • Hegi90
    Amúgy valamikor 1-2 hónappal ezelőtt is volt ide linkelve, akkoris le lettem szólva, hogy miféle baromságokat beszélek, csak akkor még nem cáfolták meg ezt a baromságot hivatalosan is.

És akkor még én vagyok a hülye, hogy gyakran hivatkozok a Wikipediára. Legalább én nem csak a levegőbe beszélek, basszameg.
  • Hegi90
    mert nem tévébe szánták elsősorban

Ezt a linket meg a videó alatt lehet megtalálni
  • Pares
    Úgy kell nekünk. Bár én is igyekszem szelektálni a hulladékot, meg a lehető legtisztábban tartani a környezetet, hol vagyok én (vagy bárki innen) a japánoktól... másik dimenzió...
  • Pares
    Ehhez képest nem emlékszem rá, hogy láttam volna bármelyik csatornán...
  • Hegi90
    mindezt úgy, hogy a városok utcáin egy darab szemetes sincs.
  • Hegi90
    Japan streets ahead in global plastic recycling race
    At 77%, country's plastic recycling rate is about twice that of the UK, and well above the 20% figure for the US

"Japan is one of the most successful countries in the world for recycling plastics. In 2010, 77% of plastic waste was recycled, up from 73% in 2006 and 39% in 1996, according to the nation's Plastic Waste Management Institute."
  • Hegi90
    A japán tsunami keltette hulladék elérte a USA nyugati partjait

(10 hónap)
  • Hegi90
    sose volt ez betiltva.
  • Pares
    Ez. Meg a tény, vagy felismerés, hogy ő zsidóként mond ilyeneket. Azért nálam egy pöppet kiveri a biztosítékot, bár ez ideológiai kérdés is. Meg nem is.
  • Narxis
    Egészségére, bennem fel se merült ilyen kategorizálás. Nem is tudom bizonyítani, hogy benne igen. Egyszerűen sértő volt amit mondott és ezért ítélem el.
  • Pares
    Hát nem mindegy, hogy a "Kiválasztott" mondja az "aljának", hogy te genetikailag alattvalóbb vagy nálam... vagy fordítva...
  • Narxis
    Nekem meg tök mindegy, hogy ki honnan jött vagy mi fán termett. A lényeg, hogy mit mond és hogyan, de számomra leginkább a hogyan. Mindenkinek lehet véleménye, de azért fogalmazza már meg úgy, hogy ne legyen sértő.
  • Pares
    Kertész Ákos lehetséges igazmondása fölött akkor gondolkozhatna el bárki is, ha nem lenne zsidó. Így, hogy az, az egész értelmet vesztett, vagyis egyértelmű, hogy hogy gondolta.
  • Narxis
    Magyar Katolikus Egyház, Magyarországi Református Egyház, Magyarországi Evangélikus Egyház, Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség, Budai Szerb Ortodox Egyházmegye, Konstantinápolyi Egyetemes Patriarchátus, Magyarországi Bolgár Ortodox Egyház, Magyarországi Román Ortodox Egyház, Orosz Ortodox Egyház Magyar Egyházmegyéje, Magyarországi Unitárius Egyház, Magyarországi Baptista Egyház, Hit Gyülekezete

Forrás

Google még több találatot ad ha nem bízol ebben a weboldalban.
  • set36dyrf
    hiába keresem sehol nem találom azt a 14 egyházat amit elismer az egyházi törvény, valaki tudna adni egy forrást ? el se hiszem hogy az eddigi törvény 300 !! egyházat támogatott, létezik ez ? :DD ok hogy vannak a főbb vallási ágazatok, de a többi az micsoda, milyen szekták voltak eddig támogatva ? lol remélem hogy a vidámvasárnap is pucolva lett a francba...
  • set36dyrf
    ok
  • Vlala #59193
    Ez még nem a diktatúra, igaz?

Szép volt, fiúk!
    Másfél év, szólásszabadság lenullázva, emberi jogok megnyirbálva, nyugdíjaknak kampec, a köztársaságot pedig épp most temetjük. Van viszont két leminősítésünk, egy gumiból készült alkotmányunk (kisbetűvel), egy agyhalott, totál idióta köztársasági elnökünk, egy elég valószínű álamcsődünk, az elbaxott országunkról beszél az egész világ és ez a diktátörpe még mindig csak azt hangoztatja, hogy "Magyarország belügyeibe senkinek nincs beleszólása". Még a magyaroknak syincs.
    Igazán büszkék lehettek magatokra, kurva sikeres évet zárt Magyarország!Én is megveregetném a vállatokat.
    Izzásig hevített szívlapáttal.
    Osszatok egymásnak plecsniket, meg milliós jutalmakat is, ilywenkor azt szokták a nyelvtársak.

Lassan tényleg csak az lesz a megoldás, hogy ketten közrefogunk egy fideszest, és kétharmados többségesdit játszva bucira verjük a hülye fejét. Mondjuk mindennap kétszer. Kezdetnek.
  • NYUZGA
    Humorosan is lehet gondolatokat elültetni.
  • set36dyrf
    ja arra gondoltam, félreírtam, 1000x sry
  • Mauro39
    iráni-öböl nem létezik, nincs ilyen természetföldrajzi fogalom, a perzsa-öbölre gondolhatsz...
  • set36dyrf
    ok
  • arty
    hogy mos agyat a humor?
  • aron666
    moderálva
  • ManoNegra
    Na, azt én például sosem tudom, mikor mekkorát hazudnak, csak azt tudom, hogy mindíg ferdítenek. Talán még akaratukon kívül is... Nemtudom volt-e valakinek már olyan "élménye", hogy vele, vagy valamelyik közeli hozzátartozóval, baráttal történt valami, és bekerült a tv-be, újságba. Annak lehet róla fogalma, mekkora hazugságok, ferdítések mennek általában. Az meg hogy helyreigazítást kér valaki, legtöbb esetben nem sok eredménye van.
  • Garfield
    Pont azért nem agymosás, mert erről tudjuk, hogy ezt direkt, a humor miatt csinálják. Viszont a hirado.hu-n nem igazán derül ki, mikor mondanak igazat, vagy épp hazudnak.
  • NYUZGA
    Ez is egyfajta agymosás és nagyon jól működik.