61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Pares
    Blablablaközhelyblablabla...
  • banok
  • Garfield
    Amúgy úgy gondolom, hogy a zsidózással az illető magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, úgyhogy már csak ezért is hajrá!
  • Garfield
    - Where are you from?
    - Budapest.
    - Bucharest?
    - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash...
    - Ah, Viktor Orban!
    - No-no, Bucharest
  • Garfield
    A salátatörvény esete a hivatásos rettegőkkel
  • Garfield
    Ha te nem így gondolod, akkor miért veszed kiindulási alapnak? Ha nem így gondolod, akkor miért nem szarod le az egészet? Jaaa, hogy akkor nem lehetne zsidózni egyet?

Felőlem írhatsz, amit akarsz, baszni sem bassza a csőröm, de emlékeztetnélek, hogy az egész egy eszmetársad hasonló szintű kirohanásától indult, amivel úgy tűnik semmi probléma, bezzeg ha ezt egy zsidó mondja, akkor aztán...
  • Ironman2
    Már amelyik városban lehet még
  • banok
    Jó hát ez a cigistop a buszmegállókban elég röhejes úgy, hogy a zebránál meg pöfékelhetnek mellettem...
  • Ironman2
    Ebben egyetértek!
  • banok
    Én ezzel nem értek egyet mert igenis a mindenkori kormánynak példát és irányt kell mutatnia csak Orbánék rossz irányból közelítik meg a problémát. A cigarettások nagy aránya a magyar társadalomban igenis komoly egészségügyi probléma amivel kezdeni kell valamit.
  • Ironman2
    Szerintem meg mondja meg nyugodtan.Nagyon helyes hogy a kocsmákban se lehet bagózni,meg a buszmegállókban.Legalább most bemehetek egy jó kis fröccsre a kocsmába,mert nem lesz büdös
  • banok
    Hány bőrt húzunk még le Kertész Ákosról és a marhaságokkal teli cikkéről?
  • Narxis
    Ne mondja meg a kormány mit kell és mit nem. Legalábbis ebben a kérdésben.
  • banok
    Ne gondold, hogy emiatt kevesebb bagós lesz. A trafik hálózat majd valamelyik haver ölébe landol és virágozni fog a feketepiac.
  • Ironman2
    Mi a baj ezzel? Nem kell dohányozni,és kész.Én is leszoktam róla 8 évvel ezelött
  • Pares
  • Pares
    Szerinted én találtam ki, hogy a zsidók Isten "kiválasztott népe"? És annak ellenére, hogy én abszolút nem gondolom így (bármiféle kép is szeretnéd kiforgatni a szavaimat), az is egy értelmezés, hogy ő magát kiválasztottak egyikének képzelve (akár tudat alatt is) genetikailag lealsóbrendűzte a magyarokat.

Az persze nyüves kutyát nem érdekli, hogy ő mit gondol a magyarokról, az viszont már nagyon bassza a csőröd, hogy mit írok a zsidókról, ugye?
  • jhetedikj
    Sopronban ingatlanadót vezetnek be

Kommunális adó
    Az adó évi mértéke lakásonként: 36 négyzetméterig terjedő hasznos alapterületű lakások esetében 5000 Ft, 37–60 négyzetméterig 10.000 Ft, 61–100 négyzetméterig 17.000 Ft, 101–150 négyzetméterig 20.000 Ft, 150 négyzetméter felett 25.000 Ft. Üdülőknél: 45 négyzetméterig 7000 Ft, 45 négyzetméter felett 15.000 Ft. Az adó évi mértéke a szabályozási tervnek megfelelő belterületi építési telkenként 5000 Ft.
  • desigo
    35 éves a 3-as metró

A négyes is 10 éves lesz lassan
  • DaemoonHunter
    És valóban mintha csak a kedves kormányunk lenne:)
  • jhetedikj
    Drágulást hoz 2012 a közüzemi díjakban is
  • banok
    Elhunyt Garas Dezső
  • Lateralus
    Elhunyt Garas Dezső, a nemzet színésze. :(
  • jhetedikj
    Újabb 10 évig lízingeljük a Grippeneket plusz 2 százalékos kamat mellett
    (ezek azok a gépek a amelyeket a nyári NATO műveletekben Líbia légterének ellenőrzésére sem tudtak bevetni, mert alkalmatlanok voltak)
  • Mike
    na nehogy azt hidd már magadról, hogy te itt felsőbb rendű vagy nálunk
    ne röghögtess
  • Mike
    csodálkoztam, hogy a postán miért árulnak cigit
    na ezért
    most hozzák helyzetbe a Postát
    állami monopólium lesz ez is
  • NYUZGA
  • NYUZGA
    [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2011_12/illusionofch.jpg[/IMG
  • NYUZGA
  • NYUZGA
  • pedobear
    offf
  • pedobear
    Aki műanyagot rak be az meg is érdemli ezt!
  • Garfield
    Azért te is érzed, hogy ez azért nem érv a betiltás mellett.

Egyébként ha a videót a YT oldalán nézed meg, akkor a videó alatt ajánlott elolvasni a linket.
  • Garfield
    Hogy ő minek gondolja magát, a nyüves kutyát nem érdekli. Viszont az már gáz, hogy te úgy érzed, hogy ő mint "Kiválasztott" szólt többek közt rólad is mint "aljához", mert ez azt jelenti, hogy te magad szolgálod ki az ő elképzelését.

Értem én, hogy valójában csak arról van szó, hogy ideológiát költesz ahhoz, hogy miért rúghass bele a zsidóságába, de jobb ha tudod, hogy ennek bizony adható egy ilyen értelmezés is.
  • Ironman2
    -Hogy oldható meg a cigány kérdés?
    -???
    -Elküldjük a cigányokat harcolni Erdélybe! Ha nyernek, miénk Erdély, ha vesztenek, miénk Magyarország!
  • Ironman2
    Viktor terepbejárást tart a cigánysoron.
    Látva a cigányok méltatlan helyzetét, mondja a vajdának:
    - A kormányban úgy döntöttünk, hogy ezen változtatni kell, a következő időszak célkitűzése, hogy minden cigánynak legyen háza!
    Mondja a vajda a purdénak :
    - Tőccsé neki, me jól beszél!
    Mondja tovább Viktor:
    - Minden cigánynak legyen autója.
    - Tőccsé gyerek, me jól beszél!
    - Minden cigánynak legyen munkája.
    Ingatja a fejét a vajda:
    - Na, többet ne tőccsé, me má fél[...]

...bocsi,csak szilveszter van
  • Lantee
    Ezeknek tényleg teljesen elgurult a gyógyszerük!

És ehhez jön még a 27%-os áfa + jövedékiadó emelés, és már meg is ágyaztak a korlátlan cigaretta-feketepiacnak! Bravó!
  • Vlala #59226
    orbán csak kinevette.
    Erről van szó, orbánnak annyi a felelősségérzete, mint egy döglött patkánynak. Mi az neki, hogy összehozott egy laza kis államcsődöcskét?
    Semmi, nevetnivaló. Megkapja érte a Parlament által elfogadott jutalmát, és lelép.
  • Hegi90
    látom te se olvastad el a cikket
  • set36dyrf
    szerintem meg csak rá van fogva. szerintem a nagy csendes óceáni hulladék sziget mozgása változott meg a cunami hatására, és az érte el a partokat.

A Nagy csendes-óceáni hulladék-sziget egy hatalmas kiterjedésű úszó szemét mező a Csendes-óceán északi részén. A legfrissebb becslések szerint a kiterjedése nagyobb, mint az amerikai Texas állam, sőt egyesek szerint az Egyesült Államok egész területénél is nagyobb, azonban a pontos mérete nem ismert. A sziget óriási mennyiségű lebegő műanyagból, kémiai szennyeződésből és egyéb törmelékből áll, amelyeket csapdába ejtett az óceán áramlatainak körforgása. A szemét sziget nagyobb része a víz felszíne alatt található

a google a barátod, találsz még ott pár gusztusos képet