Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nekik az a jó ha a hiteleiket folyamatosan és pontosan törlesztik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NYUZGA
"Kínának elege van a hitelminõsítõkbõl"

Nekem is. Nem többek, mint a színikritikusok. 😊

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

set36dyrf
pár napja volt egy cikk (ide is beszúrva) valamelyik hitelminõsítõvel kapcsolatban, amiben megemlítették kínát és oroszországot is mint a jövõben visszaesõ gazdaság, hát itt a válasz <#eljen>

http://index.hu/kulfold/2011/12/26/kinanak_elege_van_a_hitelminositokbol/

http://allamadossag.net78.net/

NYUZGA
Az is érdekes, hogy miután kiengedték a "lázadó" politikusokat. nem mentek vissza a felheccelt töneghez.

csige791
"...és ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól..."

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

NYUZGA
"ólcsóóó hitel tessék csak tessék, vegyen mindent hitelre!!!"

Így készült a rablánc.

set36dyrf
"...és nem hitelbõl akarták a népüket boldogítani."

ezzel én csak egyet érteni tudok. a szocik hitelbõl boldogították a magyarokat, egyrészt azt kellene most visszafizetni, de szerinted meddig lehet egy országot hitelekkel tunkolni? az rendben van hogy egy németországnak tökéletes a jelenlegi rendszer, de egy magyarország hol van ehhez? és ezzel hülyítették a bankok az embereket is, ólcsóóó hitel tessék csak tessék, vegyen mindent hitelre!!! most meg bemutattak, összedõlt a hitelrakás...

http://allamadossag.net78.net/

NYUZGA
"õk teremtették ezt a helyzetet"

Pontosan. Az emberi kapzsiságra építettek és idáig bejött nekik a trükk.

NYUZGA
Helyesen:

Akár hiszed, akár nem, a globalistáknak jó a lázadás.

NYUZGA
Akár hiszed, akár nem a globalistáknak jó a lázadás.

Ez egy pókháló, amelybõl minéi inkább menekülnél, annál inkább belegabalyodsz.

Narxis
Egyrészt mert lázonganak az emberek, tõlünk nyugatabbra is, másrészt pedig mert óriásira duzzadt adósságokról van szó. Ezt már nem lehet irányítani. Lehet nyerészkedni persze, de válaszúthoz érkezett a világ. Lehet, hogy õk teremtették ezt a helyzetet, de az már világos, hogy túlnõtt rajtuk.

NYUZGA
Ez egy pókháló, amelybõl minéi inkább menekülnél, annál inkább belegabalyodsz.

Akkor így: Boldog Szülinapot! Szívesen 😄

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

NYUZGA
A globalizmus már a lakásodba is be van vezetve. Nincs menekvés.

Nem vagyok biztos benne, hogy egyre gondolunk, de ha igen akkor köszönöm szépen! 😄
NYUZGA
Az nem jelent semmit.

HBD! :-)

A görög adósság egy részét hagyták.
NYUZGA
Miért is?

<#eljen>
Narxis
Ez a rendszer már kicsúszott az õ kezükbõl.

NYUZGA
A globalisták a tulajdonukat nem fogják veszni hagyni.

Narxis
Pedig nincs más út.

NYUZGA
Én azért lefogadom, hogy Mo nem fog becsõdölni.

Erre mondtam, hogy általánosít, ezzel próbálja hazánk helyzetét kevésbé tragikus színben feltüntetni.
Eddig nyolc éven át a gazdasági világválság is gyurcsányék hibája volt, most meg "á, semmiség, minden ország ílyen helyzetben van...".

NYUZGA
Ami késik, az ...

arty
Mentõsök korábban a buszsávért, villamossínért kaptak büntit, azt saját pénzbõl fizették be.

Hõsök, na. Talán az utolsók errefelé 😞

Forza.

Narxis
Nem újdonság, a sokat támadott TV2 Napló címû mûsora is megmutatta, hogy mit csinálnak a mentõsök, tûzoltók 2 riasztás között, 30 éves szakadt bútoraik vannak, kis helyre összezsúfolt szekrények, omladozó mentõállomás, elavult mentõautók jellemezték. Tûzoltók ruhái is nagyon régiek voltak, pedig az munkaeszköz és elég sokat számít, hogy 5 perc vagy 50 perc alatt melegszik át ha éppen menteni kell valamit. Siralmas.

banok
Erre szavak nincsenek...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Nincs minden ország eladósodva Európában.
NYUZGA
"– Európában minden ország el van adósodva."

Ugye ti sem hiszitek, hogy ez véletlen, vagy mindenhol hülyék vannak?

#58788-re ment
"Vannak tehát országok, amelyek a józan ész szabályait követték, ahol a politikusok nem gondolták, hogy a gazdaságpolitika összekeverhetõ a pártpolitikáva" <#wilting><#wilting><#wilting>
Általánosít, bagatellizál, mintha nem is érdekelné, hogy az egykulcsos adója és az egója végveszélybe sodorta egész Magyarországot.

Naná, hogy nem törõdik vele, õ ezért milliókat kap havonta...

jhetedikj
immovable
Nem, csak nem mindegy, hogy direkt, félig közvetlen, vagy képviseleti. Amit a bronx javasolt, az nem mûködõképes.
Emlékeim szerint a sértettek kártérítést kaptak, akit pedig elítéltek, felmentették a vádak alól. (Sõt, át is estek a ló túloldalára a semmisségi törvénnyel.)

Ebbõl látszik, hogy politikai akarat kérdése az egész. Egyszer kitüntetik érte a fõkapitányt, aztán meg büntetnek érte.

Emlékezz vissza, azt a szervezõk maguk cseszték el. amikor az elõre megkért idõpontot módosítani akarták.

Igaz.

A Magyar Gárda "hadisírgondozós" MUHAHAHA tevékenysége finoman szólva kérdéses. Magyar bíróság mondta ki a feloszlatását, nem pedig a kormány kelt aznap bal lábbal. Mondjuk a beöltözösdi miatt csesztetés tényleg röhejes.

Teljesen mindegy, tagadhatatlanul politikai okok miatt döntöttek úgy ahogy.
A pincérek azóta is rettegve szolgálnak fel fekete mellényben. <#hehe>

arty
amikor ottvoltam, pont mondtam havernak, hogy ha õszinték akarunk lenni, a rendõrök elcseszett bénák (MÁR MEGINT!), tehetetlenek... leláncolás után 2 perc alatt le lehetett volna õket vágni és elvinni - pont! hiszen mire kaptunk engedélyt? az odaláncolásra, akadályozásra aligha

ha én elvárom, hogy durván szétrugják a tévéostromló huligánok s*ggét, akkor az a minimum, hogy más esetben én se álljak neki "kockakövet dobálni" 😊

egyébként is aggasztó, hogy töketlen a rendõrség, mert ez azt is jelenti, hogy mindig az 😞((

Forza.

Ugye micsoda elb@szott egy dolog ez a demokrácia. :-)

Van aki úgy értelmezi, hiszen amit kap érte, az is semmi...

Nem, dehogy. Csak ha a rendõrség akar, tud keményebb lenni, ezt már bebizonyították.

arty
tehát a lopás továbbra is tiltott, csak bizonyos értékhatár alatt kvázi alig van érte bünti - továbbra sem mondja azt senki, hogy egy 10ezres cuccot vigyél nyugodtan, mert az még "semmi"!

Forza.

arty
szerintem ez marhaság 😊

kim dzsongil nagyobb pszichopata, mint orbán, de orbán nagyobb pszichopata, mint merkel. igenis van/lehet jó változás, a csöbörbõl vödörbe konkluzio viszont biztosan remek önigazolás a birkáknak 😊

Forza.

Csak a Fidesz! Újra Fidesz!

jhetedikj
NYUZGA
"Valamelyik nap gondolkoztam a csõcselékekrõl, es arról gondolkoztam, hogy a történelem során hogyan is van, hogy egy tömeget felheccel a pszichopata elit, akik értik a szociológia tudományát és a csõcselék törvényét. Igy hát felheccelnek tömegeket, hogy azok harcba szálljanak más tömegekkel; es azok, akik benne vannak a tömegben, azok kivetítik az õbennük levõ összes rémületet, félelmet és gyûlöletet másokra, akik általában épp olyanok mint õk. Olyan ez, mint amikor két katonai csoport csatázik. A csatamezõn levõ közönséges emberek csak közönséges emberek mindkét oldalon, akiknek azt mondják, hogy öljék meg egymást, es akiknek propagandát adnak be, hogy rávegyék õket erre. Ebbõl õk maguk nem profitálnak. Valójában az õ egész társadalmukat mindíg változtatták, függetlenül attól hogy látszólag ki tûnik nyerni; és ez mégis tovább folytatódik. Ugyanez a szenárió folytatódik újra meg újra. Ugyanilyen módon megy a forradalom, ahol a nagy csõcselék, amelynek gyakran sok keserû panasza van, valódi panasza, azt hiszi, hogy ezzel egy utópiát fog létrehozni a maga számára, amiben egy igazságos társadalomban minden félelmük eltûnik majd. Elfelejtik, hogy az õ vezetõik általában pszichopaták, akik akkor is uralkodni fognak majd rajtuk, sõt még inkább. Az egyik tirannia helyett ott lesz a másik – cseberbõl vederbe."

ALAN WATT

polluxware
arty
és az államcsõdöt nem a következõ generáció fizeti meg? (plusz a mostani)

Forza.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/