61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#59303 "Akkor lesz itt jó világ, ha az öt nyelven beszélő kalauz felsegíti a
munkában megfáradt cigányt a mágnes vasútra, amin a gazdag
közalkalmazottak utaznak a korrupció miatt elítélt politikusokhoz
beszélőre és közben özv. Gyurcsányné bemegy a börtönbe Kókához,
hogy megkérdezze ki lőtte le Demszkyt Orbán temetésén."
-
#59302 - Miért nem szeretsz Viktorom?
- Nem hiszek már neked Ferenc... -
Ironman2 #59301 Magyarország térképét újra kell rajzolni, mert a tudósok rájöttek, hogy Magyarország a csodával határos. -
#59300 -
Ironman2 #59299 hehe -
#59298 -
Ironman2 #59297 Majd mártirt csinálnak belőle -
#59296 Meghalt a férfi, aki szíven szúrta magát a veszprémi nyugdíjbiztosítónál -
Ironman2 #59295 DDD -
Vlala #59294 "Az internetes idézetekkel az a probléma, hogy nem lehet tudni, tényleg a szerzőtől származnak-e."
/Petőfi Sándor/ -
Vlala #59293 De a gyenge csak addig az, amíg le nem győzi az erősebbet. -
Ironman2 #59292 Itt Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallották! -
Ironman2 #59291 Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár tény, hogy nem volt olcsó. -
Ironman2 #59290 Én a Norbi módszerrel semmire nem mentem, a Gyurcsány módszerrel viszont szeptember óta hat kilót fogytam... -
Ironman2 #59289 A fene se érti ezeket a nyugdíjasokat, mindig panaszkodnak, hogy milyen nehéz az élet. Közben meg egyre jobb erőben vannak. Pár éve, amikor bementek a boltba 1000 forintért vásárolni, alig bírták el a cekkert, manapság meg félkézzel hazaviszik. -
Ironman2 #59288 Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű. -
Ironman2 #59287 A hatalom büdöset sz.rik és nem töröl segget. -
Ironman2 #59286 A holnap érdeklődés hiányában elmarad! -
#59285 sokáig tartott
lol -
Ironman2 #59284 -
#59283 Összebunyóztak Betlehemben az ortodox papok (videó) -
Vlala #59282 Az ország rosszabb lett, csak a hírszolgáltatás lett jobboldali. -
Ironman2 #59281 Az nagyon jó.Akkor mindjárt irok Katykának.biztos most szomorú. -
Ironman2 #59280 Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. -
#59279 Russel Brand és Katy Perry válik -
Ironman2 #59278 Míg az igazság felveszi a csizmáját, a hazugság körbe járja a földet! -
Vlala #59277 Szerintem ez kb. az ország negyvenhatezredik legnagyobb problémája jelenleg. -
Ironman2 #59276 A gazdasági válság, és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk. -
Ironman2 #59275 Kérjük, hogy az utolsó ember, aki elhagyja az országot, oltsa le a villanyt. -
Ironman2 #59274 Azért van valami jó is a dohányzásban:
A dohányzók gyermekei hamarabb örökölnek! -
Ironman2 #59273 Ja.Ez igaz -
#59272 Én sem állítom, hogy ez az intézkedés szerencsés és, vagy hogy ettől kevesebben fognak dohányozni én csak a Narxis #59251 hozzászólására reagáltam. -
Garfield #59271 Persze, jó volna, csak ez mennyiben befolyásolja a dohánytermékek fogyasztását? Mert az, hogy picit bonyolultabb hozzájutni, szerintem semmiben. Ez a rendelkezés szerintem nem népegészségügyi, hanem közgazdasági kérdés, mégpedig abból a szempontból, hogy dohányzás az autóhasználathoz hasonlóan rugalmatlan keresletű, azaz mert a hozzájutás nehezül (kevesebb bolt, magasabb ár), nem jelenti azt, hogy a kereslet abban a pillanatban elkezd csökkenni, az emberek nem fognak leszokni egyik napról a másikra. Azaz jó sokáig lehet sápolni a fogyasztókat, egy tuti bevételi forrásról van szó, amire még szép, hogy ráteszi az állam a mancsát. -
Garfield #59270 Az, hogy Narxis is írta, hogy nem úgy tűnik, mintha népegészségügyi oka lennének a rendelkezésnek, hanem sokkal inkább gazdasági kérdésről van szó. -
#59269 Te doktoráltál? -
Garfield #59268 Egen, a saját maguk szerint sosem zsidózók állandóan belefutnak a késbe ezzel az atombéna kifogással: valamiért mindig csak a zsidók kapcsán jegyzik meg, hogy zsidók, de arra már nem tudnak választ adni, hogy pl. a magyarok kapcsán valamiért sosem mondják mellé, hogy magyarok, de általánosságban is a(z) <tetszőleges_más_nemzetiség_illetve_etnikum_kivéve_cigányok> kapcsán sem "jegyzik meg" külön, hogy <tetszőleges_más_nemzetiség_illetve_etnikum_kivéve_cigányok>. Lehet, hogy valami céljuk van a zsidó mivolt hangoztatásával? Ááá, dehogy, ez kizárt, ez csak valami rosszindulatú feltételezés...
U.i.: Ugye ismered a régi viccet?
Hruscsov: Miért írják maguknál a lapok, hogy nálunk antiszemitizmus van? Hát vegye tudomáűsul, hogy a Leningrádi Filharmonikusok Zenekarában 64 százalék zsidó! És például mi a helyzet a Metropolitan Operában?
Kennedy: Fogalmam sincs, mi nem tartjuk nyilván... -
#59267 Egészségügyi probléma a sok autó is. A cigizés semmivel sem károsabb annál mintha vennél egy nagy levegőt Budapesten. Túl van ez reagálva. A kijelölt dohányzóhellyel teljesen egyetértek mivel én sem dohányzom nem szeretném ha vágni lehetne a füstöt körülöttem akárhova megyek, de már átestünk a ló túloldalára. Lassan mindenhol be lesz tiltva, ez pedig azt eredményezi, hogy nem a boltban veszik majd az emberek hanem a csempészektől, úgy lesz terjesztve mint a drog ami csak a szervezett bűnözést erősíti. Rengeteg pénztől fog elesni az állam is.
Egyébként érdekes megnézni mik jelenleg a népegészségügyi problémák, allergia, elhízás és az ebből fakadó szív és érrendszeri problémák, cukorbetegség illetve a depresszió. Egyik sem köthető a cigizéshez. -
#59266 Szerintem számíthatunk arra is, hogy elveszik a szavazati jogukat. -
#59265 :DDD -
Pares #59264 Egy rossz szót nem mondtam egyébként a zsidókra, csak megjegyeztem, hogy Kertész egy zsidó. Úgy tűnik, minden zsidózásnak számít, ha csak nem dicsérem őket... Tudod mit, hagyjuk... Tényleg nincs értelme ezen vitatkozni, főleg nem veled.