Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mert te OTT szeretnél szórakozni, tudod van ez a dolog, hogy szabad akarat. Mellesleg nem biztos, hogy mindenki tudta, hogy mekkora belülrõl az a hely.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha nagy tömegben állsz, zsúfoltan, és ott valami oknál fogva a tömeg mögötted megindul, akkor csak reménykedhetsz hogy nem esel el, mert akkor ez a vége, akár józan vagy, akár nem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
meg amugyis, gondolom az adómbol jut szegény emberek segitésére is, nemcsak arra hogy ellpoják meg hogy a cigányok abbol vegyek audit meg kardokat
"Budapest: 3 Tote bei Massenpanik in Disco
Budapest. Bei einer Massenpanik in einer Diskothek sind drei Mädchen gestorben. In dem Lokal soll es zu einer Massenschlägerei gekommen sein. Hunderte Menschen versuchten darauf, sich durch die engen Ausgänge zu drängen. Zahlreiche Menschen wurden verletzt, einige von ihnen schwer."
"Three dead in mass panic in Budapest disco (1st Lead)
Budapest - Budapest investigators began Sunday to try to determine the cause of a panic at a popular local disco in which three girls were trampled to death in a stampede.
In the stampede, hundreds of disco visitors sought to escape through the narrow exits.
Hungarian rescue teams said that aside from the three dead, however, there were no other injuries.
Police, after initial investigations, ruled out a fistfight as the cause of the stampede, contrary to earlier accounts."
azért ha valaki elmegy egy szórakozóhelyre, továbbviszem, koncertre, sporteseményre, akkor engedd már meg hogy ne készüljön fel arra hogy a tömeg agyontapossa...
még a végén öket hozod ki hibásnak...
Ennek most aztán semmi köze a témához.
anno 1987
de
emberek ezrei halnak meg nap mint nap, és elég nagy részük élelem hiánya miatt, nah ugye azzal foglalkozik valaki?
Sokkban/pánikolva mindenfélét tud kiabálni meg hinni az ember, egy kétségbeesett ember szövegét szembeállítani és szavahihetõnek kikiáltani pl. a mentõk szóvivõjével szemben... hát, talán nem kommentálnám.
Dehát az UFO hívõk is mindig inkább a pistabácsinak hittek, mint a katonaság szóvivõjének, úgyhogy ez már régi szokás szerte a világon - alapeset, hogy akin egyenruha van és kiáll egy mikrofon elé, az hazudik. Innen kiindulva viszont azt sem kellene elhinni, amikor épp olyat mond, ami a saját világnézetünknek tetszõ. A köpönyegforgatás persze egyszerûbb.
"Ugye mindenféle összeesküvés elméletek léteznek, én négyet vázolnék, hogy hogy mûködik:
1. vagy az van, hogy Budaházy Györgyöt az MSZP találta ki és a Köztársaság téri kazamatákban nevelték fel román véren és kokárdán... néha így kiengedik, hogy provokáljon.
2. vagy Budaházy György nevelte fel Lendvai Ildikót speed-en, Marx-on és szegfûn... mert Ildikó ismerte Marx-ot, amikor nem volt még borostája sem... Marx-nak és Ildikónak sem... szóval nagyon régi a kapcsolat. Vagy ez van,
3. vagy Izrael pénzeli a Fideszt, hogy pénzelje az MSZP-t, hogy pénzeljék a New York-i szabadkõmûvesek által bábként rángatott Toroczkayt, akinek ürgebõrbe varrt békaemberek adják át a H1N1-be ültetett chip-et egy csõszkunyhóban, Tiszaeszláron, a Kennedy gyilkosaival kokettáló UFÓ-zsidók Scullyval és Mulderrel!
4. vagy mi pénzeljük az összes gyökeret… ezt tudom én elképzelni."
(Bödõcs Tibor)
What about the forests?
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Itt nem hiszem hogy lesz törlés, itt nem szabadultak el az indulatok.
Sokkal jobb kérdés, hogy mi lesz ezzel a késeléses mizériával. Nem hiszem, hogy ezt így el tudnák maszatolni. Mentõsök, helyszínelõk, a szülõk, akik kérhetik az elhunyt gyermekük boncolását - halálának okát. Ennyi embert nem lehet lefizetni, hogy hazudjon, meg egyáltalán kinek állna érdekében, és miért?
Ha tényleg késelés volt az tuti ki fog derülni, az hogy pár huszonéves mit írt ki fészbúkra az nem jelent semmit. Olyat is kiírtak hogy valaki kiugrott az 5. emeletrõl, miközben 4 emeletes az épület...
A hozzátartozók nem hiszem,hogy annyiban fogják hagyni ezt.
fbon is elkezdték törölni a sokszáz hozzászólást az üzenõfalon
mostmár sg lesz a következõ...
"felfordul a gyomrom attól hogy azt kell itt olvasnom hogy hivatalos források szerint nem volt késelés. nektek az számít hogy mit ír pár újságíró? nem inkább az hogy a szemtanúk mit mondanak? akik ott voltak a bulin? gratulálok, olvassátok tovább azokat a szenny oldalakat és higgyétek azt, hogy ti mindent jobban tudtok.
láttam ahogy egy megkéselt lány feküdt a mentõautó mellett, és mellesleg majdnem lelöktek/megfulladtam amikor próbáltam lejönni a lépcsõn ismerõsöm is mondta (aki ismeri az egyik áldozatot) hogy megkéselték. ha ez nem elég akkor nem tudom mi kell nektek. ja és egyik osztálytársam mellett a villamosmegállóban szúrtak le egy lányt"
Remélem tudod, hogy az információ mennyire tud torzulni, iszonyat rövid idõn belül, miközben átmegy 3-4 emberen. Lehet nem is elõttük történt az egész, hanem 10-15 méterre voltak a pánik kirobbanásától, és mire odaért hozzájuk mi történt már teli volt a történet késeléssel meg, verekedéssel
Mindenesetre ekkorát nem hazudthat a rendõrségi szóvivõ, ha tényleg megkéseltek valakit az egyértelmûen kiderül a boncolásnál.
Amint tudom megkérdezem a közös ismerõsömet hogy mit tud, most kb elérhetetlen.
És innentõl kezdve ezen fog menni a flémelés hetekig. A cigányozók szentírásnak fogják venni, amit a csaj írt twitteren, az igazságot viszont kb soha nem lehet majd tudni.
Mondjukazt néztem FB-n (még mielõtt törölte a profilját), hogy van közös ismerõsöm a csajjal, kíváncsi vagyok õ mit fog mondani...