Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratulálok!
És mi lenne, ha ez a nem kevés ember esetleg befáradna a rendõrségre, és jelentkezne tanuként? És nem faszbúkon meg blogokon kommentelne?
De ezek a kitalált tények makacs dolgok ám, ha valakinek az tetszik, akkor semmi sem tántoríthatja el tõle, mert ez így jó neki, kedvére anyázhat/dagonyázhat kedvenc dolgaiban. A belátás és a kételkedés tudománya csak valamilyen szintû intelligencia és mûveltség fölött jelenik meg.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ne menjünk bele, hogy a médiában miért próbálják velünk megetetni a hülyeségeket, de annyian látták az esetet, hogy ki lehet jelenteni a szurkálás tényét. A pontos indok egyelõre nem ismert, állítólag az elkövetõ nehezményezte, hogy lassan halad a tömeg felfelé és így nyilvánította ki nemtetszését. (nyilván nem csak pár pohár sör fogyott ott elõtte) Egyébként meg józan paraszti ésszel rá lehetne jönni, hogy az az elmélet, miszerint kitúdult a tömeg és a három lányt agyontaposták azért hülyeség, mert ha nem történt bent semmi, akkor miért indulna meg az a rengeteg ember kifelé? Nyilván nem osztogattak ingyen sajtburgert a szemközti McDonald's-ban, ahogy az is biztos, hogy a Noise-os droidok sem ilyedtek meg a benti tömegtõl vagy hangzavartól. Egyébként a tavaly érettségizett fõszervezõ eltûnt.
Lesz itt még cifrább is pár napon belül minden oldalról, ráadásul pont idõben van ahhoz, hogy a tavaszi félév végére még több szakdolgozat is készülhet belõle média, szociológia, pszichológia és ki tudja még milyen szakokon.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Egyébként meg józan paraszti ésszel rá lehetne jönni, hogy az az elmélet, miszerint kitúdult a tömeg és a három lányt agyontaposták azért hülyeség, mert ha nem történt bent semmi, akkor miért indulna meg az a rengeteg ember kifelé? "
Egy picit kellene ismerni a pánik pszichológiáját, elég hozzá egy félig meghallott beszélgetésfoszlány, amit valaki félrehall. Történt bent valami - kitört a pánik. Hogy mi volt az oka, azt pedig nagyon nehéz lesz megállapítani, mert pánik alatt a tudatos viselkedés legnagyobbrészt kikapcsol, és ösztönbõl viselkednek az emberek - menekülnek, tekintet nélkül a csorda többi tagjára.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
What about the forests?
What about the forests?
Külsérelmi nyomok voltak a lányokon, de semmilyen szúrt vagy hasonló sebet nem találtak csak ütõdéseket, a továbbiakat az igazságügyi orvosszakértõ majd megmondja.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nevetséges, komolyan.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azt mondja 0:26-nál az agyvelõgyulladásos szóvivõ:
Egyértelmûen kizárható az, hogy NEM történt késelés.
What about the forests?
Viszont megmondom frankón hogy engem jobban érdekel hogy Ausztráliában egy Németország+Franciaország nagyságú terület van víz alatt, több százan meghaltak és kitudja hányan eltûntek, és az ehhez hasonlók. Továbbá hogy éveken belül olyan elemi katasztrófák lesznek, amit max a filmekben láttunk és milliók fognak meghalni. Én is amondó vagyok hogy az ember fel kell készüljön az esetleges problémákra, esetleg arra is hogy agyontapossák. Nem tudom, valahogy ez az eset engem 2006 augusztus 20 -ára emlékeztet. Akkor is tömeg volt, szervezetlenség, és meghalt pár ember. Nem hasonló kicsit ? A tudatos ember mielött kimegy megnézi az idõjárás jelentést, és agyban lejátsza hogy qrwa nagy vihar van, tömeg, és mik a lehetõségek nem ? Én inkább bízom az életem saját magamra, mint pár idióta szervezõre.
ha egy népet, népcsoportot az egész világon utálnak, annak vajon az egész világ az oka?
Lehet gyorsan meg indulatból is ítélkezni, de akkor elõfordul, hogy pl. egy, az ügyben ártatlan embert zárnak életfogytiglan börtönbe (Kaiser Ede, móri gyilkosságok). Aztán persze utólag kiderült róla, hogy tényleg ott sem volt, pedig végig tagadta...
Erre ha számított bárki is, akkor ezentúl vegyen lottót, mert biztos nyerni fog.
What about the forests?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Jelen témánál maradva, itt az elõítéletek dominálnak, ezek adnak táptalajt az elméleteknek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Adhatok neked egy házi feladatot? Menj el Borsodba/Nógrádba/Szabolcsra, keresd meg az elsõ cigánysort, és nézz szét alaposan.