Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Legfrissebb

A rendõrök még ma hajnalban fognak kiadni hivatalos közleményt, most azt írják késelés nem is volt. Egyébként Index fotókat ahol nézem fekszenek a hullák ott nincs nyoma semmi vérnek, pedig akit megszúrnak az erõsen vérezni szokott.

anno 1987

kifli
sikerült neki, bár a bejegyzés még megtekinthetõ #36465-es linkrõl...
Láma!
szerintem ez mindegy...

az áldozatok cigányok?

jhetedikj
na fasza már csak ez kellett még :|

Nyugodjanak békében.

anno 1987

GregSB
Nem csodálom, kint van a neve + fotója, gondolom nem akar ellenségeket szerezni magának...

desigo
törölné a csaj saját magát ha tudná,hogy kell:

"hogy lehet magad torolni twitterrol?!"

fb üzenõfalát is törölte
GregSB
Megy már a pletykálás össze-vissza, egyre jobban torzul a történet. Érdems kivárni a holnapi napot.

Piloss
fb-n meg valami 12-rõl beszélnek

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

GregSB
HVG.hu kommentek között azt írják hivatalosan 7 halott van.

Adaaam
Nagyon durva, nap mint nap arra járok, most meg ott fekszik két lány letakarva 😞

everything's better with music

GregSB
Azt csak hiszed... mondom, iszonyat allja emberek vannak ezeken a bulikon, és nem csak cigót láttam már kötekedni / verekedni.

Az mondjuk vicces, hogy az index eleinte még linkelte a lenti Twitter bejegyzést, mostmár csak idéz belõle, és a cigókat persze nem említik meg. Félnek a médiatörvénytõl? Egyáltalán sértené azt ha kiírnák?

desigo
Mi az,hogy kést bárki is be tud vinni?

amúgy ez a forrás csaj (Luca Gótzy) kíváncsi lennék mennyit túloz...
"alattam 5-en feküdtek" "meghaltak 4-en, túl sok ember, összenyomták õket a lépcsõn, rajtam 10-en feküdtek" "ha engem nem húznak ki 8-an"

sose fog kiderülni,hogy pontosan miként történt
0Fritz0
Az INDEX cikke már élbõl cenzúráz:
"A Twitteren egy lány azt írja, hogy "az iszonyatosan nyomorgó tömeget lelökték a lépcsõkön" és úgy dõltek el, mint a dominó, alatta öten feküdtek. "Azt hittem, meghalok" - írta a lány."

Az eredeti szöveg:
"On Saturday 15th January 2011, @trueflash said:

2011.01.15. Budapest, west balkán, nyugati, noise night life:

az indította el a tömeget a ruhatártól, h 6 cigány megkéselt valakit aztán a már amúgy is iszonyatosan nyomorgó tömeget lelökték a lépcsõkön. mint a dominó, úgy dõltünk le. ember ember hátán, alattam 5-en feküdtek. azt hittem, hogy meghalok.:'(

most tudtam meg, hogy az a három lány, akik mellettem álltak, és késõbb kint élesztették õket újra, mind3-an meghaltak...:'("

Érdekes módon a cigányokat kivéve elég hitelesnek tartották a többi részét, hogy leközöljék.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kifli
Csak náluk nem alapfelszereltség a kés. A "fehérek" ezt ököllel intézik, csajjal még azt sem...
Úgyhogy pont van jelentõsége. Van ismerõsöm, akinek van egy jópár cigány "haverja", õ maga mondta, hogy az összes ilyennél van kés.
GregSB
Itt speciel pont 0 jelentõsége volt, hogy cigányok voltak vagy nem. Iszonyat allja emberek járnak ezekre a nagy szervezésû ingyenes bulikra, láttam én már "fehéreket" is kötekedni ilyen helyeken.

kifli
A legrosszabb az egészben, hogy akár ismerõsöm is lehetett volna akit megszúrtak, mert õ is ott volt (õ is lány). Mikor megláttam a hírt, egybõl az ugrott be, mivan hogyha õ volt, éshát kúrvaszar érzés :S
Baromira megkönnyebbültem, hogy foglalt a telefonja...
remélem ez mindenféle biztosítékot kiver mindenkinél, utcára vonulás lesz, és lépés ellenük. milyen irányba terelõdünk, ez már nem emberi ami itt zajlik

0Fritz0
Remélem most már eljön az idõ a tömeges cigányirtásra.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

GregSB
A Twittert böntetheti az új médiatörvény? 😄

Viccet félre téve ez qrva gáz, szavakat nem találok...

kifli
ki gondolta volna, hogy a kisebbség kezd el szurkálódni -.-"
mflex
<#wow3>

What about the forests?

desigo
mflex
Sok mindenrõl nem volt szó.

joebacsi
Ha ez így marad, akkor úgy néz ki lesz rá használható kiskapu. Nem kell ettõl kétségbe esni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dj Faustus
Kicsit régi hír:
Lebénítja a mobilokat a halál SMS-e
A cikkben említett elõadás angol nyelven.

immovable
Hazug disznóktól nem kell mást várni.
birdo
Nem errõl volt szó (((
" le az egyéni vállalkozókkal ((

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Dzsini
A jocundot és a mirthfult szerintem ma már az angolok fele maximum karácsonyi dalokban énekli, és ott se tudja mit jelent 😊) a jollyban igazad van, az tényleg jobban közelíti a gay régi értelmét.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90
happy helyett inkább jocund, jolly, vagy mirthful lenne a helyes 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
Tudom (benéztem én is, bár nem fogyasztottam, mikor Londonban jártam) 😊 de azok után, hogy a régi faggot-ozást kivágatják a Dire Straits számból, mert ma már más az elsõdleges jelentése...

addig jó, amíg valami jogvédõ árnyékagyú bandára nem jön rá az ötperc, és happy hussar lesz belõle.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Régóta létezik és marad is így.
Londoni angoltól tudom, hogy tradicionális londoni hely ez, ahova sokszor képviselõk is járnak.
Magyarul a jelentése (dél-angol)etimológiai szempontból:
"Huszár Fickó".
S egy angolnak meg sem fordul meg a fejében a hasonlat a homoszexuálisokkal.

Dzsini
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a londoni Gay Hussar magyaros vendéglõ meddig bírja 😊

(a gay elsõdleges jelentése pár évtizede még 'vidám', 'jókedvû' volt)

...meg a Flintstones nyitódalából a "have a gay old time", és a többi.

"átalakítják" az egyházak támogatását is

Aki nem Semjénhívõ, az jobb, ha felakasztja magát. 😊

Tikal
hát huzzanak a picsába a buzik!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kíváncsi vagyok, a "Homokos tengerpart" c. szerzemény mikor kerül az üldözöttek listájára.

Nem, az simán a szavazók átbaccása.

Igen, el fogják. Sõt. Ha az MSZP hangot mer emelni a lopások ellen, olyanok is lesznek, akik felszólalnak:
"Maguknak hazugoknak nincs joguk bírálni Orbánt! Õ megmondta négy éve is! Ha kell neki a pénzem, oda is adom, csak hogy ne maguknak legyen igaza!"

A birkáknak pásztor kell, és nyírás.

Dzsini
Médiakalács - Kanada:
letiltották a Dire Straits egyik 26 éves számának az eredeti szöveges változatát
"Szerintük a faggot szó akkor még talán nem volt a melegekre nézve pejoratív, mikor a dal született, ma már azonban kizárólag támadó jelleggel használja mindenki, így sérti a homoszexuális közösségeket. A dalt amúgy sok rádió már régen megvágva játssza.
A szövege eredetileg egy munkásosztálybeli emberrõl szól, aki bekapcsolja a tévét és kommentálja amit lát a videókban: The little 'faggot' with the earring and the makeup. Yeah, buddy, that’s his own hair. That little 'faggot's' got his own jet airplane. That little 'faggot' he’s a millionaire. (Hevenyészett fordítás: A sminkelt kis fülbevalós köcsög. Igen haver, az a saját haja. Ennek kis köcsögnek repülõje van. Ez a kis köcsög milliomos.)"

Külön mókás, hogy az eredeti klipben az Elsõ Emelet együttes klipje látszik a szöveg alatt (1:55-tõl):

Szegény Patkó Béla 😊

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

89
Ezzel a gondolatmenettel tegnap is mûveleti területté nyilváníthatták volna a Kossuthteret aztán mehetett volna a bummmcsikavává...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Dzsini
Egyébként természetesen van mér rajta hiba, ezért is tesztüzemben fut (még a guglis divatos béta felirat is ott van 😄 ) - a Tweet gomb meg az RSS például hibásan / nem mûködik, és biztosan fognak a jobban hozzáértõk bõségesen javítanivalót találni rajta.

Dzsini
Azért a billentyûzetrõl netezõknek nem árt valamilyen outline - és van bõven ilyen is.

joebacsi
egy
a{
outline: 0;
}

azért még beleférne 😊

Dzsini
Ha jól csinálták, engem akkor sem zavart, ha sokba is került. Ha rosszul csinálják, engem most is zavar, még ha kevésbe is kerül. Ez a kormany.hu jól sikerült, innentõl nekem teljesen mindegy, hogy kinek a kisfiára bízták rá, tényleg profi munkát csinált, és értelmes döntésnek tartom összevonni a tucatnyi bénábbnál bénább minisztériumi meg akármilyen oldalt egy jól összerakott, jól mûködõ, modern felületre.

(ajánlom figyelmedbe a személyes névmások és a személyragok használatát - plusz kérném tõled azt a hozzászólásomat, amelyben 4 évvel ezelõtt nagy botrányt csaptam és pofátlan sikkasztásról beszéltem)

Orbán: A kiadásokat csökkenteni kell, de az nem megszorítás

Egy éve bég az volt. El fogják neki hinni. 😞
Szerintem egyszerûen csak sikerült részegen megnéznie a Múmiát...