Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NYUZGA
Meglátjuk, mert ez az uj kísérlet és te része vagy, akár akarod, akár nem.

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

Nem mûködne.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

NYUZGA
"de GYAKORLATBAN NEM LEHET LÉTREHOZNI"

Nehéz, de mit szolnál egy totális demokráciához, ahol mindenki direkt szavazhatna?

Hát nem ez lenne a az utópia, kommunizmus, demokrácia al in one?

<#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Te nem érted az én álláspontom. Mivel mindenhol, ahol megkísérelték létrehozni a kommunizmust (jó igazad van, itt csak szocializmus volt, meg ugyebár dúlt a forradalom...-.-), világtól elszigetelõs diktatúrába torkollott, ezért gyak. a kommunizmust, ami elméletben jó, de GYAKORLATBAN NEM LEHET LÉTREHOZNI (szóval valójában ilyen formában nem létezett) ezzel az elnyomós verzióval párosítják (ami mindenhol létrejött, ahol hatalomra kerültek a lábukat a komcsi forradalmárok).

Szóval hagyjuk hogy a kommunizmus így jó meg úgy jó, eleve az elmélet egy utópia, a gyakorlatban látottak meg tudjuk milyenek, ennyi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

NYUZGA
Azért is kellett megszüntetni a Szovjet blokkot, mert az nem vezetett a kommunizmushoz. Érthetõ?

NYUZGA
De egyik sem volt kommunizmus.

NYUZGA
Kinyírni mindenkit aki nem ért egyet veled. Ez is közös.

NYUZGA
Mert?

NYUZGA
Mert?

Ez egy kicsit nagyon szõrszálhasogatás.
Jaj.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

NYUZGA
Ugyanaz a séma.

NYUZGA
Akkor a Hitlerizmus is kommunizmus volt?

Hagyjuk ezt a dumát, jó? Az egy dolog, hogy volt elõtte egy elméleti elképzelés, de a valóságban mindenhol ahol megjelent, elnyomó diktatúra alakult ki. Így amit ma igazán kommunizmusnak lehet nevezni, az ez. Tetszik nem tetszik.

„Talán dünnyögj egy új mesét, / fasiszta kommunizmusét”

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

NYUZGA
sosem volt kommunizmus.

NYUZGA
Az nem volt kommunizmus. Sztálinizmus, császárság, autokrácia, de nem kommunizmus.

pedobear

OFF Egy régebbi hír (12+):

Egyik személy nyilatkozza: "Nehéz volt az ünnep, muszáj megélni"

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

NYUZGA
Jobb lenne benne lenni az eurozónában, mert akkor nem tudnák lebegtetni a forintot.

Eurózóna felbomlik,de az Únió valószinüleg nem.Majd korlátozódik páér országra aztán kész

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

NYUZGA
Mármint kinek és miért?

polluxware
mekkora pofáraesés lesz😉

NYUZGA
Nekik sem volt tartozásuk. 😊

NYUZGA
Az a helyzet, hogy nincs is tartozásunk. 😊

Portugália mikor az Únióba belépett Elit ország volt,és most csõdbe is ment.Errõl ennyit.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Vagy elengedik a tartozás felét mint a görögöknél

NYUZGA
Igazat adok neked, de fizetünk és ez tetszik nekik.

NYUZGA
Kapunk pénzt.

Lehet hogy durván hangzik,de egyrészt igazat adok a mostani kormánynak.Nem kell nekünk mindig fejet hajtani a nyugat elött.Nem kell nekünk mindig engedelmeskedni nekik.Tudni kell ellenálni is.8 évig csak a seggeket nyaltuk,vettük fel a hiteleket

De befog csõdölni,mert akkor kénytelen lesz segíteni rajtunk az Únió,mert nem hagyja hogy a csõd magával rántsa a gazdag országokat is

banok
Próbáljuk meg.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

NYUZGA
Akkor sem tudnál, ha elárulnám. 😊

banok
Ne már így nem fogok tudni aludni 😊

NYUZGA
Tudom a választ, de nem árulom el.

banok
Beleértve, hogy szinte minden kitûntetésbe bele lehet kötni. Nézd meg az focis szekciót itt a fórumon Aranylabda osztáskor...

banok
Kérdezd meg a franciáktól én honnan tudjam?

NYUZGA
Miért is kapták azt a magas kitüntetést?

NYUZGA
Neked készítettem:

banok
Ezt most miért is?

NYUZGA
Francia Köztársaság Becsületrendje

2009 – Hoffmann Rózsa egyetemi docenst, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar Pedagógiai Intézetének vezetõje<6>
2007 – Hónig Péter, a Malév Zrt. elnöke, a Ganz Transzelektro Villamossági Rt. vezérigazgatója (lovag)
2005 – Szili Katalin házelnök, Gergényi Péter vezérõrnagy<7>
2004 – Balázs Péter, az Európai Bizottság magyar tagja,<8> Medgyessy Péter miniszterelnök (fõtiszt)
2003 – Dávid Ibolya
2001 – Koncz Zsuzsa elõadómûvész,<9> Rockenbauer Zoltán politikus, Schweitzer József fõrabbi
2000 – Martonyi János külügyminiszter, Medgyessy Péter (lovag)
1999 – Mádl Ferenc, Lámfalussy Sándor pénzügyi szakember
1997 – Andorka Rudolf (1931-1997) szociológus,<10> H. Balázs Éva történész, Für Lajos, Göncz Árpád, Kornai János akadémikus Kosáry Domokos történész, Mécs Imre politikus,<11> Méray Tibor író, Tardos Tibor író, Vásárhelyi Miklós történész
1996 – Konrád György író

NYUZGA
A franciáknak nem igazán tetszik, hogy mi jó bort tudunk készíteni,

NYUZGA
Ez igaz, de lassan több joguk van az állatoknak, mint az embereknek.

set36dyrf
beszúrtam - beszúrhattam volna

http://allamadossag.net78.net/

set36dyrf
a hitelminõsítõk nem más, mint a bankrendszer fegyvere. van elég hatalma, úgy sakkoznak ahogy akarnak, elég leminõsíteni egy országot és kakukk van. egy kínának azért már több lehetõsége van mint nekünk, létrehozza(ták) a saját hitelminõsítõjüket és azzal vissza lehet durrogtatni ha akarnak... magyarországnak akkor lenne nagy esélye ellenük ha rendelkezne hatalmas aranytartalékokkal akár, vagy bármi ami fedezet és nagy érték, lényeg hogy sok legyen belõle, továbbá pedig a termelõi kapacitás amit ugye leépítettek.

nwo topikba amúgy beszúrtam, bár ide is beszúrtam a szõlõkivágási támogatást, há ki a francnak érdeke, hogy pénzt adjon azért hogy valahol leépítsenek egy gazdaságot?? 😄 átlátszó ez az egész....

http://allamadossag.net78.net/

NYUZGA
A reálvagyon többet ér mint a papírpénz. Pénzt annyit nyomnak, amennyit akarnak.

Narxis
Nincs mit elvenni, már csak az életeket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
De nem lehet örökké hitelbõl élni, az embereket pedig nem lehet örökké sarcolni. Fõleg akkor amikor már a kamatokat is nehéz törleszteni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NYUZGA
Vagy ha lázadsz és s elvehetik mindenedet.