Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem kéne azon felháborodni hogy sokan a cigányokra gyanakodnak elsõre, ugyanis nem egyszer volt már ilyen téren probléma velük, nem egyszer oltották ki ártatlanok életét. Min csodálkozol most tulajdonképpen ?

GregSB
Eszem megáll, hogy valaki a megemlékezésen képes volt randalírozni...

Konkrétan többszáz ember volt a lányok mellett, de inkább felettük - akik letaposták õket. A dolog pedig rém egyszerû: ha nem volt rajtuk szúrásnyom, akkor elég macerás a késelõs cigányos teória, nem gondolod?

Tudod, én inkább ezt a szemléletet tartom durvának. Egy tragédia kapcsán bekamuzza valaki a cigányokat, futótûzszerûen szétterjed, mindenki habzó szájjal cigányozik, a FB-on megjelennek a cigányozást szító trollok is (lásd Roni Styles), amikor pedig kiderül, hogy nem cigányok voltak, akkor meg biztos a média hazudik.

Hadd kérdezzem már meg, hogy vajon a média szavahihetõsége kapcsán hirtelen felmerült gyanú hol volt akkor, amikor azzal jöttek, hogy cigányok késeltek? Vajon azt miért nyelte be mindenki kritika nélkül, de bezzeg most miért hazudik a média, illetve miért jönnek a "sosem fogjuk megtudni a teljes igazságot" szövegek?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Szerintem a pontos igazságot csak az, vagy azok tudják akik a lányok közvetlen közelébe voltak mikor megtörtént a haláleset. Ameddig te is a mediából értesülsz, nem hiszem hogy sokkal többet tudsz mint én vagy bárki más. De viszont jogasan feltételezheti bárki hogy a media hazudik, fõleg egy eladósodott, korrupt országban ahol élünk.

A cigánybûnözés meg széphazánkban ugye nem ismert fogalom, aki használja az nem mond igazat.

Félre téve a félreinformálásokat és a teóriákat
sajnos a 3 lányt megölték
(mert nem természetes úton haltak meg)
ilyen a feldühödött vagy pánikban lévõ tömeg. Aki lökött, aki taposott...

Mármint az lenne a pontos igazság, amit sokan látni szerettek volna, de végül csalódniuk kellett?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

rage
Én aztán nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani 😊
Te gyártottál inkább 😊
Én annyit írtam, hogy eleinte mindenki gyilkosságról beszélt.
Te meg ebbõl azt hozod ki, hogy biztos a kurucinfot védem.
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

GregSB
Tökmind1, az index az index, mindig is szenzációhajhász címeket használtak...

Viszont onnantól kezdve, hogy több hivatalos forrásból lehetett tudni, hogy nem volt késelés, teljesen jogosan vették ki ezeket a részeket a cikkekbõl, mert mint mondtam ez így már dezinformálás lett volna.

Most erre lehet itt jönni az összeesküvés elméletekkel, hogy tényleg volt késelés és parancsra módosították a cikkeket, de könyörgöm: 1 indokot mondjál, hoy kinek és miért állna érdekében elködösíteni a késelés tényét? És légyszi az ufószabadkõmûveseket hagyjad ki belõle.

rage
Semmi ilyesmit nem írtam, mindössze annyit, hogy eleinte mindenhol gyilkosságról írtak.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

aha értem azért mondom mert sajna 3 zsák volt ott sok okostojás meg kommentel youtube video alatt hogy csak kettö halálos áldozat van édes istenem...kevesebb weed kéne a népnek...

Mesélj az elkövetõk bõrszínérõl.

Szerintem a pontos igazság soha a büdös életben nem fog kiderülni. Mindenhol mást írnak, mindenhol más vélemények, megy a szarkavarás ezerrel. A lányok meg biztos szívrepedést kaptak ilyedtükben, majd agyontaposták õket.

Tényleg? És hány írt olyan stílusban, hogy "Tomboltak a cigányok a Nyugatinál"? Hányan hegyezték ki a tájékoztatásukat késelõ cigányokra, hogy aztán jól láthatóan ne a tényeket gyájtsék, hanem ehhez a prekoncepcióhoz bizonyítékokat?

rage
A harmadik áldozatról elõször azt híresztelték, hogy õ Varga Boglárka
Késõbb kiderült, hogy Boglárka ott se volt
Így a harmadik áldozat kilétérõl azóta sem tudni biztosat.
A másik két lányról már minden média említést tesz, hol tanultak, barátnõk voltak, stb, de a harmadikról nincs egy szó sem.

rage
A cím az volt egész pontosan, hogy "Három lányt megöltek a West Balkánban"
Ezt késõbb arra módosították, hogy "Három lány meghalt"

GregSB
Én folyamatosan követtem a híreket HVG-n és Indexen. Mindkét helyen azt írták, hogy "Egyes szemtanúk szerint, és állítólag" volt késelés. Ez nem egyenlõ azzal hogy tényként közölték! És azután kezdték el levenni a hírekbõl, miután a rendõrségi nyilatkozatból egyértelmûen kiderült,hogy a lányokat nem késelték meg, mert ez innentõl kezdve bizony dezinformációnak számított.

wtf mik ezek a kommentek hogy csak 2 halálos áldozata van és varga boglárka petra "jól" van? :o

rage
Tegnap éjjel nem csak a kurucinfo jelent meg ezzel a címmel, hanem kb az összes híportál, aztán kb egy órán belül kezdték átírogatni a cikkeket és azok címeit. Elõször az Index is így nyitott, hogy "meggyilkoltak három lányt" s idéztek néhány szemtanút..

GregSB
Szánalmas, a bombahírrõl se szedték még le azt a cikket, amiben 5 centis szúrt sebrõl beszélnek az egyik áldozaton.

Most õszintén: mi a fészkes fenének állna érdekében a mentõsöknek, a nyilatkozóknak a késelés tényét elködösíteni? Hihetetlen milyen sötét emberek vannak, és az a legrosszabb amikor ezek a sötét emberek elkezdenek kombinálni, meg logikázni...

És tudod, mi a legjobb? A legközelebbi ilyen tragédiánál a kurucot szénné lehet hekkelni, ha valami noname címrõl küldünk nekik egy levelet, hogy "én ottvoltam, és cigányokat láttam a helyszínen". És ezt a hírportált azért olvassák emberek tízezrei, mert úgymond kimondja az igazságot, amit másutt elhallgatnak: ha meg nincs olyan igazság, amit szeretnének, akkor majd csinálnak egyet maguknak és a rajongótáboruknak.

rage
A képeket elnézve, amik bent készültek a tömegrõl a lépcsõkön, nem úgy tûnik, mintha a hely ennyi ember befogadására biztonságosan alkalmas lenne.

Sadist
És még most sem szedték le a cigányozós szalagcímet a fõoldalukról.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ezúton fejezném ki gratulációmat a sajtótéjékoztató kapcsán a kuruc.info szerkesztõségének az általa nyújtott hiteles, pontos, gyors, és elfogulatlan tájékoztatásért, illetõleg az összes olyan embernek, akik azonnal a cigányozós szöveget nyomták.

Szép munka volt uszítani 3 lány halála kapcsán, csak így tovább. <#eljen>

tviktor91
Valamit kapniuk eddig ok.
Viszont a muszakis temahoz.: baleset körülmenyeitöl függ,ha beledszalltak akkor ott kar a muszakira fogni,viszont ha te mentel valakibe akkor meg kell vizsgalni hogy mennyire foghato ez a fekekre,mert lehet hogy muszakival es anelkul is ugyan ez törtenik..ennek ellenere több mint valoszinu h mindket esetben teged hoznak ki hibasnak mert ha nincs muszakid az mar alapbol fekete pont.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

GregSB
<#eljen>

Willenbrock
Szerintem is túlzás az emberölés.Ha valaki rendezvényt szervez legyen köteles azért felelõsséget vállalni,ha én pl. nem viszem mûszakira a kocsimat mert x évig fogott a fékem aztán mégis baleset történik akkor nem én vagyok a hibás? Halált okozó gondatlanság történt függetlenül attól mire volt vagy nemvolt engedélyük,a jogi felelõsségre vonást nem lenne szabad elkerülniük.

tviktor91
Nem is olyan reg ugyan itt egy 4500fös rendezvenyt szerveztek le,akkor meg engedellyel..innentöl kezdve pedig kar barmiröl is beszelni.Legalabbis en igy latom,ugyanis akkor meg minden megfelelt ezek szerint az elvarasoknak,azaz volt böven menekülöutvonal es eleg hely is.Na most "mindössze" 3000 emberröl beszelünk,vagyis meg 1500al kevesebben is voltak,megis megtörtent a baj.
Olvastam hogy mindenki 20-30 ev börtönt,meg tarkon lövest akar a szervezöknek,de kerdem en mit valtoztat az hogy van engedelyük vagy nincs?VALAMIKOR VOLT,tehat elvileg alkalmas a hely 4500 ember befogadasara,de 3000-re ezek szerint biztos,innentöl kezdve pedig mindegy hogy engedellyel tapossak egymast agyon vagy anelkül.

Ez kb olyan mint egy regebbi eset,amikor is egy buszsofört 20 ev (!!!) buszozas utan kapcsoltak le a rendörök egy igazoltatas soran,es csak akkor derült ki hogy nincs is jogositvanya.Ennek ellenere abban a pillanatban egy x fös gyerekcsoportot szallitott...ekkor is mindenki haborgott hogy ez megis hogy törtenhet meg ,,kötelet neki stb".Abba senki se gondol bele hogy 20 evig (!!) balesetmentesen közlekedett,es siman megmerem kockaztatni hogy ö 20 ev utan 1000x jobban vezet jogsi nelkul,mint az aki 10ora "rutin" es 30 ora varosi ora utan kijelentik hogy ök bizony most mar tudnak vezetni,mert a kezükben van plasztik kartya...

Most ezzel nem azt akarom mondani hogy nem hibasak,mert igen,meg lehet öket büntetni mert nem volt engedelyük,es nem adtak szamlat a jegyek melle...de azert emberöles egy kicsit tulzas,ha elötte leszerveztek egy 4500 fös esemenyt..

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

arty
OTP-vel no para, idén megosztva az élen végeztek. 2008/2009 meg "válságos volt", ledolgozták 😊 (kivéve, ha valaki abban a 2 évben ment nyugdijba és/vagy váltott portfoliot)

(ha ennyire pesszimista vagy, akkor manyupos maradsz? én még mindig nem tudom, de hajok rá, hogy igen)

Forza.

sajnos ez már benne volt a levegõben, kb mindegyik helyre több embert engednek be mint ami szabad, de mikor félház van pl sportcsarnok (állóhely) mert betartják a limitet akkor meg sírnak a parasztok hogy miért vannak ilyen kevesen

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Willenbrock
A megengedettnél nagyságrendekkel több embert engedtek be.Ehez nem kell szakértõnek vagy jogásznak lenni csak egy pillantást kell vetni a benti képekre.
Hogy adhattak el ennyi belépõt ha világosnak kellett lennie hogy ekkora létszám nem férhet be tömegbalesetveszély nélkül? Csak nem az extraprofit miatt? Remélem az összes illetékest elítélik gondatlanságból elkövetett többszörös halált okozó közveszélyeztetésért,plusz a gátlástalanul szerzett harácsot is elkobozzák tõlük mielõtt még svájci számlára utalnák azt.Persze nem érzi senki magát felelõsnek,a tulajdonos csak kaidta,aztán a rendezõ is kitalál majd valamit,végül kiderül hogy csak "szerencsétlen véletlen" volt az egész,esetleg egy-két ajánlást megfogalmaz majd a bíróság.

Dzsini
opsz, akkor új közlemény van, de késelés kiabálás továbbra sincs.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Nem "hivatalos" az az információ sem, esetleg sajtóértesülés - nincs szerintem hangfelvétel róla, és a úgy tudom rendõrség sem adott ki közleményt, hogy ez történt volna. Majd a vizsgálatok és a tanúmeghallgatások után esetleg.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

89
Mivel általában õk szoktak diszkókban (meg mindenhol máshol) szurkálni ez nem volt meglepõ...a hivatalos információk szerint valaki elkiáltotta magát, hogy "késeltek", te kikre gondolnál?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Dzsini
A legelsõ (azóta törölt) twitterüzenetben õk voltak felemlegetve, minden híroldal azt vette át elsõre. Utána pár helyen javítottak, pár helyen meg uszítottak.

Amúgy a lent már többször belinkelt "legalább hárommal kevesebb" facebookos hozzászólás egy nyíltan trollkodás céljából létrehozott usertõl van, ez is kiderült azóta.

Undorítónak,és felháborítónak tartom hogy valami tragédia történik az országban,akkor rögtön a cigányokat kell elõvenni.Tényleg ilyenek vagyunk mi magyarok? El kéne gondolkozni.
A Legnagyobb Kisebbség* Kormánya nem hangzik olyan jól.

*politikai értelemben, mielõtt jönne a sok idióta.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Sadist
Csordaszellem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
USA-ban speciel 21 a korhatár.

Bandee1987
Mondjuk én azt sem értem, hogy volt olyan fiatal aki asszonta, hogy 1 órát várt a bejutásra. Nemtom, én nem lennék képes ennyit várni, fõleg ha látom, hogy az egész nyugati tele van a bejutni akaró fiatalokkal.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

jhetedikj
Itt Magyarországon körülbelül 10 milló. 😊

anno 1987

89
az ördög a részletekben rejlik, ahogy mondani szokták vala

Azt mondja a Hiradó,hogy trükköztek az üzemeltetõk az engedéllyel kapcsolatban.Hány ember élete forog kockán még ezzel a sok trükközéssel?
89
durrrva

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tikal
Akkor gondolom nem árultak bent alkoholt, illetve ha igen a pultosok mindig kértek személyit... aham, persze.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jhetedikj
17 éves volt ez a két lány

lejjebb van egy videó ott írják az életkort

anno 1987