Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mit csinálnak?
"Halló Margit, a fiad már megint megivott egy boroskólát."
" Menj mán oda hozzá, és keverjél le neki egyet!"

izgi dolog lesz a szülõi értekezlet pl. a Sziget Fesztiválon 😊

Tuti, hogy nem kerek, mivel nincs benne késelõ cigány. Nosza, tegyünk bele!

A rendõrök tegnap találták meg Gyurcsány lábnyomát a helyszínen.

Dzsini
nem tudod rekonstruálni az ottani helyzetet, te is csak leírásokra hagyatkozol, meg a saját gondolataidra... (ahogy én is) Te nem érzed úgy, hogy ilyen megtörténhetett, én meg a saját tapasztalataimból úgy gondolom, hogy sajnos igen (kellett már nagy tömegben furakodni egy folyosó végi ruhatárhoz és vissza, barátnõm nem is mert elindulni a tömegbe, én igen a ~90 kilómmal és a 182 centimmel - és így visszagondolva nem figyeltem igazából én sem, hogy esetleg valakit nekitolok a falnak, vagy mögöttem nekiszorul valaki valaminek. És itt szó sem volt arról, hogy menekülni akartunk, egyszerûen vége volt a bulinak és mindenki indult kiszedni a kabátját egy téli napon, engedélyezett számú emberrel - a West Balkánnál pedig a jelenlegi állapotban a tûzoltóság háromszáz fõ biztonságos menekülésére méretezte a helyet)

én úgy vagyok vele, hogy az igazságügyi orvosszakértõnek nem áll érdekében bármilyen módon hazudnia, mert egyrészt büntetõjogi felelõssége van a dologgal kapcsolatban (hiszen a vádemelés alapja az emberölés), másrészt akármelyik nõvérke vagy portás, aki ott dolgozik pár forintért elmondaná akármelyik újságnak, ha mondjuk szúrt sebet látott volna valamelyikükön.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

berlinboy6329
Azt azért nem hiszem el h 1-2 percig mindneki izomból a falhoz nyomkodta volna aki elment mellette kigyúrt/gizda együttvéve...V egymáshoz..Érdekes....Pont õket hármójukat...Ketten állítólag ismerték egymást és mégsem tudtak egymésnak segíteni szólni a többieknek h nem kap levegõt v vmi....Ha olyan sûrûn lettek volna,akkor több embernek kellett volna "megfulladni".

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

GregSB
Ügyeleti láncot szerveznek a szülõk a Facebookon a diszkótragédia miatt

"Eddig több mint 230-an csatlakoztak a Facebook-csoporthoz, amelynek tagjai ügyeleti rendszert szerveznek, hétvégenként személyesen ellenõriznék a fõvárosi szórakozóhelyeket "

Õõõõ, ezt mégis hogy akarják? Minden szórakozóhelyen ott lesz egy óvóbácsi? Szerintem az ellenõrzést jobb lenne a kormányra bízni 😊

Dzsini
Levegõvételkor a tüdõd kitágul - ha olyan erõvel nyomnak, hogy azt az izomzatod nem tudja ellensúlyozni, akkor nem kapsz levegõt - 1-2 perc után elájulsz, és onnantól már nem is próbálsz helyet csinálni a levegõvételhez.

Rajtam volt ~40 kilós sûrû szövésû láncing, és nem csak mozogni, hanem simán levegõt venni is nehéz volt benne, és pár perc után kértem, hogy vegyék le rólam.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

berlinboy6329
Akkor mitõl fulladhat meg vki?

vmi megakad a torkán...V fojtogatják..V jó nehéz vmi összenyomja...Jó felvetés ez a zsúfolt kis hely cucc...Tehát ha sok ember kis helyen nem tudja egymást felborítani,nem is taposhatják meg...Megfulladni meg nem 2 mp-ig tart...Én még mindig szemezek azzal a TV2-es képpel,amit az áldozatról csináltak,mikor még nem volt rajta a hullazsák.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Dzsini
Egy vékony lépcsõ volt, amin legalább ezer ember próbált lejutni - nem tudták egymást félrelökni, csak tolni meguk elõtt vagy félre. Nekiszorítani lehet a másikat a korlátnak vagy a falnak (mert az erõsebb, nagyobb darab jobban tud úgy sietni, ha tolja félre és maga elõtt a tömeget), amitõl a lányok a jelentés alapján megfulladtak.

A Love Parade (és a többi nem túl régi példa) egy szabadtéri felület volt, ott futás, rohanás, lökdösõdés volt, fizikailag volt tér lökdösõdni, áttaposni a másikon, könnyebben lehetett sérüléseket szerezni. Egy két ember széles lépcsõn erre nincs lehetõség, lehet bármilyen pánik. A sérülteket - ha vannak - kéri a rendõrség, hogy jelentkezzenek. Ellátni nem kellett senkit, de ettõl lehetnek zúzódások, egyebek, ami hozzájárulhat a vizsgálathoz, de a lépcsõn láthatóan nem volt hely felborítani bárkit.

Totti5
Nyilván még megy a nyomozás és van 20 féle történet. Amúgy bármi lehet, az sem kizárt hogy 3at eltapostak másnak meg nem lett komolyabb baja. Volt olyan aki mondta hogy padlóra került, de nem lett semmi baja. Képeket nézegetve azért voltak páran akik a mentõbe ültek és ellátásra szorultak valamiért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

berlinboy6329
Meg akit összetaposnak az nem szokott kék-zöld foltos lenni?

akárhogy is nézzük, a 7végi történet nem kerek, sehogy sem.

mert pl ezek is elgondolkodtató kommentek onnan
"teljesen jogos a felvetés, én ezért is gyanakszom egy kicsit az "agyontaposásos" történetre. Ugyanis, például ha megnézzük a német Love Parade tragédiáját, ott volt 19 halott és 500-nál is több sérült. Akkor itt kellett volna lennie 3 halottnak, és mondjuk 10-40 sérültnek. Miért nincsen? A lányokon kívül mást is meg kellett volna taposni, akik mondjuk könnyebb sérüléssel megússzák."

"a tegnap esti RTL híradóban megkérdeztek egy pszichológust, mivel magyarázza a történteket. Elmondta világosan, hogy nem volt sem tömegpánik, sem hisztéria, mert akkor mindenki ezerfelé szaladt volna, ehelyett viszont a tömeg egyben maradt és szépen lassan kiáramlott."

Dzsini
az elsõ ugrás mindenhol ez volt, csak amikor eltûntek az eredeti fórumbejegyzések/twitter üzenetek, és a rendõrség/stb. cáfolta, hogy bármi ilyesmi történt volna, akkor mindenhonnan levették, kivéve onnan, ahol ennek csak így van igazán hírértéke.
A vizsgálat pedig - hiszen hivatal csinálja - csakis hazug és félrevezetõ lehet, mert Az Igazság A Névtelen Twitterelõnél és Facebookolónál van.

"a ballib média mondta tollba Pintér Sándornak, hogy mit nyilatkozzon a sajtótájékoztatón, mert a zsidók kezében lévõ média el akarja tusolni a késelést, mivel ez egy polgárháború elõkészületi terve, és a ballib rendõrök mentették ki hátul a cigókat a westbalkánból, mindezt azért akarják elhalgatni, mert Orbán Viktor titokban a felcsúti vajda, és sokkal több halott volt a wb-ben, csak nem mutatták, meg a lányoknak úgy felvágták a hasát hogy ömlöttek ki a beleik, ettõl pánik tört ki, ahol agyon is taposták õket, majd kézrõl kézre adták ki õket a bejárathoz csak a ballib média hazudik, meddig tûrjük még, mert én ezt tudom mert anyukám pasijának a cége õrzi a westbalkan melletti irodaházat, meg a nagybátyjám lányának a férje rendõr és õ is mondta, hogy nagyon megy a ködösítés.

és talán még vörös iszapot is találtak a helyszínen..."
forrás (kommentárként szerepel)

A csípõbõl cigányozók már csak ilyenek.
De ezzel csak magukat teszik nevetségessé.
Nem hiszem, hogy szerencsénk lesz itt, a topicban a "hírre ugrók" bocsánatkérését olvasni...

Fel kellene õket jelenteni ezért a hírért a médiahatóságnál.

Dzsini
hát ez az, erre próbált utalni - az LSD lizergsav-dietilamid - bár mindkettõ bonyolult, idegen szó, így könnyû összekeverni 😄

Hát igen, pont ez a szép az írásban...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

SötétBarom
A dezoxiribonukleinsav nem a dns? Majdnem buktam gimiben biológiából, de így rémlik.. ^^

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Dzsini
igen, a DNS nagyon komoly drog...

Siman be volt a tarsasag fele szivva a cuccbol...

De ha már MN, akkor legyen itt az ominózus Forint blogos poszt is, tanulságos...

Így bírtok ki

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dzsini
és se az Origon, se az MNO-n nem találni a helyesbítést 😊

89
ejjjejjj NemzetNemzet...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Dzsini
Brüsszel cáfol: Az Európai Bizottságban még folyik a magyar médiatörvény elemzése, a munka távolról sem fejezõdött be - közölte hétfõn az uniós végrehajtó testület.

Jonathan Todd, a médiaügyekben illetékes Neelie Kroes EU-biztos szóvivõje a bizottság déli sajtótájékoztatóján teljességgel tévesnek nevezte azt a hétfõi magyar napilap-értesülést, miszerint az Európai Bizottság rendben lévõnek találta a magyar médiatörvényt, és csak kisebb módosításokat fog javasolni.

Hétfõ reggel a Magyar Nemzet azt közölte egy magát megnevezni nem kívánó bizottsági forrásra hivatkozva: elsõ olvasatban az Európai Unió bizottsága rendben lévõnek találta a magyar médiatörvényt, és csak kisebb módosításokat fog javasolni.

forint.blog.hu-s kommentbõl a link:

Savfejûek; Utazás a sötétbe: drogosok Magyarországon (3.)

A trance révületet, megváltozott tudatállapotot, önkívületet, elragadtatást jelent. Az irányzat gyökerét az úgynevezett acidjelenségben találjuk meg. Az acid (sav) szó utalás az LSD hatóanyagára, a dezoxiribonukleinsavra – a krónikus fogyasztókat nyugati országokban acid-headnek, savfejûnek is nevezik.

Dzsini
"Csak a hír fontos, nem az igazság."

Dzsini
Válogatok, de nem az alapján, hogy KI mondja, hanem az alapján, hogy mennyire megbízható, mennyire közel állhat a tényekhez AMIT mond. És nem általában az X forrás szövegét veszem hamisnak vagy igaznak.

immovable
Midõn Orbánia uralkodója, V. Orsós király a Narancsvidéken sétált a pórnép között, megszólította egy parasztlegény.
- Mondd Uram Királyom, miért veszed el a megtakarított vagyonkám 3/4 részét?
- Hogy az ország rossz helyzetét enyhítsem!
- És mi lesz velem, ha megöregszem és nem lesz mibõl élnem?
- Akkorra már biztos más lesz a király, majd csak megoldja valahogy.
- És miért nem veszed el a segélyeket a szerecsenektõl, akik lopnak, csalnak, ingyenélõk és csak terhet jelentenek a népnek?
- Mit nem gondolsz, te paraszt? A saját fajtámat csak nem hozhatom ilyen hátrányos helyzetbe!
- Áruld el felség, tényleg ekkora a szegénység?
- Nem kell aggódnod, hiszen ami fontos, arra van pénz!
- És mi lenne az, Uram?
- Leghûségesebb talpnyalómnak adok 10 milliárd forintot, hogy a Cívisvárosban arénát építtessen, amibõl õ is busás hasznot húzhat! Így a nép is kap cirkuszt, hisz tudjuk, hogy a népnek cirkusz kell!
- És az Isten, haza, család? Az mit jelent, Jó uram?
- Isten, az én vagyok! Haza, hogy addig kotródj haza, ameddig még van hová! Család, hogy úgy szeresd szerecsen testvéreidet, mint a saját gyermekeidet! Végül-is õket is te tartod el!!
- Nagy a te bölcsességed Uram! nagyobb, mint Jézus Krisztus urunké volt! Remélem rád is úgy fognak emlékezni, mint rá!
- Arra gondolsz, hogy ezer év múlva is imába foglalják a nevemet?
- Nem Uram! Arra gondolok, hogy majd ha rád emlékeznek, azt mondják, õ volt a második király, akit a saját népe feszített meg!!!!
Íródott az Úr 2010. évében
berlinboy6329
De ezzel megint eljutsz oda,h válogatod a dolgokat...

És ez az alternativa dolog egy hülyeség,mert MINDEN híroldal ugyanazt mondja..Felröppen egy hír,minden újság megírja,átveszi egy másiktól,esetleg beledob pár hülyeséget,körbemegy az is,mindenki beleír a hírbe mindent,aztán jön a bizonytalanság,és mindenki vár a rendõrségre..Tehát ennyi az elternativa.Semmi..Mert úgyis mindenki a rendõri infónak fog hinni,azt fogja megírni..Úgyhogy sok választás nincs szerintem...Vagy elhiszed,ami mondanak a zsaruk,vagy nem.

Dzsini
Nem jó megközelítés, hogy "minden" vagy "semmi", nem 1 bites a világ.

Az lehet a megoldás, hogy a lehetõségeid szerint minél szélesebb mintát veszel a dologgal kapcsolatban, és azokból józan ésszel és gondolkodással kigyûjtöd azokat a részeket, amelyek megbízhatónak, értelmesnek tûnnek. És ez függetlenné válhat attól, hogy ki mondta - mert bár minden szentnek maga felé hajlik a keze, tehát ritkán fog olyat mondani, ami számára nem pozitív (legyen ez magánszemély, hivatalos szerv, vagy akármelyik folyóirat, újság, blog), de mindenhol meg lehet találni azokat a részeket, amelyek megbízhatóak.
És lehet, hogy ebbõl olyan dolog jön ki, hogy esetleg az is igaz lehet, ami személy szerint neked vagy nekem nem tetszik, de ettõl még az fedi a valóságot.

Röviden: a nyitott szem az alternatíva az elvakultsággal szemben.

berlinboy6329
xDD Vicces vagy...

Mondjál nekem alternativákat,akkor...

Az írásodból arra következtetek,h negatív kommentként irtad,h jó ódzser csak akkor hinni ha olyat mondanak ami tetszik nekünk,tehát te úgy gondolod h az helytelen..Kérdem én,mi más alternativa marad?

Ez kilõve,tehát vagy mindent elhiszel vagy semmit.Lehet választani.

Dzsini
Érdekes érvelés, de teljesen alaptalan.

Kulturált fórumozás a hosszú élet titka 😊

polluxware
gyakorlatilag tökmind1.. sztem senki nem várta azt, hogy majd jól leteremtik az országot😊

sõt! látják hogy vitya milyen.. az apró módosítások alatt bármit lehet érteni (csak így jobb a sajtója)

Narxis
Nincs az rendben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

polluxware
több embert kellett volna vizsgálni...

polluxware
hátra lehet dõlni..😉

Moyko

There is only one Boss!

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

berlinboy6329
Tehát te akkor mindent elhiszel...Akkor gonndolom azokat is,amiket irtam az elõbb...

Dzsini
Nagyon jó módszer csak akkor hinni valakinek, amikor olyat mond, ami épp tetszik nekünk.

berlinboy6329
Tán,mer' a faszunk tele van már velük azé'....Én meg amúgy se hiszek a rendõrségnek,bekaphatják....

gondolom te Drazsé terror robbantós videóbizonyítékát is elhiszed igaz-e?

El kell,hisz hivatalos rendõrségi közlemény..És miért hazudna a rendrség,nem igaz?

V a Horák Nóris ügy...Azt is el kell hinned hisz a rendõrség mondta!!!Találtak vörös hajszálakat!!!Akit elítéltek meg lófaszt volt vörös....fekete volt..De õ volt!Kit érdekel ha nem vörös,akkor is õ volt,nem igaz?

Attila8805
3 lányból 1 nél drogot mutattak ki.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Azért, mert lekapcsolják a zenét és kiküldenek mindenkit, abból még nem lesz pánik.

Na épp ez az. A zene leállt, a lámpákat felkapcsolták, és mindenkit hesegettek kifele. Miért ? Innentõl kezdve kár is agyalni a témán.

Van egy olyan érzésem, hogy õk az "elhallgatott igazságot" próbálták hangoztatni.

Fogalmam sincs. Ilyen tömegnél bármivel lehet, akár azzal is, hogy valaki elkiáltja magát, késelnek a cigányok. Csak ekkor nem a cigányok után kéne hajtóvadászatot rendezni, hanem pl. a kiabáló után.

Akinek lelki kényszere van, az cigányozzon akkor, amikor az elkövetõk cigányok voltak. De egyszerûen már szánalmas, hogy bárhol, bármikor bedobják a cigány kártyát, az emberek egy része meg ész nélkül veri a nyálát.

Apropó. Az azért még érdekelne hogy mi okozhatta a pánikot. Tegyük fel hogy a lányokat tényleg összetaposták a nyomorgó tömegben. Az emberek sietnek de miért ? Valaki elkiáltotta magát hogy dõl a ház, vagy mi történt ? Neked mi a véleményed ?