Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
16-os buli volt elvileg, de ha jól tudom még így is fiatalok voltak

Tikal
"nemzeti ügyek kormánya" komolyan ezt kell még hallgatnom 3évig?? áááá

egyébként oké, hogy 2/3ad, de nem emlékszem hogy valaki kérte volna õket az alkotmány szétbarmolására, vagy igen?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

89
<#eljen> ugyanerre gondoltam...meg hogy a szüleik miért engedik el õket ilyen helyre?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Tikal
egyébként mellékes, de úgy látom még kislányok voltak... egyáltalán mit kerestek ott? mikor fogják már itthon is betartani hogy 18 év alatt nem mehetnek be alkoholt árusito szórakozohelyre??? nem igaz hogy külföldön erre oda tudnak figyelni, usa, kanadáról nem is beszélve....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

89
<#eljen>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Az igazolvány kapcsán azért tegyük hozzá, hogy ennél meg a jogalkotó tárja szélesre a kiskaput a csaláshoz azzal, hogy névre, nem pedig jármûre szól. Nem kell ahhoz senkit sem lefizetni, hogy a 90 éves dédi nevére kiváltsák a parkolásit, aki viszont az életében ki nem mozdul Békésrütyütyûbõl, ennek ellenére az istenadta onoka vígan parkol a kártyájával Sopronban. Az egyetlen rajtakapási lehetõség, mikor a közterületfelügyelõ pont akkor áll az onoka autójánál, amikor az beszáll, és nincs ott a dédi, akit elvileg szállított, és amely helyzetre amúgy érvényes lenne a igazolvány.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sadist
Mentségedre legyen mondva, hogy a kormány pontosan az ellenkezõjét mondja, mint amit csinál. A gyógyszer támogatásnak azt hiszem most a harmadát vonják el, de nem megszorításnak hívják, hanem takarékoskodásnak. "Pénzt nem vonnak el sehonnan."

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Nem a nyugdíjat árulják, hanem megkenik doktor bácsit, hogy írja már rá a papírra, hogy x%-os rokkant az illetõ. Errõl mindenki tudja, hogy így megy. Ugyanígy van kismilliónyi rokkant parkolási igazolvány is. Egyszer lefizetik a hivatalban a megfelelõ embert, és onnantól kezdve ingyen parkolás.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ok, így világos.
Mentségemre szolgáljon, hogy naiv és pesszimista az egész nyugdíj témában - a mindenkori magyar kormánytól függetlenül

Sadist
Nyilván nem mondhatja, hogy halálra taposták, mert lehet, hogy már elõtte meghalt drog túladagolásban, lehet, hogy megfulladt, lehet, hogy eltört a bordája és átszúrta a tüdejét, lehet, hogy belsõ vérzése volt. Az igazságügyi orvosszakértõ a boncoláskor majd eldönti.

Sadist
A szociális megszorítás azt jelenti, hogy nem fogják követni a nyugdíjak, szociális juttatások, gyógyszer támogatások az inflációt, vagy pl. utóbbi esetben még vissza is vágják.

A számok hogy Szlovákiában 70ezer, Magyarországon pedig 800ezer szerintem eléggé egyértelmû.

Mellesleg neked én most hogyan, mit tudnék bizonyítani, milyen linket?
A Szlovák Egészségügyi minisztérium honlapjáról és a Magyar Egészségügyi Minisztérium honlapjáról, valamint e két ország nyugdíjfolyósító hivatalának a hivatalos neten fel lelhetõ adatai lennének a bizonyítékok, ezen kívül semmi?

mert a magyar annyira ernyább mint a szlovák hogy csak úgy elkonyul mint a jégkrém a napon??

Nem árulják sehol... de Magyarország korruptabb mint Románia, csak ezt senki sem ismeri el.

Krisztiam
nézzétek meg..
west balkán

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

És hol árulnak rokkant nyugdíjat,kérem szépen? Bizonyíték kell,nem elmélet.
banok
Eddig az a hivatos verzió, hogy agyontaposták õket.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem mondom, hogy késelés történt,
azt sem mondom, hogy nem történt késelés.

DE! azért az akárhogy is nézzük dermesztõ, hogy a három lány halálnak okairól nincs semmilyen információ.

"Gyõrfi Pál közlése szerint a helyszínen dolgozó mentõsök találtak külsérelmi nyomokat az áldozatok testén, ezek származhattak "lökdösõdésbõl", ami a pánikhangulatban kialakult, de azt egyelõre nem lehet kijelenteni, hogy ez okozta a halálukat."

Jobbikos lázító szöveg?

Ezt a személyeskedést....
Te meg egy kommunistza hírnök vagy????

Igen tudom, nem egyszerû hogy az ember leszázalékolja magát, akinek amputációja volt annak is van 2-3 felülvizsgálata évek múlva, hátha kinõtt a lába.

Tessék itt egy szar Jobbikos hír, a Jobbik szószõvétõl
http://www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-264580
"Magyarországon 800 ezerre tehetõ a rokkantnyugdíjasok száma, míg a feleakkora Szlovákiában 70 ezren vannak. Két évtizede nyílt titok, hogy a rokkantnyugdíj államilag biztosított menekülési lehetõség a munkanélküliség elõl, esetenként pedig megvásárolható."

Világ proletárjai közösüljetek!

OTP, portfóliról, gõzöm sincs

s annyira nem is látom át a helyzetet...
naív vagyok amit összeszedek információt szüleimtõl kollégáktól néha sok(k) is, csak ugyan ez mint itt, de nem nyomtatott karakterekben zajlik 😊😊😊
abból a szempontból hidegen hagy, hogy nem hinném hogy nyugdíjas lennék...

..mert addigra a nyugdíjkorhatár annyi lesz amit meg sem élek.
S igen ez az egyik fõ probléma, hogy az elmúlt 20 év a reményt vette fel.

Igaz most MÉG úgy vagyok vele, hogy talán....
mert azzal a korábbi hozzászólóval egyetértek, hogy korai elítéli Szent Viktort 😊, de tény sok minden nem megy jó irányba

Krisztiam
úristen milyen szép lány volt!!

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

s kik határoztak arról hogy egy bizonyos alapnak kötelezõ ott lennie, s miért?

Feltétezem, azt csinálták, mint amit a mostani kormány, csak sokkal civilizáltabban: az állami fennhatóság alól kikerülõ kifizetéseket használták azáltal, hogy a manyupoknak elõírták, mekkora hányadot kell állampapírba fektetni, azaz magánkézben levõ pénzeket az állam finanszírozására használták fel.

Orbán arra alkotmányra esküdött fel, amelynek szerinte egyetlen egy pontja sincs amit tisztelni lehetne. Ez az esküje... akkor mihez hû?

FIDESZ belépési nyilatkozat? Lehet ilyeneket mondani, csak az nagyon messzire fog vezetni, ha gyakorlati formába önti a kisember.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
(ésmég: mennyit hozott 2010-ben? és mennyit hozott 2001-2011 közt?)

Forza.

arty
"pl nekem a magánnyugdíj nekem tavaly hozott -1200 HUF ot"

melyik pénztár, milyen portfolio?

Forza.

jhetedikj
arty
tovább megyek: 4 év alatt se tud kiderülni, hogy valami jó vagy rossz 😊 sajnos eddig még nem volt kormányunk, akik képes lett volna picit tovább gondolkozni... (illetve a bokros biztos látta, hogy a csomagja kinyirja az mszpt a választáson, de meglépték. se elõtte, se utána nem láttam "önfeláldozást". meg is buktak, s a többiek ebbõl adódóan már csak osztogattak utánuk... lásd emelkedõ magyarországi eladósodottság grafikont az elõzõ oldalakról)

Forza.

arty
megbocsáss, de ha a felhatalmazás a választásokat jelöli, azt gyurcsányék is megkapták. nem 2 honapra, 4 évre. ugyan annyira volt legitim a gyurcsány kormány, amennyire ez a mostani az.

Forza.

Tudod,te egyáltalán hogy milyen procedúrán kell keresztülmenni hogy valaki megkapja a rokkantnyugdíjat? Az elmúlt években teljesen kizárt hogy valaki jogtalanul kapjon juttatást.2 évente kell résztvenni felülvizsgálaton az OSZI elött,ahol többen is ülnek.Az eredményt felküldik Pestre,ahol a központban hozzák a végleges határozatot.Mielött valamit irsz,tájékozódjál is.Megint ez a Jobbikos lázító szöveg.
ok a magán nyugdíj részét értem
de mondjuk kinek a tulajdonában ezek az intézmények? s kik határoztak arról hogy egy bizonyos alapnak kötelezõ ott lennie, s miért?
pl nekem a magánnyugdíj nekem tavaly hozott -1200 HUF ot

A szociális megszorítások az én olvasatomban, pl hogy mennyi rokkant nyugdíjas lehet JOGTALANUL leszázalékolva Magyarországon, én reménykedem (!!) hogy ezeket vizsgálják felül, vagy rokkanttá teszik azt aki jogtalanul vette fel eddig a pénzt évekig. Ok, persze most lehet mondani hogy naiv vagyok, de csak próbálok nem mindenben pesszimista lenni.

..és amúgy? Mit várunk magyarok?? A magyarral bármit meg lehet tenni, mert mindent lenyel, mindent elvisel, s ha most tegnapi eset nem is volt késelés (BÁR ERRE SEMMILYEN INFORMÁCIÓS SINCS, leszámítva azt hogy az RTL meg a rendõrség mit hazudik, mert mikor nem hazudtak?) , még a késeléseket is, mert túl sok volt már ebben az országban, s gyilkosságokért amúgy sem lehet Magyarországon komoly büntetést kapni, fõleg ha cigány az elkövetõ.

Orbán arra alkotmányra esküdött fel, amelynek szerinte egyetlen egy pontja sincs amit tisztelni lehetne. Ez az esküje... akkor mihez hû?

De értem a szóban forgó "D" pontot is
("d) törvényben rögzített módon biztosítja, hogy nyugdíjat csak a nyugdíj céljára befizetett összegekbõl lehet finanszírozni, a költségvetés egyéb bevételei terhére nyugdíj nem fizethetõ")

mea culpa, kicsit egy hszban tömörítettem sok mindent

Dzsini
duplapluszjó lesz 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Õõõ, szóval eddig voltak megszorítások, aztán reformok, most pedig megújulás lesz?

Duplagondol, valaki?

Sadist
A magánnyugdíj tõkék nagy része állampapír, jó napot kívánok.

ez honnan van ez az információ amúgy?

Magánnyugdíjpénztári vagyon felélése, plusz közvetetten 1281/2010. (XII. 15.) Korm.határoza, 1. pont d) alpontja.

Sadist
Szélesebb réteget érint, de azt nem mondanám rá, hogy egyértelmûen jó. A családi adókedvezményt csak a jól keresõk tudják kihasználni.

polluxware
"Amerikában egyenesen '56-ot idézik vissza."

mekkora cumi lenne már ,ha meg most akarnának segíteni! (azéé mert 56ban elmaradt..)

mondjuk megsúúúgom eszük ágában sem volt segíteni akkor, csak max segítettek "felbacni" a port.. (szuez miatt)

Az mnyp.-re gondolt szvsz. Orbán mondta, hogy az adósság miatt kell a 3000 mrd. Õ pedig ugyebár mindig igazat mond.
Dzsini
nem lesznek megszorítások - "Nem lesznek megszorítások, mert nem férnek bele a megújulás gazdaság-politikájába - mondta Szijjártó Péter, reagálva a kormányfõ nyilatkozatára."

most másnak nevezik, és mindenki örülni fog neki, mertazanyolcév 😊 a bérrettegõk pedig fröcsöghetnek, hogy õõõõõkbizonymegmondták 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tviktor91
Minden Gyurcsany miatt van nem tudtad?😄DD
Elloptak az autojat? - Gyurcsany
Kiraboltak az utcan? - Gyurcsany
Nem keres eleget? - Gyurcsany

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

ha még aktuális...

"ezért nyugdíjunkkal csökentjük " ???
ez honnan van ez az információ amúgy?

a megszorítások a szociális kiadásoknál nem feltétlenül jelentik ezt.

ték
Történnek jó dolgok is, mindenki fõzhet pálinkát. 2012-tõl kötelezõ is lesz.

Érdekes módon a külföld nem így látja, õk csak azt látják, hogy veszélyben a magántulajdon, a sajtószabadság, Amerikában egyenesen '56-ot idézik vissza.

Szemét szocibérenc világsajtó.

Én arra lennék kívéncsi, amikor a 2009-es legnagyobb ellenzéki párt elnöke leül vitázni a 2010-es kormányfõvel.

Ha a pártok neveit megváltoztatnánk a hsz.-edben, akkor simán azt lehet hinni, hogy ezt 2007-ben írták. Akkoriban ez az érvelés elfogadhatatlan volt. Változnak az idõk. 😞
azért jó dolgok is történnek

Tudnál írni mondjuk 5 olyan példát, mely a társadalom szélesebb rétegeit érinti és egyértelmûen jó? mert így hirtelen a többgyermekes szülõk adókedvezményén kívül más nem ugrik be.

1 év alatt még nem lehet tönkrevégni midnent, ahhoz kell minimum 1 ciklus

Nyugdíjpénztári vagyon rekvirálása, különadók. Kevesebb, mint egy év elegendõ volt rá.

Ja, hogy ez is Gyurcsány miatt van? Bocs, el is felejtettem.

Azt magyarázd meg nekem, hogy miután az a szemét fletóbérenc Unió nem engedte a 7,5%-os költségvetési hiányt, ezért nyugdíjunkkal csökentjük az államadósságot, mibõl lesz olyan tõke Magyarországon, amellyel a gazdaságot meg lehetne erõsíteni? Azok, akiktnek most beforgatják a nyugdíjukat a költségvetésbe, mibõl kapnak majd nyugdíjat?
Megsúgom: semmibõl. De ez már ismét egy következõ kormány hibája lesz, Orbán megint megszedi és ünnepelteti magát, mint elõzõ ciklusa idején (Bokros-csomag? Mond valamit?), aztán visszaül a kispadra bekiabálni, kivonulgatni, okoskodni.

Totti5
Ha nem viszik csõdbe az országot 4 év alatt, talán még fejlõdni is képesek leszünk akkor már megérte. Ki jöhetett volna? Jobbik? jobb elkerülni õket... LMP? vicc kategória. Ez van, most ezt kell eltûrni, persze mindig lehet hangoztatni hogy milyen szar, nade azért jó dolgok is történnek, persze lehet hogy ezek is hazudnak, ez majd késõbb fog kiderülni. 1 év alatt még nem lehet tönkrevégni midnent, ahhoz kell minimum 1 ciklus, szóval van még idejük és majd 3 év múlva elválik a dolog, addig meg úgy sem lehet mit tenni. Olyan sosem lesz ami mindenkinek jó ezt el kell fogadni, de ami elõre visz az már fél gyõzelem...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hegi90
<#nevetes1><#nevetes1><#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#eljen>

HöfEE
<#eljen>

Sadist
Mert egy biten csak két számot lehet ábrázolni.

Teljesen jól mondod: az embereknek elege lett ebbõl, EZÉRT szavaztak a FIDESZ-re, nem pedig azért, hogy megadják a jogot az AB korlátozására, egy új alkotmány összecsapására, a haverok bebetonozására, ésatöbbi. Ha mindezt leírták volna a programjukba, az életben nem kapnak kétharmadot.