61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Pares #59383 Az a baj, hogy rövid távlatokban gondolkodtok. Attól, hogy kihúztuk Brüsszel valagából a nyelvünket (bár nem vagyok benne biztos, hogy Orbánnak nem jött-e meg rá ismét az étvágya), rövid távon rossz, persze, hogy Brüsszel is támad meg spekulálnak a forinttal, de hosszútávon talán jobb lenne, ha újra felélesztenénk Magyarország mezőgazdaságát, iparát, szóval hogy megpróbáljuk saját magunknak megtermelni valamit. Mert ami most megy, azt se lehet sokáig. Most hogy válság van, az egész még jobban fáj... -
#59382 "Magyarország most pont olyan, mint a tönkrészeg, 40 kilós hülyegyerek, aki mindenkibe beleköt a kocsmában"
kimaradt a vége: "és aztán jól pofán is rúgják" -
Ironman2 #59381 Miből szorulunk behozatalra?
földgáz,és kőolaj -
Lantee #59380 Miből álljunk talpra? Könyörgöm, egy porfing vagyunk a térképen, nem nagyhatalom! Se olajunk, se aranyunk, se iparunk, semmink sincs! (nehogy a vizzel jöjjön valaki, mert tökön szúrom magam)
Egy picike országnak igenis szövetségesek kellenek, közös érdekekkel rendelkező "csapat" kell, ahova tartozva kicsit jobban érezheti magát. Lehet eljátszani a nagy függetlenséget, csak éppen szinte MINDENBŐL behozatalra szorulunk, és nagyon nem mindegy, hogy mennyit kell fizetni a cuccokért. -
Tsol #59379 Ezek szerint megérte -
#59378 menj ki, hogy ne 40-en legyenek -
Lantee #59377 És? Kivettük a nyelvünket, és? Jobb lett, vagy sokkal-sokkal rosszabb?!
Ne játszuk már a faszagyereket, ha nincs mire! Magyarország most pont olyan, mint a tönkrészeg, 40 kilós hülyegyerek, aki mindenkibe beleköt a kocsmában. -
Ronny #59376 Mehettek Kim-Dzsong Un-hoz tanácsért. -
Ronny #59375 Kibicnek semmi se drága. -
Ironman2 #59374 Ja.Ez így volt.Önállóan sose fogunk talpra állni,ha mindig másokra támaszkodunk -
Pares #59373 London szerint idén indul meg az euróövezet széthullása... -
Pares #59372 Másfél éve még jó mélyen ki volt nyalva Brüsszel valaga, azért. -
Ronny #59371 És már megint ott tartunk, hogy mindeki hülye, aki nem csókol be a jelenlegi kormánynak, és elmebeteg vezetőinek.
Az a gond, hogy már régen nem látsz tisztán a gyűlölettől. Szinte biztos volt, hogy az unortodox őrültségek ide fognak vezetni, ettől függetlenül nagyon beteg dolognak tartom az ezen való örömködést.
Magyarország nem alternatíva a normális életre.
Amíg ki nem halnak az első és második generációs homo kádárikuszok, addig Magyarország élhetetlen lesz. Érdemes legalább 50 évvel kalkulálni. -
Lantee #59370 Most hallom a rádióban, hogy az esti ünnepség után - valószínűleg - ALAGÚTON KERESZTÜL menekülnek majd el a kormánytagok az Operából! Hol van már a régi szép idő, amikor még büntetlenül dobálták tojással a kedves vezetőket... -
Lantee #59369 Másfél éve mennyibe került egy euro? Másfél éve mennyi volt a benzinár? Másfél éve hol volt ilyen szintű anti-demokrácia? Másfél éve hol volt Mo. a hitelminősítők listáján? ...stb. -
#59368 és csak az utóbbi másfél évben kezdted el látni? eddig hol voltál? -
Lantee #59367 És már megint ott tartunk, hogy mindeki hülye, aki nem csókol be a jelenlegi kormánynak, és elmebeteg vezetőinek. Mindenki más hülye, csak amit ők csinálnak, az a tuti! És természetesen aki látja/érzi, hogy ez így nagyon nem kóser, és a mielőbbi pofáraesésükre vár, az a nem normális.
Hát, csigével néha egyet szoktam érteni, mert én sem vagyok magyarországi lakos - annak ellenére, hogy most egy pár hónapra itt ragadtam - és pontosan tudom, hogy kintről mindez hogy néz ki. Ő mondjuk teljesen más eszméket vall, mint én, de az alapokban tökéletesen egyetértünk: Magyarország nem alternatíva a normális életre. -
#59366 Én is. XD -
Ironman2 #59365 Azt hittem hogy ez az sg -
Tsol #59364 SG beszólt az MNB-nek -
#59363 Az Chuck Norrisnak se menne... -
#59362 hát majd a ciók szépen elosztogatják az olcsó hitelt oda ahova kell, behúzzák egyszer kétszer a féket meg seggberúgják a frankot oszt szopjál paraszt. milyen káosz? nézed a híreket globálisan? -
Ronny #59361 Hogyne örülnék!?
Ti egymás komplementerei vagytok Csigével. A marha örül a forint gyengülésnek, mert a kinti fizetéséből itthon két korsóval több kőbányait ihat a haverokkal, Te meg...
Ha meglátsz egy magyart az utcán, menj oda, és vágd pofon! Ő tudni fogja, hogy miért kapta.
-
Lantee #59360 Mi az, hogy nektek? Milyen káosz?
Folyamatosan azt hallgatjuk, hogy azért vagyunk mi magyarok ilyen szarban, mert az EU válságban van. Nos, ha valóban az EU van válságban, akkor valaki gyorsan magyarázza el nekem, hogy akkor a forint miért az euroval szemben gyengül ilyen drasztikusan? Hiszen ha az EU válságban van, akkor bizony az euronak is gyengülnie kéne, de durván, nemdebár? -
#59359 olyan gazdasági káosz lesz a világban rövid időn belül, hogy hidd el orbán lesz nektek a legkisebb gond mikor meg kell védeni a családot -
Lantee #59358 Hogyne örülnék!? Egyetlen dolgot állít ez a törpe már a megválasztása óta, és nemhogy megcsinálta volna, hanem pont ellenkezőleg...az egekbe lőtte az államadósságot! Mindenhol, minden egyes fideszes arc ezt szajkózza, hogy államadósság így, államadósság úgy. Nesztek, ennyit a szabadsághacról!
Sebaj, majd este a skinhead-ek megint megveretik magukat az Operánál, az lmp-sek hőzöngenek egy kicsit (vannak vagy negyvenen), de a mi diktátorunk finom melegben ünnepelteti magát, és fantasztikus gazdaságpolitikáját. Bravó nemzet, Bravó Magyarország! -
Ronny #59357 Az unortodox adósságnyomás-mérő csak 76,1 százalékot mutat:)
-
#59356 egészségügyet olvastam véletlenül :S -
Garfield #59355 Unorthodox megoldásokhoz unorthodox devizaárfolyam dukál. -
#59354 ezzel a végére biggyesztett szmájlival mint ha te ennek örülnél...
amíg a forint mélyponton addig magas lesz az adósság is -
#59353 jómunkásemberek megérdemlik;) -
#59352 Közel 5 milliárdos jutalmat osztottak szét az ügyészségen -
Garfield #59351 Cui prodest... -
#59350 Valaki állítsa meg a forint zuhanását... -
Lantee #59349 A harcban egyelőre az államadósság áll nyerésre... ;) -
#59348 A honvédségi járművekre már nincs kötelező biztosítás 2012-ben. A Honvédelmi Minisztérium állományába tartozó gépjárművek által okozott balesetek után a honvédség fizet, maga dönti el, hogy mennyit. -
#59347 :DDD -
Ironman2 #59346 -
#59345 Á semmi különös csak a Föld belső geológiai folyamatai egy új aktívabb fázisba érkeztek,globális felmelegedés sincs,kissé emelkedik ugyan az átlaghőmérséklet de azért állítólag a hegyekben még eshet hó is télen.Ez csak egy jégkorszakot követő természetes melegedés. -
Garfield #59344 Lehet pipálgatni, melyiket sikerült teljesíteni