61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#59423 huzzon el az, aki túlbecsüli -
#59422 "Na ne mondd.Rába,Ikarus,hajógyárak? Szerintem meg pont az országban van a legnagyobb szakértelem,és a technológia a jármügyártáshoz.Csak mindent szétzúztak.Számítógépet is simán tudnánk készíteni,vannak rá megfelelő üzemek"
Rába, Ikarus honnan veszi a nyersanyagot a kész motort(!) a járműveihez?
Honnan szerez egy egyszerű ABS elektronikát?
Számítógépet tudnánk készíteni, csak milyen sebességűt, milyen áron? (és honnan is lenne hozzá nyersanyag, megint...) -
#59421 az oké, én csak konkrétan a tömeghülyítésre írtam, hogy abban a fidesz van az élen (az óriásplakátos önreklámot is ők kezdték el az előző regnálásuk alatt) -
#59420 ám megvan most is a hozzáértés, a diplomás felesleg utcát seper -
#59419 nincs meg a hozzáértés
- ez komoly? kicsit kutass a történelembe -
#59418 ennyi, jólírod -
#59417 se iparunk, semmink sincs!
- miért lett leépítve? -
Ironman2 #59416 Na,és miért? Amúgy hagyjuk a személyeskedést -
Ronny #59415 Bolond vagy... -
Ironman2 #59414 "Az Oktogonról és az Andrássy-Nagymező sarokról is azt jelentették olvasók, hogy rendőrök kamerának látszó dolgokat szerelnek fel oszlopokra."
index.hu -
#59413 http://hirek.msn.mainap.hu/kulfold/halott-madarak-ezrei-potyogtak-az-egbol-video-6939/
"Akkor még azt hitték, az újévi tűzijátéktól ijedtek halálra a feketerigók, de a szakértők szerint nem erről van szó. Jégesőre és villámlásra gyanakszanak, de aznap éjszaka csendes volt az idő egész Arkansasban - ráadásul a tűzijátékot is betiltották idén, nehogy megismétlődjön a tavalyi madárhullás." any idea? -
Ironman2 #59412 Kidobnak minket Európából?
fasza -
Ironman2 #59411 Aki alulbecsüli országunk teljesítményét,az el is húzhat innen.D -
Ironman2 #59410 Na ne mondd.Rába,Ikarus,hajógyárak? Szerintem meg pont az országban van a legnagyobb szakértelem,és a technológia a jármügyártáshoz.Csak mindent szétzúztak.Számítógépet is simán tudnánk készíteni,vannak rá megfelelő üzemek -
ManoNegra #59409 Eleget koptattam már itt a klaviatúrát, elégszer elmondtam, hogy a módszerváltás óta mindegyik szemétre való! Védeni nem fogom őket, de valahogy el kellett jutnunk idáig. Ha valahol folyton többet költenek, és a termelő szférát kiárulják, lerombolják, ott előbb-utóbb vége lesz a dalnak, csak nem lehet ezt mind egy kormány nyakába varrni. Ebben a fidesznek öt és fél év sara van... -
#59408 nincs meg a technologia, nincs meg a hozzáértés és nincs hozzá nyersanagunk. amugy stimmt! -
#59407 azért az elmultnyolcévből mutass már egy selmeczihez hasonlo "eltözsdézték" meg "szakmaiatlan az mnb az adosságszámításnál" karaktert :) -
#59406 amit a multik megtermelnek, mindenfélét -
Garfield #59405 Egyszer már megpróbálták a gazdasági realitások ellenében fejleszteni az országot, de valahogy sehogy sem akart összejönni "a szén és az acél országa" koncepció... -
Garfield #59404 Röhögnöm kell, amikor ez a nő egyáltalán kiejti a száján a "szakmai" szót is, mert ő maga a megtestesült antipólusa a szakmaiságnak.
Ilyen alapon érthetetlen, hogy miért fosnak a devizahitelesek is, mivel a tartozásuk alig emelkedett a kamatemelés miatt, az árfolyamváltozás meg a kutyát sem érdekli. -
Ronny #59403 Szerintem mostanra minden értelmes embernek leesett a tantusz velük kapcsolatban.A kormány és a Jobbik módszereikben és eszmerendszerükben az egykori bolsevik frakcióra hajaznak, miközben az ellenzék a mérsékeltebb kádári mutyihagyományt folytatja. Hát b+ ez egyszerűen elkeserítő... -
Garfield #59402 Lehet, hogy nem most kezdődött, de meg lehet nézni, hogy a Horn-kormány mire és hogyan használta fel a kétharmadot és mire az Orbán-kormány. -
ManoNegra #59401 Azt ne mond, hogy ez most kezdődött a második fidesz kormánnyal... Mindegyik kiszolgáltatott minket, miközben a képünkbe hazudtak. -
Ironman2 #59400 Majd lesz saját autógyárunk,és PC gyárunk.A technológia megvan itt is hozzá.Miért ne lehetne? Máris mennyi munkahely lenne -
Pares #59399 A közeljövőben úgyis nagy változások jönnek majd a gazdaságban. Kitudja milyen új lehetőségek nyílnak meg majd... -
Ronny #59398 Gyakorlatilag az 50-es évekbe akarjátok visszateleportálni az országot. Az exportunk import tartalma 80-82 százalék, hazai tőke nem létezik, technológiánk nincs, nyersanyagokban szegények vagyunk.
Én személy szerint ezt a lehetőségek már nem merem megkockáztatni. -
Pares #59397 Szimplán nem értettél meg. Az elképzelés jó, hogy fel kell éleszteni a gazdaságot valami módon, csak a megvalósítás és az időzítés a rossz. -
Ironman2 #59396 Tejet meg búzát.DDDD -
Pares #59395 Most mit adunk cserébe? -
#59394 és mit adnánk cserébe?
ne gyere azzal, hogy tejet meg buzát, mert abból van bőven "nekik" is -
Garfield #59393 rövid távon rossz, persze,
Te milyen rövidtávról beszélsz? Argentinának szűk 5 évébe került kivakarni magát a szarból, te meg eme "rövidtávú" kényelmetlenség ellentételezéseképp évtizedes gazdaságfejlesztési elképzeléseket raksz? Úgy látom, fel nem tudod fogni, hogy a valóságban mit jelentene az általad csak rövidtávú rossznak minősített időszak. -
Lantee #59392 Az eszköz, amin kommentelsz az honnan van? Az autó, amivel közlekedsz, az honnan van? Ne csak nyersanyagra gondolj, vagy kajára...bármire! -
Ironman2 #59391 Köszi.Ezt akartam mondani. -
Ironman2 #59390 Félreértettél,Mi az ami nincs az országnak,és nagyon rá vagyunk szorulva? -
Pares #59389 Szerintem ő úgy értette, hogy ha úgy működne a gazdaság, ahogy kell, akkor csak kőolajból és földgázból szorulnánk behozatalra, ami igaz. -
Lantee #59388 Ha szerinted csak földgáz és kőolaj jön kintről, akkor először olvasgass, és utána folytathatjuk a vitát/eszmecserét. -
Lantee #59387 Tisztán látok, épp ezért gyűlölöm őket. Egész életemben egyetlen dolgot nem viseltem el, ha totál idiótának, komplett hülyének próbált nézni valaki. Attól nagyon ...hm... zabos leszek.
Nekem ne hablatyoljanak a tv-ben, rádióban, újságban, hogy mennyire faszagyerekek, és milyen jól nyomják ezt az ország irányítósdit, és mindenki hülye aki nem így gondolja, mert rohadtul nem így van. És rajtuk - fidesz és fidesz közeli média - senki nem így gondolja. -
Ironman2 #59386 Rohadt drága a magyar tej,pedig nagyon szeretem -
Pares #59385 Persze ez nem jelenti azt, hogy egyetértek Orbán módszereivel (hogy egész pontos legyek nekem sem tetszik az, amit és ahogy csinál)... -
Ironman2 #59384 Na.Ez igaz