Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bár ezt tényleg nem tudom, én inkább rádióhallgató vagyok, tévét elvétve nézek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyébként miért is van itthon 4 közszolgálati csatorna? m1, m2, duna, duna 2. Mondjuk ha kettõt bezárnánk lehet jobb tévénk lenne?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Másik soron a Britain's Got Talent ITV-s, ami kereskedelmi tv - pontosabban több kereskedelmi társaság együttmûködése, ahogy nálunk az RTL is az.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A TV licencet kevertem az elõfizetési díjjal.
Egy kedvenc a kozelmultbol, erdemes vegignezni.
http://gaborszantai.co.uk/
Mennyire más volt a helyzet (világválság elõtt / alatt(után?)), mennyire másképp leosztott lapok (épphogytöbbség/kényelmes 2/3), és mégis mennyi hasonlóság van egy azonos idõpontban elmondott beszédben.
Ugyanígy érdekesek a hozzászólók, hogy ki milyen következtetésre jut a két szöveg ismeretében.
Az más, hogy TV licence-ért fizetni kell, azonnal, mikor egy TV-t megveszel. mindegy, hogy Amazonról vagy egy üzletbõl az utcán, de rögtön regisztrálnak.
De nem akarok OFF-olni, csak idegesít, hogy értelmesebbnek tartottam a magyarokat ennél - ami a legszomorúbb, hogy az SG-n is a VV4 topic a leglátogatottabb...
"Not available in your area"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
egyébként az egyik ottani Szomszédok vastagon veri a toplistát - bár a 15. helyen elhelyezkedõ Benny Hill Show némi vidámságot hoz a listára 😊
A másik, hogy a reality show nem ugyanaz, mint a talent show.
Az otthoniban is volt jópár szánalmas produkció.
Amúgy rohadt módon nem függ attól, hol élek: magyarként, Magyarországon élve is a földbe süllyednék szégyenemben ezeket az adatokat látva.
És senki nem jöjjön nekem a munka utáni fáradstág ellen választott, kikapcsolódást jelentõ TV-showk jogosultságával.
Én munka után olvasok, ha csak tehetem - most voltam otthon 1 hónapot, elsõ nap elhoztam az Alexandrából egy halom könyvet és egyszer nem ültem le a rohadt TV elé.
De persze legyen TV, akkor miért ezt választják legtöbben, miért nem egy dokumentumfilmet vagy akár egy vígjátékot?
Nem...
Az a lényeg, hogy a részeg, büszke, fiatal magyarok verbális análszexét lehessen nézni - és igen, pont az a korosztály, ami az országért felelõs. Nem a gyerekek, nem a nyugdíjasok, hanem a tisztelt szavazópolgárok.
Sirtal sokat hetvegen, picur?
<#puszis>#puszis>
a mûvészetek nevében a God Shave the Queen-t is eljátszhatta volna 😊, s közben az angolszászok felállva hallgatták és szagolhatták volna, a himnuszukra elõjött ecetesubi-madártej-sör-hagymásbab remixet...
maradok bunkó vad keleti 😊
http://magyarosszefogas.hu/H012564/
http://istvan.netuzlete.hu/
Hehe, nem kell ide semmilyen kormány, ennek az országnak nincs jövõje, maguk a tisztelt polgárok taszítják örök sötétségbe...
Most tudok elõször elégedettséget érezni, hogy elköltöztem.
Csak, hogy úgy fest mégsem a nagy iráni forradalom ihlette a tunéziai és egyiptomi tüntetõket hogy egy vallás és egy állam ötvözetében föderációt alkossanak a közel-keleten, mint ahogy korábban ezt nyilatkozták iráni vezetõk. Mert könnyen elképzelhetõ, hogy a tunéziai láng Egyiptom után átterjedhet Iránra is. S gondolom a jenky titkos szolgálatok sem unatkoznak mostanság, mert ha vmi zavaros, akkor ott lehet halászni, A Mubaraki Egyiptommal ellentétben pedig Iránban nem jenky-barát kormány van.
... Hogy azonban a kedves olvasók ne maradjanak új bejegyzés nélkül, fellapoztam a négy évvel ezelõtti parlamenti naplót, és megtaláltam benne a 2007. február 12-én elmondott miniszterelnöki évadnyitó beszédet. Az alábbiakban teljes terjedelemben közlöm Gyurcsány Ferenc hosszú szónoklatát, valamint az ülésteremben maradó két ellenzéki frakcióvezetõ, Navracsics Tibor és Semjén Zsolt reakcióját. Ha valaki kételkedne az olvasmány relevanciájában, íme egy kis ízelítõ: „Én a kormányom és a magam sorsát összekötöm Magyarország megújításával, a nyugodt reformpolitikával . (…😉 Az idei év még az áldozatvállalás éve, indulnak a reformok, lassan elkezdõdnek a fejlesztések. (…😉 2008 viszont már az átmenet éve. A jövedelmek nem csökkennek, a reformok elkezdenek mûködni. (…😉 2009 a gyorsuló gazdaság, a fejlesztések sokaságának már látható világát hozza, és végre újra emelkedhetnek Magyarországon a jövedelmek. Mértéktartással és felelõsséggel, igen, meg lehet újítani, és nyugodttá lehet tenni Magyarországot.”
ver2: "el lehet innen menni kéremszépen, itt lehet minket hagyni"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
most aszondta a gülüszemûnek ,hogy oldja meg valahogy...
hajrá<#idiota>#idiota>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ja , hogy 99%-a kamu😊
Hát igen érdekes lesz a mostani számítógépes társadalom megy ki kapálni😊
Talán annyi elõnye lehet hogy a foglalkoztatottság nõhet mivel a gépesítés drága lesz ???
Live for nothing or die for something.
Ja, fõleg a tényleges jövedelme bevallásával...
Majd kiváncsi vagyok mennyire fog beépülni annak a kenyérnek az árába amit pestrõl szállítanak egy kelet magyarországi raktárba, hogy onnan teritsék a fél országot. Ez napi 400km, hetente 2000km x 34ft. Ez valaki zsebébõl majd kiesik.. lehet a sofõrébõl, de lehet a miénkbõl...
Vagy csak a külföldi kamionosok fognak fizetni? 😊
a félhülye nem lát tovább a pénz ígéreténél, akkor se, ha anno tanulta. felesleges ilyesmire okítani 😊
és nem kell a görög marhasággal jönni, az utópia amit az egykori elv képvisel nem létezik, talán soha nem is létezett. nem mindneki képes átlátni, mitõl lesz neki jó... pontosabban a lehetõségeiket képtelenek felmérni. nyilván mindenki el tudja képzelni, hogy 50 kg arany jó lenne minden karácsonykor állambácsitól, de értelmes ember ilyet nem vár el. na, egy ideális világban õk lennének a szavazásra jogosultak 😊
Forza.
lásd
Ez egy PR levél, semmi több.
7. Az új alkotmány fejezze-e ki a határon túl élõ magyarsággal való nemzeti összetartozás értékét: persze, fejezze. Mértékegységnek a turult vagy az árvalányhajat javaslom, és legyen az értéke kezdetben mondjuk 42, aztán majd meglátjuk.<#idiota>#idiota>
A matricás módszer alapvetõ hátránya, hogy nem arányos a megtett távolsággal, és alapvetõ elõnye, hogy nem arányos a megtett távolsággal.
Az autópáyla egy szolgáltatás, ennyi az ára, vagy kéred, vagy nem.
Én szemszögömbõl:
Egy egynapos pesti túráért természetesen én sem fizettem pályadíjat, azt a kétszer hatvan kilométrert lazán le lehet tolni a 3-as fõúton is. De ha messzebbre megyek, vagy több napra, többször, nyilván megvezem, mert idõben többet nyerek, mint amennyibe a matrica kerül.
Az új rendszerben az M3-as Hatvan-Pest szakasza elvileg 360 Ft-ba fog kerülni. Sokkal olcsóbb, Viva la Parljament.
De miért is fizetnék azért 360 Ft-ot, amire eddig nem köültöttem semmit?
Kamionos szemszögébõl: