Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Celebeknél minden kikerülhet. Teljesen véletlenül, mint ahogy azt a szalámit is megélhetésbõl, nem mediahackból csinálta.
Bejött neki, a hajdúsító azonnal meghívta a frizbibe.

Nem errõl van szó. Biztosíthatlak.

Ha errõl lenne szó, én már rég számûzetésben lennék a "kukoricán térdeplõ topicban".

banok
Tehát ez senkit nem zavar.
És nem Bakácsot védem hanem azt kifogásolom, hogy egy ilyen felvétel kikerülhet!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Majd a kétharmad eldömnti, hogy jogosan állt-e meg ott. 😄

Tikal
az egyik biztonsági õrtõl. ami azért fel vet egy két kérdést. de gondolom nem fog indulni eljárás senki ellen a boltban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

banok
Ha ez a videó valóban tényleg valós és nem kamu akkor csak egy kérdésem lenne.
HOGY A FRANCBA KERÜLT A SAJTÓ BIRTOKÁBA?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

eksy
Keresik a szavazatokat.
Külföldrõl, most a kisebbségtõl. (1 kisbusznyi szavazó, 1 vagonnyi szavazat😊

"...és...szerintem...bizony."

Tikal
A sofõrje volt. Biztos azért mert sokat kellett volna gyalogolni egy másik parkolóhelyrõl, meg akarta kimélni a fõnököt, így is tul sok stresz érte már a napokban. Ez nem Lázár hibája, én megértem 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Semmilyen célzást nem tettem a politikai nézeteidre, ugyanis lövésem sincs róla 😊
A kacsingatás nem égõ, azért remélem a smilyk jelentésével tisztában vagy te is...ha épp gyurcsányrol vagy lázárrol irtam volna amit akkor õket emlitem meg... ne vedd tul komolyan magad.

Hegi90
Oké, akkor essünk túl rajta, elõször és utoljára:

1. Nem érdekel kirõl írtad, felõlem akár a szomszéd Józsi bá is lehetne, nekem a hozzászólásod stílusa nem tetszett. Lehet, hogy Bandee nem törölt volna, de ahogy írtad: új szelek fújnak. Sok modi már kevesebbért is adott pontot.
2. Ha már látogatod a topikot egy ideje, akkor abból leszûrhetted, hogy én kinek az oldalán állok (segítek: senkién, de majd rájössz erre késõbb, ha még nem tetted meg). Innentõl kezdve az ilyen rejtett rágalmazásokkal meg kacsintgatásokkal csak magadat égeted, és nem is kívánok errõl vitát nyitni.

Próbálok fenntartani egy bizonyos színvonalat, hogy ne legyen minden második poszt fröcsögés vagy trágárkodás (szerencsére eddig kevés volt rá a példa). Ezzel a témával kapcsolatos minden további megjegyzést vagy kérdést csak privátban, vagy sehol, köszönöm.

/ON

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

polluxware
<#falbav>

ajánlom mongóliát..

lovak, sátrak......

ott nincs tõzsde...

se zsidók...

Tikal
Bocs, de még elõtted simán elfért egy ilyen hozzászólás, csak elfelejtettem hogy új szelek fujnak, egyébként egyedül vityat bántottam meg, de elnézésr érte, remélem nem szólsz neki 😉

Fabio Capello
Pedig bármily sajnálatos, a tõzsde a jelen pénzügyi világ mozgatórugója, amíg pénz van addig tõzsde is lesz.

Bár érnénk már meg a Star Trek féle utópiát 😄

Eleve szégyen, hogy olyasmi mint a tõzsde létezhet.
Hegi90
Jah a cenzúra. Legközelebb nézz fel a bannerra, aztán gondold át újra a hozzászólásod stílusát.

Különben ha van panasz, privátban küldd, és megbeszéljük - lehet én értettem félre valamit (bár a te esetedben ez kizárható). Fölösleges ezzel szemetelni a topikot.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile>
immovable
Ja ok.
Danny1987
Ha a tolvaj megsérül, beperelheti a tulajt

Érdekes dolgok vannak itt Európában.

Live for nothing or die for something.

Tikal
bocs, nem neked ment
... Hegi törölte egy hozzászolásom, ha minden igaz, pedig nem volt durva 😊

Lélekrõl van szó, nem fõrõl.

Danny1987

Danny1987

immovable
Pardon?
A lófurulyát.
Akkor számolták el magukat, amikor bolondnak nézték az EP-t, és sijmán le akartak nyomni Európa torkán egy 7,5%-os államháztartási hiányt a hangoztatott 3 helyett. Ezért kellett valahonnan pénzt csinálni, és hol van még pénz az országban? Az emberek számláján, nosza, reformintsuk meg a nyugdíjpénztárakat! Amikor ennek hatása lesz, az már a következõ kormány hibája lesz...

Paraszti nyelven: Orsós kamuja miatt van minden eddiginél nagyobb kovászban az ország.

Danny1987

Éljen Orsós, éljen a Párt!

Danny1987

Tikal
Hé, a cenzura beindult itt is? ...

polluxware
széééééééééééééééééééééééééégyen

immovable
Megállapodott az unió a kormánnyal a médiatörvényrõl

Az Európai Bizottság nyomására a módosítási javaslatokat a magyar kormány tette, ennek ellenére Orbán Viktor hétõn még arról beszélt, hogy Magyarország nem fogad el utasításokat az EU-tól.

"A médiatörvény ürügyén támadást indítottak Magyarország ellen" – mondta hétfõi parlamenti beszédében Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint a kormány a támadást visszaverte, a támadók érveit nevetségessé tette, az utóbbi kitétellel tudósítónk szerint már akkor is nagy derültséget okozva a sajtószobában. Véleménye szerint a támadást indítókat a magyar nép megbüntette. "Velünk nem fogják feltörölni a padlót, mint ügyefogyott és szerencsétlen elõdeinkkel tették" – mondta.

Ezután arról beszélt, hogy "Brüsszel nem Moszkva", azaz Magyarország nem fogad el utasításokat az EU központjától. Ellenben konzultációt folytatnak, immár összeurópai szinten is, rengeteg szervezettel.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
ironikusan reagáltam én is 😊

Tikal
S8-as Audit mindenkinek, fizetésemelést minden képviselõnek, költségtérités minden szarra, minden intézmény átnevezése nemzetivé stb... hát nem csodálom hogy "elszámolták".

Olyannyira jol élünk hogy még senkitõl sem hallottam az elmult egy évben hogy többet keresne mint azelõtt. Persze OV megigérte, 4 év múlva jobb lesz addig is fogjunk össze, kitartás, nem hagyjuk magunkat blablabla

Sadist
Az iróniát az i betûnél keresd a lexikonban...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

almafától ne várj körtét ... meglepõ??? ezen semmi meglepõ sincs hogy nem tudnak számolni azok akik szerint az összes választásra jogosult 35%=2/3, valamint ez a 2/3 több mint a 4/5 (ugye kivette a 2/3 a 4/5ös alkotmánymódosító törv.-t)

immovable
Mily meglepõ.

Nem valamiféle európai válsághullámok, külsõ kockázatok miatt, még csak nem is az elõzõ kormány - mostanság elõszeretettel hangoztatott - állítólagos „adathamisítása” miatt kellett viharos gyorsasággal 250 milliárdos tartalékot létrehoznia az Orbán-kormánynak. Hanem egyszerûen azért, mert elszámolták a költségvetést. Erre csak akkor döbbentek rá, amikor az év elején egy reális makropálya alapján újraszámolták az államháztartási számokat – tudta meg az Index kormányzati forrásokból.
Totti5
S ez a szenny honnan jön mindig?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Willenbrock
Kintrõl minden egybõl más,a legtöbben ha kimennek azonnal többnek és jobbnak kezdik magukat érezni az itthoni elmaradott "veszteseknél".Itthon csak a hülyék és a lúzerek maradnak,kultúrálatlan elmaradott népség az itthoni,bezzeg a nagy nyugat-ott minden van,magas kultúra,demokrácia.Az itthoni ember mindíg lesjnálnivaló mert elsõsorban az intellektuális igénytelenség jellemzi-szemben az agyonkultúrált nyugatiakkal.

jhetedikj
Nagyon egyet értek, sajnálatos ezt a fertõt látni ami az országban folyik...

anno 1987

Tikal
<#falbav>

Hegi90

Dzsini
Gyerekek utáni szavazatok: pro és kontra ugyanonnan (véleményvezér blog).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

HöfEE
"Mondom hogy kell az a kötél. Olcsó gyors és megoldja a problémát."

Valóban nem ártana.

Danny1987
Ismét emberre támadt a kocsordi gyilkos

"Egy 78 éves embernek okozott életveszélyes sérülést vasárnap az a kocsordi férfi, aki nemrég szabadult 14 éves börtönbüntetésbõl"

Mondom hogy kell az a kötél. Olcsó gyors és megoldja a problémát.

Danny1987