Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

immovable
gyurcsány évet értékel.

Inkább azon kéne morfondírozzon, hogy hogyan tudna minél nagyobb kussban lelépni. Regnálásának 3 nagy eredménye volt. Szétverte az országot, a saját pártját - hasonlóan mint a nagyszerû kóka haverja - és a nyakunkra tett 2/3-al egy populista, "messiást". Mert a fityisz neki köszönheti a hatalmat, nem a kvalitásainak.

Ezen kéne kérõdzni és lelépni. Itt is felmerül, hogy vajon milyen alapon fog hõzöngeni.?
A környezõ országokban elég jól mûködik a rendszer. Csehországban például Európa legliberálisabb fegyvertartási törvénye van érvényben és nem folyik patakokban a vér.

Mike
nem kell a személyeskedés!
ha esetleg elmegyek betörni, és te rám lõsz, lelõhetnek, ugynis meg akarsz ölni - ergo jjogos védekezés
ugyanakkor azt is mondhatom, hogy nem is akartam betörni, hanem csak eltévesztettem a házszámot

persze esetünkben a tettesek ezt nem mondhatják el, mert egy dolog visszalõni, esetleg semlegesíteni a támadót, majd kihívni a rendõrséget, mint agyonverni, aztán ellopni 40 liter gázolajat

ilyenek bizony megérdemelnék a kõbányát
mindjárt nem lenne a cigók között olyan kedvelt a börtön, ahová hazajárnak, aztán megy a herevere évekig

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ha életveszélyben vagy, most is megvldheted magad
ha az öregnek is rendes pisztolya lett volna, amit még kezelni is tud, akkor ma is élne. csakhogy a másik öreg meg lehet, hogy passzióból lelövöldözne mindekit az utcán, vagy félelmében elõné a szomszédot, meg a rendõrt is. honnét döntötd el, kinek adhatsz lõfegyvert?
ott volt a multkori lövöldözõ? simén kijátszotta az orvosi ellenõrzéseket

Mike
miért van szükség több élelmiszerboltra?

miért van szükség többféle cipõre?

89
mi az hogy "rádlövök"? csak tán nem egy szakmabelivel van dolgunk?

z99999
nem törvényrõl van szó. rámlõsz, minimum hogy letöröm a karod, és még szépen megúsztad.

az meg hogy folytonos rettegésben élsz megint csak olyan probléma amit egy olcsóbb riasztóval könnyedén megoldasz, nincs kifogás.

"ember nem csinál ilyesmit" szóval te egytõl egyig lelõnéd/felkötnéd õket, de õk a rablással nagyobb bûnt követnek el. gratz.

Pszt.

89
Értem én, hogy a jelenleg hatályos törvényt emlegeted, de mindenki látja, hogy ez egyáltalán nem fair.
Ha egyszer az a BÛNÖZÕ betör az én házamba és veszélyezteti a családom életét, folytonos rettegésben élnek, akkor kérlekszépen hadd csináljak már azzal a betörõvel amit csak akarok. Ezeket egytõl egyig fel kéne kötni és leszarom hogy mennyire van rászorulva, ember nem csinál ilyesmit.

Punker
ááá, simán csak megvárnám a júliust és kizárnám õket egy magas épület tetejére.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Danny1987
Elfogták a víztározó megrongálóit

"Az elkövetõk a tározó területén lévõ két, egyenként 100 m3-es ívóvízzel teli medencébe erõsen szennyezett kannát és egyéb más tárgyakat dobáltak, mely miatt a tározók azonnal elzárásra kerültek a közüzemi vízellátásról"

Ilyeneket le kéne lõni.

Live for nothing or die for something.

Dzsini
És melyik 1 cég legyen az? Ugyanúgy verseny van köztük, mint a boltok, vagy bármilyen más kereskedelmi egység között, és nem csak az árral lehet vásárlókat szerezni vagy megtartani, rengeteg járulékos dologra is lehetõség van - plusz szolgáltatások, törzsvásárlói program, stb. Te nyilván ott tankolsz, ahol a legolcsóbb, más meg nyilván ott, ahol lehet, hogy egy kicsit drágább, de jobb tapasztalatai vannak (más minõségû üzemanyag, kiszolgálás).
Amíg van verseny, addig lehet jobbat találni. Ha nincs verseny (csak 1 kút van), akkor az azt csinál, amit nem szégyell, hiszen nincs hova menni, ha nem tetszik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Sose értettem mi szükség van pl egy Esztergom nagyságú városba 3 kútra, mondjuk nyilván arra jó hogy ott tankolok ahol a legolcsóbb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Danny1987
arty
ennyi 😞((

Forza.

Sadist

Ugyan már, az EU eddig mindig csak a vérünket szívta, nettó befizetõk vagyunk, a magyarok örülni fognak, ha végre megszabadulunk a kiszipolyozó nyugati tõke rabláncaitól.
[/irónia]

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

polluxware
"Szomorú Vasárnap.."

polluxware
hát ez a gáz az egészben... nincs egy darab "hiteles" ellenzék sem aki kiállhatna a dolog mögé

ez ennek az országnak a veszte

így marad a fütyesz.. meg szíjgyártó féle "érzékeltük a problémát" jellegû igaz magyarok

drukkolok mindenkinek akinek van egy csepp esze is, meg lehetõsége hogy egy normálisabb helyen folytassa az életét a családjával.. határon innen túúúúl

immovable
Utálom orbánt, mint a sz..t, de legutóbb olyan faszán s teljesen jogosan kiosztotta a meseházit, hogy az csak úgy lesett.
Totti5
Ameddig ugyan azok ülnek ott a bal sarokban akik az elmúlt 8-20+ évben, addig ezek a próbálkozások inkább negatívan hatnak rájuk, ha okosak lettek volna akkor a fiatalok összefognak és megtisztítják a pártjukat a szennytõl, vagy új pártot alapítanak a régmúlti garnitúra nélkül, akkor talán lenne némi hitelessége a szavaiknak és ezeknek a dolgoknak, de így... hiába mondja Meserházi, a szavainak nincs semmi jelenetõsége, mert a többi párt a 20 perces szónokulásukat 1 perces mondatokkal szétrobbantják úgy hogy utána max csak a sarokban ülnhetnek lehajtott fejjel és ezt õk is tudják.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

HöfEE
Ma találkoztam én is ezzel a peticióba burkolt mszp reklámmal és ugyanez jutott eszembe.

immovable
LOL a maszopnak kb. annyi erkölcsi alapja van hõbörögni, mint egy nácinak hanukát ünnepelni.
jhetedikj
MSZP <#ijedt>

poénból én is küldtem egyet 😄

anno 1987

desigo
dehogynincs...
egységesen nyúlják le a bevételt a cégek és egységesen nem építenek parkolóházakat
Fürst György megmutatta,hogy kell ezt profi módon mûvelni
mostani cégvezetõknek ha van eszük akkor nem Rolls-Royceal parádéznak majd a belvárosban
z99999
furának hangozhat elsõre, de ha belegondolsz, amikor elõször kezd el lõdözni valaki, onnan már mindegy, hogy raboltak: az már gyilkossági kísérlet. ha valaki rálõ másokra, ne csodálkozzon, hogy esetleg belenyomják a képét a betonba. öregembereknél ez duplán értendõ, lévén ha nem is akarnak gyilkolni, sötétben a szar szemükkel bármit eltalálhatnak.

mint már mondtam, riasztó és/vagy kamera az egyetlen elfogadható megoldás.

Pszt.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

arty
polluxware
ez egy dolog... itthoni propagandának elmegy

DE!

az hogy az unió támadja hazánkat, meg sérti a népünk érzéseit..

ha nem jön össze a nagy "terv", akkor még az is lehet hogy megpróbálnak kilépni azunióbóól?

az hogy mégjobban keletebbre süllyedjünk az már sztem a némi aggyal rendelkezõ 2/3ad többségének sem fog tetszeni..

Mike
Milyen szintü szellemi sötétség tombol ebben az országban!
ezen beszartam:

"A legelesleglényegesebb azonban az, hogy mind Nellykéénk kritikái, mind pedig az európai kommunista maffiabanda kritikái legkevésbe az egyszerû állampolgárok érdekében vannak. Teljesen nyilvánvaló, hogy azok kizárólag a médiamaffiák és az mögöttük álló kommunista politikamaffia érdekeit képviselik. "

mindenki kommunista 😄DD

Sadist
Amirõl úgy gondolják, hogy említést érdemel, arról természetesen majd beszámolnak. Ezt a Petike megmondta.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mike
link
2 komment is nagyon tetszik:

"Persze lehet, hogy kormányozni kellene végre, és nem Don Quijote módjára állandóan háborúzni - a semmi ellen. "

"azért ez az egész nézõpont kérdése. A németek is egy nagy huszárvágással visszaverték az antantot a 2. világháborúban. Feltétel nélkül kapituláltak és rögtön abbamaradtak a támadások😊 "

Mike
És az milyen, hogy mégis megváltoztatják a médiatörvényt, Orbán meg behazudja, hogy õk nem fognak kúszni-mászni? persze arról, hogy változtatnak, itthon mélyen kussolnak

Mike
az nem is luxuaztó, mirõl beszélsz te? 😊

egyébként sem Lázár, hanem Lézer 😊

Mike
no meg több rendõr és lényegesen több pénz kell
az nem megy, hogy egy városra van 2 rendõrautó
olyan ez mint a Süsüben a hadsereg

Mike
a legnagyobb baj ez (egyik kommentelõ írja):

"Többször tett feljelentést, de úgy látszik nem volt foganatja."

a rendõsrség baszik dolgozni, a bûnözésbõl élõk meg egyre jobban elszemtelenednek

Tikal
nagy dumás, az tény, a kis papagáj.

" Fél évig nem vette észre hogy két millio felett keress? két pénztárcája van? " 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

polluxware
89
megérdemelte, hogy agyonverték a saját otthonában?<#confused>

89
és engedni a magántulajdon szabad védelmét

Bandee1987
Egy kis pénz becsúsztatva a biztonsági õr zsebébe, és már kinnt is van a felvétel. Manapság pénzzel már mindent meg lehet venni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tikal
Tudom, de nem akartalak megemliteni 😄

z99999
én se álltam volna egy helyben ha valaki rám lõ, szerencsétlen majom megérdemelte, vett volna inkább egy normális riasztót vagy kamerát.

Pszt.

Tikal
engem igen. bakácsot én se sajnálom.