Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
én a 99%-ba tartozom 😞

"nem lehet egyrõl a kettõre haladni ha azt mondom hogy mindenki hülye csak én vagyok az okos. Bizalom nélkül nincs összefogás, összefogás nélkül nincs változás."

összefogás? hol van itt összefogás??? 😊

Forza.

arty
99%

Forza.

joebacsi
Miért nem 96%?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Az emberek 95%-a sajnos szellemileg finoman szólva is korlátolt, az ostoba pedig bármit elhisz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ezzel sajnos en is tisztaban vagyok, de mondjuk egybol az elso ponton kene drasztikus valtozasokat vegrehajtani:

"hogy valasztast nyerj, penz kell" - ehelyett mondjuk azt tudnam elkepzelni, hogy "a nyereshez egyertelmu szakertelem, hozzaertes kelljen".
Tovabba a felelotlen igergeteseket is lecserelnem valamifele ELORE leellenorizheto, vilagos, kidolgozott utemterv bemutatasaval, hogy az emberek ne a hazugsagokra szavazzanak, hanem a puszta tenyek alapjan.
20 eve minden valasztas arrol szol, hogy ki tud nagyobbat hazudni. Nekem mondjuk ebbol van elegem. Ha a Ketfarkuak komolyabban vettek volna magukat, ebben az orszagban siman nyertek volna - hiszen akkorakat hazudtak (mondjuk ok direkt), es olyan betarthatatlan igereteket tettek...hat majdnem, mint a tobbi part.
Tudom, a demokracia nem tokeletes, de meg nem talaltak ki jobbat. Csakhogy demokracia es demokracia kozott is oriasi kulonbsegek vannak. Mondjuk egy kanadai demokracia nem egyenlo a magyar demokraciaval...sajnos.
arty
egyiptomban se fog változni szinte semmi, ne legyenek hiu ábrándjaid - pontosabban azok a dolgok javulnak majd, amik nálunk is már "jók"

nekünk viszont nincs tovább, a mai demokrácioa gyakorlatilag önmaga gátja:
- hogy választást nyerj, pénz kell
- pénzt olyanok adnak, akik hatalomra kerülésed után kérik vissza, kamatostul
- bekerülsz, visszafizetsz, ezzel olyan lettél mint az elmult 60 év összes politikusa: önzõ, gerinctelen féreg

- jön a következõ "jelölt", aki csak "jót" akar...

a kör bezárult.

Forza.

Nézd, legalább megtették ami az adott keretek között lehetséges volt. A társadalmi potenciál nem elégséges egy mûködõ demokráciához - mint ahogy nálunk sem, köszönhetjük Kádár apánknak.

Danny1987
Semmi jó.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
"Szoval azok ott delen, megelegeltek a dolgokat, es addig lazadnak, mig nem tortenik valami valtozas. Egyiptomban sikerult, Tuneziaban sikerul, a tobbit majd meglatjuk. "

Mi is sikerült?

Live for nothing or die for something.

Már várom a nyugdíjasoknak beígért ingyen repjegyet, álá Horn Gyuszi.

Jo-jo...kicsit hulyen vette ki magat, most mar latom. 😊

Szoval azok ott delen, megelegeltek a dolgokat, es addig lazadnak, mig nem tortenik valami valtozas. Egyiptomban sikerult, Tuneziaban sikerul, a tobbit majd meglatjuk.
Persze, az eletminoseg igencsak mas arrafele, de mondjuk Bahrein nem a szegenysegrol volt hires...es megis lazadnak.

Nalunk egyszeruen az a gond, hogy az emberek tenyleg MINDENT elviselnek, legyintenek ra. Az utolso dolog, amit kivanok, hogy ugy nezzen ki a Kossuth ter, mint Egyiptomban, de azert csak jelezni kene mar a "kedves" politikusainknak, hogy nem hulyekbol all az orszag. Amit szivesen latnek, hogy a fidesz es egyeb fanok egy emberkent allnak ki a tisztelt haz ele, es nem egymast fujjogjak, hanem elzavarjak a 20 eve dozsolo "vezetoinket". Ha jobban belegondolunk, nincs hatalmas kulonbseg egy Mubarak es egy Gyurcsany/Orban/XY kozott, csak itt azert van egy fajta eletminoseg, demokracianak nevezett dolog es - egyelore - tenyleges szabadsag.
Sajnos nem szeretunk gondolkodni, hagyjuk, hogy a valasztott vezetoink mondjak meg nekunk mi a jo, es ebbe belenyugszunk. Ha anno, egy kikerult beszedbol (media altal rendesen megtamogatva) ki tudott kerekedni egy rendes kis ellenallas (megjegyzem totalisan ellene voltam, mert a beszed pont az ellenkezojerol szolt, mint amit a tuntetok torkan lenyomtak), akkor a mostani allapot miert nem elegendo?
Nem vagyok tuntetesparti, mert eddig azt hittem, semmire sem jo, felesleges agressziohoz vezet, de most, az arab peldat latva talan valtozhat egyes emberek velemenye.

Hosszu lett, bocsanat! Csak szerettem volna nem az aktualis hulyegyerekkent vegezni... 😊
Neked is igazad van. Megyek, meghágok egy tevét.

Ha igazan tokosek lennenk, most peldat vehetnenk az araboktol...
Szerintem az elmúlt négy év után túlságosan is enyhén fogalmaztam, de igazad van.
Visszavonom.

banok
Na azért ilyet ne írjunk. Nem kívánjuk senkinek a halálát. Ez kuruc.info-s tempó a szememben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Orbán egyetlen pohár cián elfogyasztásával megmenthetné egész Magyarországot.

Kutyakomédia.
"Te mongyad azt, hogy töröljük el, én meg majd mondom aztat, hogy nem, mer ebbõl nem engedek."

HöfEE
Líbiát tekintve annál minden jobb mint ami most van, Gaddaffi nem normális, és a diktatúrája is az egyik legkeményebb a világon. A Bahreini helyzet ennél összetettebb ott ugyan nem valószínû olyan mértékû vérfürdõ mint Líbiában hiszen Bahrein azért jóval fejletteb kultúrálisan és gazdaságilag is, de a polgárháborús (siíta vs. szunni)helyzet reális veszély.

banok
Elképesztõ ami az araboknál most zajlik.
Mi lesz ennek a vége?

HöfEE
Telefonos interjú egy Líbiai tüntetõvel(egyetemet végzett doktorról van szó): CNN interju

"A Sabab ijfúsági mozgalom szerint aknavetõkkel lõttek a tüntetõkre Bengáziban a katonai bázis közelében, több helyszíni forrásuk szerint is ötvenöten is életüket veszthették. Az nem derült ki, hogy ez a pénteki áldozatokkal együtt értendõ-e. A libyafeb17 blog szintén harcokról és ötvenöt halottról számolt be, az al-Dzsala kórház hullaházában állítólag kétszáz halott van az elmúlt napok összecsapásai után."

http://index.hu/kulfold/2011/02/18/lazongas_az_arab_vilagban/

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
De tényleg nem értettem, hogy mirõl szólt a hsz-ed... 😄
Elõször azt hittem, hogy rossz topikba írtál.

Ezeket a hsz-eket meg nem mint házigazda írom, hanem mint fórumozó, akinek szintén van egy véleménye.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tikal
Mondom: csak egy vélemény. Nem szántam konkrétan senkinek, ezért nem látod a "válasz erre" cimkét.
Attól még hogy moderátor lettél, légyszi ne te akard már megmondani hogy mi számít hírnek, és mi nem, és azt se hogy mihez lehet hozzászolni. Lehet mégis jobbos vagy és nyomod itt az új médiatörvényt kicsiben?

Egyébként azért írtam, hogy ne sajnáljuk, mert más forumokon elõfordult hogy többen "sajnálták" szegényt...

És képzeld, tisztában vagyok azzal hogy elég bulvár hír, kb leszarom, de ha már itt volt megnéztem és hozzászóltam, rajtad kivül szerintem senkit nem zavart és nem is fog. Kb mindennap jut ide egy jelentéktelen hír, de ez van.

(És kattanj le rólam, már másodjára találsz meg valami hülyeséggel, mióta modi vagy, azelõtt kb nem is emlékszem hogy szoltunk volna egymáshoz)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hegi90
Mivel nem használtad a válasz erre gombot, elég nehéz lenne kitalálni, hogy kinek címezted, és hogy milyen témában. Az életed úgy jön ide, hogy nem értem, hogy egy ember (nem túl magas) fizetése miért számít neked hírnek.
Erre még rájött az, hogy tényleg nem értem, hogy ki sajnál kit, mert egy hsz-t se láttam, amire ez illett volna.

Ez viszont már kezd átfolyni személyeskedésbe, remélem sikerült elmagyaráznom az elõzõ hsz-emet, úgyhogy innentõl nekem a téma lezárva.

Tikal
Neked mi bajod van? Nem neked cimeztem a mondandom. Általánosságban beszéltem a témáról.
Hogy jön ide az életem? Kicsit vegyél már vissza. Kösz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hegi90
Kirõl beszélsz? Ki sajnál kit? Mennyiben befolyásolja ez a dolog amirõl beszélsz az életedet?

Hegi90
<#eljen>

Legalább itt a Hír topikban lehetne normális, fontos cikkeket linkelni.

Marci0115
Ráadásul valami bulvárhír, telefonszámmal kirakva?^^

hát gondoltam felhivtad, vagy valahogy közvetve bizonyitékot szereztél hogy hamis a szám

Tikal
Azért az elég fura hogy 80ezre marad kajára havonta, és még az se elég, más meg enynit keres, és még számlákat se fizetett.. szóval ne sajnáljuk...

Hegi90
Nem, de kíváncsi vagyok, hogy jutottál erre a következtetésre.

Hegi90
De gondolom egy orvosi mûhiba, egy sz.r mûsorból egy béna részlet, meg még egy noname alakról szóló cikk, aki szalámit lopott egy tescoból sokkal fontosabb, mint hogy

Az EU kész segíteni Portugálián, ha szükséges
A Világbank elnöke a dollár végérõl beszél
A GYES-en spórol a kormány
Líbiában is lekapcsolták a netet
Magyar film kapta a nemzetközi filmkritikusok fõdíját

UGYE?

Ejnye srácok...

banok
Kuruc.info készítõi (direkt nem az újságíró szót használtam) egyenként érdemelnének egy kiadós pofont - az ilyen hasonló "akcióik" miatt. Nagyon bírnám ha egyszer a bíróság elõtt látnám a szerkesztõség összes tagját aztán egy ideig, egy Jobbik által megálmodott önfenntartó börtön lakóiként.
És ez a hsz. részemrõl ismét nem azért íródott mert, hogy védeném a Bakácsot. Szarok a Bakácsra. De már nagyon unom, hogy egy ilyen 1 napos szavatosságú bulvárhír határozza meg a közéletet - legalábbis egy jelentõs részét, a Népszabadságtól a kuruc.info-ig.

Marci0115
te most kajak felhívtad?

Hegi90
<#wilting> Kuruc.info? komolyan? Ráadásul valami bulvárhír, telefonszámmal kirakva?

<#zavart2>

Tikal
Videojátékról filmkritika

EPIC FAIL
nem gondoltam hogy ez a puzsér ekkora bunko, tusko.. nem is értem hogy miért õt hivták hogy filmet elemezzen, egyébként ki ez az ember, ujságiro lenne? szánalmas.

Dzsini
Persze, csak azt nem szokták nagydobra verni, nem lehet rajta csámcsogni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

desigo
Volt már itthon valaha,hogy a kórházigazgató hivatalosan elismerte,hogy hibáztak?
a.carkey

A medve nem játék.

érdekes
Olcsó lemezek szállítóit kapcsolták le.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

polluxware
<#eplus2>

banok
A bahreini balhé miatt meglódulhat az olaj ára.

Sadist
"hazamész, hazaviszed a fegyvert, nézegeted, pucolgatod, betárazod, kitárazod, bezsírozod, töltényekkel játszol
és éjjelente meg arra vársz, bárcsak végre betörne hozzám valaki, milyen jó lenne, végre használhatnám, de izgalmas lenne..."

Hát te beteg vagy 😄 Lõtérrõl, IPSC-rõl, IDPA-ról, egyéb lövészsportokról hallottál már?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

HöfEE
Az arab világban valami megmozdult. Fõleg Líbiában már nagyon forrongó tüntetések vannak, a tömegekre éles lõszerrel lõnek, minden ember az utcán van.
http://index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2011%2F02%2F18%2Flazongas_az_arab_vilagban%2F

Pár felvétel (18+), bár a legtöbbet hamar letörlik.

Sadist
"a fegyvernek egy funkciója van: mások megölése"

Gondolod te, de lehet önvédelmi eszköz, vagy sporteszköz is.

Sadist
A lõfegyver miatti halálesetek nagy része a helytelen fegyverkezelésbõl adódik, nem abból, hogy egyik ember meg akarja ölni a másikat.

Hagyjuk már az ilyen demagóg, valósághoz köze nincs költõi túlzásokat.

Egyébként pedig:

29. § (1) Nem büntethetõ, akinek a cselekménye a saját, illetõleg a mások személye, javai vagy közérdek ellen intézett, illetõleg ezeket közvetlenül fenyegetõ jogtalan támadás elhárításához szükséges.

(2) Nem büntethetõ az sem, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból túllépi.

(3) A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elõl.

29/A. § Nem büntethetõ, aki a saját, illetõleg a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelõzéséhez szükséges védelmi eszközt alkalmaz, ha az az élet kioltására nem alkalmas, és annak folytán a jogtalan támadó szenved sérelmet, továbbá ha a védekezõ a sérelem elkerülése érdekében mindent megtett, ami tõle az adott helyzetben elvárható volt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

? ezt most mire írtad?

akkor esetleg egy konkrét paragrafust is szívesen vennék...

valamint ennek a gyakorlati alkalmazását.

Mike
te írtál hülyeséget
tessék tanulmányozni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray