Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HöfEE
"Egy arab hírblog úgy tudja, a hadsereg vadászgépei tüzet nyitottak egy csoport, a fõvárosba, Tripoliba igyekvõ tüntetõre."

A délután folyamán 2 Líbiai vadászgép és egy helikopter landolt Máltán. A pilótákat õrízetbe vették és kihallgattok ahol elmondták, Tripoliban állomásoztatk de Bengáziba vezényelték õket a tömeg bombázására de megtagadták a parancsot és egy menekülteket szállító helikopterrel együtt máltára repültek.

http://english.aljazeera.net/watch_now/

Sadist
Mindig a suszternak lyukas a cipõje 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Mondd szépen utánam, kognitív disszonancia!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Danny1987
2050-re nem ismerünk rá a bolygóra

"Vagy megáll a népességrobbanás, vagy kilencmilliárdosra nõ az össznépesség, és a következõ negyven évben annyi ennivalót kell termelni, mint az utolsó nyolcezerben összesen."

Kit érdekel afrika.
Nem kell küldeni nekik segélyt aztán probléma megoldva.

Live for nothing or die for something.

immovable
5 Ft-al emelkedik a benzin ára hétfõn.

fityiszes nyilatkozat erre a hírre kb. egy évvel ezelõttrõl.

szájtátó petike.

- A kormány rossz gazdaságpolitikája s illegitim hazaáruló gyurcSány (a fityiszben senki nem tudja kimondani rendesen az "s" betût😄) mint a hazugság szinonimája miatt magasak a az árak. Felszólítjuk a kormányt, hogy mentSe meg az embereket és védje meg a pógárokat.
polluxware
kutyakalandok egy kutyavilágból.. (folytatása következik..)

Tikal
szakértõ kormány...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

polluxware

õ például máshogy látja...

õ hamarosan rátámad a fõnökére mert viktor aszondta

õ hõsiesen megtesz mindent

a munkáltató egyenlõre várakozó testhelyzetet vett fel

lássuk leesik e a szemuveg (idõben..)

Tikal
Egy millió ember jár roszul az uj adótörvénnyel

õk biztos azok akik nem szavaztak viktorra, tehát az egyharmad...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Vannak akik rosszul jártak az új adórendszerrel

Vannak? A többség szopott vele... a környezetemben szinte mindenki panaszkodik.. persze aki 300e felett keres az nem.. õ tuti jól járt, viktor meg jol keresztbe tett az átlag embernek, a kis jövedelmüeknek, éljen a kétharmad, ezt akartuk. [ NOT ME ]

Danny1987
Ifj. Kadhafi: Leszámolunk a zendülõkkel

"Líbia válaszúthoz érkezett: vagy megegyezünk még ma a reformokról, vagy nem 84 halálos áldozatot, hanem több ezer embert fogunk siratni, és egész Líbiában patakokban folyik majd a vér"

Danny1987
Nyugat európában is fogynak.
Amerikában is a fehérek.
De tudjuk mindegyik hely a szegénység melegágya😊

Pluskast
Nem is csoda. Ilyen vacak anyagi helyzetben az értelmesebb ember nem vagy alig vállal gyereket.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Szerintem jelentõs értékrendbeli gondok van ott, ahol egy város csõdje kapcsán egy huszadrangú klubot emelünk ki.

jhetedikj

anno 1987

Az külön érdekes, hogy a zemberek pénzét "eltõzsdézõ"
manyupok lényegesen jobb eredményeket értek el, mint a
válságot "nem tankönyvi" példák alapján kezelõ pénzügyi zsenink cége.

Úgysem fogod meggyõzni.
Egy ilyen volumenû szegénységi bizonyítvány után ebben biztos vagyok.

1, a Dunai árterületre mélygarázst építeni csak egy sima "epic fail" ???. Ha Makó városa alpesi mûlesikló pályát épít az is csak sima "fail" ???

2, MAFFIA akarta felgyújtani Megyót??? 😄😄😄😄😄😄: Nyomozz egy kicsit. Perza Renátónak, Torgyán egykori emberének a Rogán Antal biztosított szolgálati lakást ekkor ...mit kit szolgált?? Kui Rózsa, Megyó felesége? elég szövevényes de lehet boncolgatni.

3, "Sok minden szépült és sok minden épült"
?? Micsodák?? Mélygarázs ? Széchényi tér? Élmény fürdõ? ezek mind megérik hogy csõdbe jusson egy város. És még mi épült szépült??

Megyót már rég kiherélték volna a Fideszben is, ha nem a hasonlószõrû milliárdos Lázár védené be.

...emellett kevesebb pedagógusi fizetés és parkolási adó.

Salgótarján tudja, mit csinál. Kívánom péemmaszonyságnak, hogy minél elõbb vegyék fel azt a biztosítást!

Azt észrevettem, nem írtad le az összefüggést Tétényi és a kommunisták, Tétényi és a tálibok, valamint Tétényi és Darth Vader között.

Remélem, ezt nem ingyen csinálod. Ha fizetõs meló, akkor elnézzük.

Ez az, aminek a hatására vaníliás karikán át vigyorognak a Zemberek?

Totti5
Nagyon is és még finom voltam és tömör.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A fradizás kb. egyenértékû divat a fletózással, de ne értsd félre, nem a Zöld Sasokat akartam ezzel bántani. Irónia volt.

polluxware
vitya féle ész blokkoló by (fidesz freksön)

Totti5
Az a szép amikor egy Szegeden lakó mondja ezt😊)) mi szívunk nem ti...

Mondd, hogy ezt nem komolyan írtad!

immovable
Tyûûûû!<#nevetes1>
polluxware

polluxware
öregem... te aztán

<#zavart2>

Totti5
Ökörség. Sok minden szépült és sok minden épült. Persze garázs epic fail volt.

Tétényi aki a fidesz alatt beosztottként látványmunkára vett fel fél milliókat, mert NEM végezte el a melót annyira nem ért semmihez. Tétényi aki semmit nem csinál csak berendezte a fõteret a saját bejárású színházának ahol a buta embereket ünnepre fogva indította el azt a adósságrendezési eljárást amit õ sem szavazott meg mint ahogy más sem, mert akkor tudta hogy ennek nagyon súlyos ( felesleges ) következményei lesznek, de másnapra úgy ébredet hogy az elsõ dolga volt aláírni. Tététnyi aki 2 könyv miatt sírt ami állítolag ellopott Tamás, aki tonnaszám szerzett be könyveket saját költségén a város javára. Tétényi aki az üléseket sem tudja lvezetni, mert annyira nem ért hozzá. Tétényi aki úgy meg fog bukni hogy csak úgy repülni fog, mert az emberek látni fogják mit tett, persze most még lehet nem, de 1-2 év múlva le fog esni. Tehát volt egy hozzá nem értõ gyûlölet keltõ, a maffiával együtt dolgozó ( akik felgyujtották Tamás házát, autóját, azok ott tapsikoltak Tétényi beszédein az elsõ sorban ), a várost a semmibe taszító polgármesterünk. Kinek érte ez meg? neki biztos.

És igen van adósság, mint ahogy a legtöbb településnek, de mibõl fejlõdik egy véros MOn, ha nem hitelbõl? pláne ez elmúlt 8 évben ahol az ország 10szer nagyobb szemnybe került mint az önkormányzatok. Meggyis is sok hibát csinált, de legalább a városért volt, nem pedig ellene.

polluxware
jelen helyzetben és témában, KI a *ASZT érdekel a béna magyar foci?

Esztergomban megy a szabad rablás... a fidesz hívek meg mindenre gondolnak csak a problémára nem...............

annyira fáj ez a "tévedhetetlen szuper jó" mítosz.. pedig Kósa is mondta már valhol, hogy ennek az embernek sunyiba kéne már húznia

immovable
10 milliárdos vagyonvesztés 5 év alatt, 20 milliárdos hitel, értelmetlen, szakmailag is megkérdõjelezhetõ építkezések, fekete lista, hitel, hitel, hitel, etc. Ennyi megyó eredménye. Ja plusz "látványpékség" a fõtérre a plebsznek, híveknek. De természetesen az új polgármester viszi csõdbe a várost. 😄
mondjuk nem a Tétényi építette a Dunán a Prímás-szigetre a mélygarázst, amit aztán folyamatosan árvíztõl(meg talajvíztõl!!) védeni kell, folyamatosan felújítani kell, esetleg egyszer pár év után mûködni is fog normálisan.

mondjuk nem a Tétényi indította el hogy Egom fizesse Bayer Zsolt magánvádas perköltségeit.

mondjuk nem Tétényinek voltak túlzó média kiadásai a Bayer vonal felé (pl Hídlap, plakátok)

Ez a sok sok milliárd nyilván jól jönne most?

Amúgy meg ha Tétényi arra játszik, hogy új önkormányzati választások lesznek, simán jól kijöhet, mer nem feltétlen lesz meg a Fidesznek az önkormiban a 2/3 megint mint most.

immovable
<#nevetes1>
Totti5
"Megint sötét lesz Esztergom utcáin, megszûnik a szemétszállítás, nem jut pénz az utak, közterek, óvodák, iskolák karbantartására, utcaseprésre - nyilatkozta a város polgármestere a Vasárnapi Híreknek."

Igazán bekussolhatna, mert ezt õ indította el, csak fogalma sem volt hogy ezek lesznek a követketményei hiába ugatta neki mindenki. Hülye liba az a nõ.

Spec sokan,
s úgy fest pl Vlala is
Valamint te sem.... mert erre a részre reagáltál, ennyi.

én csak annyit írtam hogy ki lehetne hagyni a sztoriból, pont ezért

Már nem azért, de ki nem szarja le a Fradit?

1, szerintem a Fradizást hagyd... Értem a mondanivalód lényegét, de ha ebbe akarunk belemenni, akkor nehogy azt hidd, hogy véletlen volt a 2006os elQrás utáni balhé, ami egyébként lóf*sz volt ahhoz képest, ami ilyenkor szokott lenni mindenhol. Kiegészítve azzal hogy nem kell mindig minden ügyben a Ferencvárosba rúgni, ez már csak egy szar divat, más topikban kifejtem ezt az egészet ha gondolod.

2, a városban tisztában vannak Tétényi szándékaival és Meggyes aljasságával szóval inkább Tétényi melletti szimpátia tüntetés lesz. (ami ékes példája hogy szocik és jobbikosok a jó célért akár nyíltan akár burkoltan de összefognak)

3, csövesek??? .. aki fennálló rend/hatalom ellen tüntet az mindig csöves, vagy szar Fradista, agy a kettõ együtt??

és még egy pluszba objektíven 😊
4, Egomban nagyon nagyon sok Újpest drukker is él, legalább annyi mint Fradista, ha nem több.

Majd azt nézd meg, amikor a Fradi-szurkerek és a mozgósítható csövesek ostrom alá veszik a várost, és "mindaddig a fõtéren mardadnak, amíg Tétényi Éva le nem mond".

Salgótarján Fideszes városvezetése épp most szabott ki parkolási adót az egész városra. Ez nem parkolódíj, az már eddig is volt.

immovable
immovable
Csak nem zavar az új médiatörvény? 😄
Sadist
"ti vagy egyszerûen nem mozogtok közösségekben emberek között és ezért vagytok ilyen csudajó véleménnyel mindenkirõl (bocs csak a 90%-ról)"

Vagy pont, hogy a tapasztalat miatt van valaki ezen a véleményen. Egyébként nagy tömegben az emberek méginkább birkák.
És itt a szellemi korlátoltságot ne úgy értsd, hogy képtelenek elvégezni egy középiskolát, vagy egyetemet (nem is várható el), hanem képtelenek azt használni, amit az iskolában a fejükbe vernek, vagy kooperatív módon, illetve hosszútávon gondolkodni.

jhetedikj
<#wilting>

anno 1987

joebacsi
Azért az fasza, hogy csak engem törölsz <#levele>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hegi90
On the spot riport egyiptomból
respekt :S<#eljen>

" Hulyek voltunk, csapdaba kerultunk, olyan szorosan fogtak kozre minket a ferfiak, hogy se elore, se hatra nem volt menekves. Egyre tobb kezet ereztem a testemen. Agresszivan markolasztak. Probaltam arra fordulni, ahonnan a tamadast ereztem, szitkozodtam angolul, azt hittem ez majd mukodik. Egyre tobben fogdostak, fogyott a levego, tudtam, hogy nem szabad panikba esni, nem szabad hagyni, hogy elsodorjanak minket egymastol. Ha elsodornak, ramveti magat az agressziv tomeg es a forgatas elso napjan ugy vegzem majd, mint a CBS riporternoje, akit gyakorlatialg nyilvanosan megeroszakoltak."

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tikal
<#pias>

Hegi90
Na be lehet fejezni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S