Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
röviden így járt az EU, ennyit tud az EU
ilyenkor jönnek a válságkommunikáció szakemberei (most azért egy buta kormányszóvivõnél magasabb szintûre gondolok), megoldjuk, összefogás, együtt, mi EU ...ezek szép szavak, de a lényeg a cukor nem alapvetõ élelmiszer a gabonához képest, tehát röviden ennyi az ügy.
Szerintem ez azóta sem változott, és nemzetközileg is igaz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na most akkor mi az, hogy nem szállítanak?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
aki tõzsdézik vagy elõjegyzést vásárol nagy haszonra számítanak emiatt a gabona és kukorica témában. Hiszen a gabona és kukorica nagyobb biznisz mint a cukor.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
tehát a kereslet nõ,
a termelés csökken,
akkor az álmoskönyv szerint is az árak elszabadulnak.
Ez most még csak a cukor, fél év múlva majd jön a kukorica és a gabona. Mert a terület amin ezzel foglalkoznak az üzemanyagtermelés miatt szintén csökkent
Az idei kenyér áremelés csak annak lesz köszönhetõ, hogy a dílerek elpasszolták s így jelenleg nincs magyar gabona, Szlovákiából szerzik a lisztet az északi megyékbõl a pékségek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Meg elõtte a viktorék (a mostaniak, nem másik viktorék!). Meg elõtte a másik szocik. Meg elõtte az mdf. Meg elõttük a "komcsik".
A magánnyugi pénztár pénzei PILLANATNYI statisztika javitására remek. Hosszutávon te is szopni fogsz miatta 😊 Meg én is. Meg még 9.5 millióan biztosan 😞
Forza.
1. Ki a legszebb Magyarországon?
2. Miért épp Viktor?
Azt meg nehezebben tudom elkepzelni, hogy esetleg viktor ele kerul a vegeredmeny, aki az alapjan fog donteni.
parasztvakitas
Vagy mondok jobbat. Egyszerûen küldjük el neki a "Narancsvidék" címû kiadványt.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Talán mert aránytalanul magasak a bérre rakodó terhek. Tessék megérteni a mögötte álló ok-okozati viszonyt(sok állami csecsen lógó here->magas adó és járulék).
Amúgy meg minden annyit ér, amennyit fizetnek érte.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Hogy is van ez? Akkor most ezekkel .asszunk ki szépen.Munkáltató meg szépen elbucsuzik tõlük,mert sok munkáltató örült a rokkantaknak,mert kevesebb járulékot kellett utánuk fizetni
Garantálják törvényben hogy nem bocsáthatók el 1 éven belül akik idáig le voltak százalékolva,és rendben lesz minden
Rengetegszer állok abban a megállóban. 😞
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Így engedd el a gyereked suliba.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Azt én is tudom, hogy Esztergomban nagyon feszült a politikai helyzet, bár októberben az emberek elmondták errõl a véleményüket, és kijelölték a haladási irányt. Csak az a baj, hogy a választópolgárok nagy része nem igazán ismeri a választási rendszert, és szerintem sokan azt hitték, hogy a polgármester megválasztásával a képviselõtestületet is megválasztják.
Avanti Roma!
Magyarországon a 90-es évek eleji tömeges leépítsek után feltûnõen sokan kerültek Magyarországon a rokkantnyugdíjazásra (dokik lefizetve, papír kiállítva vmi sérülésre, betegségre).
Az egészben az az érdekes, hogy valaki jogosulatlanul került rokkantnyugdíjazásra annak csak leállítják a nyugdíjfolyósítását vagy vissza is fizettetik vele a jogosulatlan részét?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Én hetente járok Esztergomba, azért kérdezem csak.
Avanti Roma!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A generikus gyógyszer árak csökkentése pedig jónak tûnik s amint írják van erre külföldi példa.
Kedvenc városom most ott tart, hogy az egész városban, mindenkivel fizettet parkolási díjat. Óránként 300 Ft.
Ezt még nagy nehezen lenyxelném, de a rokkantigazolványt is semmibe nézik. Ha nem fenntartott parkolóban állsz meg, fizetned kell.
El lehet képzelni a város jövõjét: A néhány rokkantparkoló, amit fenntartanak, állandóan tele lesz 20 millós luxusautókkal, szegény tolószékes bácsika pedig a rokkantnyugdíja utolsó 300 forintját is az automatába dobálja.