61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#59543 mi van akkor szerinted hogy ha a tüntetők és ellentüntetők egymáshoz közel kerülnek? -
Garfield #59542 Mások sem találtak tüntetőtek: Lúzerparádé, második felvonás -
#59541 pedig nagyon egyszerű. leírtam egy magyarázat valamit, és hozzákötöttem hogy az se stabil kiindulási alap, de stabilabb végül is mint a számok, az a mellék infó. #59536 ra a válasz meg elötte van.
Ha igen, akkor nagyon gyorsan tegyék meg velünk is... - már megtették, és jelenleg is teszik is. ingatlanok, részvények, földterületek vannak felvásárolva kőkemény szinten, kizsigerelt emberek vesztik el otthonukat, extra egy olyan országban aminek nem erős a gazdasága minden felvásárolható, az mszp is frankón szorgalmazta a privatizációkat...
nem tudom, néha úgy érzem itt magam hsz írás közbe, mint egy óvónéni vagy tanárbácsi... a nagy orbánozó törzsközönséget fel kell világosítani a tényekről? vagy ezeket ti nem tudjátok? lol -
Nem találta a tüntetést az MTV
Szeretettel küldöm a sok agyalágyultnak, akik segítettek ezeknek a barmoknak megszerezni a 2/3-adot. -
Lantee #59539 Akkor sem értem, hogy a bivalyerős német gazdaság, ahol rohadt alacsonyan van a munkanélküliség, hogyan fér bele az általad felvázolt cionista elfoglalósdiba?! Vagy esetleg őket már elfoglalták? Ha igen, akkor nagyon gyorsan tegyék meg velünk is... -
#59538 biztos képbe vagy az én kapcsolataim terén buta hozzászólás -
#59537 leírtam -
Lantee #59536 "az hogy megy a szekér vagy sem, az nem a kormányon látszik, és nem is a számokon"
Ha nem a számokon, akkor min? -
Vlala #59535 Nekem olyan német ismerőseim vannak, akik szerint Neked nicsenek német ismerőseid ;) -
#59534 az hogy megy a szekér vagy sem, az nem a kormányon látszik, és nem is a számokon, a mai világban a számok olyan tényezők amiket orrba szájba lehet manipulálni, nem biztos kiindulási alap. egy dolog ami számít, hogy élnek az emberek, milyen színvonalon, mennyi a havi fizetés mennyi a kiadás. persze sajnos ezt is meg lehet fúrni, méghozzá úgy hogy felveszünk egy rakás imf-et, egy ideig virágzás, amikor meg perkálni kell és nem tudsz, vagy a ciók aszondják kakukk, jön a zuhanás, és az életszínvonal süllyedése. ilyen qrwa egyszerű, mert a hitel egy lánc, amit úgy is meglehet rángatni hogy utána a polgárok azt se tudják hol vannak, végül is ebben a vadkapitalista globalizálódó világban mindent meg tehet büntetlenül az elit, egy másik ország elfoglalásától kezdve az emberek lehúzásáig. -
Ronny #59533 a fizetési papír az ami számít, és nem az emlékek
Milyen igazam volt... -
Ronny #59532 Németország az euró bevezetése óta soha nem látott külkereskedelmi aktívumot halmozott fel, ráadásul 3 évig a világ első számú exportőrei voltak.
Talán az ismerőseid azt nehezményezik, hogy a csődben vergődő dél-európai országokkal ellentétben az így keletkező plusz forrásokat nem verték el azonnal szociális marhaságokra vagy éppen bérkiáramlásra. -
#59531 figyelj, én alapvetően senkit nem nézek hülyének, ha nekem egy olyan ember aki ott él már pár éve"" azt mondja hogy akkor jobb volt, valószínűleg nem azért mondja ezt mert csal a memóriája, tehát nem hülye, jobban élt vagy szarabbul, ez a két lehetőség van, a fizetési papír az ami számít, és nem az emlékek. és pl ezért vitázok én itt olyanokkal akik nem tudnak túllépni orbánon, itt a rendszerváltás nem váltott meg semmit csak elhúztak az oroszok, a rendszerváltás óta is csak a nagy-rakás-szar-van!! én saját magamból indulok ki, nem éltem jól! most se élek jól! ennyi! ehhez orbánnak van 5 év köze, és a maradék 16? amiért kiállok orbán politikája mellett, az az hogy 2002 elött volt egy olyan 1-2 év hogy éreztem valami enyhülést, meg talán jobban jöttem ki havonta, persze ez nem biztos hogy mindenkinél így volt, nálam így volt, és ebből indulok ki, nem abból hogy itt a nagy gyúrcsány fanok mit írnak, azt szarom le, éppolyan ferdítések vannak bennük mint az index bankcentrikus cikkei. -
#59530 Ez had ne legyen már reprezentatív minta. Egyébként a többség szarabbnak érzi a múltat mint a jelent, a nosztalgiázás szó nem véletlen egy kellemes élményt jelent. Ez az amikor visszagondolunk a régi "szép" időkre, csakhogy azok nem azért szépek mert tényleg szépek voltak hanem mert az emlékek "megszépülnek", a jóra jobban emlékszik az ember mint a rosszra, ezt tökéletesen bizonyítja a politika rendszer és, hogy miért a választások előtt kezdenek komoly infrastrukturális fejlesztésekbe. -
#59529 persze rá lehet fogni a periféria országokra amiket kisegített akár most akár a 2008 -as válságban ez a lehetőségetek megvan -
#59528 hát figyelj a párszáztól elszámoltatok 2 millióig, gondoltam duplázok... miért ne? -
#59527 persze, mert régen mindig minden jobb volt -
#59526 ez gyenge próbálkozás volt -
#59525 Új alkotmány van akkor? (költői)
Hát akkor.......[#köpegyet] -
#59524 van néhány német ismerősöm akikkel elbeszélgetek neten erről arról, (angol is akad + kiköltözöt magyarok), lényeg a lényeg a német ismerőseim szerint jelenleg sokkal szarabb németország gazdasága, min mikor még a márka volt a deviza, és ezt nem én mondom, olyan emberek akik ott élnek 30+ éve -
#59523 a józsibácsi szerint meg 4 millióan, most hol az igazság? párszáz és 4 millió között, talán ez helyes -
Lantee #59522 Mert a gaz EU-ban is akkora válság van, hogy csak ihaj!
"Németországban történelmi mélypontra süllyedt a munkanélküliség 2011-ben az országos munkaügyi ügynökség (BA) kedden megjelent adatai szerint, az év egészét tekintve átlagosan 2,976 millió volt a munkanélküliek száma, ami a legalacsonyabb érték Németország újraegyesítése óta." -
#59521 csak 23 millió -
#59520 Philip szerint 2 millióan voltak -
Vlala #59519 Szógyártó nem tud számolni. Bezzeg Orbán Szent Tüntetésén százezrek hugyoztak kórusban a "kosut" téren, és az összes magyar bitrka azt nézte a tévében, és otthon hőbörgött, hogy miért vannak "ezek" még "ott".
Foggal-körömmel ragaszkodnak a hatalomhoz, illegitim, hazaáruló, nemzetellenes kormány, monnyonle, azisfaszakinemrúgbeléjük.
Most persze minden szép és jó... -
Vlala #59518 Lárifári, csak pár kíváncsiskodó volt, egyáltalán nem is volt tüntetés. orbán ellen különben sem tüntet senki, mert bölcs vezetőnket szeretik és tisztelik itthon és külföldön egyaránt. Ebben biztos vagyok, mer' bemondta a tévé.
Tehát:
ez,ez,ez, ez, ez, és ez valószínűleg a leghazaárulóbb, legellenségesebb, leggyurcsánybérencebb és a lehető legzsidóbb ellenzéki összeesküvés Hazánk megmentése ellen, amit a történelem valaha is látott.
Az egész demokratikus világ rólunk cikkezik és az állam végét jósolja, miközben ezek milliárdokból ünepeltetik magukat, de mondom, felesleges azzal a pár huhogóval foglalkozni, mert smitpali, a nyelvujjító álamffő bevalota, hogy rájuk szabot alaptörvény születet, amely kimondja, hogy orbán szent és sérthetetlen és nem felelős... Olmütz II.
ujjévi űzenet -
#59517 na, szijgyártó szerint 5-6 ezren voltak
ezek szerint minimum voltak 50 ezren -
#59516 Ha kinyitja a száját, ömlik belőle a hazugság -
#59515 A Reuters ~30 ezret számolt -
#59514 sokan
az MTi szerint pár százan
az index.hu szerint tízezrek
a szervezők szerint százezren -
Grenzjager #59513 hányan tüntettek végülis tegnap? -
#59512 :))))
elképesztő a fogalmatlanságod, legalább olvasnál kicsit utána mit kritizálnak... ettől még lesz a lidlbe százforintos francia camembert, megnyugodhatsz -
neB #59511 Én azért mert már csak 1 év és világvéga és nem kell többé hallanom az orbánozást és gyurcsányozást. -
#59510 Fasiszta állam épül ki Magyarországon
lehet, hogy a szerző csúsztat, de a cikket olvasva minden a helyére kerül
-
#59509 El kell tapsolni a devizatartalékot is, aztán utánuk a vízözön -
Lantee #59508 Még nem tették rá a kezüket, de már tudják, mire költik! -
Lantee #59507 Óriási...azért valami csattanót beraktam volna a végére! :D -
Garfield #59506 Index címlap megvan? -
#59505 "Szilveszter éjjelén például minek örültél? Miért petárdáztál?
A 25-ről 27 százalékra emelt ÁFA-nak?
A 315 forintos Eurónak?
A 433 forintos gázolaj árnak?
A 18 ezer forintról 5 ezer forintra csökkentett utalványnak?
A 4 napos matrica helyett a 10 naposnak?
Akkor megérdemelted!!! " -
#59504 remélem először magadból indultál ki :)