Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://allamadossag.net78.net/
De semmi gond, nagyjaink elintézik, hogy az IMF se akarjon...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Le a Zájemeffel!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A másik részben egy szittya-magyar, nagy bajusszal, bekecsben ül a TV elõtt, hír ugyanaz, erre a szittya teljesen kifordulva magából elkezd örjöngeni. 😊
Fúuuuuj. Tüntessünk.
"elvárható tisztességes piaci magtartás folytatása, és az EU-ban hagyományos banki üzleti etika"
Vicces a fiúcska, csak a pofája nagyobb, mint a bécsi kapu.
Janikám, ha egy önkormányzatnak nincs pénze, az annyit is ér!
Bezzeg ha én küldenék ultimátumot az OTP-nek, vinnák a kocsit... remélem, tõle is viszik a várost.
Cirkuszt a pénzért, a nézõ nem veszíthet.
Hajtûkanyarban minden kiderülhet.
Valaki kiszáll.
Valaki elszáll.
És az este bármilyen kíváncsi, már csak szétszórt álmokat talál.
Kétszázhúsz felett észre sem veszed,
És elhagyod a valóságot.
Kétszázhúsz felett átértékeled
Magadban a világot.
Kétszázhúsz felett senki nincs veled,
Közelre kerül a távol.
Kétszázhúsz felett több már nem lehet,
A kerékbezárt magányból.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Persze mindez nem befolyásolja azt, hogy Lázár zsarolása abszurd, Az Erste viszont az utolsó két bekezdés miatt elkezdhet aggódni:
- a fideszes fiúk simán át fognak verni egy Lex Hmvhelyet, ha az a szándék;
- a legutolsó mondat pedig visszamenõleges hatályt sejtet, amihez a jelenlegi jogrendben semmisnek kellene kimondania a bíróságnak a kötvénykibocsátás megfelelõ rendelkezéseit: azonban nagyon úgy tûnik, mintha Lázár törvényi szintre akarná ezt emelni, mert másképp nem nagyon juthatna hozzá.
A kedves önkormányzatok pedig elkezdhetnek gondolkodni, hogy milyen egyéb, alternatív forrásból finanszírozzák a tevékenységüket az elkövetkezendõ években: ha ugyanis Lázár végigveri ezt - ráadásul visszamenõleges hatállyal - az országgyûlésen, akkor nem nagyon lesz olyan bank, amelyik kölcsön adna nekik.
U.i.: Jól mutatja a fideszes fiúk célját, hogy amíg csak devizahitelekrõl - Zemberek!!! Zemberek!!! - volt szó, addig fel sem merült bennük ez az ötlet, még a jövõre nézve sem. Amint az egyik vezetõ politikusok seggérõl van szó, azonnal mozgolódnak.
U.i.: Még egy indok, hogy a képviselõséget miért kell elválasztani a polgármesterségtõl. Ha ugyanis most így lenne, akkor Lázár dupla vagy semmi alapon állhatna csak ki ezzel a szöveggel, azaz vagy minden érintett önkormányzat nevében, vagy egyikben sem. Mert elég furcsán mutatna, ha kipécézne egyet és a többit hagyná, ha viszont mind nevében követelne ilyet, az sokkal nagyobb kölcsönállományt érintene, sokkal több bankkal.
---
továbbra is drágán/sehogy nem finanszirozható az állam mûködése a piacról
biztos a rohatteurohattimf ijeszti el a vevõket, hogy ÕK adhassanak hitelt 😉
Forza.
ellenben a hazugot, aki kijelenti, hogy életében nem hazudott, mindenki imádja
hazug és korrupt és kisstílû a magyar társadalom, olyan mint Orbán
Halkan jegyezném meg, hogy meggyõzõdésem szerint az öszödi beszédet a mai napig nem hallgatta/olvasta végig a szavazók 99%-a! Az itteni topiklakókra is igaz...
de a nyomorult mszp visszahúzta
lehet, hogy nincs igazam, van ilyen
ugyanakkor meglehetõsen impotensek is voltak, meg õk is ötleteltek
Te kis naiva..😊
mikor mentél ki, hogy Orbán takroggy!
végén ott örömködtek, hogy jól elintézték Gy-t
jólenne valaki pofánvágná a saját tüntetésén, hogy "ébresztõ!!!" ...
Forza.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azt hittem, a tüntetés üdvös dolog, mivel a haza nem lehet ellenzékben, és a népnek joga van kjipenderíteni a kormányt, ha akarata ellenére kormányoz.
Döglött lovon nem lehet célba érni, és a hídon akkor kell átmenni, ha odaértünk. Amíg le nem szakad alattunk.
Egy következõ kormánnyal esetleg, mert orbán már többször bizonyította, hogy a pofája fontosabb, mint az ország.
Nos ezt nevezem én jó kampányfilmnek. Ron Paulnak kell nyernie jövõre ez nem vitás.
Ez ugyanakkor egy érdekes írás errõl: Link
Viszont azt tartsuk szem elõtt, hogy ez nem közgazdaságtan topik, itt nem szakemberek tárgyalják az ország aktuális helyzetét hanem hétköznapi emberek.
Na a zsidóknak is kezd tele lenni a tõke a majmok áradatával😊
Live for nothing or die for something.
aki erre nem röhög fel keserûen, azzal komoly világnézeti gondok vannak.
következésképpen szimpla cenzúra történt, semmi másról nem szólt a történet. az a gagyi ének pedig piti ürügy, ha mindenképpen szóval óhajtjuk illetni - bár szvsz még erre is méltatlanul vérszegényke volt 😊
Forza.
De mondom, zseniális!
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város