Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Csak aztán mégsem.
Nem hülyék.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A dicsõséges felvidéki hadjárat
Te most mirõl is beszélsz? Láttad egyáltalán a videót?
Muveltseg, erkolcs, tisztelet. Pont az ellentetje tortenik mint aminek kellene, aki pedig ez ellen felszolal, ki van kialltva hulyenek.
A parlament kapcsán errõl a három dologról beszélni több, mint vicces, fõleg mostanában.
Tudod, a probléma ott van, és ezt ezeregy helyen leírták már az indexes kitiltás kapcsán, hogy pár perc ugrabugra kapcsán minderrõl beszélni a jelenlegi parlament kapcsán, súlyosan aránytévesztés. Elõször is nem kellene az egészet kiragadni a kontextusából. Arról van szó, hogy az Index parlamenti tudósító csapata csinált egy videót, amelynek az utolsó pár percében elõadnak egy bárgyú kis dalocskát ugrabugrálva. Ez a pár perc sértene.. mit is? Elõtte 10 percen keresztül megy a bejátszás arról, hogy a jelenlegi kormány mennyire veszi komolyan a parlamenti munkát, márpedig például a kormánypárti interpellációk ennél sokkal, de sokkal szánalmasabbak. (Az mennyire kínos pillanat, amikor a belügyminisztert interpelláló a saját - értsd: a kezébe adott - szöveget felolvasni sem képes? És az ilyenek törvényekrõl szavaznak!)
Ha mindezt a Bazilikában vagy a Nemzetiben adják elõ, azt mondom, igazad van. De ott, ahol ezt csinálták, amivé tették a helyet a jelenlegiek... belefér.
Jó ideje már az, sajnos. A két "füves köcsög" tett egy apró lépést, a birodalom meg visszavágott😊
Gyöngyöspatai dolgot meg nagyon elb.szták a kur öö "turbómagyarok", pont az ellentetje történt mint aminek kellett volna.
Tudod nem elég csinálni valamit, jól kell csinálni.
"...és...szerintem...bizony."
Ekezet nincs mert mobilrol irok.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ha Orbán azt a manyup pénzt amit "államadósság csökkentésre" b@szott ki az ablakon, mondjuk veszélyeztetett falvakban felállítandó rendõrségre költötte volna, már emelném a kalapom.
Na, az cseszett volna be, kb. azzal egyenértékû, mintha személyi hitelt vennénk fel a rezsi fizetésére. Az alapelgondolás még jó lett volna, vagyis hogy adósságcsökkentésre fordítani a "talált pénzt", csak épp akkor a munkát ennek kellett volna alárendelni, és nem olyan kommunikációt, illetve külpolitikát folytatni, amely áttételesen, a devizaárfolyamokon keresztül mindezt lerombolja.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy ahogy gondolod.
A ciganyoknak vadonatuj hazakat epitgettek (linkeljem?) mikozben dolgozo magyarok kerulnek utcara. A falun elo nagyszuleiteket keptelenek vagytok megvedeni par senkihazi ciganytol, aki meg ez ellen tenni probal azt ilyen olyan indokokkal tamadjatok.
Ha ezt nevezitek magyarsagnak akkor igen, nyugodtan nevezz hontalannak, meg az is jobb mint az a csicskasag amit muveltek.
Ha meg megnezed kinek a tulajdonaban vannak az orszag javai, nyugodtan nevezheted magadat is hontalannak, egyel enyhebb fokozatban esetleg csicskanak a sajat otthomodban.
Persze meet ezt kimondom en vagyok a szar. Szerencsere leszarom.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .