61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Ronny #59583 Apa kezdődik... -
#59582 "Ja, hát az, hogy kurvára irritálta az embereket, hogy a zsidók ügyeskedve/kereskedve sokkal vagyonosabbak lettek, mint a tanulatlan földtúrók"
Azoknak a "tanulatlan földtúróknak" köszönheted, hogy van mit pakolnod az arcodba. Azután talán még azt is nekik köszönheted, hogy egyáltalán lett olyan, hogy civilizáció. Dereng valami olyan, hogy napfordulók, évszakok, vetés? Tudod ezek az alapvető dolgok, csillagászati megfigyelések voltak az alapjai az egész emberiség fejlődésének.
Lehet neked furcsa, de bizony sok olyan ember él a Földön, akinek örömet okoz a kétkezi munka, a növényekkel, állatokkal való foglalkozás és nem az anyagi javak halmozása.
Tudom, olyan emberek is léteznek akik az előbb említett csoportot a legalantasabb munkát végzőknek tekintik, de érdekes módon ők is azt eszik, amit a földtúrók megtermelnek. -
#59581 *"olcsóbb" volt -
Vlala #59580 Az MKKP esete a független, demokratikus és madárnál is szabadabb médiával
Ez az a videó -
#59579 A Kádár rendszer tényleg "olcsóbb" hétköznapi ember szemével nézve volt mégis most derült ki, hogy milyen "drága" is volt. -
#59578 hááát... papíron lehet hogy zsidó lesz, de ha a vallást nem veszi át marad gój is egyben :D zsidaj -
ManoNegra #59577 Az a vicces, hogy ha a magyarokat kell kritizálni, az nem okoz neked különösebb problémát, de ha a zsidóságot éri némi kritika, akkor már mi vagyunk a tanulatlan földtúró hülyék, akik nem tudják leutánozni a zsidókat. Miért kéne leutánoznunk őket? Nem mindenkinek a pénz az isten... -
Vlala #59576 Zsidó állampolgárság. Az milyen? Zsídiai? Zsidországi? -
#59575 teljes mértékben egyet értek, el is gondolkozhatsz -
Vlala #59574 Vajon ha ezeket a fikuszokat hangosan kiröhögöm, akkor hazaáruló vagyok, vagy magyarellenes, vagy meleg júdeai roma, akinek az anyja is a testéből élt?
magyargárda... ők az egyetlenek, akik nem változtak a kormányváltással. Bohócok voltak eddig is, ma is azok.
-
#59573 barátom. ezen irományaidat szerintem mutasd meg az izraeli magyar nagykövetségnek, biztos vagyok benne hogy egyből borítékolják a zsidó állampolgárságot -
Lantee #59572 "A világgal az a baj, hogy az ostobák holtbiztosak mindenben, az intelligensek pedig tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
Lantee #59571 Azért vicces, ahogy elképzelitek a világ működését.
A zsidó paraszt legelteti a kecskéket valahol Betlehem mellett, aztán gondol egyet, és elutazik mondjuk Frankfurtba. Besétál egy bankba a papucsában, és közli, hogy akkor mostantól ő lesz itt a góré, mert ő zsidó. És hirtelen mindenki letérdel előtte, és lesik minden szavát.
Vagy a másik, aki egy kisbuszban kiszáll Londonban, besétál a városházára, és a két szép szeméért, meg a zsidó származásáért azonnal hozzávágnak egy gyémántkereskedést.
Azt mondjátok, hogy már az ókorban is gond volt velük? Pontosan mi is volt a gond? Ja, hát az, hogy kurvára irritálta az embereket, hogy a zsidók ügyeskedve/kereskedve sokkal vagyonosabbak lettek, mint a tanulatlan földtúrók. Hát persze, hogy nem a nehezebb utat választották - ahogy ma sem teszik - és tanulnak, próbálják utánuk csinálni, hanem inkább elüldözték, vagy irtották őket.
Vagy esetleg tényleg azt gondoljátok, hogy minden zsidó már az óvodábó úgy jön ki, hogy mindent tud a bankrendszerről, a pénzügyi piacról? Tényleg azt gondoljátok, hogy csak zsidó származású bankárok, brókerek, pénzemberek húznak hasznot (legalábbis próbálnak) a világpiaci ingadozásokból? -
#59570 most a baloldal a jó, a szép, már kúrcsány is meggyónta bűneit, mártírok akik már 2x felvonultak gyertyafényben mint a melegek példát titulálva hogy kell tűntetni, orbán meg a gonosz, a sátán aki minden gonoszságot elkövet a népe ellen, másfél év után már az is kiderült hogy kúrcsány a megváltó akiért imádkoznak a szocik és a libsik egyaránt... nemsemmi, amikor átesünk a ló túloldalára... szerintem ki kell haljon pár magyar generáció még hogy itt változások legyenek, ez a klikk a klikk ellen sehova nem vezet, de hát lehet itt üttni a klaviatúrát... -
#59569 nem most éppen, szerintem az utóbbi 200 évben mindenképp, de már az ókorban is csak a gond volt velük -
ManoNegra #59568 Arra célzol hogy elvakult gyűlölködő, aki most éppen orbánban találta meg a közös ellenséget? -
#59567 ki intézte úgy? orbán, ki más :D de várjál, lantee már megkérdőjelezte itt a felvásárlásokat is, mert hogy az miért jó?? akkor úgy tűnik nincs tisztában azzal hogy mibe érdemes pénzt rakni ha nem akarod elveszteni... elkéne gondolkozni azon hogy a bankárok miért vesznek előszeretettel ingatlanokat és földeket a nemesfémek mellett... -
Lantee #59566 Beszélsz angolul? Miről beszél Peres a videóban? Hol idiótáztam le?
Csak ismételni tudom magam: "elvakult gyűlölködők vagytok, akik most éppen a zsidókban találták meg a közös ellenséget." -
Tsol #59565 Egyezik a véleményünk. -
#59564 amíg egy arab pénzt fektet be mondjuk egy baseball csapatba, vagy építkezésbe mert telik neki az olajból, amíg egy magyar munkát vállalni megy ki mert itthon nem tud megélni de akár a többi bevándorló is hasonló okokkal megy akár németországba akár angliába pl indiai, török, etc, addig a zsidók egyik klikkbe se sorolhatók hogy miért??
mert akikkel gond van azok a cionisták, az átlagparaszt egyelőre még rugdossa a kavicsot izraelben, egyelőre! a többi uralja a bankrendszert, tőkével pénzeli a bábokat, hasznot húz a válságból, végül is azért generálták, kizsákmányol rabláncra ver országokat, az arab csinál ilyet, a magyar vagy akár a török darukezelő csinál ilyet? nem! akkor miről beszélünk? a fél világ utálja a zsidókat a cionisták miatt, ne hogy azt hidd hogy ez magyar sajátosság.
hogy az miért van hogy az ide írkáló baloldali rögzültség, miért nevezi félbolondnak és rasszistának a jobboldaliakat, vagy bárkit aki rosszat mer látni a zsidóságban. simon perez élesben kimondta hogy mi van, nem véletlenül, azt már ő is le van idiótázva csak hogy megfelelj az álomvilágodnak? lol :D -
ManoNegra #59563 Abban nem látsz összefüggést, hogy egyik részről "fel vagyunk vásárolva" másik részről pedig olyan szinten rombadőlt az ország gazdasága, hogy államcsődről megy a beszélgetés itt egy ideje. Én leszarom ki vásárolt fel, mert nem az a lényeg, hanem az, hogy ezt ki hagyta, ki intézte úgy, hogy a külföldi előnyben legyen minden szinten. Hazát ki árulók? -
Lantee #59562 Miért lenne bajom egy nyíltan rasszista, félbolond öregemberrel?
A videóról meg:
Most akkor ez mit is akar sugallni? Hogy Izrael - tehetségüknek, tudásuknak, befolyásuknak köszönhetően - a világ több országában eszközöl komoly befektetéseket? És ez baj? Akkor az arabok miért nem bántják a csőrötöket? Szinte az összes angol focicsapat, nemzetközi légitársaság arab kézben van! Az akkor rendben van? Csak a zsidók ne fektessék be a pénzüket? Esetleg az a baj, hogy szinte minden országban vannak zsidó bevándorlók? Képzeld, indiaiak, kínaiak, törökök, sőt, még mi magyarok is ott vagyunk majdnem mindenhol! Ezek rendben vannak, csak a zsidók nem lehetnek ott?
Na, mivel ezekre a kérdésekre úgysem vagy(tok) képesek racionális magyarázatot/választ adni, ezért mondom/mondjuk rátok, hogy elvakult gyűlölködők vagytok, akik most éppen a zsidókban találták meg a közös ellenséget. -
#59561 kezet fognák vele, ugyan is az öszödi beszéden tömény infók hangzanak el, hitelesebb mint bármi más -
#59560 amúgy ha körbenézel a moszad aktivitásáról magyarországon is találsz infókat, bizonyítékokat. én többnyire táborfalváról olvastam de van biztos más is -
Tsol #59559 Te mit szólnál ha valaki pl. az öszödi beszédre hivatkozna? -
#59558 valami problémád van csurka istvánnal?
de természetesen: http://www.youtube.com/watch?v=YlAGQUi7_3g -
Lantee #59557 "Zsidó betelepítés Magyarországra
Csurka István Magyar szemmel 2001. június 28.-augusztus 02."
Esetleg egy picit hitelesebb forrással is tudsz szolgálni?
-
#59556 http://www.freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk1/zsidbetel.htm
kellemes olvasást -
Lantee #59555 Igen, kóser az előítélet! Több tízezer ember egyetlen kuka felborítása nélkül tudott tüntetni. Ahogy megjelent 10 darab mélymagyar, azonnal majdnem bunyó lett. -
Lantee #59554 Tanárbácsi, most akkor már végképp nem értem!
Az egész pénzvilág a zsidók kezében, ugye? Na, akkor most mégis hogyan kell elképzelnünk ezt az elfoglalósdit? Egyszercsak holnap nem Jenőnek hívják a trafikost, hanem Zimmermann-nak? És az nekem miért lesz rossz? Vagy ők esetleg kiirtani akarnak minket, és a helyünkre költözni? Vagy ők is olyan ostobák lennének, hogy a csontig lecsupaszított országba költöznek be hirtelen? Vagy nem is akarnak beköltözni, csak uralkodni akarnak? De hiszen szerintetek már most is ezt teszik! Akkor most tényleg, hogy is van ez?
Szép dolog ennyire hinni valamiben, de ha esetleg valaki kétségbe vonja, akkor tesség LOGIKUSAN megmagyarázni!
Ezért nem érdemes a bibliáról vitatkozni: Ádám - Éva --> Káin - Ábel --> ??? Hogyan lett ez 7 milliárd? :D -
Garfield #59553 Tegnap délután 1 óra lehet tudni, hogy ma a turulos kapunál lesznek, csak az erre fogékonyak a kurucinfo csecsén csüngve erről nem értesültek. -
Garfield #59552 Ebben semmiféle előítélet nincs, szigorúan tényeken, a január 2-i ellentüntetésre való felhívása alapján. -
#59551 a kiemeléshez meg annyit akartam, csak szerkesztettem közbe még a hszt, hogy ezt olvasva a magyar nép szintjén, gondolatain morfondíroztam (főleg a bal oldal), vészes a helyzet :) -
#59550 "a hagyományos jobb- és baloldal még csak nem is kapiskálja a megoldást." - úgy tűnik a válság még se szűkült le magyarországra :) annyi történik most, hogy nagyobb figyelmet fordít külföld MOra, attól függetlenül a világ halad a káosz felé, naív ember aki azt hiszi hogy vége, a java még hátra van... -
#59549 A nyugati civilizáció került válságba, és nem látszik a kiút -
#59548 Ilyenkor kóser az előítélet? -
#59547 Német tengeralattjárók útban Izrael felé
Több pénzt kapnak a németektől mint ameddig te el tudsz számolni:)
Na jó tíznél többet:) -
#59546 szerintem pedig a szervezők szándékosan vezették félre a tüntetőket, nem áll jól a széna de 10 rongyot rátettem volna hogyha a két tábor egybe kell ott balhé a vége -
#59545 sztem van egy kis kavar..
nem foci hulágánok nem találtak egymásra:)
az csak az egyik oldalon van.. tudod:)
még a végén kiderül hogy a jobbik csak a fidesz alszervezete, ha éppen arra van szükség hogy trimbolás legyen -
Garfield #59544 Kulturáltság kérdése. De hát ez nem is az ellentüntetők konfliktuskerülő magatartása miatt nem történt semmi...