61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#59623 én esetenként tüntetésre, az személyesebb -
ide járok röhögni -
#59621 szerintem qvitt helyzet van, de csak részben, mert egyaránt megy a zsidózás meg a köcsög magyarozás is, csak nincs konkrétan kimondva. DE azért nem mindegy hogy magyar szíd zsidót vagy magyar a magyart, utóbbi esetben átvitt értelemben a jobb a balt, a bal oldal valamiért zsidajbarát, okát nem tudom... -
Garfield #59620 Ezt beszéld meg csigével, az ő agyszüleménye, láthatod magad is, ha visszakeresel a szóra. Jaaa, hogy ő a zsidózó oldalt erősíti? Ez ám a nagy dilemma, meg a nullával való osztás... -
Garfield #59619 Jaj, de aranyos... Először azzal próbálkozol, hogy itt senki sem mondta ki szó szerint, hogy "mocskos zsidók", ergo minden oké, most meg azzal próbálkozol, hogy hol beszéltél te cionista világösszeesküvésről. Faszsetudja. Csakhogy nem is rólad van szó, csillagvirág. Úgyhogy ennek fuss neki mégegyszer. -
#59618 A "szopómagyar"-t kihagytad.
legalább megvan az egyetértés, hát akkor ennyi -
#59617 jajaaha -
#59616 Igazad van. Részemről vége. Jó éjt mindenkinek ! -
Vlala #59615 gyerekek, privátban cívódjatok már... -
#59614 Valamit bekevertél rendesen. Elvesztetted a fonalat. -
#59613 elfelejtkezel róla, hogy kezdted:
"Mert itt rendszeres a mocskos zsidózás? Hol lehet itt ilyet olvasni?" -
#59612 Tőlem olvastál ilyet?
Egyébként ha neked ez dicséret, miért is zavar annyira? -
Vlala #59611 "Nem süllyedünk, nem süllyedünk... sőt, szerintem emelkedünk."
/Atlantisz utolsó uralkodója/ -
Garfield #59610 Aha. Cionista világösszeesüvést vízionálni minden bokorba az valójában dicséret. -
Garfield #59609 Nem is a "mocskos zsidó" szóösszetétel használata a probléma, de azért jó trükk ezen lovagolni.
Az viszont tény, hogy ha valaki valami nemzetibb érzelmű dolgot leír itt
... amely mit ad isten, előbb-utóbb mindig a zsidózásba fut bele ...
ugyanezek a rögeszmések kezdenek rögtön turbómagyarozni, meg birkamagyarozni, meg szarországozni, meg el kell innen menni-zni, stb.
A "szopómagyar"-t kihagytad. -
#59608 nem tartalak annak :) -
#59607 Ne erőlködj, nem vagy ellenfél. -
Vlala #59606 szógyártó megmagyarázza
"A magyarok belpolitikájához senkinek nincsen semmi köze". A felcsúti törpének meg bilibe lóg a keze, hogy rímeljen is.
Kérdés, hogy most orbán csinált újabb segget a szájából, vagy megint át akarja dobni Barrosot a palánkon? Kíváncsi vagyok, ezúttal mit küldtek el... -
#59605 klasszikus -
#59604 Öngól!
Mocskos zsidó olyan értelemben nincs, ahogy te forogsz rajta -
#59603 segítek: lent van a keresősáv - kulcsszavak: "zsidó", "magyar" -
#59602 Maradjunk annyiban, hogy még Csige és más sem írt itt olyat egyszer sem, hogy mocskos zsidók.
Ez itt pár ember rögeszméje csupán.
Az viszont tény, hogy ha valaki valami nemzetibb érzelmű dolgot leír itt, ugyanezek a rögeszmések kezdenek rögtön turbómagyarozni, meg birkamagyarozni, meg szarországozni, meg el kell innen menni-zni, stb.
-
Tsol #59601 Az egyik szerint a magyar hülye, a másik szerint a zsidó szemétláda. Van különbség. -
#59600 na mutass egy magyar fikázást. -
#59599 Mert itt rendszeres a mocskos zsidózás? Hol lehet itt ilyet olvasni?
Magyar fikázást inkább. -
#59598 mert ugye a zsidók énekelik heti rendszerességgel, hogy "mocskos magyarok"... -
neB #59597 Az emberek azért utálják a pénzt mert azt gondolják a világban jelenlévő bajok forrásának. (ami szerintem valamilyen szinten igaz is)
Egyébiránt a khmerek Kambodzsában megszüntették a pénzt mint fizetőeszközt, jó lenne megtudni mi lett volna a következménye ha mellette nem írtják ki az ország felét :|
-
neB #59596 A Munkáspárt véleménye a jelenlegi dolgokról
Csak érdekességként szúrom be kétségkívül vannak jó meglátásaik bár azért pár dologgal eléggé túloznak. -
#59595 Már késő magyarázkodnod.
Mindez amit leírtál, még szép is lenne, ha egyszer látnánk tőled egy olyan hsz-t is, amiben a magyarságot véded ilyen vehemensen. De olyanra még nem volt példa. -
#59594 http://embassies.gov.il/Budapest/Pages/default.aspx -
#59593 Nagyon eltévesztetted a topikot! -
Lantee #59592 Próbálok személyeskedés nélkül válaszolni, de úgy látom, hogy itt komoly szövegértelmezési problémák vannak!
Először is: Aki képtelen követni egy vita fonalát, az ne dumáljon bele.
Ugyanis, a történet ott kezdődött, hogy az elvakult zsidógyületre, illetve annak történelmi vonzatára próbáltam rávilágítani. Direkt írtam tanulatlan parasztokat, mert MÁR AKKOR is csak azok tudtak ilyen elvakultan gyűlölni valakit/valamit.
"Lehet neked furcsa, de bizony sok olyan ember él a Földön, akinek örömet okoz a kétkezi munka, a növényekkel, állatokkal való foglalkozás és nem az anyagi javak halmozása."
És? Akkor ezek az emberek miért útálják a pénzzel foglalkozókat? Talán mert fogalmuk sincs róla, hogyan is működik a gazdaság? Vagy miért?
Szerinted az "anyagi javak halmozása" az foglalkozás függő? Elárulom, sajnos az emberekbe alapból bele van kódolva a birtoklási vágy, és az irígység azok felé, akiknek több van.
-
#59591 ezt nem értem...
amely a mai napig megtalálható a londoni British Museum Library-ben a katalogizált levelek között -
Garfield #59590 Ez megint másik topik. -
#59589 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első világháborút azért kell megszervezni, hogy az illuminátusok megdöntsék a Romanov dinasztia hatalmát Oroszországban és ebben az országban kipróbálják a hatalom monopolizálásának egy új rendszerét, az ateista kommunizmust. Egy ilyen háborúhoz szükséges volt konfliktus kirobbantására a brit és a német birodalom között.
A háború után megszilárdult kommunista rendszer aztán felhasználható további kormányok megdöntésére és az illuminátus hegemónia kibővítésére.
A második világháború kirobbantásához a fasizmus és a politikai cionizmus ellentéteit kell kihasználni. Ennek a háborúnak meg kell semmisítenie a fasizmust, illetve a nácizmust és el kell vezetnie Izrael állam létesítéséhez Palesztinában. A második világháború alatt a nemzetközi kommunizmust meg kell erősíteni, hogy alkalmas legyen a világ sakkban tartására.
Albert Pike elképzelése szerint a harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.
1871. augusztus 15-én Pike azt mondta Mazzininak, hogy a harmadik világháborút követően sor kerül a világtörténelem legnagyobb horderejű változására. Idézzük most Albert Pike saját megfogalmazását abból a Mazzinihoz írott levélből, amely a mai napig megtalálható a londoni British Museum Library-ben a katalogizált levelek között: -
Garfield #59588 Másik topik -
Garfield #59587 Miután ilyen szépen belelovalltad magad a magyarellenes címke ragasztásába a búzaexport kapcsán, szólok, hogy a magyar búzatermesztés harmada exportra megy úgy, hogy a másik harmad fedezi az étkezési szükségleteket. -
#59586 youtubeon egy videó alatt találtam izraelről, kíváncsi vagyok a véleményekre
Az a terület teljesen el fog sivatagosodni a következő évtizedekben a globális felmelegedésnek hála. Az olaj eltűnésével, pedig a nyugatnak nem lesz tovább érdeke fenntartani Izraelt, ami egy kitűnő hídfőállásként működött egészen idáig, a közel-keleti háborúkhoz (a keresztény háborúk sem Jeruzsálem szentségéért folytak elsősorban, hanem a Szent föld édesvízkészletéért. lásd: Jordán, Galileai-tenger). Ezt, pedig az Iszlám nyomása, pedig csak tetézni fogja. -
#59585 ui.: korábban felvetettem mi az igazi demokrácia, de magyarországon inkább ne legyen igazi demokrácia, az jobban fájna -
#59584 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=59465
ugyan másik személytől, de nálam ez a hsz viszi a prímet.
az ipse azon meg nem gondolkozik el hogy a külföldi paraszt által megtermelt búzát eszi, szerintem ez is teljes mértékben kimeríti a magyar ellenesség fogalmát, kell az ellenzék, de ha minden baloldali gondolkodású ember így gondolkozik magyarországon akkor súlyosabb a helyzet mint gondoltam... akkor nem a fidesz és a 2/3 -ad MO legnagyobb problémája